Sabah:1,5 yumurta,3 zeytin,peynir,çay
öglen:ezogelin çorba,yogurt
ara ögun olarak da 1bardak light süt içtim
akşam :yogurt yemeyi düşünüyorum
Berivancım, vur dedik ama öldürme canım. Bu nasıl eksik bir menü böyle? Gerçi sen karatay mı ne, bir şey takılıyordun, ondan herhalde. O da nasıl bir rejim bilmiyorum, bir ara anlatırsan sevinirim.
Selam kızlar pek iyi değilim şu son günlerde.Durup durup koyuyo herşey bana.Kötü günler iyi oluyo aslında dostların ne kadar vefasız olduğunu anlıyo insan.Oturup saatlece ağlıyasım var tut tut daraldı için

(
Handecim canım... Dost, dost dedik, kime dedik? Bu konu benim için de o kadar hassas ki... Hayatımda "sonuna kadar dost olacağımıza güveniyorum ve bu insana da güveniyorum." dediğim tamı tamına 3 dost dediğim insan tarafından resmen terk edildim. Hem de o kadar komik nedenlerden dolayı ki.. Bir tanesi kafasına göre bana bir dini inanç yapıştırıp, "sen böylesin" diyip beni terk etti. :) Bir tanesi onun hakkında söylediklerimi duymak hoşuna gitmedi diye terk etti... Bir diğerini hiç sormayın.
Ve ben sonunda ne oldum? Kimseye dost demiyorum. Kimse için "ömrümün sonuna kadar görüşeceğim bu kişiyle demiyorum.", tabi sevgilim hariç... Bir ona tam güveniyorum; zaten bir insana tam güvenmeden sevgililik-evlilik gibi şeylere kalkışılamayacağını düşünüyorum.
O beni terk eden dostlarımın (!) arkasından ne yaptım, de dedim peki?
Hiçbir şey...
"Yolu açık olsun." dedim.
"Demek ki o beni benim onu gördüğüm gibi görmüyormuş." dedim.
Ötesini düşünmedim; sadece yarı-sahte olduklarını anladığım anılarıma acıdım.
Oysa neler konuşulurdu; 20-30 yıl sonrasının planları yapılırdı o dostlarla (!)...
Yani Handecim, o vefasız dediklerin zaten dostun değil canım. Ben senin yerinde olsam onları bir daha hiç düşünmem, hayatımda yer vermem. Gerçek dostlar o vefasızlıkları bize yapmaz; gerçek dost zor gününde bırakmaz, gerçek dost en ufak bir zorluk, ayrılık gördüğünde de bırakmaz. Nerden biliyorum? Çünkü ben gerçek dostum. Peki kime dostum? 1 kişi dışında hiçkimseye...

"Bir daha asla..." demiyorum ama hiçbir dost arayışım ya da bulacağıma inancım yok.
Belki bu yazdıklarım sizlere katı gelir ama dediğim gibi, onlar senin dostun değilmiş Handecim...
Bu arara sanalda gerçeğin yerini tutmaz tabi ama; içinde tutmaz bize anlat. Elbet seni dinleriz canım. :)