- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.781
ne verisen ver link mink sen benim ne sakar ne beceriksiz oldugumu bilmiyon ben okadar indirme yukleme bisiy misiy bilmiyom bacim ben birtek buraya girerim cikarim bitti delikafadulden
canim ben msn adresi isteyen birine mail adresi verip onu msn de bekleyen biriyim canim :smiley-cool:sırnaşık şey cok anlamiyorum bu net :sm_confusedlayindan ama verirsen bile belki gorumceme yada kaynima bir gosteririm onlar esim gibi uyuz diildir yapiverirler belki
cooook tesekkur edrim caaanim
denetledim caniim iyi migden dayaniyosa guzel sporda yapiyon iyi canimzenancım gıymatlım hazır burdaykene beni bi denetle :roflol:
sabah
5 sunta bisküvi (yarım paket) 1 kase yogurdun icine doğradım, 1 dilim peynir
öğlen
sabahla aynı
akşam
yok
şimdiye kadar 1 litre su, 2 kupa yeşil çay, 2 kupa bitki çayı, elma sirkeli ballı suyumun yarısı.
şu an da tatlandırıcılı türk kahvesi(çikolata gibi oluyo valla)
sanırım türk kahvesi metabolizmayı çalıştırıyomuş. benim kociş günde 4-5 fincan içer. o yüzden mi zayıf ki bu kadar yemesine rağmen acaba :uhm:
denetledim caniim iyi migden dayaniyosa guzel sporda yapiyon iyi canim
simdi aksam bisiy ye diycem birsuru anlatican gene iste ben kucukken diyee en iyisi demiyem saglik problemin yoksa guzel canim :lepi:
basin falan donmuyo demiikafamçokkarıştı
bijoux kahveyi spor öncesi tüket...daha fazla kalori yakmana yardımcı olur
hosgeldin aebenim iyisin insallahiyi akşamlar 5. takımın fıstıkları ...
izinliyim diye gelemiyorum bide hastane tahlil işleri netede pek giremiyorum yoksa sizleri unuturmuyum mehalim . yeni gelen fıstıklarlada tanışamadık hoş gelmişler tekrardan .....
umarım tez zamanda istedikleri kiloya kavuşurlar ......
aah mehalim gelmis nasilsin canim demek kallisimin bugun neti yok bugun biz onsuz o bizsiz olmadi be insallah yarin gelir demii
diyetin nasil bu arada canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?