- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.961
Pelincim kızılcığı toplayıp kurutuyorlar. Sonra ellerinin arasında ufalaya ufalaya toz haline getiriyorlar. Koyu pembe bir un oluyor. Onu suyun içine koyuyorsun, biraz da sarımsak, tuz. Çorba hazır. Kimileri soğan da koyuyor.
Yeşil kahve mi?Yeşil çaydan çakmışlar gibi... :) O neymiş yahu? Enteresan...
Gezin bakalım pazar pazar,kimseler yok yine.bende gezdim geldim,sinemcim eski mahallene gittim yine bakırköyde karuselin ordaydım,seni andım,sanırım artık oraya her gidişimde seni anıcam,takımda olsam da olmasam da.
Demet eczanesini göremedim ama,eşime yeşilköy minibüslerinin kalktığı yeri sordum,ne yapıcan dedi,belki gezmeye giderim birgün dedim.şimdi desem ki benim takımım var,canım arkadaşlarım var,anlamaz,kendisi genelde mynete takıldığı ve orda iğrenç,ucuz,argo hatta küfürlü diyaloglar döndüğü,ve hatta selamlaşır selamlaşmaz msn versene,numaranı versene gibi cümleler kurulduğu için benim eşim internette kurulan her türlü diyaloğa kuşkuyla bakar,illa o yazıştığının erkek olmadğını ne biliyorsun der,bende benim girdiğim yerler belli,çocuk bakımı,yemek tarifleri,püf noktaları,diyet gurupları,burda da bir erkeğin ilgisini çekecek,kadın gibi muhabbete girip keyif verecek bir diyalog yaşanmaz derim.kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş ya.keşke herkes interneti benim kadar temiz kullansa
Kırmızı platform topuklu ayakkabı aradım durdum bakırköyde,ya çok küçük numaralar vardı,ya da büyük.37sini bulamadım.bulduklarım da çok pahalıydı.normalde topuklu giyebilen biri değilim,bir düğün gecesi giyicem,belki yıllarca dolapta bekleyecek,çok para vermek istemedim,bakalım daha 20günüm var,bulmaya çalışıcam.
Kırmızı zarf çanta buldum,çok güzeldi,hemde 25liraydı
Raa nasılsın canım
Gezin bakalım pazar pazar,kimseler yok yine.bende gezdim geldim,sinemcim eski mahallene gittim yine bakırköyde karuselin ordaydım,seni andım,sanırım artık oraya her gidişimde seni anıcam,takımda olsam da olmasam da.
Demet eczanesini göremedim ama,eşime yeşilköy minibüslerinin kalktığı yeri sordum,ne yapıcan dedi,belki gezmeye giderim birgün dedim.şimdi desem ki benim takımım var,canım arkadaşlarım var,anlamaz,kendisi genelde mynete takıldığı ve orda iğrenç,ucuz,argo hatta küfürlü diyaloglar döndüğü,ve hatta selamlaşır selamlaşmaz msn versene,numaranı versene gibi cümleler kurulduğu için benim eşim internette kurulan her türlü diyaloğa kuşkuyla bakar,illa o yazıştığının erkek olmadğını ne biliyorsun der,bende benim girdiğim yerler belli,çocuk bakımı,yemek tarifleri,püf noktaları,diyet gurupları,burda da bir erkeğin ilgisini çekecek,kadın gibi muhabbete girip keyif verecek bir diyalog yaşanmaz derim.kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş ya.keşke herkes interneti benim kadar temiz kullansa
yok canım rengi yeşil falan değil,bildiğin kahve görünümünde,kahverengi granül yani,ama adı green coffee.kavanozun kapagı yeşil sadece.
Kırmızı platform topuklu ayakkabı aradım durdum bakırköyde,ya çok küçük numaralar vardı,ya da büyük.37sini bulamadım.bulduklarım da çok pahalıydı.normalde topuklu giyebilen biri değilim,bir düğün gecesi giyicem,belki yıllarca dolapta bekleyecek,çok para vermek istemedim,bakalım daha 20günüm var,bulmaya çalışıcam.
Kırmızı zarf çanta buldum,çok güzeldi,hemde 25liraydı
Raa nasılsın canım
Selam Kizlar
Ben göçmüş durumdayım
Arkadasım geldi cok memnun oldum ama mahvoldum
Onda var 2 cocuk bendede var bı tane
Ve oğlum coştu sevincinden ne yapacagını sassirdi
Sevmeyide bilmeyince her fırsatta ısırmaya kalktı
İtise kakisa bı hal oldular bizde onların pesinde kosturmaktan helak olduk
Fundacim dün yazamadim ama İnan hiiic yazacak halde değildim
İki dk yazıyorum ama beni mazur görün
Öpüyorum hepinizi elim. Boşalinca biktiricam sizi soyliyim:)))
selam fıstıklar....
gezdim gezdim geldim bende. :) yemeğimi yedim, kahvemi aldım, oturdum. yalnız ıyı yoruldum. bu araba işi cok fena. tembel ediyor insanı, azıcık yurudum yoruldum. cok kızdım kendıme.bundan sonra buyuk market alısverısı dısında yakın yerlere yuruyerek gıdıcem.
gecenlerde bir şort almıstım pembe. cok cıcıydı ama ben daha gıymeden bol geldi. daha bıde verıyoruz kılo daha sonra hıc olmaz çöp olur yazık dedim. onu vereyımde baska sey alayım dedim. dunku alısverıs krızımı sondurmeye yettı tabı o şort. bende onu verdım eşime pantolon aldım. kendime hayret ettim ama :)))) kendime birşey almadan dondum
bende diyorum kim cınlatıyor kulaklarımı :) canım benım.. :)
önümüzdeki ay bir kaç gunde olsa doya doya gezicem bende bakırkoyumdeçok özledim
Ya sorma benim eşimde hep oyle(ydi) :)) O olayı online bir oyunda kırdık. Ogame belki duymussunuzdur. Bir donem eşim oynuyordu. bende basladım orda herkes ilk zamanlar erkek bılıyordu benı. :))) abi diye konusuyordum belli olmasın diyeama bir sure sonra fire vermeye basladım sanırım :))) ama oyundada bayag ılerlemıstım. :)) Orda oyunda ılerı sevıyelerde olunca hemen abla abı dıyorlardı. oyle oyle devam ettım. ama onunla beraberde şükür eşimin paranoyaklığı bitti. (kısmen tabii. :) komple, bir ruyadan ibaret. :) )
Gerçi şunuda konu açılmışken soylıyım. buraya gıren erkekler ıllakı var. ozellikle damdan duser gıbı surekli gelip gelip soru soranlarla muhattap olmayın. sinir oluyorum ya buraya bıle gırenlere, bır rahat verın yaaaa diye bagırasım gelıyor.
Pelincim Marmara carşısıyla Aksoy çarşısına baktın mı orda bayag ayakkabı çeşitleri var.
Kızlar paylaşım alanını okuyanınız var mı bilmiyorum. Püsküüt adlı üyeden ve yarışmaya olan katkılarından da haberi olan kaç kişi var bilmiyorum. Püsküüt yarışmayı takip etmeyi bırakma kararı almış. Kararı kesin ve aslında gayet de haklı. Ben onun kadar bile dayanamazdım.
Yani uzun lafın kısası; cuma yarışmasının günlerinin artık sayılı olduğunu düşünüyorum. :)
Üzücü ama durum bu...
Parayı kocaya harcamak mı, o ne irade....Ben olsam yapamazdım.
Ogame'i kardeşim oynardı bir ara... Point Blank vardı, parayla gelen eşyalar yüzünden cıvkı çıkmadan önce ben de onu oynardım 1,5 sene kadar önce... Senin gibi erkek taklidi yapardım. :) Daha doğrusu taklit yapmama gerek kalmazdı çünkü çatışmalı bir oyun olduğu için herkes erkekmişim gibi davranırdı, ben de bozuntuya vermezdim. :)
Bence bu siteye giren erkeklerin son takılacağı bölümlerden biridir diyet grupları... Genelde aşk acısı, ah erkekler, cinsellik bölümlerinde falan konu açıyorlar. Yok "sevgilim onla beraber olmamı istiyor ne yapayım?", "eşim arkadan istiyor ne yapayım?", "şunu yapsam bekaretim bozulur mu?", "evlenmeden öpüşeyim mi", "erkekler kaşlarıını alsın mı?" tarzında saçma sapan konular...
Buraları da belki okuyan vardır ama nasıl bir şey diyecek ki? "ay kızlar, nasıl bu kadar kilo veriyorsunuz?" deyip de bundan fantezi yapacak bir adam varsa da o zaten umutsuz vakadır.O zaman benden bile şüphe edin derim.
peki bu durumda takım kaptanlarına daha fazla görev mi düşüyor fundacım? yoksa cuma yarışmaları sadece takım içinde mi olacak, takımlar arası yarışmalar mı kalkacak?
Pek kaptanlara düşen bir durum değil canım. Yarışma tabi bir anda kalkmaz ama bir süre sonra ortada bir düzen olmadığı iyiden iyiye anlaşılınca tüm takımlar dağılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?