Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi pazarlar kızlar..kaptanım dün giremedim..eşimin yeğeninin sünneti vardı..amcası ve yengesi olarak erken gittik..sünet akşam bitti zaten..sünnet bitiminde tekrar evlerine döndük..hem girecek zamanım, hemde bulunduğum ortamda internet bağalntısı olmadığı için dün paylaşımda bulunamadım..dünkü menüm;

kahvaltı
1 dilim çavdar
1 kk peynir
yarım domates
1 fincan çay

ara
2 küçük lokum

akşam
tavuk sote
pilav
salata
1 dilim tatlı

sünnet mevlidi olunca böyle oldu..başka yiyebileceğim bir alternatif te yoktu..bugün de tüm gün dışardayım, dikkatli olucam kızlar...

yok canım rengi yeşil falan değil,bildiğin kahve görünümünde,kahverengi granül yani,ama adı green coffee.kavanozun kapagı yeşil sadece.

Gezin bakalım pazar pazar,kimseler yok yine.bende gezdim geldim,sinemcim eski mahallene gittim yine bakırköyde karuselin ordaydım,seni andım,sanırım artık oraya her gidişimde seni anıcam,takımda olsam da olmasam da.
Demet eczanesini göremedim ama,eşime yeşilköy minibüslerinin kalktığı yeri sordum,ne yapıcan dedi,belki gezmeye giderim birgün dedim.şimdi desem ki benim takımım var,canım arkadaşlarım var,anlamaz,kendisi genelde mynete takıldığı ve orda iğrenç,ucuz,argo hatta küfürlü diyaloglar döndüğü,ve hatta selamlaşır selamlaşmaz msn versene,numaranı versene gibi cümleler kurulduğu için benim eşim internette kurulan her türlü diyaloğa kuşkuyla bakar,illa o yazıştığının erkek olmadğını ne biliyorsun der,bende benim girdiğim yerler belli,çocuk bakımı,yemek tarifleri,püf noktaları,diyet gurupları,burda da bir erkeğin ilgisini çekecek,kadın gibi muhabbete girip keyif verecek bir diyalog yaşanmaz derim.kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş ya.keşke herkes interneti benim kadar temiz kullansa

Kırmızı platform topuklu ayakkabı aradım durdum bakırköyde,ya çok küçük numaralar vardı,ya da büyük.37sini bulamadım.bulduklarım da çok pahalıydı.normalde topuklu giyebilen biri değilim,bir düğün gecesi giyicem,belki yıllarca dolapta bekleyecek,çok para vermek istemedim,bakalım daha 20günüm var,bulmaya çalışıcam.
Kırmızı zarf çanta buldum,çok güzeldi,hemde 25liraydı
Raa nasılsın canım

Son düzenleme:
Selam Kizlar
Ben göçmüş durumdayım
Arkadasım geldi cok memnun oldum ama mahvoldum
Onda var 2 cocuk bendede var bı tane
Ve oğlum coştu sevincinden ne yapacagını sassirdi
Sevmeyide bilmeyince her fırsatta ısırmaya kalktı
İtise kakisa bı hal oldular bizde onların pesinde kosturmaktan helak olduk
Fundacim dün yazamadim ama İnan hiiic yazacak halde değildim
İki dk yazıyorum ama beni mazur görün
Öpüyorum hepinizi elim. Boşalinca biktiricam sizi soyliyim:)))

selam fıstıklar....
gezdim gezdim geldim bende. :) yemeğimi yedim, kahvemi aldım, oturdum. yalnız ıyı yoruldum. bu araba işi cok fena. tembel ediyor insanı, azıcık yurudum yoruldum. cok kızdım kendıme. bundan sonra buyuk market alısverısı dısında yakın yerlere yuruyerek gıdıcem.

gecenlerde bir şort almıstım pembe. cok cıcıydı ama ben daha gıymeden bol geldi. daha bıde verıyoruz kılo daha sonra hıc olmaz çöp olur yazık dedim. onu vereyımde baska sey alayım dedim. dunku alısverıs krızımı sondurmeye yettı tabı o şort. bende onu verdım eşime pantolon aldım. kendime hayret ettim ama :)))) kendime birşey almadan dondum

bende diyorum kim cınlatıyor kulaklarımı :) canım benım.. :)

önümüzdeki ay bir kaç gunde olsa doya doya gezicem bende bakırkoyumde çok özledim

Ya sorma benim eşimde hep oyle(ydi) :)) O olayı online bir oyunda kırdık. Ogame belki duymussunuzdur. Bir donem eşim oynuyordu. bende basladım orda herkes ilk zamanlar erkek bılıyordu benı. :))) abi diye konusuyordum belli olmasın diye ama bir sure sonra fire vermeye basladım sanırım :))) ama oyundada bayag ılerlemıstım. :)) Orda oyunda ılerı sevıyelerde olunca hemen abla abı dıyorlardı. oyle oyle devam ettım. ama onunla beraberde şükür eşimin paranoyaklığı bitti. (kısmen tabii. :) komple, bir ruyadan ibaret. :) )

Gerçi şunuda konu açılmışken soylıyım. buraya gıren erkekler ıllakı var. ozellikle damdan duser gıbı surekli gelip gelip soru soranlarla muhattap olmayın. sinir oluyorum ya buraya bıle gırenlere, bır rahat verın yaaaa diye bagırasım gelıyor.

Pelincim Marmara carşısıyla Aksoy çarşısına baktın mı orda bayag ayakkabı çeşitleri var.

menum
sabah
tuninin karısımı
1 yumurta
1kk peynır
1kepekli ekmek

ogle
nesfit+sut

ara
3-4 badem

aksam
kıymalı patlıcan yemegı
yogurt

çok haklısın canım maalesef erkekler bu konuda gerçekten çok tutucu..şu my... e sinir oluyorum..benim eşim de haberleri okumaya oraya takılır, bence çok kalitesiz bir site..

yok canım rengi yeşil falan değil,bildiğin kahve görünümünde,kahverengi granül yani,ama adı green coffee.kavanozun kapagı yeşil sadece.

Mesaj 1

Anladım Pelincim. Ben henüz hiç görmedim yeşil kahve. :)

Mesaj 2

Ben de diyet bölümüne bir erkeğin gireceğini sanmıyorum. Zaten girip de muhabbet etmeye kalkacak olsa hemen kendini ele verir iye düşünüyorum. :)

Mesaj 3

Pelincim alsaydın o çantayı o zaman canım...

Mesaj 4

Önemli değil Tunicim. :) Hala uyarı alacak kıvamda değilsin. Bir gün yazamayıver, ne olacak... Bak ben de daha yeni geldim bugün. :)

Mesaj 5

Parayı kocaya harcamak mı, o ne irade.... Ben olsam yapamazdım.

Ogame'i kardeşim oynardı bir ara... Point Blank vardı, parayla gelen eşyalar yüzünden cıvkı çıkmadan önce ben de onu oynardım 1,5 sene kadar önce... Senin gibi erkek taklidi yapardım. :) Daha doğrusu taklit yapmama gerek kalmazdı çünkü çatışmalı bir oyun olduğu için herkes erkekmişim gibi davranırdı, ben de bozuntuya vermezdim. :)

Bence bu siteye giren erkeklerin son takılacağı bölümlerden biridir diyet grupları... Genelde aşk acısı, ah erkekler, cinsellik bölümlerinde falan konu açıyorlar. Yok "sevgilim onla beraber olmamı istiyor ne yapayım?", "eşim arkadan istiyor ne yapayım?", "şunu yapsam bekaretim bozulur mu?", "evlenmeden öpüşeyim mi", "erkekler kaşlarıını alsın mı?" tarzında saçma sapan konular...

Buraları da belki okuyan vardır ama nasıl bir şey diyecek ki? "ay kızlar, nasıl bu kadar kilo veriyorsunuz?" deyip de bundan fantezi yapacak bir adam varsa da o zaten umutsuz vakadır. O zaman benden bile şüphe edin derim.

Son düzenleme:
Bütün gün gezdim, anca geldim kızlar.

Menüm:

Sabah:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta

Ara:
1 elma
1 porsiyon üzüm

Öğle:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak süt

Ara:
1 paket diyet büsküvi

Akşam:
2 tabak kızılcık çorbası

peki bu durumda takım kaptanlarına daha fazla görev mi düşüyor fundacım? yoksa cuma yarışmaları sadece takım içinde mi olacak, takımlar arası yarışmalar mı kalkacak?

Ya onada keyfi almadım aslında ihtiyacı vardı işte giymesi için aldım. Bide benim kocam cok masumdur alısverıs konusunda hiçbirşey istemez ve almaz kendine :) oyy garıbım yaa :)
ben eve geldıgımde açlıktan gozum donmustu ben mutfaktayken aramıs, cevap vermeyınce mesaj atmıs. :))) ''Aşkım alışverişte kendini kaybetme sakın :)'' diye aklına bıle gelmıyor ona bısey alıpta benım bısey almayacagım. :)))) benim delirmiş gibi alışveriş yaptıgımı dusunuyor

ayyy cok guluyordum o oyunda abi falan dediklerinde. :)) ama orda 2 tane cok seker mı seker arkadas edindik.(esimle) realde de gorustuk :) antalyaya gelmişlerdi. :)
(sizin kadar olmasın tabii )

istanbul'a uzun gelmiş olsaydık. cok isterdim bir kahve içimlikte olsa sizi gormeyi. ama 3 gun ıcın gelıyoruz kı 1 gunu evlilik yıldonumuz. esim Pelinin ki gibi yok artık derdi :)))
ah şu eşler yok mu :)))))

ya fundacım ınan vardır buraya gıren ezikler de. ozellikle bu gırıp soru soranlara cevap vermeyın. sırf muhattap olabılmek bıle o eziklere yetıyor..

peki bu durumda takım kaptanlarına daha fazla görev mi düşüyor fundacım? yoksa cuma yarışmaları sadece takım içinde mi olacak, takımlar arası yarışmalar mı kalkacak?

Pek kaptanlara düşen bir durum değil canım. Yarışma tabi bir anda kalkmaz ama bir süre sonra ortada bir düzen olmadığı iyiden iyiye anlaşılınca tüm takımlar dağılır.

Pek kaptanlara düşen bir durum değil canım. Yarışma tabi bir anda kalkmaz ama bir süre sonra ortada bir düzen olmadığı iyiden iyiye anlaşılınca tüm takımlar dağılır.

anladım canım..hayırlısı olsun diyelim, burada çok deneyimli arkadaşlar var inşallah biz dağılmayız..ben daha yeni geldim yaa:) biraz kilo vereydim iyiydi :)

Bugun ku menüm
Sabah : 1 kk peynir, domates, salatalık, 2 zeytin az bişey sahanda yumurta,1 kepekli sandviç ekmegi

Öğlen yok sabah kahvaltısı geç oldu

Ara : 5 badem, 5 fındık

Aksam : 3 parça palamut, salata , ligt kola 2 dilim ekmek

menüm;
kahvaltı
1 dilim çavdar
1 kk peynir
yarım domates
1 fincan çay

öğle
sabah kahvaltısını çok geç yaptık

akşam
1 porsiyon döner
salata
ayran

ara
orta türk kahvesi
lokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…