Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bazen mail bilidirimi gelmiyor bana yahu, yeni gördüm yazdıklarını Sinemcim... Hee, kendimize sıktığımız sprey... Cildime kimyasal bir şey sıkmak istemiyorum ya, boş ver. Yesinler daha iyi.

Ya facebook'ta kk üyesi olan var mı bilmiyorum ama 2 gün önce dehşet ojeler paylaştılar, desenli... Hatta bir tanesine bayıldım, öldüm, bittim. Ama ne yazık ki bende onları yapacak yetenek yok..

Bu tam benim rengim değil, anca yerine göre abiyeyle sürerim. Normalde süreceğim bir renk değil. Ama güzel tırnaklara sahip olduğum ve oje delisi olduğum zamanlarda matından cırtlağına çok renk sürmüşlüğüm vardır. :) Cırt mavi bir çatlayan ojem vardı... Nasıl sürüyormuşum diyorum şimdi. Ama 10 yıl öncesiydi... Artık ya parlatıcı sürüyorum, ya da beyaz tonları...

kızlarımla dışardaydık onlar yemek yedi ben dokunmadım bile,özsüte uğradık dondurmaya da dokunmadım sadece soda içtim şu an hazırlanıyorum yürüşe çıkıcam bu tempoya ben bile şairiyorum ve kendimi tebrik ediyorum...

Çabuk gidecek kilolar, desene...

Ben de tebrik ediyorum seni...

ben maviyi ve pembeyi cok severim. :) ama esasen ojede iki vazgecilmezim var biri Flormar 319 rakı beyazı diğeride yine Flormar'ın 48 yada 128'i kırmızı. ama yazın boyle ara ara değişikliği seviyorum :)
ayyy evet bende facebookta kk uyesıyım gordum o ojelerı cok guzel modeller vardı. ama cok ucuk seylerde vardı tabı :)))

bende seni tebrik ediyorum canım

Bugün kü menüm kızlar :
Sabah : Yarım simit, 1 kk beynir, salatalık, domates, közlenmiş kırmızı biber,

Ara : 1 avuç badem

Öğlen yok : Çünkü sabah kahvaltısını çok geç yapmıştık açıkmadım

Ara : 1 mürdüm eriği

Akşam : 2 küçük parça somon balığı, 1 kofte, 2 dilim ekmek, salata

Ara : 1 yeşil çay, 3 kayısı

Spor : 45 dk yürüyüş
2 litre de su içtim bugün....

Afiyet olsun Arzucum, güzelmiş menün. :)

Menüm:

Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin

Ara:
1 şeftali
1 elma

Öğle:
Tunicimin yumurtası

Ara:
(Bir şeyler yemiştim ama hatırlayamadım :44:)

Akşam:
1 küçük kase mısır gevregi
1 bardak süt

+2 büyük kupa yeşil çay

Kızlar... Yarın bütün gün dışarıda olacağım. Ara öğün olarak dondurma ya da milkshake tercih edecek olursam kaçamaktan sayar mısınız?

Mısır gevreği dediğin bu nesfitlerden mi canım yaa onlar beni çok acıktırıyor yediğim zaman......

Fundacım dondurma masumdur ama çeşidine göre değişir,şıu macdonald'ta burger king'te bardakta satılanlar gibi soslu olanlardan yersen sosu çok şekerli.

Fundacım dondurma masumdur ama çeşidine göre değişir,şıu macdonald'ta burger king'te bardakta satılanlar gibi soslu olanlardan yersen sosu çok şekerli.

Mısır gevreği dediğin bu nesfitlerden mi canım yaa onlar beni çok acıktırıyor yediğim zaman......

aynen ya,ben onlardan 2kocaman kase yesem ancak doyarım,hem de hemencecik acıkırım,nasıl öğün yerine yiyorsunuz onları.
Saatlerdir mutfaktayım,domates konservesi yaptım,ilk defa deniyorum bakalım olacaklar mı.
Bugün çok iradeliydim kızlar,galiba ben diyete yeni başladım.dün gelen misafir bana göbeğini nasıl erittin,kocaman karnın vardı senin dedi.ayyyy nasıl mutlu oldum bilseniz.
Yalnız size bişey itiraf edeyim,tamam göbekten yağlardan kurtulmak süper de,göğsüm gerdanım da eridi,sanki tombulken daha seksiydim ben yaaa.bazen acaba kilo vermeyi bırakıp sadece karın mı çalışsam,60kiloda mı kalsam diyorum ama sonra silkelenip kendime geliyorum,şişmanlıktan çok sıkıldım,zayıf anneleri gizli gizli süzmekten çok sıkıldım,o nasıl böyle incecik te ben niye dana gibiyim,o da doğurmuş ben de derdim.geçenlerde alışveriş merkezinde arkadaşımla gezerken 2genç annenin arkadaşımla benim karnımıza kilomuza çaktırmadan baktıklarını,fısır fısır konuştuklarını farkettim,tabii bu 4kişi içinde en zayıfı bendim:)'biz anneler kendimizi hep başka annelerle kıyaslıyoruz,benim ne kadar göbeğim var,onun ne kadar,ben ne kadar kiloluyum o ne kadar diye bakıyoruz değil mi' dedim,
hepimiz güldük ama en çok ta karşımızdaki kadının kocası güldü

Yok Arzucum, bildiğin sade mısır gevreği... Acıktırması aslında çok normal çünkü mısırın glisemik değeri yüksek yani çabuk acıktırır. Nesfit'te de mısır varsa o da çabuk acıktırır o yüzden. Ben yanılmıyorsam onlardan bir kere aldım ama emin değilim. Bu k-flakes midir nedir ondan da almış olabilirim. Bir tanesi pirinç gevreğiydi, tabi hiç alıştığımız ince ve çıtır tatta da değildi. :) Almadım ondan bir daha...

Öyle mi...
İyi ki erkenden sordum. Büyük ihtimal burgerking'in b-kool muydu neydi, ondan alırdım... Anlaşılan içecekten yana kullanacağım şansımı... Ya da bisküviden... :) Ya aslında KFC'nin muhteşem bir içeceği var, krushers mıydı neydi... Onun çikolatalısını bir kere tatma şansına sahip oldum ve dehşet bir şeydi. Tabi kalori bombasıydı da... Ben normalde sevmem milkshake tarzı içecekleri ama o bir şaheserdi... :) Ondan sonra ne zaman gittiysem kadro değişikliğine denk geldim, yeni elemanlar da bir türlü yapamadılar... O hayalkırıklığından sonra da bir daha gitmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…