- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.741
kardeş takımcım size desteğe geldim, birinci olursunuz değilmi bu hafta.
Ne güzel eşleştirmeler yapmışsınız, umarım işe yarar.
Hepiniz öpüldünüz, güzel kilo verin.
Hoşgeldin annem akşamları senin gelip gelmediğine bakmak alışkanlık oldu vallahai.:)
yediklerin güzel gibi görünüyor .Bu saat farkı ayırıyor bizi birbirimizden tam sohbet edecek oluyoruz benim için çok geç oluyorama olsun yeterki gönüller bir olsun değil mi?
canim insallah guzel sonuc alirsin da moralin yerine gelir daha cok asilirsin diyetine vermeyince moral olmuyo demikadisim uzulme canim,kurslar biterse sen de rahatlarsin insallah.. hayirlisiyla..
zenanim haklisin canim,kac kisi var boyle bel fitigi olan... icim yandi anneme,cok aci cekti
bu arada diyet iyi gidiyor benim. bakalim bu hafta ne yapacagim ? ben de merak ediyorum
ayyy tesekkurler destegin icin canim nereus nerelerde bugun goremedim onukardeş takımcım size desteğe geldim, birinci olursunuz değilmi bu hafta.
Ne güzel eşleştirmeler yapmışsınız, umarım işe yarar.
Hepiniz öpüldünüz, güzel kilo verin.
gec saatlerde yeme konusuna sana katiliyorum ablacim benim en buyuk hatalarimdan biridir kilolar b uyuzden geldi bana hepben geldim ben geldimmhihoyyyt
mehalim canim bvenim. bize göre saat 20.00 de isten cikiyorum ben .
nasil sevmem seni hemide pek bi beter sevdim :jeyyar:
cikolatam annene gecmis olsun canim.
kallisim sen hareket ettikcxe benutaniyorum canim ya valla simdi bu saatte bu yorgunlukla kalkip yürüyecegim hic degilse 15 dakika. allah nazardan saklasin canim insallah semeresini alirsin.
bijoux canim ben sana cevap verdim sen kacirdin herhalde. yediklerimi yazdim ben bu sabah..
bugünüde yazayim...
sabah ille bir fincan az sütlü sekersiz kahve icerim. kahvaltida bir dilim ekmek bir kk peynir 4 siyah zeytin yarim domates bol nane iki bardak tek sekerli cay.
arada bir elma
öglen aksam karisik bir balik derisi alinmis 200 gr kadar bir dilim ekmek bol yesil salata
arada bir portakal.
simdi eve geldim ac kurt gibi saga sola bakiyorum ama yemiyecegim. ben isten geldikten sonra yemek yemezsem zayifliyorum. kesinlikle gec saatte yenen seyler kilo vermeyi engelliyor. istersen bütün gün birsey yeme. bu saatte cok gec bir saat en iyisi yememek. belki bir bardak yagsiz sicak süt
ayy haalami reyhan abla bende orguyu birakti yunleri kaldirdi galiba dedim gorumcemle konusurken senin orgulerin den bahsettim ona dedim cok guzel seyler oruyo hemde modeldeki gibi cockduzgun yapiyo bazen bize resim cekip gosteryo diye lafin gecti kulaklarin cinlamadimi benimde cocuklarim buyuyunce boyle olayim ben ya hic durmayayim herseye vakit ayirayim kendime orguye evime ne guzel reyhan abla masllah sana valla misafirde agirliyosun kendinide evinide orgunude herseyi vakit yiriyosungecmisi okudum canim ya model ariyordum örgü icin elimdeki patikler ve büyük ceket bitti dün aksamda
benim buyuk kizimdada var bu sorun oda cok az tuvalete cikanlardan ama onun sorunu suyu az iciyo bide fazla meyve yemiyo neyse canim insallah guzel olcak hadi bakalim gene ugrarim ben optum canimevet zenancım bende okudum mehalimin anketini
zaten benim aslında kabızlık sorunum için istedim bir çay kullanmak atla deve de değil verdiğim para 10 lira. Öyle olunca dokunmuyor zaten bana 2 ay rahat gider bu çay.
Sindirim şişkinlik derdime çare olsun yeter,
Ben haftada 2 kere gidiyorum tuvalete ancak
bu da rahatsız ediyordu beni tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?