Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sinemcimmm
ay seni rüyamda gördüüümm
:))))
senin deniz manzaralı açık hava spor salonun çok aklıma yer etmiş anlaşılan
antalayaya gidiyoruz ve o parkta sneinle buluşuyoruz
sanki kırk yıllık dost ve ayrı düşmüş gibi bi sarılıştık ama çok komiktik:)))

selam kızlar....
daha evelsi gun konusuyorduk istanbuldan. ben zaten evde de soylenır dururum en az ay da bir istanbulu ozledıııııımmmm dıye. burda da konusunca yıne burnumda tuttu. dun aksam eşimle konusuyorduk ben yıne ''ya cok ozledım bu kıs bırkac gunde olsa gıdelım'' dedim.

kasımda yıldonumumuzde gıtme kararı aldık karar alır almaz hemen uçak biletlerimizi bile aldık. cok mutluyummmmm tabi ben hemen plan yapmaya basladım kasım'a kadar kaç kilo daha verebilirim diye :)

ayrıca istanbuldaki arkadaslardan da taksim tarafında orta halli nezih restaurant tavsiyeleri istiyorum. ben en son yalnız gıtmıstım ıstanbul'a ve her yer cok değişmişti. o yuzden kotu bır suprız yasamak ıstemıyorum. yardımcı olursanız cok cok sevınırım :)

:))) hayır olsun tunimm belki seneye yine antalyaya gelirsiniz, ozaman hakikaten bulusuruz orda ama iki ince manken gıbı hatun olarak kahve keyfı yaparak :))

nasıl gordun benı merak ederim ben boyle seylerı :))) hatırlıyormusun

cok net hatırlamıyorum ama deli gibi sarılıştık çığlık çığlağa:))
eşlerimizde var yanımızda siz nerden tanışıyorsunuz diyorlar internettende diyemiyoruz öyle bakıp kalıyoruz birbirimize
ama snein üzerinde kırmızılı bişeyler vardı çokta hoş görünüyordun
kız sinem sen zaten manken gibiymişsin ne diyeti yapıyorsun diyorum hatta:)))

ooh ne güzel canım inş bol bol eğlenir stresini atar annenlerlede hasret giderir gelirsin:)))

:)))) orda bile akıllıyız bak demiyoruz internetten tanıstık dıye :))) erkekler klasıktır cunku, herseyı elestırır :)))) insallah gercekte onları derız bırbırımıze :)) diyet yapmayacak kadar zayıf oldugumuzda surekli yılbası ıcın kırmızı kırmızı dıye basınızın etini yıyorum ya ondan gormussundur belkı kırmızılı :)))

ooh ne güzel canım inş bol bol eğlenir stresini atar annenlerlede hasret giderir gelirsin:)))

ahhh canım ahhh keske ama annemı kaybedeli 6 sene oluyor babam da didim'de oturuyor. 3 gunlugune gıdıcez, esim istanbulu nerdeyse hıc bılmıyor. cok kucukken bır ara kalmıs o da hatırlamıyacak kadar. hem onu gezdırmıs olucam hem ben memleket hasretı gıderıcem. ama anne hasreti malesef

ben sanırım dun menumu yazmayı unuttum :44:

sabah
1 haslanmıs yumurta
1kk peynır
2-3 zeytın (ve zeytınyagı)
yarım domates
yarım salatalık

ara
6-7 badem

ogle
nesfıt+sut

ara
1 seftalı
8-10 uzum

aksam
3-4 kasık pirinç lapası
2 kasık yogurt

caylar
3 yeşil çay

kızlar bu arada hepiniz Şok'un ardına kilo aldıgınızı soylemıssınız. Yazın defalarca ŞOK yaptım bir kere bile almamıstım kilo, ama bu sefer bende aldım aynı durumdayım -ye gecmekten ziyade eyvah cumaya ne yapıcam durumundayım. demekki artık vucudumuz Sok'u yemıyor bunu anlamıs olduk. yaz sıcaklarında ıhtıyac varmıs ama bıtmıs o donem. zaten cogunuz bır daha yapmam demişsiniz, alın benden de o kadar..

Sinemcim cok üzüldüm basın sagolsun canım
Ben geçenlerde annem var filan demistinya direk o geldi aklıma kusuruma bakma canım(

İyi akşamlar kızlar bugün çok yorucu bir gündü ama deydi oğlum istediğim öğretmene düştü, kızımında öğretmeninin kalması için İl. Mil.Eğitim.Müd.Yard. araya soktuk ve başardık öğretmenimiz okulda kaldı. çook sevindim kızlar ama bugün çok yoruldum.. sabah 9 dan akşam 7 ye kadar dışarlardaydım.....

Bugün kü menüm biraz saçma sapan oldu ama
Sabah : Yarım simit, 1 bardak çay

Ara : Bir avuç badem, 2 incir

Öğlen : Çok geç saatte oldu malum okul işleri yarım dürüm döner, 1 ayran

Ara : 1 şekersiz kahve

Akşam : 2 dilim ekmek, 1 tabak türlü

Ara : 1 yeşil çay, 1 bardak süt

Spor : yok ama yapmış kadar oldum okulla milli eğitim arasında gittim geldim....

Sinemcim bende bilirim anne hasretini benimde annemi kaybedeli 17 sene oldu, çok zordur benim en ihtiyacım olduğu zamanlardı annemi kaybettiğimde yeni genç kız oluyordum. Babamı da 8 sene önce kaybettim canım...

Sinemcim cok üzüldüm basın sagolsun canım
Ben geçenlerde annem var filan demistinya direk o geldi aklıma kusuruma bakma canım(

sağol canım allah kalanlara uzun saglıklı omur versın.
yok tatlım rica ederim. nerden bileceksin. esimin annesiydi gelen. aramızda kayınvalide - gelin ilişkisi olmadıgı icin bahsederken bile kayınvalıdem demekten hoslanmıyorum. :) karısması cok dogal.

Sinemcim bende bilirim anne hasretini benimde annemi kaybedeli 17 sene oldu, çok zordur benim en ihtiyacım olduğu zamanlardı annemi kaybettiğimde yeni genç kız oluyordum. Babamı da 8 sene önce kaybettim canım...

canım basın sagolsun. cok erken kaybetmissin ikisinide.anne baba acısı tarifsiz birşey. insan 7sinde de olsa 70inde de olsa o bosluk hep hissediliyormus, onu anladım. anneye olan ihtiyaç hiç bitmiyor.

arzucum, gozun aydın canım cok sevındım. hıc yoruldum deme hersey olumlu bıtmıs. :) gunun yorgunlugunu bır kahveyle yok edersin hemen

kızlar menumu yazıp kacıcam bu aksamlık basım catlıyor resmen bır agrı kesıcı aldım onun etkısı gıtmeden uyumak istiyorum

sabah
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
yarım domates
yarım salatalık
yumurta yok evde kalmamıs

ara
6-7 cig badem

ogle
nesfıt+sut (bır ogle klasıgım oldu artık:) )

ara
1seftalı

aksam
1 patates haslama
1bardak ayran

iyi geceler kızlar cok opuyorum siziiii...(funda donmedin hala sanırım eve, ama senide opuyorum gelınce alırsın opucugunu :) )
yarın gorusuruz :80:

Once hemen menumu yazayım yazdıklarınıza gecicem

Sabah
Yarım paket altinbasak
Peynir

Ara
Üzüm 10 badem

Öğle
Yogurtlu makarna

Ara
Üzüm bir avuc leblebi

Aksam
3 kasik kiyma kavurma ( domatesli soğanli)
2 dilim ekmek
2 kasik kabakyemegi

Ara
7 fıstık 5 badem

Yesilcay içmedim daha hemen icicem

Cok zordur eminim arzucum cok erken kaybetmissin(

Cok sevindim canım gözün Aydin:))

Bende kaçtım Kizlar
Hepinize iyi geceler
Fundacim Özledik seni bı gunde ayrı kalma bu kadarda olsa bizden
Pelincim sende yoktun bugun kötü bisey yoktur umarım
Öptüm hepinzii

A-aaa!

Bakıyorum ben yokum diye bugün salınmış... 1 saat okurum geçmişi diyordum, hemen bitti. :) Bu ne böyle 1 sayfa...
Mesaj sayılarınızı da göreceğiz bakalım. :)

Gördüğünüz gibi anca gelebildim kızlar... Ama çok güzel bir gün geçirdim. :) Film tavsiyeleri aslında tür belirtseydiniz daha iyi olurdu... Çünkü ben genelde fantastik, bilimkurgu falan seviyorum. Ama tavsiye vereceğim, yalnız yarın veririm büyük bir ihtimal. Çünkü ne bugünün ne de dünün mesaj ve menü kontrollerini daha yapmadım. Onlarla uğraşacağım şimdi. :)

ebru yok gelmedi bir daha neden böyle oluyor, hemen hevesleri sönüveriyor arkadaşların yahu bikaç hafta yazın bari ne çabuk vazgeçiyorlar(

Tunicim, birkaç hafta yazıp vazgeçmesindense ilk gün vazgeçmesi daha iyidir canım. :)Kalıcı olsun üyelerimiz, 1 haftalık olmasın. :)

Arzucum gözün aydııııın.

Gelelim bugünkü menüme...

Birkaç ara öğünle kurtarırım diyordum ama pek öyle olmadı maalesef... Kahvaltı hariç tüm gün dışardaydım ve işte ortaya çıkan menü:

Kahvaltı:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak süt

Günün 2. öğünü (15:00 civarı)
Yarım porsiyon iskender

Ondan sonra başka bir şey yemedim.

İnanın en masum seçenekti, çünkü bir alışveriş merkezindeydim ve etrafım burger king, mcdonalds, kfc vb. ile çevriliydi...
Ama yine de "kaçamaktan sayarız" diyorsanız, yarın erkenden söyleyin de sporumu biraz fazla tutayım.

Çay da içmedim daha ama şimdi yapacağım bir tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…