Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kardeş takımcım size desteğe geldim, birinci olursunuz değilmi bu hafta.
Ne güzel eşleştirmeler yapmışsınız, umarım işe yarar.
Hepiniz öpüldünüz, güzel kilo verin.

ben geldim ben geldimmhihoyyyt
mehalim canim bvenim. bize göre saat 20.00 de isten cikiyorum ben .
nasil sevmem seni hemide pek bi beter sevdim :jeyyar:
cikolatam annene gecmis olsun canim.
kallisim sen hareket ettikcxe benutaniyorum canim ya valla simdi bu saatte bu yorgunlukla kalkip yürüyecegim hic degilse 15 dakika. allah nazardan saklasin canim insallah semeresini alirsin.
bijoux canim ben sana cevap verdim sen kacirdin herhalde. yediklerimi yazdim ben bu sabah..
bugünüde yazayim...
sabah ille bir fincan az sütlü sekersiz kahve icerim. kahvaltida bir dilim ekmek bir kk peynir 4 siyah zeytin yarim domates bol nane iki bardak tek sekerli cay.
arada bir elma
öglen aksam karisik bir balik derisi alinmis 200 gr kadar bir dilim ekmek bol yesil salata
arada bir portakal.
simdi eve geldim ac kurt gibi saga sola bakiyorum ama yemiyecegim. ben isten geldikten sonra yemek yemezsem zayifliyorum. kesinlikle gec saatte yenen seyler kilo vermeyi engelliyor. istersen bütün gün birsey yeme. bu saatte cok gec bir saat en iyisi yememek. belki bir bardak yagsiz sicak süt

Hoşgeldin annem akşamları senin gelip gelmediğine bakmak alışkanlık oldu vallahai.:)

yediklerin güzel gibi görünüyor .Bu saat farkı ayırıyor bizi birbirimizden tam sohbet edecek oluyoruz benim için çok geç oluyor ama olsun yeterki gönüller bir olsun değil mi?

Bende yatıyorum artıkın çok uykum geldi..
Annem ya geçmişe daldın çıkamıyosun yada aynı anda başka konuya daldın.. Hadi iyi geceler

haklisin canim gönüller bir olsun. geldigime bakmak icinmi geldin oyyyyyy canim.Şeniz

canim insallah guzel sonuc alirsin da moralin yerine gelir daha cok asilirsin diyetine vermeyince moral olmuyo demi
annelerimiz icin de hep dua edelim mehalim hakli dua her kapinin anahtari onlar bizim icin duasiz yastiga bas koymuyolar bizde onlar icin edlim
esinle aranizin duzelmesine de cok sevindim allah bozmasin bu cok onemli yuva kurmak kolay degil butun tadsiz seyleri hatirlamayacak kadar mutlu olun

Sen beni yarıp öldüreceksin....
yazdıklarını okuyunca diyecek söz bulamıyorum ....ŞenizŞeniz
neyapim mehalim ter konusu konusulunca bu yasadiklarim geldi aklima bulent ersoy gibi yelpazem var sicaklarda habire yelliyom yuzumu bide dugun salonlarinda cok terlerim ne kotu ayyy

kardeş takımcım size desteğe geldim, birinci olursunuz değilmi bu hafta.
Ne güzel eşleştirmeler yapmışsınız, umarım işe yarar.
Hepiniz öpüldünüz, güzel kilo verin.
ayyy tesekkurler destegin icin canim nereus nerelerde bugun goremedim onu

gec saatlerde yeme konusuna sana katiliyorum ablacim benim en buyuk hatalarimdan biridir kilolar b uyuzden geldi bana hep

gecmisi okudum canim ya model ariyordum örgü icin elimdeki patikler ve büyük ceket bitti dün aksamda
ayy haalami reyhan abla bende orguyu birakti yunleri kaldirdi galiba dedim gorumcemle konusurken senin orgulerin den bahsettim ona dedim cok guzel seyler oruyo hemde modeldeki gibi cockduzgun yapiyo bazen bize resim cekip gosteryo diye lafin gecti kulaklarin cinlamadimi benimde cocuklarim buyuyunce boyle olayim ben ya hic durmayayim herseye vakit ayirayim kendime orguye evime ne guzel reyhan abla masllah sana valla misafirde agirliyosun kendinide evinide orgunude herseyi vakit yiriyosun

Günaydın bacılarım...
Bugun az erken kalktım hemen burayada vakit ayırdım.. gününüz çok güzel geçsin emii..

Kallisim nerelerdesin gecikmişsin :))

günaydın herkesee a.s.
kocişini uğurladıktan sonra uyumayan ev hanımlarındanım kaydirigubbakcemile3 o yüzden gün çok erken başlıyor ve uzun sürüyor :dance:

ve ben de hiç terlemem ve wc problemim var. yani metabolizmam yavaş dicem ama hormon kontrollerim iyi çıkıyor. valla anlamadım, heralde vücuttan vücuda değişiyor bu olaylar fisfisfis

bugün yürüyüşe çıkmicam bayanlar. hava yağmurlu burda. biliyosunuz hasta olmak istemiyorum. o yüzden evde nivea body cd sini yapıcam. belki ebru şallı ile pilates e takılırım saat 10 gibi yerimseniben

daha kahvaltı etmedim, sirkeli ballı suyumu ve 1 bardak bitki çayı içtim, bugün de sunta+yogurt ikilisini düşünüyorum.. bir türlü hasta olmadığım kilom çok yavaş gidiyor kırmam lazım..

gunaydin herkeze kallisim ilk defa bu sabah yoksun canim galiba onemli bir isin cikti
bijum nassin gurban bugun sunta gunu hee iyi hadi bakalim platesdemi yapacakmis guzelll aeben kardesimden sonra sende platescisin hadi bakalim guzel sonuc alirsin insallah canim
sporti aslinda bu saatlerde 1 2 sayfa dolmus oluyodu ya burasi bugun galiba herkes daha cok calisiyo eeee buyuk gune az kaldi demiii
simdi ben de hemen evi toparlayip yemegi ayarlayip gunun ilk sporlarini yapip geleyim
kahvaltimi yaptim gene ayni peynir ekmek ama bugun 5 yesil zeytin yedim fazladan oglen brokoli yogurt yemeyi dusunuyorum 1 dilim ekmekte var simdilik opuyorum

Merhaba zenancım, bijoux cum,

biraz diğer sayfaları dolaştım, şu zayıflama desteği ürünlele ilgili.
Baktım da hiçbiri de tamam işte budur dedirtmiyor

dün akşam aktara gittim. Aktar bana harika bir karışım yaptı çay olarak içicem günde 3 kere yemeklerden sonra, dün akşam başladım, activa ya da başladım, derdime iyi gelecek gibi görünüyor.
Bir de lahana yağı aldım, şu kış günleri gidemedi bir türlü, biraz ısınsa da akşam yürüyüş yapsam, yürüyüşe çıkmadan önce yağlanıp öyle yapıcam yürüyüşümü.
ıyi sonuç alacağımı düşünüyorum.
Şurda cumaya da bişey kalmadı hızlanmak lazım.

Aranızda lahana yağı kullanan varmı ????

akşam
bir kase mantar çorba
1 domates 2 salatalık 1 çarli narekşi ve limon soslu salata
1 küçük kase yoğurt
1 saat sonra yeni karışım çay
yatmadan da activa

sabah
kepekli sandviçim yanında tek şekerli çay
biraz önce karışım çayım

benden şimdilik bu kadar

heee bide yeni cayindan insallah guzel sonuc alirsin canim hadi bakalim
zayiflama destegi urunlerden bende kullandim onceleri canim zaten diyet yapman gerekiyo onlari kullanirken e biz kendimizde diyet yapabiliyoruz zaten sporu hayatimiza sokarsak problem kendiliginden hallolcakta iste biz haala mucize bekliyoz onlardan olan paralaraimiza oluyo
mehalim bu urunlerle ilgili anket gibi bir konu acmisti kimler neler kullandi nasil sonuc aldi falan diye hic kimseninde memnun oldugunu gormedim canim

evet zenancım bende okudum mehalimin anketini

zaten benim aslında kabızlık sorunum için istedim bir çay kullanmak atla deve de değil verdiğim para 10 lira. Öyle olunca dokunmuyor zaten bana 2 ay rahat gider bu çay.
Sindirim şişkinlik derdime çare olsun yeter,
Ben haftada 2 kere gidiyorum tuvalete ancak
bu da rahatsız ediyordu beni tabi

benim buyuk kizimdada var bu sorun oda cok az tuvalete cikanlardan ama onun sorunu suyu az iciyo bide fazla meyve yemiyo neyse canim insallah guzel olcak hadi bakalim gene ugrarim ben optum canim

sabah kalktım....başka bir forumda dün gece okudum şu ballı elma sürkeli suyu baya övmüşler....bijoux kullanıo galiba ne gibi sonuçlar verio bilgi veririmisin bu konuda....sabah aç karınla yarım saat önce ve akşamları yatmadan kullanılıomuş...bende bu gün denemek istedim....sabah yaptım zor içtim ama içtim...yumurtalar haşlanana kdr çamaşırları astım derken hiç acıkmayan karnımı acıktırdı sanki...midem guruldamaya başladı onu içtikten sonraaa....fazla kahvaltı ile aram yoktur...rejimdeyim die rutin atlamamaya çalışıp saatini geçirmeyeyim die uğraşıorum ama asla midem sabahları goruldamazdı...çamaşırları asana kdr öldüm...iştah kesio demişlerdi...bnmkini açtı mı neee

neyse tabii ne yenmesi gerekiosa onu yedim....kibrit kutusu kdr peynir, 1 haşlanmış yumurta...1 domates (üzerine maydanoz) koydum...ve bitkisel çay içtim....

12 de bir yeşil elma yemeyi düşünüorum...2 de bir parça tavuk haşlamayı 1 de patates haşlamayı düşünüyorum...daha karar vermedim ama ikisi iyi olur mu öğle yemeği için....

akşamada yağsız bir salata ve domates çorbası düşünüorum....

öğle yemeğinden öncede yürüyüş yapmalıyım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…