Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arzu sevindim canım gözün aydın.bu mantı ne mantısı kız hergün hergün kim yapıyor:)

Sağol canim teşekkür ederim, bende dedim icimden yerken kizlar dicek simdi yine mı mantı die okula yakın oturan bir arkadasımız var öğleleri onun evinde toplanıyoruz, ev martısı yapan bir yer var oradan alıp pişiriyoruz hemen......

Esra Elönü imiş... Tanımam etmem. Ama pek bir itici geldi bana. Çok kötü bakışları var ve de yapmacık hareketleri...

aynen bana da öyle geldi,stil komasına girmiş,tarz olucam diye 2aktığı yüzüklere,bileğine doladığı fulara bak.yine şimdi gülümsüyor,geçen gün tartışıyordu,harbiden öcü gibiydi.
Hani bir laf var ya karakter yapıyor diye,aynen öyle

Funda sen tuniye galiba,şınav egzersizi önermiştin,göğüsleri dikleştirmek için.işe yarar mı ki,kaç tane yapılmalı günde?bugün 15le başladım,kollarım ağırıyor biraz.

Funda sen tuniye galiba,şınav egzersizi önermiştin,göğüsleri dikleştirmek için.işe yarar mı ki,kaç tane yapılmalı günde?bugün 15le başladım,kollarım ağırıyor biraz.

Canım göğüsleri dikleştirmek için bire bir diyorlar. Ama biraz olsun büyüklerse dene bence; çünkü küçültme ihtimali de var. :) Ya da o riski göze alıyorsan dene. Youtube'a yaz, şınav başlangış teknikleri diye... Hemen spor hocaları gibi şınav çekmeye başlama. Ordaki aşamalara göre git.

Sabırsızım işte,huyum kurusun.
Hadi ben gidip uyumaya çalışayım,hiç uykum yok ama sabah perişan oluyorum sonra..
Bir arkadaşım bana aynen şöyle dedi kızlar,hatırladıkça gülüyorum
ayyyy pelincim güzel olmak o kadar zor o kadar zor ki,sen benim kadar güzel olmadığın için bilemezsin.

Bendim canım evet
Ama yapamadım malesef
Bilegimdeki sorundan bahsetmiştim hatırlarsın belki
Başlangıçta olsa bileklerine yuklenemedim yapamadım
Ama ben başka bı hareket yapıyorum
Pilatese giderken hoca göstermişti

İki elinide bir digerinin bileğinden kavrayip birbirine doğru itiyorsun ( anlatabildimmi emin değilim:))
Yada pilatese çemberin yada küçük topun varsa
Ellerini gogus hizasında ileriye doğru elinde top veya çember sıkıyorsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…