- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.701
daha çok acemiyim. ama size asıl söylemem gereken şeyi unuttum 57 kilo olmuşum :1rolleyes:
yok bozulmadı moralim, 1 kilo benim için çok bişey ifade etmiyor zaten. ama senin de tavsiye ettiğin gibi uygulamaya sokucam yemekten önce ve sonra bir koca bardak suyu.canım güzel ancak ben buna senin kadar sevinemiyorum malesef çünkü su tüketimin beni endişelendirdi. umarım bu kayıp yağdandır aksi takdirde sudan kaybettiysen bunu mutlaka yerine koyacaksındır:)) özür dilerim moral bozmak gibi olmasın ama:))
kallisim bu seceneklerin yerini ne tutar bana yardim edermisin bide bugun yurumedim henuz cocuklar okuladan gelince yuruycem aksamda yine ev hareketlerimi yapicam
sportim mehalim tesekurler yorumlariniz icin bakalim kallisim ne diycek ama sedec bu haftaya ozel bukadar ac kaliyorum cunku ben cok ac kalirsam kilo veremiyorum bakalim insallah guzel sonuc cikacak eminim buna kizlar ben simdi sabahtan bu yana yaptiginiz sohbeti bir goz atayim geliyorum 1 saat sonra yuruyuse cikacam daha
ayyy bura kalabalıklaştı ne yazdılarki diye diye çıkamıyorum iyi mi:))
evet evde olmak daha zor canim yaa her dakka mutfaga girip cikiyosun bir duzen tutturdunmu guzel devam edliyo ama bir misafir falan gelecegi zaman iste o zaman duzen bozuluyocanım evet evde oturmanın faydaları ama istanbulda çalışırken de çıkısta spor salonuna gitmeye çalısıyodum. olmadı servisten önce inip eve yürüyodum. aslında seçenek çok a.s. ve evde oturarak diyet yapmak inan daha zor. en azından işyerinde elinin altında bir mutfak yok ve zaman çabuk geçiyorr cokacimcoook
bu hafta hedefim 1,5 veya 2 kiloydu ama büyük ihtimal 1 de kalıcam :çok üzgünüm: bir adet olabilseydim çözülücem amaa :çok üzgünüm:
şimdi çıkıyorum 1 saat yürüyüp gelicem hava cok güzeel delikafadulden hadi herkes sporaaaaaaaaa :dance:
bence olucaz baska caresi yok canim olmasin herkez elinden gelenin biraz fazlasini yapsin olucaz insallahsevgili reyhanabla,
gayet güzel gidiyorsunuz, bu hafta kesin 1. olucaz değilmi ???
bu denetleme isi cok guzel oldu yaa herkezin ifadesi aliniyo tek tek hi hisayılır hala uykum var.
anlat bakalım neler yaptın denetleyeyim seni:1closedeyes:
ahhh bu anneler aahh bende kayinvalidem bize gelince hic diyet yapamam cok zor oluyo aslinda biz kilolulara soyle bir adaya atcaklarki ne yiyecekseniz yiyin diye ot tu coptu kemire kemire zayiflardik demii12 gündür hiç kaçamak sokmadım hayatıma...hep annemin yüzünden zaten oda kabul edio.....
müzikle çalışıom zatende belde fıtık var 30 dk dan sonra bacaklarım gitmio ondan cnm bnm...
mangalmii yaa aslinda bu mesji aldigima pismanim arkadaslar zaten uyarmisben gelldim.
kızlar bu tam bir buçuk saat yürüme imkanım olodu çok sevinçliyim hihoyyyt
bu akşamda nişanlımlara gidebilirimyemeğe annemizin verirsene, mangal yicez hihoyyyt
canim aksam hic olmazsa bir meyve ye canim hic yememek olmuyo bitanemselamlar herkese
ben de yediklerimi yazim zenancımaa
sabah kahvaltımı yazmıştım galiba ama yazim yine de:
kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, 5-6 zeytin, yumurta
öğlen
1 tabak yoğurtlu kabak yemeği, 1 dilim kepek ekmek
biraz önce (16.30 gibi)
1 kase yagsız tuzsuz patlamış mısır, 1 bardak diet kola (canım kaçamak istedi en zararsızını sectim)
akşam
herzamanki gibi yokkkkkk
şimdiye kadar 1.5 litre su (akşama kadar 2lt olur), sabah 35 dk yürüyüş (şimdi cıkıyorum yine yürümeye), 2 kupa yeşil çay, 2 kupa bitki çayııı
sagol canim tesekurler bakalim yazarim ne yersem birazdan yurumeye cikacam bi yuruyusu tamamlayimda diger hareketlerimi yemekten sonra yaparimzenancım çok dikkatli okudum şekerim mükemmel gitmişsin tebrik ederim bravo yani..
özür dilerim geciktim yazmada ama telefondaydım.. akşam seçeneği için şöyle güzel bir çorba yapsan ve yanındada yoğurt filan yesen nasıl olur pek az yemişsin çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?