- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.481
Ben biraz yatayım kızlar,umut 8de yattı,kesin 3gibi uyanır,sabahlarız.
Hadi iyi geceler kızlar
Bugun biraz alışverişde yaptım
Uzun bı hırka aldım birde bol paca bı pantolon
Kiloluyken en cok hırka giyeemdigime üzülüyordum
Simdi cok seviniyorum
Hırkaya bayılırım uzun kısa salas dar klasik spor hiic farketmez her türlüsünü severim:))
Fundacim gogus icin sınav demiştin ama ben denedim tatlım hic ama hic çekmiyorum
Başlangıç seviyesi demissin o nasil acaba??
Yarın benim icin cok önemli bir gün olacak kizlar cocuklarımın haklarında hayırlısı ne ise inşallah o olur benim icin dua edin olur mü? Sabahtan giremem artık bir kaç Veli öğretmenimizin gitmemesi icin Milli Egitime gitcez. Bakalım bir seyler yapabilecekmiyiz.
Evet kızlar aynen dediğim gibi oldu,oğlum gecenin köründe uyandı yine.ben ne yapıcam ya,günde 3saat uykuyla nereye kadar idare edebilirim.ben iyisimi yarın aile hekimimize gideyim,uyku veren doğal bişeyler tavsiye etsin,biz de herkes gibi gece yatıp sabah kalkalım
Güldürdün beni funda,ziyaretçi yazmamış,ben meyveden bahsederken bir dilim yerim yazacağıma bir dilim ekmek yazdım heralde.
Ben de nisan pastası nasıl bişeydir diye düşündüm önce ama nisan değil nişan pastası o.tuni ne kafamızı karıştırıyon kız,düzgün yazsana,hemen hayal gücüm devreye girdi,üstü çiçekli,rengarenk bahar gibi hafif bir pasta geldi gözümün önüne,nisan pastası.
aynen canım bende yapmayı düşünmüyorum, kilo vermeyi bırak eski kiloma insem bariiYa bende cumadan fazla çıktım,kafayı yedim,sonra okudum fundayla tuni de aynıymış.ben birdaha şok mok yapmam,feleğim şaştı valla.
Tuni yeni cicilerin hayırlı olsun canım,güle güle giy
evet canım çok pişince güzel oluyor:)Funda sen az pişirmişsin canım,ben iyice ekmekler kıtırlaşana kadar pişiriyorum çok güzel oluyor
teşekkür ederim fundacım hemen bakıcamŞınav başlangıç, Vücut ağırlığı ile üst grup kaslariçin egzersiz - YouTube
Tunicim buna bakabilirsin canım.
Ziyaretçi yazmış olmasın sakın? :18:
ay çok hoşsun canım nişan pastası evet, evde ipadden yazdığım için onda ş yok:)))Ne ki bu nisan pastası? Çok yağlı, kremalı, çok şekerli bir şey değilse kızmam, zaten 3 çatal demişsin.
hakkınızda hayırlısı olur inş arzucum:))Yarın benim icin cok önemli bir gün olacak kizlar cocuklarımın haklarında hayırlısı ne ise inşallah o olur benim icin dua edin olur mü? Sabahtan giremem artık bir kaç Veli öğretmenimizin gitmemesi icin Milli Egitime gitcez. Bakalım bir seyler yapabilecekmiyiz.
Güldürdün beni funda,ziyaretçi yazmamış,ben meyveden bahsederken bir dilim yerim yazacağıma bir dilim ekmek yazdım heralde.
Ben de nisan pastası nasıl bişeydir diye düşündüm önce ama nisan değil nişan pastası o.tuni ne kafamızı karıştırıyon kız,düzgün yazsana,hemen hayal gücüm devreye girdi,üstü çiçekli,rengarenk bahar gibi hafif bir pasta geldi gözümün önüne,nisan pastası.
Günaydın kızlar.
Kahvaltımı ediyorum,tuninin omleti ve sütlü kahveyle:)
fundacım yazmayı unutmuşum,ben hiç karıştırmadan her iki yüzünü de pişiriyorum.
Ebru birdaha gelmedi galiba.
Yeni arkadaşımız raayı çok kararlı görüyorum,tebrik ederim,ben özsüte oturup bir sodayla kalkamam heralde,gerçi en masum tatlılar sütlü olanlar
nerdesiniz kızlaaarr
ziyaretçiyle başbaşa kaldımmmmm((((((((
tunituni ben geldim cnm ama sen sanrım ayrıldın..
sabah kızımı okuluna bırakrım ordan kahvaltıya kuzenime gitti
1 yumurta yarım dılım ekmek 1 çatal zeytın 1 dılım domatelsle kahvaltımı bitirdim
şu an evimdeyim menimü ayrıntılı akşam yazarım
arkadaşlar size tatlı krizi geldiğinde kurtarıcı bir şey tarif edicem cok güzel
kase yoğurde iki çaykaşığı arasında ezdığınız 2 tatlandırcıyı (varsa toz)ekleyin portakal yada liminun kabuğunu rendeleyin
bunu baya cırpın çırpma çok olsunya buzluğa kalıpla koyun dondurma gibi yada soğuk tatlı gibi yiyebilirsiniz hem pratik hem tam diyetl,k...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?