- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.501
sinemcimmm
ay seni rüyamda gördüüümm
:))))
senin deniz manzaralı açık hava spor salonun çok aklıma yer etmiş anlaşılan
antalayaya gidiyoruz ve o parkta sneinle buluşuyoruz
sanki kırk yıllık dost ve ayrı düşmüş gibi bi sarılıştık ama çok komiktik:)))
:))) hayır olsun tunimm belki seneye yine antalyaya gelirsiniz, ozaman hakikaten bulusuruz orda ama iki ince manken gıbı hatun olarak kahve keyfı yaparak :))
nasıl gordun benı merak ederim ben boyle seylerı :))) hatırlıyormusun
selam kızlar....
daha evelsi gun konusuyorduk istanbuldan. ben zaten evde de soylenır dururum en az ay da bir istanbulu ozledıııııımmmm dıye. burda da konusunca yıne burnumda tuttu. dun aksam eşimle konusuyorduk ben yıne ''ya cok ozledım bu kıs bırkac gunde olsa gıdelım'' dedim.
kasımda yıldonumumuzde gıtme kararı aldıkkarar alır almaz hemen uçak biletlerimizi bile aldık. cok mutluyummmmm tabi ben hemen plan yapmaya basladım kasım'a kadar kaç kilo daha verebilirim diye :)
ayrıca istanbuldaki arkadaslardan da taksim tarafında orta halli nezih restaurant tavsiyeleri istiyorum. ben en son yalnız gıtmıstım ıstanbul'a ve her yer cok değişmişti. o yuzden kotu bır suprız yasamak ıstemıyorum. yardımcı olursanız cok cok sevınırım :)
cok net hatırlamıyorum ama deli gibi sarılıştık çığlık çığlağa:))
eşlerimizde var yanımızda siz nerden tanışıyorsunuz diyorlar internettende diyemiyoruz öyle bakıp kalıyoruz birbirimize
ama snein üzerinde kırmızılı bişeyler vardı çokta hoş görünüyordun
kız sinem sen zaten manken gibiymişsin ne diyeti yapıyorsun diyorum hatta:)))
ooh ne güzel canım inş bol bol eğlenir stresini atar annenlerlede hasret giderir gelirsin:)))
ahhh canım ahhh keske ama annemı kaybedeli 6 sene oluyorbabam da didim'de oturuyor. 3 gunlugune gıdıcez, esim istanbulu nerdeyse hıc bılmıyor. cok kucukken bır ara kalmıs o da hatırlamıyacak kadar. hem onu gezdırmıs olucam hem ben memleket hasretı gıderıcem. ama anne hasreti malesef
ahhh canım ahhh keske ama annemı kaybedeli 6 sene oluyorbabam da didim'de oturuyor. 3 gunlugune gıdıcez, esim istanbulu nerdeyse hıc bılmıyor. cok kucukken bır ara kalmıs o da hatırlamıyacak kadar. hem onu gezdırmıs olucam hem ben memleket hasretı gıderıcem. ama anne hasreti malesef
Sinemcim cok üzüldüm basın sagolsun canım
Ben geçenlerde annem var filan demistinya direk o geldi aklıma kusuruma bakma canım(
Sinemcim bende bilirim anne hasretini benimde annemi kaybedeli 17 sene oldu, çok zordur benim en ihtiyacım olduğu zamanlardı annemi kaybettiğimde yeni genç kız oluyordum. Babamı da 8 sene önce kaybettim canım...
İyi akşamlar kızlar bugün çok yorucu bir gündü ama deydi oğlum istediğim öğretmene düştü, kızımında öğretmeninin kalması için İl. Mil.Eğitim.Müd.Yard. araya soktuk ve başardık öğretmenimiz okulda kaldı. çook sevindim kızlar ama bugün çok yoruldum.. sabah 9 dan akşam 7 ye kadar dışarlardaydım.....
Cok zordur eminim arzucum cok erken kaybetmissinSinemcim bende bilirim anne hasretini benimde annemi kaybedeli 17 sene oldu, çok zordur benim en ihtiyacım olduğu zamanlardı annemi kaybettiğimde yeni genç kız oluyordum. Babamı da 8 sene önce kaybettim canım...
İyi akşamlar kızlar bugün çok yorucu bir gündü ama deydi oğlum istediğim öğretmene düştü, kızımında öğretmeninin kalması için İl. Mil.Eğitim.Müd.Yard. araya soktuk ve başardık öğretmenimiz okulda kaldı. çook sevindim kızlar ama bugün çok yoruldum.. sabah 9 dan akşam 7 ye kadar dışarlardaydım.....
ebru yok gelmedi bir daha neden böyle oluyor, hemen hevesleri sönüveriyor arkadaşların yahu bikaç hafta yazın bari ne çabuk vazgeçiyorlar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?