Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

daha çok acemiyim. ama size asıl söylemem gereken şeyi unuttum 57 kilo olmuşum :1rolleyes:

canım güzel ancak ben buna senin kadar sevinemiyorum malesef çünkü su tüketimin beni endişelendirdi. umarım bu kayıp yağdandır aksi takdirde sudan kaybettiysen bunu mutlaka yerine koyacaksındır:)) özür dilerim moral bozmak gibi olmasın ama:))

eveet raporumu veriyom kallisime ben simdi cumaa basladim biliyosunuz yediklerimi hep not aldim hemen yaziyim
cuma
sabah-1dilim tam bug. ekm. peynir yagsiz diil ama kibrit kutusu kadarmi bilmiyom 20 gr peynir sekersiz kahve aslinda yapamam sekersiz ama zorluyorum sadece bu haftaya ozel cok az sekerli icerim genelde
ogle-yarim simit yerine burda kucuk ekmekler var simit tadinda onun yarisi 1bardak ayran
ara- elma1 tane
aksam- bir tabak ispanak uzerine yogurt 4 kasik
gece sut 1 bardak

cumartesi
sabah-bu diyette sabahlari ayni hep bende ayni yapiyorum ama dedigim gibi peynir diyet peynir diil
ogle- 2 dilim ekmekten yapilmis peynirli ama ben 2 yaprak marul ve yarim domates koydum ve 1 bardak ayran
ara- 1 elma 2 cilek
aksam- 2 yumurtadan menemen yaptim ama yagsiz olcak ya soganda koymdim hic menemen gibi degildi valla ama yedim artik napim
gecee sut 1 bardak

pazar
sabah- ayni peynir ekmek cay
ogle-1 bardak haslanmis makarna uzerine 2 kasik yogurt
ara-2 3 kayisi kurusu
aksam - 5 kofte firinda pismis ama kiyma cok yagzis diildi uzgunum ve bir tabak yesil salata cok az yagli bol limonlu
gece 1 bardak sut

pazartesi
sabah - ayni gene
ogle-yarim simit yerine 1hamburger ekmegi bir bardak ayran yerinede 1 kutu yogurthani su 125 gr lik kucuk kutular
ara- 1 armut
aksam-3 orta boy patates ve salata
gece sut

bugun
sabah ayni
oglen-200 gr kadar azda olabilir cunku buzluydu tartgimda haslanmis beyaz et salata bir tabak yesil salata
ara 1 elma yedim benimle birlikte efede yiyodu o yarisini yemedi onunkinide yedim
aksam ne yicem bilmiyorum secenekler arasinda sunlar var
5 tane diyet biskuvi ve cay
3 tane biber dolmasi var ama dolma yapamam cunku ben 3 le kalmam bunu cok iyi biliyorum
4 grisini ayran var buda evde yok
birkase kellogs sutle
benim bugun besinci gunum
bolsu ictim cunku yapacak bisiy yok acikinca suya saldiriyorum hergun 1 saat kusur yurudum ve sabah akmsam mekik cektim yuzu tamamlamadan kalkmiyorum ama 50 de biraz dinleniyorum sonlara dogruda tam mekik yapamiyorum geberiyorum sonrasida yere uzanip kaliyorum birazda bacak herketleri yapiyorum yatarak iste boyle kizlar gorumcem varken iyiydi dun o gitti yalniz kalinca cok zormus bu diyet yaaa o varken beraber spor yapip yuruyoduk acligi hisstemiyodum ama birakmiycam bu sefer bir diyeti tam yapicam
kallisim bu seceneklerin yerini ne tutar bana yardim edermisin bide bugun yurumedim henuz cocuklar okuladan gelince yuruycem aksamda yine ev hareketlerimi yapicam

yok bozulmadı moralim, 1 kilo benim için çok bişey ifade etmiyor zaten. ama senin de tavsiye ettiğin gibi uygulamaya sokucam yemekten önce ve sonra bir koca bardak suyu.
umarım daha sağlıklı kilo veririm. fisfisfis

ayy zenan ben sana aşıkım gıı bayılıyorum sana o yediklerinin yanına yazdığın yorumlar varya beni yıkıyor resmen mesela: menemenin yanına yazdığın yorum menemenede benzemiyordu ama yedik işte......kaydirigubbakcemile3 vallaha görünen oki süper görünüyor zenan ım yaa bu hafta başka aksilikler olmaz ise gerçekten güzel sonuç alacağız gibi geliyor.

Sel canım ok dir senin yapacağına eminim canım ve hep arkandayım hem destek hem gözlemci olaraktan :))

sportim mehalim tesekurler yorumlariniz icin bakalim kallisim ne diycek ama sedec bu haftaya ozel bukadar ac kaliyorum cunku ben cok ac kalirsam kilo veremiyorum bakalim insallah guzel sonuc cikacak eminim buna kizlar ben simdi sabahtan bu yana yaptiginiz sohbeti bir goz atayim geliyorum 1 saat sonra yuruyuse cikacam daha

selamlar herkese
ben de yediklerimi yazim zenancımaa

sabah kahvaltımı yazmıştım galiba ama yazim yine de:
kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, 5-6 zeytin, yumurta

öğlen
1 tabak yoğurtlu kabak yemeği, 1 dilim kepek ekmek

biraz önce (16.30 gibi)
1 kase yagsız tuzsuz patlamış mısır, 1 bardak diet kola (canım kaçamak istedi en zararsızını sectim)

akşam
herzamanki gibi yokkkkkk

şimdiye kadar 1.5 litre su (akşama kadar 2lt olur), sabah 35 dk yürüyüş (şimdi cıkıyorum yine yürümeye), 2 kupa yeşil çay, 2 kupa bitki çayııı

kallisim bu seceneklerin yerini ne tutar bana yardim edermisin bide bugun yurumedim henuz cocuklar okuladan gelince yuruycem aksamda yine ev hareketlerimi yapicam

zenancım çok dikkatli okudum şekerim mükemmel gitmişsin tebrik ederim bravo yani..
özür dilerim geciktim yazmada ama telefondaydım.. akşam seçeneği için şöyle güzel bir çorba yapsan ve yanındada yoğurt filan yesen nasıl olur pek az yemişsin çünkü.

offf annemin arayacağı yok ben yürüyüşe çıkıyorum arasa azda onla yürürüm değil mi :)) hadi görüşürüz şimdilik hoşçakalın......

yada bir patates haşlayıp yanında salata yoğurt yesen diye geçti şimdi aklımdan..

dediğin gibi bende bu hafta sadece cumaya dek az yemeyi sürdüreceğim sonra haftalarca pişmanlık oluyor....

geçmişe baktım....biras.....kalliste ablam hiç iyi yapmamşın yemekle demiş....farkındayım...o yüsden çok kızdım ya kendime.....neyse kendimi cezalandırdım ben siz merak etmeyin...

12 de bişi yemedim....13,30 da bi nescafe içtim....5-6 bardak su....birasdan yeşilçay iççem....aldığım fazla kaloriyi anca yemeyerek yerine koycam napiim

bi de bunun dışındaaa.......5,8 hızda 60 dk yürüdüm(normalde en fazla 35 dk yürürüm fazlası belimi yoruo) bunun sonucunda 310 kalori yaktım...6 km yürümüş oldum...ve ayaklarım mahvoldu.(tabii zavallı banttaaakaydirigubbakcemile3) buz gibi suyla yine duş aldım(ben kesin hasta olcam sıkılaşmak uğrunasenağlama)kremlendim geldim...

birazdan mutfağa giricem....akşama az yağlı kıymalı nohut yapacam...5-6 yemek kaşığı ondan yicem...1 kase yoğurt...ekmek yine yok...

zenancım nererdesin duyy beni kahvaltımı yaptımm
kepek ekmegine beyaz peynirli tost, 5-6 zeytin, 1 yumurta, yeşil cay

yarım saat sonra yani saat 10 da yürüyüşe cıkıcam. yine 1 saat yürümeyi planlıyorum. [/COLOR][/B][/QUOTE]afferin canim iyi guzel yurumek daha bi guzel

evet evde olmak daha zor canim yaa her dakka mutfaga girip cikiyosun bir duzen tutturdunmu guzel devam edliyo ama bir misafir falan gelecegi zaman iste o zaman duzen bozuluyo
bide verecegin kilo birkilo olsun canim fazlasi zarar zaten geri cabuk aliniyo o zaman

sevgili reyhanabla,

gayet güzel gidiyorsunuz, bu hafta kesin 1. olucaz değilmi ???
bence olucaz baska caresi yok canim olmasin herkez elinden gelenin biraz fazlasini yapsin olucaz insallah

sayılır hala uykum var.
anlat bakalım neler yaptın denetleyeyim seni:1closedeyes:
bu denetleme isi cok guzel oldu yaa herkezin ifadesi aliniyo tek tek hi hi

12 gündür hiç kaçamak sokmadım hayatıma...hep annemin yüzünden zaten oda kabul edio.....

müzikle çalışıom zatende belde fıtık var 30 dk dan sonra bacaklarım gitmio ondan cnm bnm...
ahhh bu anneler aahh bende kayinvalidem bize gelince hic diyet yapamam cok zor oluyo aslinda biz kilolulara soyle bir adaya atcaklarki ne yiyecekseniz yiyin diye ot tu coptu kemire kemire zayiflardik demii

ben gelldim.
kızlar bu tam bir buçuk saat yürüme imkanım olodu çok sevinçliyim hihoyyyt
bu akşamda nişanlımlara gidebilirimyemeğe annemizin verirsene, mangal yicez hihoyyyt
mangalmii yaa aslinda bu mesji aldigima pismanim arkadaslar zaten uyarmis

canim aksam hic olmazsa bir meyve ye canim hic yememek olmuyo bitanem

sagol canim tesekurler bakalim yazarim ne yersem birazdan yurumeye cikacam bi yuruyusu tamamlayimda diger hareketlerimi yemekten sonra yaparim

Evet 35 dk yürüdüm bugun hergün azdaha yürüyeyim diyorum ancak 30 dk sonra belim ağrımaya başlıyor bunun nedeni benim tembelliğim mi yoksa gerçekten bir sağlık sorunu mudur acaba soruyorum sizlere?
Sonrada azcık aletli hareket yaptım.

7 ye doğru akşam yemeğimi yemem lazım ama hala canım bişi istemiyor.
Bende eşimden ayrı yemek zorunda kalıyorum malesef kendisi 9 doğru anca geliyor çoğu zman ve beni tüm düzenim alt üst oluyor... işte bu kadar

herkese merhaba,
iki gundur annemle ugrasiyoruz kizlar...
belinin ustune yatamiyordu kadincagiz... basbasbagirdi sabahlara kadar... igneler vuruldu,morfinler filan...yine de banamsn demedi :1no2:
bugun hastanedeydik butun gun...
bel fitigi olmus annem senağlama
daha eve yeni dustum...kusura bakmayin.takima ilk girdigim gunden beri sorunlar yakami birakmadi...

ama bunu telafi edecegim insallah...biraz uyuyayim yine gelirim.dun gece hic uyuyamadik ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…