Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmis olsun pelincim, aman onlar hasta olmasınlar hic:))
Esın sureklimi gece çalışıyor düzeniniz sasiyordur sürekli alistinmi
Hem nasil bomba oldum anlatamam:))
Ama hala tatmin olmadım dahada zayıflamam lazım
Beni yıllar yıllar sonra 42 bedenim artık hic tahmin etmezdim 42 bedeni begenemeycegimi, ama insan hep daha fazlasını istiyor:))
Kocamıda sormayın bı ara ayrıntılı anlatırım ama simdi söyle bı geceyim
3 yıl deli gibi peşimde koştu ama nasil sabahlara kadar penceremin karşısında sabahladi o derece :))
Beni ikna edene kadar neler yapmadı:))
Beni ikna etti babami ikna edemedik vs ne zor evlendik anlatamam
Ama simdi sagolsun el üstünde tutar beni hala askım bebeğim peşimde dolanır amaaa insan bir nebzemi kıskanmaz
Normaldede oyle hiic kıskanmaz bende deli olurum bazen ama oyle yani:))
Aksam icinde diyorumya ya hic kskanmadinmi ya gece boyu oğlanın pesinde koştuk durduk safmi bu insanlar senin evli olduğunu anlamayacak dedi:))
Koptum
Hic ciddiye almamış yani ( sizin dediğiniz gibi)
Ya ben kacirdimmi acaba Yasin kaçtı arkadasım
Kizlar deyince fotoda baya genc duruyorsun kac cocuğun var Yaşları kac biraz daha tanıyalım seni
Ben 27 yaşındayım bir yasindada oğlum ar:))
Guzel olmus canım afiyet olsun
Sporda olmus
Yesilcayda var daha ne olsun:))
Afiyet olsun canım
Nasil begendinmi tarifi:))
Offf kızlar nerdesiniz yaaa canım sıkıldı, eşimde maç seyrediyor başladı yine şu lig
Ooof arzucum sorma bende sevmiyorum hic(
Kızlar... Yarın bütün gün dışarıda olacağım. Ara öğün olarak dondurma ya da milkshake tercih edecek olursam kaçamaktan sayar mısınız?
Fundacim milkshake düşünme bence hic
Dondurmayida pekinin dediği gibi sossuz olanlardan yersen bence olur hakettin sen Bayadır kaçamaksiz Gidiyorsun maşallah:))

Menümü yazayım
sabah
1dilim tambuğday ekmeği
1kk peynir
1domates
1bardak süt

ara
1kase yoğurt,mis gibi ben yaptım:) sizde yapın

öğlen
somon balığı,yağsız
domates salatası

ara
1bardak daha süt

akşam
1dilim ekmek
bir kase pişmiş domates püresi,1çay kaşığı zeytinyağıyla

nasıl menü ama,,,,,

şu anda çok aç hissediyorum,gidip yarım meyve alabilirim,nefret ediyorum meyveden ya neyse
1dilim ekmek

Aynen pelincim
Bende zayıf annelere deli oluyordum
İnsan direk kıyaslıyor kendiyle ve gicik oluyor:))
Yada kendine Sinir oluyor vs:))

Valla tebrik ediyorum seni ne guzel olmus
Sen cidden motive oldun anlaşılan kim tutar seni artık:))

Aaa tövbe tövbe o ne ya son mesajımın altında bir dilim ekmek yazıyor,ben öyle bişey yazdığımı hatırlamıyorum deli miyim neyim,bu saatte ekmek yemem artık o nerden çıktı anlamadım

Gelelim iki gunluk menüme

Dün
Sabah
1 yumurta
Domates
Salatalık
2 dilim ekmek
1 çay kasığı vişne reçeli

Ara
Üzüm

Öğle
1 dilim ekmek
1 kase çorba

Ara
1 şeftali

Aksam
Ton balikli salata

Ara
Yarım dilim Nisan pastası ( 3 çatal ). Fundaaa kizacakmisiiin:18:

Bugun
Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Domates salatalık
3 ince dilim sucuk

Ara
Bir avuc çekirdek

Öğle
Yok ( gec yaptık kahvaltıyı)

Ara
10 badem 5 fındık

Aksam
Soslu tavuk
Ayran

Ara
Üzüm

Olay budur arkadaslar:))

Aaa tövbe tövbe o ne ya son mesajımın altında bir dilim ekmek yazıyor,ben öyle bişey yazdığımı hatırlamıyorum deli miyim neyim,bu saatte ekmek yemem artık o nerden çıktı anlamadım

:))
Ben o kısmı okumamisim bile simdi sen yazinca Allah Allah deyip tekrar baktım:))
Görsem kesin derdim yok artık diye:))

Tuni hiç sorma canım,oğlumun hastalığı yetmedi,bir de ayağındaki çorap yüzünden parkede kaydı,kafası şişti morardı.

Eşim sürekli böyle çalışıyor canım,öğlen gidip gece 2gibi gelir,alıştım ne yazık ki,böyle bir düzen kurduk

Bugun biraz alışverişde yaptım
Uzun bı hırka aldım birde bol paca bı pantolon

Kiloluyken en cok hırka giyeemdigime üzülüyordum
Simdi cok seviniyorum
Hırkaya bayılırım uzun kısa salas dar klasik spor hiic farketmez her türlüsünü severim:))

Fundacim gogus icin sınav demiştin ama ben denedim tatlım hic ama hic çekmiyorum
Başlangıç seviyesi demissin o nasil acaba??

Oooh kiyamam(
Kaymayan çoraplardan giydir canım cok rahat oluyor onlar
Biliyorsundur altları ozel olanlar

Afiyet olsun canım
Nasil begendinmi tarifi:))

Fundacim milkshake düşünme bence hic
Dondurmayida pekinin dediği gibi sossuz olanlardan yersen bence olur hakettin sen Bayadır kaçamaksiz Gidiyorsun maşallah:))

Ekmek bütün yumurtaları emdi. Güzeldi canım, sağol fikir için. :) Ama bana çok ıslak geldi ekmekler. :)

Dediğim gibi Tunicim, güzel bir şekilde atlatmaya çalışacağım öğünleri canım. :)

Kız funda bak şimdi benim aklımdan çıkmaz artık o kfc nin kakaolu içeceği ha,yaptığın iş mi şimdi senin:)
her alışveriş merkezine girişimde kfc ye bakıp durucam artık.

Adamın biri büyücüye gitmiş,büyücü istediği büyüyü yapmış,adama 8ir kağıt vermiş,al bunu bir söğüt ağacının dibine göm ama gömerken sakın dişi tilkinin kuyruğunu düşünme demiş.adam da 'oooooy büyücü,yaktın beni,o dişi tilkinin kuyruğu aklımdan çıkar mı artık' demiş.
Bizimkisi de o hesap:)

Yaa bende galiba sok yapmayacağım artık
Cumadan daha fazla çıkıyorum
Geçici bı sevinç yaşattı nolacak simdi cumaya kadar eski kiloya bari donsem(

Ya bende cumadan fazla çıktım,kafayı yedim,sonra okudum fundayla tuni de aynıymış.ben birdaha şok mok yapmam,feleğim şaştı valla.
Tuni yeni cicilerin hayırlı olsun canım,güle güle giy

Fundacim gogus icin sınav demiştin ama ben denedim tatlım hic ama hic çekmiyorum
Başlangıç seviyesi demissin o nasil acaba??

Şınav başlangıç, Vücut ağırlığı ile üst grup kaslariçin egzersiz - YouTube
Tunicim buna bakabilirsin canım.

Ziyaretçi yazmış olmasın sakın? :18:

Ara
Yarım dilim Nisan pastası ( 3 çatal ). Fundaaa kizacakmisiiin:18:

Ne ki bu nisan pastası? Çok yağlı, kremalı, çok şekerli bir şey değilse kızmam, zaten 3 çatal demişsin.

Pelinim gülüm, sen İstanbul'da değil miydin? Bak senle bir anlaşma yapalım: Sen hedefine inene kadar unut onu. Hedefine indiğin zaman gider beraber içeriz. Düşünme tilkinin kuyruğunu artık bakayım. :)

Azmi pişirdin acaba?
Ben baya kuruyana kadar pişiriyorum herseyi cok pişmiş severim

Ekmek ilk önce pişmiyordu değil mi? Hepsini bir arada attım ben, belki ondandır :)

Funda sen az pişirmişsin canım,ben iyice ekmekler kıtırlaşana kadar pişiriyorum çok güzel oluyor

Konu anlaşılmıştır kızlar.

Yaa bende galiba sok yapmayacağım artık
Cumadan daha fazla çıkıyorum
Geçici bı sevinç yaşattı nolacak simdi cumaya kadar eski kiloya bari donsem(

Ya bende cumadan fazla çıktım,kafayı yedim,sonra okudum fundayla tuni de aynıymış.ben birdaha şok mok yapmam,feleğim şaştı valla.
Tuni yeni cicilerin hayırlı olsun canım,güle güle giy

Evet, gerekmedikçe yapmasak daha iyi olacak sanki... Geçici sevinç oluyor gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…