- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.441
Buyuk ıhtımalle canım hayatlarında gerçek bir ilişki yaşamamışlar ve ne oldugunu bılmıyorlar. dogru soyluyorsun.
Yok tatlım ben sinek ilacı olan spreyden demedim. Kendi cildimize sıkılan spreyler var ya onlardan dedim sana yaklaşamazlar
fıstıgım zaten gun bitti bu saatten sonra ekstra yenecek sey ınsanı uzer sadece. iraden kuvvetli, dayanırsın yemege kadar
kızlar dun dısarı cıktıgımda oje de aldım. değişik renkli ojeleri cok sevıyorum ama ağır ve kibar durmuyor hepsi.
aranızda seven varsa diye paylasayım dedım. :) bugun surdum cok begendım Pastel 09 numara :)
Eki Görüntüle 511448
kızlarımla dışardaydık onlar yemek yedi ben dokunmadım bile,özsüte uğradık dondurmaya da dokunmadım sadece soda içtim şu an hazırlanıyorum yürüşe çıkıcam bu tempoya ben bile şairiyorum ve kendimi tebrik ediyorum...
Ay bazen mail bilidirimi gelmiyor bana yahu, yeni gördüm yazdıklarını Sinemcim... Hee, kendimize sıktığımız sprey... Cildime kimyasal bir şey sıkmak istemiyorum ya, boş ver. Yesinler daha iyi.
Ya facebook'ta kk üyesi olan var mı bilmiyorum ama 2 gün önce dehşet ojeler paylaştılar, desenli... Hatta bir tanesine bayıldım, öldüm, bittim. Ama ne yazık ki bende onları yapacak yetenek yok..
Bu tam benim rengim değil, anca yerine göre abiyeyle sürerim. Normalde süreceğim bir renk değil. Ama güzel tırnaklara sahip olduğum ve oje delisi olduğum zamanlarda matından cırtlağına çok renk sürmüşlüğüm vardır. :) Cırt mavi bir çatlayan ojem vardı... Nasıl sürüyormuşum diyorum şimdi.Ama 10 yıl öncesiydi... Artık ya parlatıcı sürüyorum, ya da beyaz tonları...
kızlarımla dışardaydık onlar yemek yedi ben dokunmadım bile,özsüte uğradık dondurmaya da dokunmadım sadece soda içtim şu an hazırlanıyorum yürüşe çıkıcam bu tempoya ben bile şairiyorum ve kendimi tebrik ediyorum...
Bugün kü menüm kızlar :
Sabah : Yarım simit, 1 kk beynir, salatalık, domates, közlenmiş kırmızı biber,
Ara : 1 avuç badem
Öğlen yok : Çünkü sabah kahvaltısını çok geç yapmıştık açıkmadım
Ara : 1 mürdüm eriği
Akşam : 2 küçük parça somon balığı, 1 kofte, 2 dilim ekmek, salata
Ara : 1 yeşil çay, 3 kayısı
Spor : 45 dk yürüyüş
2 litre de su içtim bugün....
Kızlar... Yarın bütün gün dışarıda olacağım. Ara öğün olarak dondurma ya da milkshake tercih edecek olursam kaçamaktan sayar mısınız?
Saysak mı acaba ? Dondurma bana daha masum geliyor bazı diyetisyenler hafta bir dondurma veriyor diye biliyorum canım.
Ya aslında dondurma masum, diyet dondurma daha da masum... Gerçi ben diyetini bulamam herhalde dışarda... :) "Kaçamak" derseniz yemeyeceğim.
Menüm:
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Ara:
1 şeftali
1 elma
Öğle:
Tunicimin yumurtası
Ara:
(Bir şeyler yemiştim ama hatırlayamadım :44:)
Akşam:
1 küçük kase mısır gevregi
1 bardak süt
+2 büyük kupa yeşil çay
Mısır gevreği dediğin bu nesfitlerden mi canım yaa onlar beni çok acıktırıyor yediğim zaman......
Mısır gevreği dediğin bu nesfitlerden mi canım yaa onlar beni çok acıktırıyor yediğim zaman......
Fundacım dondurma masumdur ama çeşidine göre değişir,şıu macdonald'ta burger king'te bardakta satılanlar gibi soslu olanlardan yersen sosu çok şekerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?