- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.961
işte en guzel bakıs, bu hafta neler yaptım, neler yedim, neler yapmadım, neler yemedim.. Butun cevaplar burda....
Çıktık o moddan canım coktan:))
Ve super hissediyorum kendimiii:))
Yani zaten zayıflıyorum, gayet guzel oldum giydiğim yakışıyor, etrafdan sürekli şaşkınlık ve tebrik alıyorum:))
Varsın bu haftada böyle olsun nasılsa gidecek:))
Ben pes etmeyeceğim ve ben devam ettikçe bu kilolar kuş olup uçacak ve biraya hiic gelmeyecek inss:))
Ya aslında her cuma verdigimiz veya aldığımız kilonun yorumunu yapsak her birimiz ne guzel olur dimı:))
Mutluyum huzurluyum tıkır tıkır kilolarımı veriyorum
Bayram hedefleri:
tunituni :69.9
buffy26 :67- 63cok beklentim yok.
berivannnn26 :79,2-75 olsun benim olsun .....
Funda08 : 70
UmutCan :57
Tunicim senden bahaneyle ben de değiştirdim kendiminkini.Kızlar bugün son şansınız bir daha hiçbir şeyi değiştirmek yok. :) Yılbaşı hedefleri de buna dair. Değiştirebildiğinizi bugün değiştirin. Yazmayanlar da hala yazabilirler.
evet arkadaşlar bende katıldım aranıza:)
iradesi zayıf biriyim ben inşallah bu başlangıç güzel sonuçları doğurur..takımın belli kuralları var mı acaba?
zayıfım ve mutluyummmmmmm
evet arkadaşlar bende katıldım aranıza:)
iradesi zayıf biriyim ben inşallah bu başlangıç güzel sonuçları doğurur..takımın belli kuralları var mı acaba?
berivan kız, benim bacaklarım incelmiş.
A-aaa! Göbeğim de gitmiş. :d kollarım bile incelmiş, mavi elbisemi denedim, oldu sonunda. :d
hahaha, bak sen şu işe... Tartıya bir çıktım "58" dedi. :d :d
ay ben çok sevdim bu işi.
kuralları okudum uzun uzun..pc me de kaydettim..kilo çizelgesi yapmaya çalışıyordum..
benim adım irem 24 yaşındayım..
istanbul ünv. bilgisayar prog. ve anadolu ünv. işletme okudum..
3 yıllık evliyim, ev hanımıyım..
boyum 1.65 ve kilom 75..evliliğim boyunca 10 kilo aldım..hedefim inşallah 60 kilolara kadar inmek..ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama bi yerden başlamak istiyorum..
kız ben korkmaya başladımmmmmmmm
kuralları okudum uzun uzun..pc me de kaydettim..kilo çizelgesi yapmaya çalışıyordum..
Benim adım irem 24 yaşındayım..
Istanbul ünv. Bilgisayar prog. Ve anadolu ünv. Işletme okudum..
3 yıllık evliyim, ev hanımıyım..
Boyum 1.65 ve kilom 75..evliliğim boyunca 10 kilo aldım..hedefim inşallah 60 kilolara kadar inmek..ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama bi yerden başlamak istiyorum..
Hoşgeldin İremcim. :) Kalıcı, paylaşımcı bir üyemiz olacaksın, hissediyorum.
Mümkün olur canım. Şu günlerde motivasyon patlaması halindeyiz. Tüm takım olarak olumlama yapıyoruz. Anlayacağın: "zayıfım, çıtırım, mis gibiyim, fıstığım"
Takımımız güzeldir zaten, kaynaştıkça seni de alır irade denizimizde eritiriz.
o zaman bizimlesin canım hiç merak etme hedefe gelene kadar burdayız çok güzel bölümler okumuşsun çocuk var mı canım
korkma yahu..
Işin bir püf noktası da hedefimiz gerçekleşmiş gibi düşünmek. Yani arada hedef kilomuzda olmanın mutluluğunu hissetmek lazım. Tıpkı dün akşamki hayali pasta gibi...
teşekkür ederim..çocuk yok..iki düşüğüm oldu..hamile kalana kadar ne kadar kilo versem kar diyorum, tabi tedavilerden sonra allah'ın izniyle hamile kalabilirsem..
ben de şöyle hayal kurayım dedim tamam odaklandım iştahım kabardı tak telefon tekrar oldaklandım allah allah gelen gelene anlayacagın işte iken olmuyo muş iştahımın kabardıgı ile kaldım evde yapacagım doya yoya yaş pasta yiyecem
Kızlar bugun dogum gunum o yuzden bir seferlikte musadenizle ben kendime bugun menu yazmaktan feragat etmek istiyorum.
Esim gece 1e kadar calısıcak yanı kutlama vs olamayacak. Bende bugunu tek basıma evde gecirmek istemiyorum, dısarı cıkıcam. (ama dısarı cıkıcam derken yemege verıcem kendımı sanmayın)
yarın da soz sıze bugun telafısı kadar sporumu yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?