Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar.
Esin gitme lütfen,geldiğine çok sevinmiştim.
Kilo bildirimimi yapmak için bir saat kadar daha bekliycem.
Sanırım tek kilo veren arzudur takımda,tebrikler arzucum.bu hafta herkes döküldü,ee önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

tebrikler cnm gr gr derken kilo kilo olacak ve ver elini 38 36.......
sen zaten çok şanslısın bugününde harikalar getirecek sana arkadaşım.....

bencede cnm kilo vermenin tek kilit noktası hep önümüze bakmamız..

teşekkürler ama malesef takımıma hiç katkızı yok.umarım gelecek haftada böyle olur.

tebrik ederim canım geçen hafta 85miydin ne kadar çok gitmiş:))

hiç üzülme tabiki katkısı var haftaya bildirim yaparken iki haftaki verdiğin kiloyu ikiye bölüp bildiricez
yani boşe gitmeyecek:)))

arzucum tebrik ederim çok istikrarlı gidiyorsun maşallah darısı başımıza
burada metabolizmam çok hızlı çalışıyor cümlesini çok sevdimm çalıyorumm:)))

olumlama yapmam laızm biliyorum ama şu an sinirlerim çok bozuukk(58:

daha dün sabah artılardan kurtuldum yarına 100grda olsa eksi çıkarım diye sevinirken bugün hooop +900
bu nasıl iş yaa
diyet yapıyorum uğraşıyorum şu an 2 hafta geriye atmış durumdayım yine kendimi hadi insan kilo veremez ama kilo alırmı diyetteyken ya
şu an kendimi çok çok çok kötü hissediyorum

bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 71.8
bu hafta 72.7
giden yokk
gelen çoookk

71.8/72.7/-0.9/%-1.25

rezaleeeett((((

fundacım kafam karıştı sen dün onların hepsini yedin mi yoksa

ay ilahi berivannn:))
siniri bozuk bi şekilde bildirimimi yaptım cnaım sıkkın , sonra bi okudum msjını direk güldüm yani allah razı olsunnn

yediğini hayal etti tatlım dün arzu okuduğu bi kitaptan bi bölüm paylaşmış sende oku mutlaka o zaman daha iyi anlarsın:))

:44: anam vall yedi sandım okudum ama nasıl okumak sa şöyle anladım bu sekılde yeyınce tiksinti geliyo sandım funda da yazmıs cips hamburger tatlı yedım dıye aynen böyle olmuştum

Günaydın takım! Psikopat rüyalar gördüm ve bu yüzden çooook uyumuşum, 15 dakika önce kalktım.

Tebrikler Arzucum. :)

83.6 geldim bende .....

Geçen hafta kaçtın canım? Bu arada verdiğin kilo Tuni'nin de dediği gibi boşa gitmeyecek, haftaya o da hesaplanacak.

fundacım hesaplayamadım yüzdeyı yawwwwwwww
gitmeden önce 78,5 dim
şuan:79,2 yim

Ne güzel... Sadece +700 olmak için neler veririm... Korkumdan tartılamadım ben daha...

fundacım kafam karıştı sen dün onların hepsini yedin mi yoksa

Hayali yedim.

:44: anam vall yedi sandım okudum ama nasıl okumak sa şöyle anladım bu sekılde yeyınce tiksinti geliyo sandım funda da yazmıs cips hamburger tatlı yedım dıye aynen böyle olmuştum

Sana da tavsiye ederim...

Tunicim; kafamıza takmayacağız, "sallaaaa" diyeceğiz ve olumlama yapacağız ki haftaya güzel kilo verelim. Unutmayın artık olumsuz konuşmak yok!

Hehe herkes şokzede bu hafta
hiç üzülme berivancım,sen yedin içtin yattın bizle aynı durumdasın,hatta senden beter olanlarımız var,afiyet olsun canım:)

geçen hafta 60.0
bu hafta 60.5

funda kilo verince hesaplıyorum ama alınca beceremedim şu yüzde işini

Hehe herkes şokzede bu hafta
hiç üzülme berivancım,sen yedin içtin yattın bizle aynı durumdasın,hatta senden beter olanlarımız var,afiyet olsun canım:)

geçen hafta 60.0
bu hafta 60.5

funda kilo verince hesaplıyorum ama alınca beceremedim şu yüzde işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…