Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkes burda kimseden ses yok,ben menümü yazayım bari.
Kahvaltı
1dilim tambuğday ekmeği
1yumurta
2zeytin
1tatlı kaşığı peynir

ara
bir bardak süt
yarım armut

öğle
bir tabak haşlanmış sade makarna
2kaşık yoğurt

ara
10badem,şekersiz çay

akşam
balık(yağsız palamut)
1dilim ekmek

ara
1bardak sütten neskafe
bir paket diyet biküvi (limonlu etiform)

çok yedim galiba bugün
yazınca çok göründü şimdi ama bugün ben hep açtım,2gündür hiç doymuyorum ne yapıcam ben

sağol Pelincim. yasımız hemen hemen aynı. aslında gıyersın gıymesınede işte dediğin gibi yer problem her zaman gıyıme (ve de bir çok şeye) burda da dediğin gibi muhıtler var. oralarda bende elbise etek falan hayatta gıyınemıyorum. ama burda mini etek bile gıysen kımse donup bakmıyor cok rahat. bu elbise kapalı bile kalır. bugun dısarı cıkarken bayag mini bir etek giydim :)

bu arada kızlar sızden daha once hıc sutyen konusu duymadım, yahu bır tek ben yasadım ya bunu :)) belkı ben yenısını almayı cok bekledım o yuzden sorun buyudu.

ben bu elbisenın M'sini aldım diye seviniyordum, S beden denemıstım gogusten (daha dogrusu folloş sutyenden) olmadı. eve gelınce yenı sutyenle denedım. elbise buyuk yarın S bedenle değiştiricem. (bu arada bana M buyukse, kesimi buyuk bunların demekki S bedenlik bır halım yok daha :) )

menü bildiriyorum..
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
4 zeytin
2 dl salam
2 çatal kaşar, beyaz peynir

ara
küçük bi kase yoğurt üzerine pekmez

akşam
1 tabak nohut yemeği
2 kaşık pilav
salata,ayran

2 tane elmalı kurabiye

kötü bir menü oldu arkadaşlar, daha iyi olacak inş..

1 tabak makarna çok olmuş aslında ama bugün ben de pek bir yedim gibime geliyor, dolu dolu hissediyorum. O yüzden pek konuşmayacağım. Ama en azından bugün doyduysan problem yok.

Son düzenleme:
Sinem çok ziyaretçi oluyor ya,çok özel konulara girmek istemiyorum çok kez yazdığım mesajı yollamadan siliyorum.benim de çamaşır bedenim değişti,evde hiç giyemediğim alt çamaşırlarım vardı,şimdi rahat giyiyorum,pantolonun altında kesik izi yapmıyor artık.geçenlerde üst çamaşır aldım,bedenin ne diye sorduklarında bilmiyorum dedim,deneyerek aldım daha küçük bir beden aldım

İremcim 4 şey bozuyor menünü, buları da sanırım biliyorsun. :)

1. Salam... Rejim yaparken şarküteri ürünleri tüketmeyin, çünkü çok yağlılar. Ayrıca genel olarak da sağlıksızlar zaten. Mümkünse normalde de tüketmeyin. :)

2. Kaşar peynir... 2 kaçık çatal peynirdeki yağ; 2 kibrit kutusu az yağlı beyaz peynirdeki yağa eşit olabilir. O yüzden yağlı peynirlerden uzak durmaya bakalım.

3. Pekmez... Çok şekerli olan herhangi bir şey rejim için hiç iyi olmaz, çünkü çabuk acıktırır. Pekmez, reçel, bal gibi kahvaltılıklar tüketilmemeli.

4. Elmalı kurabiye... Çok unlu ve çok şekerli...

:)

Son düzenleme:

dediğim gibi kötü bir menüydü zaten..pekmez konusunda şuna açıklık getirmek istiyorum..aslında hiç sevmem kansızlık problemim olduğu için hergün 1 çorba kaşığı yiyorum..kan hapı içmekten ziyade daha doğal olduğu için tercih ediyorum..bir de pekmezim köy yapımı, tamamen meyve özü 0 şeker..ama yine de yanlış bir seçimse bırakırım tabiki kilo vermek için..kaşarı da çok severdim ona veda etmek zor olacak:)

Benim bu konuda tıbbi bir bilgim yok ama pekmez kansızlığa gerçekten iyi geliyorsa tabiki bırakma devam et. İlaç almaktan iyidir dediğin gibi; hiçbirimiz de sana bir şey demeyiz. Ama tıbbi olarak geçerliyse... :)

Kaşarı bırakman gerekiyor maalesef canım... :) Çok yağlı yememek lazım rejimde, yoksa kilo verilmiyor. Hedefine ulaşınca yersin ama tabi yine az yersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…