- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.881
Gunayyyydiinnnn kizceler.....
İlk bildirim benden olsun
Geçen hafta : 63.800 gr
Bu hafta : 63.200 gr
Fark : 600 gr
Fundacim geriisi sende canim inanın bu bildirimi yapabilmek icin daha erken kalktım. Simdi çıkıyorum kizlar bana şans dileyin çünkü buna bugun cok ihtiyacım var...
Saglikliyim, mutluyum, metabolizmam cok hızlı çalışıyor.
Günaydın kızlar.
Esin gitme lütfen,geldiğine çok sevinmiştim.
Kilo bildirimimi yapmak için bir saat kadar daha bekliycem.
Sanırım tek kilo veren arzudur takımda,tebrikler arzucum.bu hafta herkes döküldü,ee önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
vaaaav diyorum süpersin canım tebrikler.
83.6 geldim bende .....
teşekkürler ama malesef takımıma hiç katkızı yok.umarım gelecek haftada böyle olur.
fundacım hesaplayamadım yüzdeyı yawwwwwwww
gitmeden önce 78,5 dim
şuan:79,2 yim
Fundacim geriisi sende canim inanın bu bildirimi yapabilmek icin daha erken kalktım. Simdi çıkıyorum kizlar bana şans dileyin çünkü buna bugun cok ihtiyacım var...
fundacım kafam karıştı sen dün onların hepsini yedin mi yoksa
ay ilahi berivannn:))
siniri bozuk bi şekilde bildirimimi yaptım cnaım sıkkın , sonra bi okudum msjını direk güldüm yani allah razı olsunnn
yediğini hayal etti tatlım dün arzu okuduğu bi kitaptan bi bölüm paylaşmış sende oku mutlaka o zaman daha iyi anlarsın:))
83.6 geldim bende .....
fundacım hesaplayamadım yüzdeyı yawwwwwwww
gitmeden önce 78,5 dim
şuan:79,2 yim
fundacım kafam karıştı sen dün onların hepsini yedin mi yoksa
:44:anam vall yedi sandım okudum ama nasıl okumak sa şöyle anladım bu sekılde yeyınce tiksinti geliyo sandım funda da yazmıs cips hamburger tatlı yedım dıye aynen böyle olmuştum
olumlama yapmam laızm biliyorum ama şu an sinirlerim çok bozuukk( 58:
daha dün sabah artılardan kurtuldum yarına 100grda olsa eksi çıkarım diye sevinirken bugün hooop +900
bu nasıl iş yaa
diyet yapıyorum uğraşıyorum şu an 2 hafta geriye atmış durumdayım yine kendimi hadi insan kilo veremez ama kilo alırmı diyetteyken ya
şu an kendimi çok çok çok kötü hissediyorum
bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 71.8
bu hafta 72.7
giden yokk
gelen çoookk
71.8/72.7/-0.9/%-1.25
rezaleeeett((((
:44:anam vall yedi sandım okudum ama nasıl okumak sa şöyle anladım bu sekılde yeyınce tiksinti geliyo sandım funda da yazmıs cips hamburger tatlı yedım dıye aynen böyle olmuştum
ben fundayı onları yedi sansam neler derdim bilmiyorum sen yinede baya sakin kalmışsın:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?