m4
Sabah:1,5 yumurta,3 zeytin,peynir,çay
öglen:ezogelin çorba,yogurt
ara ögun olarak da 1bardak light süt içtim
akşam :yogurt yemeyi düşünüyorum
cnm farketmkii sabha hariç hiç protein almmışsın..akşam yemeğinde köfte tavuk ızgara haşlama balık gbi ve saltayla süslendirebilrsin kanımcaa
Canım arkadaşım çok sağol güzel ilgin için.Kapı örneği çok dokundu şuan vede mantıklı geldi sağolasın....
Allah razı olsun Fundam çok sağol dediğin gibi ne düşünmek nede bir daha hayatımıza almak gerek böyle insanları.İşte ben şu ilk şoku bir atlatırsam daha iyi olucam eminim.
İyiki varsınız kızlar çok sağolun....
ttalım bence üzlmmelisin..insanların haytında 2 çeşit insanlar vardır..bunlar tandıklarımız ve yabancılardır..tanııdklrımızda kkendi çabında ayrılır bir kaç kola..ama bunları sen ayrrsınn..giden kişler ihanet edenler senn dost sandıklarınsa üzülme demek gerçek değiller diyip gülümse..bu dünya da sanmıyorumki dost sandığından kazık yemiyen kimse olmasın...içini ferah tut..
sen şoku atlat kendine gel..derin derin nefess
Kızlar günün gıcıklığı olarak algılamayın ama yine yarı-tartışılmış bir kaçamak mevzumuz oldu biliyorsunuz. Hiçbir görüşün tarafında değilim, çoğunluk olan görüşün tarafındayım. Şu ana kadar yorum yapan arkadaşlar çoğunlukla "rejim dikkatini dağıtacak her şey kaçamaktır" dediler. Yani ne bunlar? Diyet de olsa tatlılar, yufkadan da olsa börekler, light da olsa ice tea'ler (onlarda da kalori var, light kola gibi değiller), açmalar, simitler, bir parça da olsa çikolatalar, bir tane de olsa bonibonlar... Eğer bugün tartışılıp çoğunluk aksi bir görüş yazmazsa tüm bunlar kaçamak olacak. Tüm gün dışarda olduğumuz için koca günde yediğimiz tek bir simit bile kaçamak olacak.
Şu an durum bu... Bu gecenin sonuna kadar tartışmaya devam edebilirsiniz. "Genel menüye bakılsın" demeyin, onu denedik, olmuyor. :) Amacım tekrar tekrar aynı konuyu açmak değil, fikirlerini yazmak isteyip unutan arkadaşlar olduysa hatırlatma yapmak.
cnm ben diyorum yaaa 6 öğün yiyip belli bir kalori hesabına girdiysen amaçta sağlıklı beslenmek..kiloyu yağdan vermekse 6 öğün içinde kaçamak yapılmamalı..hedefin vrdır..mesela benm 70 kiloya geldim zamn doktorumun bana verdiği ara öğünümde dondurmamı yicem..aranızda diyetisyene giden varmı bilmiyorum ama doktorlar bile 2 kontrolden sonra bile bir ödül veriyor...altarntifler çokk..kaçamak diyip sıyrılmayalım..
mesela 1 dilim ekmek yemedinde 2 ymek kaşığı pilav makarna yenilebiliyor..
1 dilim ekmek yerine 10 tane tuzlu cubuk yenilebiliyoır
mesela protein olarak yumurta köfte balık peynir kurubaklagiller ve kaşr peyniri geçiyor..kaşr peynirimi çekti cnn 2/3 kibrit kutusu kadar.....
yani demek istediğim ...menüyü ii ayrlamak gerekiyor..açık ve net söylüyorum bana doktorum haftada bir dondurma haftada bir çikolata vrdi..aslında bu da kaçamak..
ama açıklmasını şöle yaptı(belirli gıdalrı aldığın zamn diğerlerine vücüdun istek duycakk..diyet bitti istediğin hedeftesii eee ne olduu yinemi yemicez...yicez ama belirli miktarda..ben bu sebeple diyorum..her yenilen kaçamak değildir..ama dün dedimin arkasındayımm..6 öğün yiyoruz..sabah hem yumurta hem peynir bol zeytin olmaz..ara öğünler de bir meyve bia yopurt vardır ..2. elma bile fazla..öğlende 2 ymek kaşığı pialv yedin diğer 2 yemke kaşığı pilav fazla..yani fazla olan şeylerde kaçamak..1 bardak kola afedlmez diyetide...1 bardak kolada 25 küp şeker var..kalori aynı..
tuzu mu azltıcaz ilk önce sofra tuzunu al.gnde 2 lt su iç..
dışrda oldugnda ha bir simit ha from bisküvi ikisi aynı..btn gn aç durup 1 simit yemek kaçamk değilSAĞLIKSIZ BESLENMEDİR..ztn gerkçen varsa afediilmicek bir şey yok..liste beliidir..baktın zamn sana patan bişey vardır..sabak börek öğlen kısır ya da börek ..akşam tatlı.HOPPPP.kalori hesabı yap hem sağlıklı beslen ..tek besinlede olmaz...hem karbonhidrat yicen hem protein hem yağ.bunları almazdan olmaz..yağsız salatda seni zayıflatmaz..yağlı olanda kilo aldırmaz..vücdun emilimi için yağa ihtya.ç var...yani kısacasıı..kaçamak kelimesii..6 öğün tüketrken fazlalıktan ya da abes olark tükktiğiz şey olmalı..
Kızlar fazla uzatmadan bir şey yazacağım. İzin mevzusunda çoğunluk 4 haftayı uzun bulduğu için o öneri kalktı. Yerine şu geldi:
Bizden herkesin "evet" diyeceğini düşünüyorum. Ama yine de aksi yorum gelirse diye 1 saat kadar bekleyeceğim.
bencede evettt
Şeydacım Hosgeldin.. Rötarlı oldu ama kusura bakma :) Bir de yanlızca ismini yakalayabildim
kendini tekrar tanıtırmısın.
Ben Sinem, 30 yaşındayım, 6 yıllık evliyim, Antalyada yaşıyorum, su an calısmıyorum.
Yaz basından beri burdayım, patır patır kurtuluyorum fazlalıklardan :)
ay ni demek cnm benmm...bende 24 yaşındayım 3 sneleik evliyim..evlenmeden önce evde durmyan gezgnti birydimm...kilom iidi..ama evlennce eve kapadıkk..üstünede boğazına düşkün koca aburcubur rahatlık hopp kilo aldımm...bende izmitliyimm..allah devamını artırsın cnm...yağ tabakalırı kalmasınnn
Hoşgeldin canım ben iki gündür pek uğrıyamadım buralara sende o arada geldin sanırım hoşgeldin tekrar
Ben 30 yaşındayım.12 yaşında bir kızım ve 4 yaşında bir oğlum var.
allh bağışlasın cnm çoçuklarınııı..hoş bulduk bu arada cnmm bemmm