- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.721
herkese merhaba,
iki gundur annemle ugrasiyoruz kizlar...
...
chocolategirl çok geçmiş olsun anneciğine yaa. bel fıtığını en iyi bilenlerden biriyim. neler neler yapmadı ki bana :çok üzgünüm: afedersin ameliyat olmadan son günlerde wc ye bile gidemez olmuştum.bel fitigi olmus annem
bende 40 dakika aletle spor yaptım geldim yine terledim.. çok terliyorum aşırı su içtiğimden galiba..
cumaya hazırlanacağız diye iyice şevke geldim, denetleme işide süper oldu herkes istediğini görüyor müdahale ediyor, cumaya dek su içerek yaşayabilirim o derece iştahım yok ama çok helecan yaptım ben:lepi:
sen bendeki terlemeyi gör heleki spora gidince varya herkes tepki veriyor ama mesela spor arası su içen hiç yok sadece ben bir litre civarı içiyorum bir saatte.. ama tsihirtimde kuru yer kalmıyor inanki şıpır şıpır akıyor her yerimden fakat sadece spor yaparken bu böyle normalde terlemem...Yaff günde nerdeyse 3 litreyi geçkin su içiyorum masa tenisi oynerken hrkes kan ter içinde kalıyor yürüken de hiç terlemiyorum daha doğru hayatım boyunca öyle terlediğimi hatırlamam neden acep ?:uhm:
Bende hiç açlık hiisettmiyorum kallisim yaa ....
Bu arada ben hala b vitamini komplexi almaya devam ediyorum hergün bir adet...
bijoux canım elbette herkes kendi vucudunu daha iyi tanır ama şimdi merak ettiğim konu şu fisfisfisakşam bir saatten sonra yememek mi daha doğru yoksa hiç yememek mi? ne bilim işte merak...
Yani metabolizma kıtlık durumuna geçmesin?
mehalim dediğim gibi anneme de sordum. çok küçükten beri kız kardeşinle sen akşam yemezdiniz dedi. benim kız kardeşim geçen sene 20 kilo verdi ve bunun bir kısmını akşam yemeğini keserek (o da eşiyle yiyordu) yaptı. geri de almadı, fıstık gibi salınıyor valla ortalarda kaydirigubbakcemile3 siz de deneyin diyemem çünkü ben alışkınım. aksine yazdım ya yersem kilo veremiyorum -tatlicadiarzu-
cok gecmis olsun canim benimde annem bel fitigi ne cok insan bel fitigi yaa bugunlerde demii allah hepsine acil sifalar versin yaaa kiyamam annelereherkese merhaba,
iki gundur annemle ugrasiyoruz kizlar...
belinin ustune yatamiyordu kadincagiz... basbasbagirdi sabahlara kadar... igneler vuruldu,morfinler filan...yine de banamsn demedi :1no2:
bugun hastanedeydik butun gun...
bel fitigi olmus annem senağlama
daha eve yeni dustum...kusura bakmayin.takima ilk girdigim gunden beri sorunlar yakami birakmadi...
ama bunu telafi edecegim insallah...biraz uyuyayim yine gelirim.dun gece hic uyuyamadik ...
canim tamam o zaman nasil acikmazsin anlamiyorum ben ac olunca uyuyamam gayfeylen gecistiriyon demekchocolategirl çok geçmiş olsun anneciğine yaa. bel fıtığını en iyi bilenlerden biriyim. neler neler yapmadı ki bana :çok üzgünüm: afedersin ameliyat olmadan son günlerde wc ye bile gidemez olmuştum.
annene nacizhane tavsiyem 1 saatten fazla oturmasın veya 1 saatten fazla ayakta kalmasın ve birsüre sadece yatsın sırtüstü. umarım en kısa zamanda hafifler ağrıları :Saruboceq:
zenancım ben küçükten beri akşamları hiç yemem (zaten bu yüzden evlenince kilo aldım ya aç gözlülük edip eşimle yedim durdum) akşamları eşim geliyor yiyor sonra onunla bir türk kahvesi içiyoruz (ben tatlandırıcı kullanıyorum hem tatlı isteğimi çok güzel bastırıyor) o yüzden de hiç aramıyorum, acıkmıyorum zaten. ayrıca şunu gözlemledim, akşam yediğim zaman sebze bile olsa kilo veremiyorum -tatlicadiarzu-
takima tokluk geldi kallisim aman dikkat fazlada hirpalamyin kendinizi bebende 40 dakika aletle spor yaptım geldim yine terledim.. çok terliyorum aşırı su içtiğimden galiba..
cumaya hazırlanacağız diye iyice şevke geldim, denetleme işide süper oldu herkes istediğini görüyor müdahale ediyor, cumaya dek su içerek yaşayabilirim o derece iştahım yok ama çok helecan yaptım ben:lepi:
ah bu terleme benim en buyuk derdim ayol ben burdada olsun turkiyedede olsun nasil terlerim anlatamam hicbir deodorant denk gelmiyo bana butun vucudum yuzum dahil nasil terlerim bir kersinde misafirlige gittik kisindi gittigimiz yer nasil acmislar kaloriferleri bende kazak giymistim e kisgunuydu karvardi neyse bendehic rimel kullanmamistim o zamana kadar bicik tamaht edip almistim ilk kez rimelledim kirpikleri biguzel ohh turkan soray gibi masallahNerdeeee ,cık terlemem ben.
Dün bu saatlerde doluydu buraa ya..
annemde gelmemiş daha bugun işemi başlamıştı .. Ne unutkanım yaa
.kızlar yanı mehalım ve kallıste aclıgımın olmadıgı haftalarda hıc kılo veremedım.aclıgı kılo verıcegımın ısaretı olarak dusunuyorum .lutfen butun ogunlerınızı yıyın.bu kadar gayret edıyorsunuz.gercı benım metabolızma bıraz catlak.-tatlicadiarzu-
mehalim,esimle aram biraz daha iyi,buyuklerin araya girmesiyle baristirildik...bakalim gelecek insallah guzel olur ...
o kadar yorgunum ki...Allah dusmanimi bile dusurmesin o hastanelere ....
merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
ben çok yogunum kurslar var
annemlerde kalıyoruz
diyet miyet hak getire tartıda yok çok merak ediyorum kilo aldım mı bilmiyorum tartı hiç bu kadar uzun zamandır hayatımda kalmamıştı şaşkınım
e kisgunuydu karvardi neyse bendehic rimel kullanmamistim o zamana kadar bicik tamaht edip almistim ilk kez rimelledim kirpikleri biguzel ohh turkan soray gibi masallahgittik oturduk daha girer girmez sicaklik yuzume nasil vurdu mantolari cikarana kadar biyiklarim goz altlarim nasil terledi elimde mendil habire siliyom benneyaptımki gozaltlarim terlediya ben gozlerimi kirptikca nasil simsiyah olmus gozaltlarim kadinda bisiy demiyo uyarsana beni demii gozun akiyo de ne bileyim yuzunu yika de demedi bisiy bende cocuga tuvalaete goturduydum ellerimizi yikarken aynada gordum anaam nasil akmis korkunctum cok utandim valla kadinada sakayi vurdurarak firca attim ne haber etmiyon dedim guzelim diye kiskandin cirkin olmam hosunami gitti dedim eee bende yeni farkettim falan dedi simdi yelpazem var boyle terli zamanlarimda hic olmazsa yuzume yelliyom da akmiyo artik rimelim neyse simdi cikayim gelirim yinee kallisim dedigini yapip bir kepce corba bir dilim ekmek yedim yatarkende sut olcak iste sporlari yarin yazayim:dance:
ben kaçtım arkadaşlar....yarın güsel gir gün olması dileğiyle...herkese iyi akşamlar....yarın görüşürük:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?