Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öldür anacım, öldür.

MAŞALLAH ABLAMA

''MUTLUYUM ZAYIFIM HEP ZAYIF KALACAGIM ''

Gelecek zaman kullanmak yok Berivancım. At o son cümleyi, bırak öyle kalsın.

Rahatım, huzurluyum, her an daha da kilo veriyorum. Kendime inanıyorum.

NOT: Mesaj numaraları lütfeeeen...

katılıyorum kesinlikle bende yok sınavım yok tatil derken 0 spor bugünden itibaren spor yapıp paylaşıyorum :13:

katılıyorum kesinlikle bende yok sınavım yok tatil derken 0 spor bugünden itibaren spor yapıp paylaşıyorum :13:

Yavrum be! Yaşa Berivancım!

Bu arada canım, biz menüleri akşam toplu yazıyoruz, sen giremiyorsun ya akşam... Sabahları gelince ilk iş dünün menüsünü paylaşsan diyorum canım. Komple bütün günü... Ne sersin?

Bu arada takımım, ben sizi yerim. Herkes olumlama da yaparmış... Ohhh... Haftaya bizden alası olmayacak söyleyeyim size. Yeter ki yazdıklarımız içimizden tekrar edelim ve inanalım.

Millet katılım başlığına "kilo vermek istiyorum" yazan çağırıyor anacım. Hiçbir şey yazmamış, kilosunu bile yazmamış, oturup çağırıyorlar. Ben de mesaj yazanı didik didik inceleyip öyle çağırıyorum. Ohhh, iyiki de ben kapmayım diye acele edip yazmışlar. 2 aday da yeni anne, emziryorlardır şimdi. Benim boynuma kalmasın.

okudum,aklımda zaten ama cevap veremedim henüz.
Ben yine 12den önce yazmaya çalışayım ama olur ya misafirim olıur geç gider,oğlum uyanıktır rahat bırakmaz yazamam falan o zaman gece yazarım olur mu

Olur canım. Zaten misafirin haftada 3 gün olmaz herhalde. :) Bir değişiklik yapmıyorum o zaman şimdilik.

Hadi millet, olumlamaya...

Tunaydın Kızlar..
sabah sabah dokturmussunuz.. seviyorum sizi olumlamalarınız beni de etkiledi. :)
sabahı okudum ama alıntı bırazdan yapıcam once hemen bıldırım yapıyım.

gecen hafta 64.9
bu hafta 65.5
1den 400 kurtulabılmıs daha da yorumum yok bununla ilgili burda . (nokta:) )

***5. TAKIM 275. ETAP ***

areser ( 63.8 / 63.2 / 0.6 / %0.94 )
berivannnn26 ( 78.5 / 79.2 / -0.35 / -%0.45 ) (İzinli olan üyenin kilosu 2'ye bölündü)
Buffy26 ( 64.9 / 65.5 / -0.6 / -%0.92 )
Funda08 ( 72.6 / 73.2 / -0.6 / -%0.83 )
tunituni ( 71.8 / 72.7 / -0.9 / -%1.25 )
UmutCan (60.0 / 60.5 / -0.5 / -%0.83 )

5. TAKIM ORTALAMASI: %-0.56

.......... nokta o zaman canımmmmmmm hoşgelmişin şekerim özledik valla

zayıfım mutluyummmmmmm

Arzucum tebrik ederim canım benım.. Takımın gururusun bu hafta :)

83.6 geldim bende .....

tebrik ederim canım. cok guzel gidiyor masallah 70ler cok yakın

fundacım hesaplayamadım yüzdeyı yawwwwwwww
gitmeden önce 78,5 dim
şuan:79,2 yim

beriş, tatil donusu kucuk bır kalp krızı yasattın ama :) simdiki rakam genele gore cok normal oldu :))) ama hemen sevınme bu hafta gecen haftayı unutuyor ve full disiplinli bir hafta yasıyoruz.

tunicim hic moral bozmak yok. diyorum ya bu hafta tartılar borsa gıbı calısmıs. bu hafta her tartıya cıktıgımızda + gorsek bıle <--boyle yapmıyoruz. TAMAM, BU SISKINLIK BUGUN BOYLE CIKMASI BIRSEY DEĞİŞTİRMEZ BEN ASLINDA EN AZ -1İM DİYİYORUZ. diyoruz gayet sogukkanlı.

Fundacım valla ben sevinmene hiç kızamam, cunku bende aynı durumdayım +1di dun en son. bugun ne gorsem sevınır oldum. :)

tuniiiii ben cıktım o moddan. sende cabuk cık. birbirimizi cok etkiliyoruz. bu hafta cok pozitif olalım. geçmiş geçmiştir elimizden birşey gelmez, ama gelecek bizim elimizde, istediğimizi yapabiliriz...

Funda, koptum valla sabah sabah yazına :))))) ama hakıkaten dogru... :)))))

2 hafta daha birkaç yüz gram olsun kilo alsak, hepimiz diskalifiye olacağız. Takım bomboş kalacak. Bir tek Arzu ve Raa olur.

:)))))) valla saka gıbıyız bu hafta :)))

evet cok etkileniyoruz. O yuzden bu haftaki stratejimiz BİRİMİZ POZİTİF... HEPİMİZ POZİTİF....

işte en guzel bakıs, bu hafta neler yaptım, neler yedim, neler yapmadım, neler yemedim.. Butun cevaplar burda....

Sinemcim nerelerde kaldı acaba, gelemedi bugün... :44:

Canım gec kalktım bugun. Bilinç altında tartı korkusu uyanamadım heralde :)
-----------------------------------------------------------------------------------------

Mutluyum, neşeliyim, zayıflıyorum, tartı bana hep gülümsüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…