- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #66.081
Tamam Kaptan : ) İnceciğim, 36 bedenim, ışık saçıyorum, kendimi seviyorum ....
Ay çok sevindim canım ya... Benim pek umudum yoktu o inatçı adam yüzünden. Ama çok iyi olmuş. :) Yoksa sen üzülecektin, sonra biz de üzülecektik...
Kızlar bütün tartışma,yorum programlarında kara,kuru,sıska ,korkunç gözleri olan öcü gibi bir kadın peyda olmuş,kim bu tanıyan var mı.habertürkte şu anda,nihat doğan da var,özlü sözleriyle:)
Arzu sevindim canım gözün aydın.bu mantı ne mantısı kız hergün hergün kim yapıyor:)
O dereotlu poğacayı kepekliden de yapıyorlar o çok daha güzel oluyor : )
Türbanlı olan bak
Esra Elönü imiş... Tanımam etmem. Ama pek bir itici geldi bana. Çok kötü bakışları var ve de yapmacık hareketleri...
Kızlar bana hep bu sayfayı açıyor 6608 yazdıklarınızı göremiyorum... Son sayfayı açmıyor.. Sadece maile gelenleri görebiliyorum.
Kızlar bana hep bu sayfayı açıyor 6608 yazdıklarınızı göremiyorum... Son sayfayı açmıyor.. Sadece maile gelenleri görebiliyorum.
Hiçbir zaman son sayfayı açmıyor maalesef...
Anca yer imlerine son sayfayı atman ve değiştikçe de sürekli güncellemen lazım.
Funda 1. takım kaptanıyla nerede konustunuz? adres gösterecektin ?
Funda sen tuniye galiba,şınav egzersizi önermiştin,göğüsleri dikleştirmek için.işe yarar mı ki,kaç tane yapılmalı günde?bugün 15le başladım,kollarım ağırıyor biraz.
Funda okudun mu canım şınav çakmekle ilgili video linki vermiştin onu soruyorum,kime önermiştin,yaptı mı diye sorucam.
Funda sen tuniye galiba,şınav egzersizi önermiştin,göğüsleri dikleştirmek için.işe yarar mı ki,kaç tane yapılmalı günde?bugün 15le başladım,kollarım ağırıyor biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?