Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2 günlük değerlendirme:

Sinemcim dediğin gibi dün menünü yazmamışsın, arada dalgınlığımıza gelebiliyor tabi, zaten 1 gün yazmamak problem olmuyor bildiğin gibi... :)

Tunicim mesajları saymadan "----" lere geçmeyelim canım. 2. mesajda yazmaya başlamışsın bugün.

Pelin bugün mesaj sayısını doldurmamış ve menüsünü yazmamış.

Raa... Ne bugün ne de dün için 5 mesaj sınırı dolmamış, menü de yazılmamış. Dün mesaj 3'ten mesaj 5'e atlamışsın, numaralara dikkat edelim ki karışıklık olmasın.

Mesaj üç diyorum,önce dünün mesajlarını tamamlayayım,sonra yeni güne geçerim.
Şu anda inanılmaz sinirliyim,oğlumu zor kullanıp gerekirse dakikalarca ağlatarak yatağına yatırıp ışığıda kapatıp zorla uyutmak istiyorum ama bu sefer eşimle papaz oluruz,sen git yat keyfine bak ben oğlumla ilgilenirim diye trip atacak.ama böyle olmaz ki,bir düzeni bir kuarlı olması lazım,şu anda umut ta perişan,gözlerini ovuyor ama yatmıycam diye inat ediyor,oturduğu yerde sızıp kalmasını bekliyorum ki yatağna alayım.canımdan bezdim ya böyle çocuk görmedim duymadım,gece 2de uyandı,bu saat olmuş hala yok resim yap yok çizgifilm seyret,günlerdir perişan haldeyim uykusuzluktan.iyisimi ben yarın akşam onu çok geç yatırayım,bir şekilde oyalayayım,sabahları da erken kaldırırsam geceleri uyanamaz diye düşünüyorum.umarım

Bugün oğlumla önce doktora gittik,sonra yemek yedik,sonrasında da saatlerce yürüdüm,eve geldikten sonra da gündüz yapamadığım ev işlerini yaptım,kan ter içinde kalıp duşumu aldım.çok yorucu bir gün oldu,pilim bitti resmen ama eğlenceliydi.akşam 11gibi yazdıklarınızı okudum,cevap yadım iki kez ama yollayamadım,internetim kopup durdu,gece gelirim diye vazgeçtim.
Sinemcim,arzucum,annelerinizi çok erken kaybetmişsiniz,çok üzüldüm,başınız sağolsun.ben anne olduktan sonra anladım ki insan annesine en çok yeni anne olduğunda ihtiyaç duyuyor.
Tuni sana da çok güldüm,rüyana yani,çok tatlısın canım.
Arzu inan ki hiç umudum yoktu,boşuna uğraştığını sandım ama tebrik ederim,öğretmeninizin kalmasını sağlamışsınız.
Funda canım iskender yedim en masumu oydu demişsin ya,ben alışveriş merkezlerinde yenecek en masum sağlıklı yemeği buldum,köfteci ramizde tavuk ızgara var,yağsız pişmiş but eti,az değil doyurucu da,tereyağlı ekmeğini yemez yanına da ayran ya da salata alırsan süper bir menü oluyor,aynı şekilde köfte de öyle.sonuçta iskenderin üzerine bol yağlı sos dökülüyor.

Menüm
son birkaç gündür menülerimde daha bir dikkatliyim
sabah
1yumurta,bir kk peynir,1dilim ekmekten omlet
1bardak yarım yağlı sütten kahve

öğlen dışarda oğlumla piliç çevirme yedik,yarım pilicin sadece göğüs etini yedim,1bardak ayran içtim

ara
çeyrek muz

akşam
1kase yoğurt
1kase domates çorbası
1diilm ekmek

ara
1şeftali
4,5üzüm

hala uyanık olduğum için tekrar bir ara yaptım saat 4gibi
şu halkekmeğin altın çöreği varya,üzümlü fındıklı ekmek yani,onun 3te biriyle yarım çay bardağı meyve suyu

Fundacim ilk yazdığım msj çoklu msjdi yani 5i orda tamamlamıştım canım onun için ---- lere geçtim

bir porsiyon iskender yaklaşık 800 kalori
yarısını yemişsin 400 eder
e öğle yemeği yerinede geçebilir
akşam yememişsin zaten öğle ve akşam yemeği yerinede geçebilir bence sıkıntı yok
illada herşeye yasak kaçamak dersek devam edemeyiz
bizimde bi cnaımız var dimi ama:))

aynı şeymi bilmiyorum ama köfteci ramizde ben soslu tavuk var ona bayılıyorum
her gittiğimde ondan yiyorum
dediğin gibi ekmeği sıkıntılı biraz ama onuda yağsız isteyebiliyorsun
yanınada ayran dediğin gibi ooh mis gibi menü hemde 10 tlyee:)))

Günaydın kızlar.
6da uyuduk 9da uyandık,başım çatlıyor.
Kahvaltımı ettim,domates yemeye alıştım diyetim sayesinde,çok seviniyorum,darısı salatalığa

onu da biliyorum canım,girişte kocaman resmi vardı ondan istiyorum güzel görünüyor dedim ama kalmamıştı,benim yediğim sadeydi,sossuz ama çok lezzetliydi.bir de ramizin açıkbüfesinde salatalar içinde taze kekik turşusu var ona bayılıyorum,her çıktığımda pazarda arıyorum ama taze kekik bulamadım,buldam bende yapıcam.gerçi turşu demek daha fazla yemek ve ekmek yemek demek.şu anda dolabımda envai çeşit turşum reçelim var ama hiçbirini yemiyorum

ooy ooyy bu erkekler neden böylee
sanki biz ilgilenmekten acizleniyoruz ama dediğin gibi bi düzenininde olması lazım
nereye kadar dayanabileceksin uykusuz yorgun(

harbiden ya,ne kaçamaktır ne değildir buna bir açıklık getirelim.geçen gün oğlumla dışarı çıkmıştık,öğün olarak birbuçuk dilim pizza yedim,sinemle funda çok kızdılar kaçamak dediler,ben de kendimi savundum normalde bir orta boyu tek başıma yerim,sadece bir buçuk dilim yedim,üstelik dışardaydım ve açtım diye.ne bileyim kaçamak denince benim aklıma tamamen keyfi yenen yiyecekler geliyor,hadi bir pasta kahve keyfi yapayım dersen,ya da ızgara gibi sağlıklı bir öğün yeme şansın varken şöyle bin kalorilik bir menüyü yutmak kaçamaktır diye düşünüyorum

bence soslu tavuğuda dene çok güzel:)
salatalardan alırım genelde ama hiç dikkatimi çekmedi kekik turşusu nasıl olur hiç bi fikrim yok ama ilk gittiğimde aklımda olsun deniycem seninde kulaklarını çınlatıcam:))

fundacığım hiç bir şey kaçmıyor senden cnm 1 gun önceki menüm azdı sen uyarmana ramen öyle olunca yazamadımdünkinide bu gun yazayım
sabah 1 yumurta yarım dilim ekmek 1 çatalpeynir (dün peynir yazıcakken zeytin yazmışım)1 dilim domates
öğlekahvaltı cok geçti öğle yemedim arayı kuvvetli yedim
ara çeyrek simit 1 dilim kaşar domates
akşam 1 tabak etli patlıcan 1 dilim ekmek
ara a(abarrtığım an) 2 büyük armut 3 erik.....

meyve konusunda kendimi tutmasam öyle bi abartabilirimki
diyette en çok zoruma bu meyvelerin sınırlı olması koyuyor
ben bi oturuşta elma şeftali armut erik hepsini yiyebilirimm
pelinin gözler şimdi aynen şöyle oldu kesin

tuniciğim oda brşeymi ,ben o saydıklarından 2 şer bilr yerim
bana en çok meyve ve pastalar kilo aldırıyor yemekle aram normaldir
karatay diyetinin kitabını bir okuyun sonra 2 meyveden sonra kendinizi çok suçlu hissediyorsunuz,ben katılıyorum ben meyveyi az yediğimde çok kolay kilo veriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…