Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yeni arkadaşlar için ve tekrar dönen arkadaşlar için bir alıntı yapacağım şimdi... Bundan sonra bu şekilde hareket ediyoruz kızlar, emin olun hepimiz için çok çok daha iyi olacak:

Funda bende sabahları tulum peyniri yiyorum,paketin üstünde kalorisi falan yazmıyor ama cevizlisi vardı,daha kalorilidir diye cevizli almadım,çörekotlusunu aldım

Ayrıca bir de şöyle bir hatırlatma yapayım. Yılbaşı için kendimize birer mektup hazırladık ve burada paylaştık. Mektupta yeniyıl hedeflerimizi, gerçekleştirmek istediklerimizi yazdık. Ben bunları kopyaladım ve yeni yıla girdiğimizde hepsini yine buraya yazacağım. :) İsteyenler mektubunu yazabilir, tabiki zorunlu değil...

Aynı şekilde bir de kurban bayramı hedeflerimiz var. Onun listesi için de bugün öğle civarı yazılan mesajlara bakın. İsterseniz kendiniz ekleyip listeyi yeniden paylaşın, ben de sizi bayram hedef listesine ekleyeyim.

Funda bende sabahları tulum peyniri yiyorum,paketin üstünde kalorisi falan yazmıyor ama cevizlisi vardı,daha kalorilidir diye cevizli almadım,çörekotlusunu aldım

Pelincim...
Canım sen artık takımın yarısından daha kıdemli bir üyesin. :) Yağlı peynirlerle ilgili gerçekleri biliyor olman gerekir. :)
Bence o peyniri eşin ve Umut yesin. Sen git kendine mis gibi az yağlı bir beyaz peynir al.

Ya funda ben sevmedim ama bu olumlamayı,yapmak istemiyorum mecbur muyuz.
Evet bu cümleleri düşünüyorum,sık sık kafamdan geçiriyorum ama her mesajın sonuna yazmak istemiyorum

Olumlamaları görelim bayanlar.... :) Unutmayın:

Birimiz pozitif, hepimiz pozitif! :118::118:

Rahatım, huzurluyum, her an daha da kilo veriyorum. Kendime inanıyorum.

Evet bu cümleleri düşünüyorum,sık sık kafamdan geçiriyorum ama her mesajın sonuna yazmak istemiyorum

Zorunlu değilsin tabi ki canım... Her mesaja zaten yazmıyoruz. Sen de hiç yazma, düşünmek zorunda falan da değilsin.

İstemeyenler yapmayabilir arkadaşlar.

bütün olumsuz ayrıntılarımı yazmışım, olumluları unutmuşum:)
menüme ek olarak;
leslie ile 3 mil yürüdüm (tempolu 45 dk)
yarım saat ağırlıkla kardiyo programı yaptım jillian michaels ile (çok tıkandım ama aralıklı oldu)
2 litre su..

Yeni bir örnek üye.

İremcim harikasın canım.

-------

Kızlar benimkini yazmayı unutmuşum, zaten biliyorsunuz klasik oldu artık:
+40 dk eliptik
+2 bardak yeşil çay

Geldim Kızlaar
İremcim aramıza hosgeldin:))
Handecim sende tekrar hosgeldin:))

Menumu yazayım once
Sabah
Nesfit

Ara
Bir yesil elma
Yesilcay

Öğle
2 dilim buğday ekmegi
2 yumurta
Peynir domates
1 bardak ayran

Ara
1 şeftali

Aksam
1 ızgara alabalik
2 kasik bulgur pilavi
Salata

Ara
1 yesil elma
Yesilcay

45 dk bebek arabasıyla tempolu yuruyus
2 kupa yesilcay

Bu arada Kizlar yesilcay ve yesil elma birlikte yenildiğinde metabolizma hızlandırıcı etkisi varmış
Yesilcay içtiğimde artık yanında bir yeşilleri yemeyi planlıyorum:))

Yaa tulum yağlımıdır ki kız,ne bileyim ben kahvaltılıktan nefret ederim,yeni yeni alışıyorum,yağlı olup olmadığını bile anlamadım garip bir peynir.neyse zaten bitti,yarına bahçıvan bembeyaz alayım,onu sevmiştim idare ederdi.benim sorunum pişmemiş hiçbirşeyi sevmemem.meyve,salata,peynir zeytin falan
illa sıcak olacak

Afiyet olsun Tunicim... Menün güzel... :)

İremcim pekmez kansizliga iyi gelir doğru ama yogurtla yediğinde hiçbir anlamı yok
Sut yoğurt peynir gibi sut urunleriyle pekmez etkilesir, direk selat oluşturur hic bir anlamı kalmaz
Gunde bir kasik yiyebilirsin ama bence sade olarak tuketmelisin:))

işte annelik tecrübesi:)
bebişlerimize pekmez içiriyoruz ama süt ürünleriyle karışmamalarına dikkat ediyoruz,çünkü kalsiyum ve demir birbirini bağlıyor,etkisizleştiriyor

zorunluluktan düşünmüyorum ki zaten,yani zayıfladım ve mutluyum,ince ve güzel hissediyorum zaten.

Pelincim ben sana "zorunluluktan düşünüyorsun" demedim. Kendi mesajında "mecbur muyum" dedin. Ha mecbur, ha zorunlu... Buyrun, mesaj:

Mecbur değilsin diyeyim o zaman. Şimdi nasıl?

Yoksa "bu karardan dolayı zorunlu olduğum için düşünmüyorum, içimden geliyor da düşünüyorum" mu demek istedin? :)

Amaaaaaaaaaaaaan... Her neyse işte...
Yazma canım, problem yok...

Yazdığı halde mecbur olduğunu düşünen var mı, ya da takımda olumlama yazılarını görünce rahatsız olan?
Çoğunluk istemiyorsa hiç yazılmasın, isteyenler kendi kendine olumlama yapsın.

Bence gayet guzel olmus menun pelincim:)) afiyet olsun:))
Bir kac defanın dikkatimi çekiyor bu pilavlarr
Ne pilavi olduğu yazmıyor ama pirinç pilaviysa hem 4 kasik hemde aksam (
Bence illa pilav yiyeçeksen bulgur pilavına donmelisin fundacim:))
birde ust camasır aldım. uzun zamandır onunla ılgılı bır sıkıntım vardı içi bayag bostu

Hemde beden M :)

Eki Görüntüle 515447
Güle güle giy arkadasım:))

Çamaşır konusunda cok dertliyim cok
Bı uygun bsey bulamadım
Alıyorum alıyorum yok ya istediğim gibi toparlamiyor( göğüsler buyuk olunca(
Yada rahat olmuyor
Minimizer bı çamaşır tavsiyeniz varsa cok makbule gecer
Handecim zaten yolun ok az kalmış
İns en kısa zaanda ulaşırsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…