Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sinem sloganımızı bulmuş:

Birimiz pozitif, hepimiz pozitif. :118::118:

Rahatım, huzurluyum, her an daha da kilo veriyorum. Kendime inanıyorum.

Selam kızlar Ben 13.Takımın yardımcı pilotu Kübra

***13. TAKIM 275. ETAP ***
bilgen35 ( 88.5/88.5 /0 / % 0)
goncagulll (73.8 /73.8 / 0/ % 0)
Kbra23 ( 75.8 /75 /0.8 / %1.06 )
limpida (108/ 107/ 1 / % 0.93)
mersinli42 ( 72.5 /72 /0.5 / %0.69 )
nesdii28(68.8 /68.8 /0 /%0 )
nurgulguney ( 56.2 /56.8 /-0.6 / %-1,07 )
tadLi ( 54.3 /53.8 /0.5 / % 0.92)
pia ( 66.1 / 66/0.1 / %0.15 )
UZAYIM ( 62.7 /62.7 / 0/ %0 )
yasminyaso ( 81.5 /81.2 / 0.3/ % 0.37)

13.Takım ortalaması :% 0.28

Listemizi kontrol edermisiniz ?

Ben bir hata görmedim Kübracım.

Kızlar bugun dogum gunum o yuzden bir seferlikte musadenizle ben kendime bugun menu yazmaktan feragat etmek istiyorum.
Esim gece 1e kadar calısıcak yanı kutlama vs olamayacak. Bende bugunu tek basıma evde gecirmek istemiyorum, dısarı cıkıcam. (ama dısarı cıkıcam derken yemege verıcem kendımı sanmayın)
yarın da soz sıze bugun telafısı kadar sporumu yapıcam.

İyi ki doğdun Sinemcim. :109:

Bugün özgürsün, istediğini ye-iç. Hatta bizim için söyle güzel bir pasta ye, tabi sen de istersen. Menü falan da yazma.
Akşama görüşürüz canım.

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyyy canım iyiki doğdun canım iyyiki varsın ve seni tanımışız doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle güzel bir ömür diliyorum canım arkadaşımmmmmmmm

Fundacım steple ilgili bir soru sormuştum canım hangisini almalı kasları çalıştıran tutmalı olan mı yok sa sabıt step tahtası mı bır de spor yaparken kımleri dinliyorsun canım

Sinemcim iyiki doğdun tatlımmm:)))
Yeni yasında istediğin kiloda incecik, mutlu huzurlu ol ins:))

Fundacım steple ilgili bir soru sormuştum canım hangisini almalı kasları çalıştıran tutmalı olan mı yok sa sabıt step tahtası mı bır de spor yaparken kımleri dinliyorsun canım

Kusura bakma Berivancım. Liste telaşında unutmuşum, görmüştüm mesajını...

Canım ben stebi çok amatörce yaptım, oturma koltuklarının üstünde step çekiyordum, söylemiştim daha önce de...
O yüzden aletler ya da tahtalar konusunda hiçbir fikrim yok.

Spor yaparken yabancı müzik dinliyorum. 1950-2000 arası pop, rock, jazz... Kelt müzikleri dinliyorum. Ama hızlı müzikler ve hırs yapıcı melodiler ve sözler seçmeye gayret ediyorum. Bence sen de öyle yap. Duygusal bir şey seçeyim deme.

Bir de eğer müzik kulağın varsa ister istemez ritme uymaya başlıyorsun. O durumda ritim de önem kazanıyor. Yavaş parça seçsen olmaz, hızlı seçsen olmaz... Isınmalarda yavaş seçersin, hızlandırırsın, soğurken yine yavaş çalarsın.

anladım canımcım bugun spor yapacağım hep yapacagım

sağlıklıyım ,mutluyum ve zayfımmmmmmm

Bugun gunüm cok guzel gidiyor
Öğünlerim ve ara Öğünlerim gayet guzel
Akşamında planladık kayınvalidemlerde balik yapıcaz
Onlar kizartir ben ızgara:)) ( balığı sadece orda ve bahçede yiyoruz ve ben diyete başladığımdan beri benimkini hep aYri yapıyorlar sagolsunlar:))
Evimide sildim Supurdum mis gibi su an:))
Birazdan oğlumu alıp yuruyusumede gidicem
Oooh daha ne olsun:))

Zayıflıyorum mutluyum:))

Kızlar aklınızda olsun, ben kendiminkini değiştirdim ama hiçbirinizden bu hafta ticker güncelleme beklentim yok, serbestsiniz. Ama haftaya isterim, nasılsa kilo veriyoruz. Şakır şakır gidiyor kilolar. Ne kadar kolay zayıflıyoruz değil mi? Hızlı ama sağlıklı kilo veriyoruz.

Rahatım, huzurluyum, her an daha da kilo veriyorum. Kendime inanıyorum.

Fundacim bu arada ben Bayram hedefimi mantikli bı rakama çekmek istiyorum
4 hafta var ve ben 68 olmak icin her hafta 1 kdan fazla vermem gerek
5 aydır diyetteyim böyle birsey henüz olmadı

Onun icin 69,9 diyorum ama kesinlikle 70 degil:))))
Degistirebilirsen sevinirim tatlım:)

Ya varya dışardan okumaya gelen biri ( mesela su ziyaretçi)
Her paylaşımımızı okuyamadıkları icin olumlamamizida bilmediklerinden bunlar kafayı yemiş dicekler:))
Kilo almışlar ama bı tutturmuslar yok zayıfım yok kolay kilo veriyorum :)))

ewet ewt canım gidorlar gitmek zorunda larrrrrrr
değiştirmeye elim gıtmıyo ya kalsın haftaya toptan değiştırırız kaptanım

tunicim hic moral bozmak yok. diyorum ya bu hafta tartılar borsa gıbı calısmıs. bu hafta her tartıya cıktıgımızda + gorsek bıle <--boyle yapmıyoruz. TAMAM, BU SISKINLIK BUGUN BOYLE CIKMASI BIRSEY DEĞİŞTİRMEZ BEN ASLINDA EN AZ -1İM DİYİYORUZ. diyoruz gayet

işte en guzel bakıs, bu hafta neler yaptım, neler yedim, neler yapmadım, neler yemedim.. Butun cevaplar burda....
Çıktık o moddan canım coktan:))
Ve super hissediyorum kendimiii:))
Yani zaten zayıflıyorum, gayet guzel oldum giydiğim yakışıyor, etrafdan sürekli şaşkınlık ve tebrik alıyorum:))
Varsın bu haftada böyle olsun nasılsa gidecek:))
Ben pes etmeyeceğim ve ben devam ettikçe bu kilolar kuş olup uçacak ve biraya hiic gelmeyecek inss:))

Ya aslında her cuma verdigimiz veya aldığımız kilonun yorumunu yapsak her birimiz ne guzel olur dimı:))

Mutluyum huzurluyum tıkır tıkır kilolarımı veriyorum

Tunicim o zaman değiştirseydin keşke... 2-3 sayfa bir şeydir, şimdilik değiştireyim. Ama demiştim ben kilosunu yazmak isteyen liste üzerinde oynama yapsın diye. Değiştirmek isteyen başka arkadaşlar da varsa birazdan atacağım listeden değiştirsinler. Sonra tekrar bulmak zor oluyor.

Evet canım olumlama kısmını okumayanlar için aynısını düşünüyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…