Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bayram hedefleri:

tunituni :69.9
buffy26 :67- 63 cok beklentim yok.
berivannnn26 :79 - 72 olacagımı düşünüyorum
Funda08 : 70
UmutCan :57

Tunicim senden bahaneyle ben de değiştirdim kendiminkini. Kızlar bugün son şansınız bir daha hiçbir şeyi değiştirmek yok. :) Yılbaşı hedefleri de buna dair. Değiştirebildiğinizi bugün değiştirin. Yazmayanlar da hala yazabilirler.

İşte aradığımız mod bu!
Birimiz pozitif, hepimizi pozitif :118::118:

Rahatım, huzurluyum, her an daha da kilo veriyorum. Kendime inanıyorum.

evet arkadaşlar bende katıldım aranıza:)
iradesi zayıf biriyim ben inşallah bu başlangıç güzel sonuçları doğurur..takımın belli kuralları var mı acaba?

zayıfım ve mutluyummmmmmm

evet arkadaşlar bende katıldım aranıza:)
iradesi zayıf biriyim ben inşallah bu başlangıç güzel sonuçları doğurur..takımın belli kuralları var mı acaba?

Hoşgeldin. :)
Hemen kural soran üye, sevdim seni. :)
Ben takımın kaptanıyım. Kurallarımızı yazayım şimdi sana; ama korkmak yok.
Uzun bulanlar oluyor ama dikkatle okursan gerçekten kural sayılacak kurallar 4-5 tane. Onlar da her takımda var sayılır.

Bir oku, eğer sana uyarsa bize kendini tanıt, kaynaşalım.

5. TAKIM KURALLARI

1. Hamile olan, bebek emziren ya da rejim yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olanların üye olarak kabul edilebilmesi için yaptığı rejimin kesinlikle diyetisyen ya da doktor kontrolünde olması lazımdır. Bu kuralın istisnası yoktur.

2. Hızlı kilo verdiren “5 günde 5 kilo, haftada 3 kilo” gibi rejimleri ve dukan diyeti vb. sağlıksız rejimleri yapma planları olanlar takıma üye olarak kabul edilmezler.

3. Türkçe’yi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmak; v yerine w, g yerine q yazmak; cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmek; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmak yasaktır.

4. Kilo çizelgesi eklemek zorunludur. Her üye kendi kilo çizelgesini hazırlar ve her Cuma günü günceller.

5. Günlük 5 mesaj yazmak zorunludur. Her üye kendi yazdığı mesajların üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2&#8230. 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala açıkça uymayan (yani günler boyu 5 mesajı doldurmayan veya saymayan) üye iki kez uyarılır. Aynı durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

6. Günde 5 mesajı tamamlamak için üst üste mesaj atıp devamını getirmeyenler de iki kez uyarılır, tekrarı halinde diskalifiye edilir.

7. Henüz listeye girmemiş, deneme süresinde olan üye adayları için paylaşım daha da önemlidir. Günde 5 mesajın üzerinde paylaşımda bulunmaları gerekir ki niyetinin ciddi olduğu anlaşılsın.

8. Spor yapan yaptığı sporu günlük menüsünün sonuna ekler. Yapmayanlar için bir zorunluluk yoktur.

9. Her gün menü paylaşımı yapılması zorunludur. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılır. Aynı hafta içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye uyarılır. Bu durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

10. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, önce uyarılır, aynı davranışın 3. tekrarı halinde diskalifiye edilir.

11. 1 hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.

12. Üç hafta üst üste kilo alan üyenin aldığı toplam kilo 1.5 kg’nin üzeri ise, 3. haftanın sonunda üyenin yanına “Kendi isteği ile ayrıldı.” notu düşülür.

13. Kilo bildirimleri her Cuma en geç saat 13:00’e kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için “bildirimde bulunmadı” yazılır.

14. Kaçamak yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapmak zorundadır. Egzersiz listesinden ne yapacağını kendisi seçer.

EGZERSİZ LİSTESİ…………..……….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400

Son düzenleme:
kuralları okudum uzun uzun..pc me de kaydettim..kilo çizelgesi yapmaya çalışıyordum..

benim adım irem 24 yaşındayım..
istanbul ünv. bilgisayar prog. ve anadolu ünv. işletme okudum..
3 yıllık evliyim, ev hanımıyım..
boyum 1.65 ve kilom 75..evliliğim boyunca 10 kilo aldım..hedefim inşallah 60 kilolara kadar inmek..ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama bi yerden başlamak istiyorum..

Hoşgeldin İremcim. :) Kalıcı, paylaşımcı bir üyemiz olacaksın, hissediyorum.

Mümkün olur canım. Şu günlerde motivasyon patlaması halindeyiz. Tüm takım olarak olumlama yapıyoruz. Anlayacağın: "zayıfım, çıtırım, mis gibiyim, fıstığım"

Takımımız güzeldir zaten, kaynaştıkça seni de alır irade denizimizde eritiriz.

o zaman bizimlesin canım hiç merak etme hedefe gelene kadar burdayız çok güzel bölümler okumuşsun çocuk var mı canım

kocaman bi HOŞBULDUK hepinize:)

bu arada çizelgemi yapıyorum fakat imza alanına eklediğim halde uygun formatta değil hatası veriyor bişey anlamadım...

korkma yahu..

Işin bir püf noktası da hedefimiz gerçekleşmiş gibi düşünmek. Yani arada hedef kilomuzda olmanın mutluluğunu hissetmek lazım. Tıpkı dün akşamki hayali pasta gibi...

ben de şöyle hayal kurayım dedim tamam odaklandım iştahım kabardı tak telefon tekrar oldaklandım allah allah gelen gelene anlayacagın işte iken olmuyo muş iştahımın kabardıgı ile kaldım evde yapacagım doya yoya yaş pasta yiyecem

Ben de yiyeceğim bugün tekrar pasta. Bu defa bayağı tokum, umarım bugün işe yarar. Her gün bunu tekrarlasam artık tatlı istemez olurum.

Kızlar sonuncu olmuşuz.

Takımımızın gururu, tek tesellisi ve haftanın birincisi Arzu oldu.

Tebrikler Arzucum!

2. kere takımımızın 1. si oldun. :)

yeni yaşın gelirken sana hayattan ne istiyorsan onlarla gelsin cnm ,doğum günün kutlu nolsun..

güzelsin, akıllısın, istikrarlısın ,mutlusun ,zayıfsın, herşeyden önemlisi sağlıklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…