Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hmm..bilmiyordum hiç, çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için..
bu arada hoşbulduk:)

Yahu yine kimse kalmadı. :)
Benim konuşmalarım sarmıyor galiba sizi... Olsun, önemli değil.
Tabi hepinizin evde kocaları var, geceleri tek bekar benim. Benim gidip konuşacak bir kocam yok.

Ben de çıkayım bari, bir şeyler okuyayım...

Aman aman kıyamam ben ona geldik kuzum buradayız.....

iyigeceler dedim gittim,duramadım geri geldim,iyiki gelmişim.aynen öyle demek istedim canım işte,yani bu karardan önce de içimden geliyordu öyle düşünüyordum demek istedim.sen ne anlamıştın onu bile algılayamadım ya neyse,diyorum benim beyin hücrelerim can çekişiyor diye,inanmıyorsunuz.anlatmave anlama kabiliyetimde maraz oluştu valla

Sabah uyuyakalmışım apar topar derse koştum kahvaltı falan hakgetire..

Öğlen : mantar çorbası, peynir ve 2 dilim ekmek

ara: şeftali

akşam sporda oldugum için yiyemedim.

3 km yüzdüm.

Bugun ku menüm

Sabah : 1 dereotlu pogaca, çay

Öğlen : bir tabak mantı sossuz

Aksam : ince bir dilim pasta simdi nerden çıktı bu pasta diyeceksiniz kaç gündür sürdürdüğümüz mücadelenin zaferini kutladık....

Sabah uyuyakalmışım apar topar derse koştum kahvaltı falan hakgetire..

Öğlen : mantar çorbası, peynir ve 2 dilim ekmek

ara: şeftali

akşam sporda oldugum için yiyemedim.

3 km yüzdüm.

Bu ne bu? Burda sadece iki öğün var...
Geri kalan 4 öğün nerde? :)

Bir sonrakinde daha güzel bir menü bekliyorum senden. Az yemek zarar verir vücuduna...

Woooooooooow...

İşte günün haberi bu.

Gözünaydın Arzucum, çok sevindim. :)

Hoş geldin canım... :)
Nasıl geçti günün? Giremedin hiç tabi...

Zor bir gündü yine gittiğimiz butun kapılar kapandı biz acmaya zorladıkca kapılar kilitlendi, artık her şey bitti dediğimiz anda öyle bir anahtar bulduk ki kapı açıldı ve bizler içeri girdik. İste böyle arkadasım zafer kazanmanın mutlulundayim suan....

Kızlar bütün tartışma,yorum programlarında kara,kuru,sıska ,korkunç gözleri olan öcü gibi bir kadın peyda olmuş,kim bu tanıyan var mı.habertürkte şu anda,nihat doğan da var,özlü sözleriyle:)

Ay çok sevindim canım ya... Benim pek umudum yoktu o inatçı adam yüzünden. Ama çok iyi olmuş. :) Yoksa sen üzülecektin, sonra biz de üzülecektik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…