- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.461
Gecmis olsun pelincim, aman onlar hasta olmasınlar hic:))Selam size sevgili yol arkadaşlarım.
Bugün gezmeye gidemedik ne yazık ki,oğlum üşütmüş biraz.zaten uyuduğumuzda sabah 5i geçiyordu,her zamanki gibi tam biz yatmaya hazırlanırken uyandı,saat 4buçukta sokağa çıkıp fırına gittik üçümüz,küçük beyimize simit alıp geldik fırından.allahtan eve dönerken babasının omuzunda uyudu.2gündür diyetimde daha azimli ve dikkatliyim arkadaşlar,cuma günü sadece 400gr vermek tokat gibi geldi bana.
Hem nasil bomba oldum anlatamam:))Hoşgeldin. :)
Gerçekten ne cool kocan varmış yahu. :) Benimkine böyle bir şey deseler adamı bulup ağzını burnunu yarar.Kocan hiç bozuntuya vermemiş. :)
Motivasyon bombası olmuşsundur sen şimdi, oh oh ne güzel. Şu iltifatları da akşama daha ayrıntısıyla bekliyoruz Tunicim, ona göre...
Ya ben kacirdimmi acaba Yasin kaçtı arkadasımkızlarımla dışardaydık onlar yemek yedi ben dokunmadım bile,özsüte uğradık dondurmaya da dokunmadım sadece soda içtim şu an hazırlanıyorum yürüşe çıkıcam bu tempoya ben bile şairiyorum ve kendimi tebrik ediyorum...
Guzel olmus canım afiyet olsunBugün kü menüm kızlar :
Sabah : Yarım simit, 1 kk beynir, salatalık, domates, közlenmiş kırmızı biber,
Ara : 1 avuç badem
Öğlen yok : Çünkü sabah kahvaltısını çok geç yapmıştık açıkmadım
Ara : 1 mürdüm eriği
Akşam : 2 küçük parça somon balığı, 1 kofte, 2 dilim ekmek, salata
Ara : 1 yeşil çay, 3 kayısı
Spor : 45 dk yürüyüş
2 litre de su içtim bugün....
Afiyet olsun canımMenüm:
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Ara:
1 şeftali
1 elma
Öğle:
Tunicimin yumurtası
Ara:
(Bir şeyler yemiştim ama hatırlayamadım :44:)
Akşam:
1 küçük kase mısır gevregi
1 bardak süt
+2 büyük kupa yeşil çay
Ooof arzucum sorma bende sevmiyorum hicOfff kızlar nerdesiniz yaaa canım sıkıldı, eşimde maç seyrediyor başladı yine şu lig
Fundacim milkshake düşünme bence hicKızlar... Yarın bütün gün dışarıda olacağım. Ara öğün olarak dondurma ya da milkshake tercih edecek olursam kaçamaktan sayar mısınız?
Aynen pelincimaynen ya,ben onlardan 2kocaman kase yesem ancak doyarım,hem de hemencecik acıkırım,nasıl öğün yerine yiyorsunuz onları.
Saatlerdir mutfaktayım,domates konservesi yaptım,ilk defa deniyorum bakalım olacaklar mı.
Bugün çok iradeliydim kızlar,galiba ben diyete yeni başladım.dün gelen misafir bana göbeğini nasıl erittin,kocaman karnın vardı senin dedi.ayyyy nasıl mutlu oldum bilseniz.
Yalnız size bişey itiraf edeyim,tamam göbekten yağlardan kurtulmak süper de,göğsüm gerdanım da eridi,sanki tombulken daha seksiydim ben yaaa.bazen acaba kilo vermeyi bırakıp sadece karın mı çalışsam,60kiloda mı kalsam diyorum ama sonra silkelenip kendime geliyorum,şişmanlıktan çok sıkıldım,zayıf anneleri gizli gizli süzmekten çok sıkıldım,o nasıl böyle incecik te ben niye dana gibiyim,o da doğurmuş ben de derdim.geçenlerde alışveriş merkezinde arkadaşımla gezerken 2genç annenin arkadaşımla benim karnımıza kilomuza çaktırmadan baktıklarını,fısır fısır konuştuklarını farkettim,tabii bu 4kişi içinde en zayıfı bendim:)'biz anneler kendimizi hep başka annelerle kıyaslıyoruz,benim ne kadar göbeğim var,onun ne kadar,ben ne kadar kiloluyum o ne kadar diye bakıyoruz değil mi' dedim,
hepimiz güldük ama en çok ta karşımızdaki kadının kocası güldü
Valla tebrik ediyorum seni ne guzel olmusMenümü yazayım
sabah
1dilim tambuğday ekmeği
1kk peynir
1domates
1bardak süt
ara
1kase yoğurt,mis gibi ben yaptım:) sizde yapın
öğlen
somon balığı,yağsız
domates salatası
ara
1bardak daha süt
akşam
1dilim ekmek
bir kase pişmiş domates püresi,1çay kaşığı zeytinyağıyla
nasıl menü ama,,,,,
şu anda çok aç hissediyorum,gidip yarım meyve alabilirim,nefret ediyorum meyveden ya neyse
1dilim ekmek
Aaa tövbe tövbe o ne ya son mesajımın altında bir dilim ekmek yazıyor,ben öyle bişey yazdığımı hatırlamıyorum deli miyim neyim,bu saatte ekmek yemem artık o nerden çıktı anlamadım
Tuni hiç sorma canım,oğlumun hastalığı yetmedi,bir de ayağındaki çorap yüzünden parkede kaydı,kafası şişti morardı.
Eşim sürekli böyle çalışıyor canım,öğlen gidip gece 2gibi gelir,alıştım ne yazık ki,böyle bir düzen kurduk
Oooh kiyamam(
Kaymayan çoraplardan giydir canım cok rahat oluyor onlar
Biliyorsundur altları ozel olanlar
Afiyet olsun canım
Nasil begendinmi tarifi:))
Fundacim milkshake düşünme bence hic
Dondurmayida pekinin dediği gibi sossuz olanlardan yersen bence olur hakettin sen Bayadır kaçamaksiz Gidiyorsun maşallah:))
Ekmek bütün yumurtaları emdi.Güzeldi canım, sağol fikir için. :) Ama bana çok ıslak geldi ekmekler. :)
Dediğim gibi Tunicim, güzel bir şekilde atlatmaya çalışacağım öğünleri canım. :)
Fundacim gogus icin sınav demiştin ama ben denedim tatlım hic ama hic çekmiyorum
Başlangıç seviyesi demissin o nasil acaba??
Aaa tövbe tövbe o ne ya son mesajımın altında bir dilim ekmek yazıyor,ben öyle bişey yazdığımı hatırlamıyorum deli miyim neyim,bu saatte ekmek yemem artık o nerden çıktı anlamadım
Ara
Yarım dilim Nisan pastası ( 3 çatal ). Fundaaa kizacakmisiiin:18:
Kız funda bak şimdi benim aklımdan çıkmaz artık o kfc nin kakaolu içeceği ha,yaptığın iş mi şimdi senin:)
her alışveriş merkezine girişimde kfc ye bakıp durucam artık.
Adamın biri büyücüye gitmiş,büyücü istediği büyüyü yapmış,adama 8ir kağıt vermiş,al bunu bir söğüt ağacının dibine göm ama gömerken sakın dişi tilkinin kuyruğunu düşünme demiş.adam da 'oooooy büyücü,yaktın beni,o dişi tilkinin kuyruğu aklımdan çıkar mı artık' demiş.
Bizimkisi de o hesap:)
Azmi pişirdin acaba?
Ben baya kuruyana kadar pişiriyorum herseyi cok pişmiş severim
Funda sen az pişirmişsin canım,ben iyice ekmekler kıtırlaşana kadar pişiriyorum çok güzel oluyor
Yaa bende galiba sok yapmayacağım artık
Cumadan daha fazla çıkıyorum
Geçici bı sevinç yaşattı nolacak simdi cumaya kadar eski kiloya bari donsem(
Ya bende cumadan fazla çıktım,kafayı yedim,sonra okudum fundayla tuni de aynıymış.ben birdaha şok mok yapmam,feleğim şaştı valla.
Tuni yeni cicilerin hayırlı olsun canım,güle güle giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?