- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.461
Gecmis olsun pelincim, aman onlar hasta olmasınlar hic:))Selam size sevgili yol arkadaşlarım.
Bugün gezmeye gidemedik ne yazık ki,oğlum üşütmüş biraz.zaten uyuduğumuzda sabah 5i geçiyordu,her zamanki gibi tam biz yatmaya hazırlanırken uyandı,saat 4buçukta sokağa çıkıp fırına gittik üçümüz,küçük beyimize simit alıp geldik fırından.allahtan eve dönerken babasının omuzunda uyudu.2gündür diyetimde daha azimli ve dikkatliyim arkadaşlar,cuma günü sadece 400gr vermek tokat gibi geldi bana.
Esın sureklimi gece çalışıyor düzeniniz sasiyordur sürekli alistinmi
Hem nasil bomba oldum anlatamam:))Hoşgeldin. :)
Gerçekten ne cool kocan varmış yahu. :) Benimkine böyle bir şey deseler adamı bulup ağzını burnunu yarar.Kocan hiç bozuntuya vermemiş. :)
Motivasyon bombası olmuşsundur sen şimdi, oh oh ne güzel. Şu iltifatları da akşama daha ayrıntısıyla bekliyoruz Tunicim, ona göre...
Ama hala tatmin olmadım dahada zayıflamam lazım
Beni yıllar yıllar sonra 42 bedenim artık hic tahmin etmezdim 42 bedeni begenemeycegimi, ama insan hep daha fazlasını istiyor:))
Kocamıda sormayın bı ara ayrıntılı anlatırım ama simdi söyle bı geceyim
3 yıl deli gibi peşimde koştu ama nasil sabahlara kadar penceremin karşısında sabahladi o derece :))
Beni ikna edene kadar neler yapmadı:))
Beni ikna etti babami ikna edemedik vs ne zor evlendik anlatamam
Ama simdi sagolsun el üstünde tutar beni hala askım bebeğim peşimde dolanır amaaa insan bir nebzemi kıskanmaz
Normaldede oyle hiic kıskanmaz bende deli olurum bazen ama oyle yani:))
Aksam icinde diyorumya ya hic kskanmadinmi ya gece boyu oğlanın pesinde koştuk durduk safmi bu insanlar senin evli olduğunu anlamayacak dedi:))
Koptum
Hic ciddiye almamış yani ( sizin dediğiniz gibi)
Ya ben kacirdimmi acaba Yasin kaçtı arkadasımkızlarımla dışardaydık onlar yemek yedi ben dokunmadım bile,özsüte uğradık dondurmaya da dokunmadım sadece soda içtim şu an hazırlanıyorum yürüşe çıkıcam bu tempoya ben bile şairiyorum ve kendimi tebrik ediyorum...
Kizlar deyince fotoda baya genc duruyorsun kac cocuğun var Yaşları kac biraz daha tanıyalım seni
Ben 27 yaşındayım bir yasindada oğlum ar:))
Guzel olmus canım afiyet olsunBugün kü menüm kızlar :
Sabah : Yarım simit, 1 kk beynir, salatalık, domates, közlenmiş kırmızı biber,
Ara : 1 avuç badem
Öğlen yok : Çünkü sabah kahvaltısını çok geç yapmıştık açıkmadım
Ara : 1 mürdüm eriği
Akşam : 2 küçük parça somon balığı, 1 kofte, 2 dilim ekmek, salata
Ara : 1 yeşil çay, 3 kayısı
Spor : 45 dk yürüyüş
2 litre de su içtim bugün....
Sporda olmus
Yesilcayda var daha ne olsun:))
Afiyet olsun canımMenüm:
Kahvaltı
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Ara:
1 şeftali
1 elma
Öğle:
Tunicimin yumurtası
Ara:
(Bir şeyler yemiştim ama hatırlayamadım :44:)
Akşam:
1 küçük kase mısır gevregi
1 bardak süt
+2 büyük kupa yeşil çay
Nasil begendinmi tarifi:))
Ooof arzucum sorma bende sevmiyorum hicOfff kızlar nerdesiniz yaaa canım sıkıldı, eşimde maç seyrediyor başladı yine şu lig
Fundacim milkshake düşünme bence hicKızlar... Yarın bütün gün dışarıda olacağım. Ara öğün olarak dondurma ya da milkshake tercih edecek olursam kaçamaktan sayar mısınız?
Dondurmayida pekinin dediği gibi sossuz olanlardan yersen bence olur hakettin sen Bayadır kaçamaksiz Gidiyorsun maşallah:))