- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.981
bu arada en az 4 saat yürüyüş yapmışımdır bugün kızlar..eşimle topkapı sarayını ve ayasofyayı gezdik..çok keyifli, çok yorucu bir gündü..
Bugun kimse pek girememiş çabucak okudum.. Yaa kizlar bu aralar hic doymuş hissetmiyorum kendimi hep bireyler yiyesim geliyor zor tutuyorum kendimi ilk zamanlarda ki hevesim pek yok önceki diyetlerim gibi olmasını istemiyorum sonumun napcam ben yaa yardım edin kizlarr.....
arzucum burdan cok koptun onunda etkısı vardır. hem hedefıne cok az kaldı motıvenın yuksek olması lazım canım. menulerınde ınıslı cıkıslı son gunlerde ılk iş onlara bır el at soooyle bır sılkelen eskı menulerıne don canım benım.
reklamı gorunce geldı aklıma hatırlatayım dedım O ses yarın fundacım. ben bakmıcam ama cok sevıyorum demıstın. yarın karadayı baslıyor yenı dızı ben ona bakıcam. o ses'e artık gunduz netten bakarım. :)
Bugun kimse pek girememiş çabucak okudum.. Yaa kizlar bu aralar hic doymuş hissetmiyorum kendimi hep bireyler yiyesim geliyor zor tutuyorum kendimi ilk zamanlarda ki hevesim pek yok önceki diyetlerim gibi olmasını istemiyorum sonumun napcam ben yaa yardım edin kizlarr.....
kızlar 1kadın 1erkek var starda karnıma agrı gırdı gulmekten
Teşekkür ederim hatırlattığın için Sinemcim. :) Özel olarak o programı çok seviyorum diyemem ama müzikle bağı kuvvetli biri olarak o tarz yarışmalara düşkünüm. :) Biliyorum, reyting meyting vs... Radyo-televizyon mezunu ve kısa süreli çalışanı olarak da daha da iyi biliyorum. Yeni Bir Hayat neden BBG olduysa, sözde müzik yarışmalarında da o şekilde bir seçim, bir gidişat var. Ama yine de hoşuma gidiyor adayları dinlemek; kalır mı kalmaz mı diye yorum yapmak. Saçma sapan davranan sözde jurilere gülmek. :) Popstarları da severdim ama onlar neredeyse 10 yıl geride kaldı artık.Tabi izleyeceğim o sesi yine.
Ben de kendime göre güzel bir dizi bulurum umarım; şöyle 40 dakikayı aşmayacak ve netten izleyebileceğim bir şey... Ara sıra sıkıldığında izleyecek bir şeyler olması güzel oluyor. :)
Arzucum öncelikle Sinem'in dediğini bir göz önünde bulundur derim. Burdan kopmanın gerçekten etkisi var.
Bol bol salata tavsiye ediyorum sana... Domates, salatalık, marul, kıvırcık, biber... Bir de yoğurt tüket. Doymamızı sağlayan şey yediğimiz şeyin lif içeriği ve glisemik indeksi sonuçta...
-------
Kızlar sizle takılıp konuşmayı çok isteri ama o kadar yorgunum ki yazarken bile uyukluyorum. O yüzden "yarın görüşmek üzere" diyorum sizlere... :) İyi geceler...
Kizlar bişey sorcam konuyla pek alakası yok ama esim bana Buharli temizlik makinesi almış daha kullanmadım kullananınız varmı ?
selam kızlar nasılsınız bugn eltimin annesi vefat etti cenazesi vardı ordaydıkk..neyse benim menüm
sabah 1 domates midem çok bulanıyor diye 2 bisküvü çay
ara:1 domates 1 çay
öğlen :1 kase çorba 2 ymk kaşığı barbunya
ara:yarım nar.
akşam:4 ymk kaşığı pilav
ara:1 dilim ayva maden suyu
Kizlar ben yatıyorum size iyi geceler
GUZEL GÜNLER BİZİ BEKLER..........
başınız sağ olsun cnm
sanki biraz az gibimi ne şeydacığom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?