Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İkinizden de tavsiye aldığıma göre kesin okurum. :)
Ejderha Dövmeli Kız kardeşimde var, seriydi yanlış hatırlamıyorsam. Madem öyle dedin, ona da bir bakayım. :)

hmm..bende okumuştur mutlaka dedim yazarken :) araştır bul canım, pişman olmayacaksın bence..tabi bu bahsettiğim kitaplar kalın baya, özellikla Adam Fawer'in kitapları 600 sayfadan aşağı değil..ama nasıl bittiğini anlamıyorsun zaten..sende çok beğendiğin kitap olursa tavsiyelere açığım..çok severim ben kitap okumayı :)

Hande'ye tam destek.

Kıskançlığımdan o kadar çatlıyorum ki sırf bu yüzden Hande'ye destek veriyorum.
Ben de alacağım bir gün o kemerden. :)

Eyvallah canlarım siz olmasanız bende olmam:)Yata yata kas yapmaya hayır (Laf aramız da bende ölüyorum kıskançlıktan:)))

600 sayfa mı? Ne güzel. Kitap dediğin kalın olacak zaten, öyle hemen bitmeyecek. :)
Ben de sana tavsiyelerimi yazarım canım ama herhalde yarın yazarım çünkü konu hakkında da ufak tefek bir şeyler anlatırım onları yazarken.

Hosgeldin canim aramıza sağlıklı kilolar verirsin inşallah....

Su gün paylaşırım demiyorum ama fırsat bulduk ca bende paylaşırım Fundacim....

ayy cnm ya şuan farketimki ben uzun süredir kitap okumuyorum.kendimede zaman ayırmıyorum..zamanı nereye kullanıyorum bilemm zaten..
Yok Şeydacım, gayet iyiyim. Keyfim yerinde.
bana öyle geldi ozamn sorun yok cnm

Mesaj 2

Gözlerim kapanıyo kızlar bana yatağın yolu göründü.Yarın görüşmek üzere Seviyorum bizi
İyi geceler hepinize canlar:))))

farketmez canım her zaman tavsiyelere açığım..anam ben şimdi konu hakkında biraz bilgi vereyim desem :))) heralde 2-3 sayfa tutar..aslında karışık, hatta baya bi karışık kitaplar..empati isimli kitap önce konunun ortasından dan diye başlıyor:)) sayfalarca bişey anlamıyorsun, karakterleri tanımadan olaylar gelişiyor..kitabın birinci bölümü bittiğinde, ikinci bölüm başlıyor, burada kahramanların geçmişine dönülüyor ve zaten kitabı ikinci bölümde anlamaya başlıyorsun..hatta ben birinci bölümü dönüp tekrar okumuştum :) sonra üçüncü bölümde birinci bölümün devamı niteliğinde, olaylar sonuçlanıyor..ve en son sayfa, olay orada gizli:) kitapta özel yetenekleri olan, insanların düşüncelerini, duygularını okuyan birkaç yetenekli çocuğun başından geçenleri anltıyor..

Dan Brown'un kitapları da daha çok hristyanlık propagandası yapsa da, çok başarılı kitaplar..bu üçleme de de simgebilimci bir profesörün başından geçen olaylar anlatılıyor..her kitapta bir cinayetin sır perdesini aralıyorlar..her cinayetin arkasında gizli bir örgüt eylemi falan oluyor..okutuyor kitaplar kendini, çok değişik şeyler öğretiyor insana..

Kesinlikle arkadaşım takılabilirsin acaip keyif alıyorum:))

Sen titre dur bakalım ben senden önce çıtır olayım da,sende sonra yattığın yerde titrediğin günlere yan :)))

tamam canım işin bir keyfide orası zaten tatlı tatlı sataşmak :))))
hangı sporla karnını bu kadar titretebilisinki

Yok Şeydacım, gayet iyiyim. Keyfim yerinde.

Hande'ye tam destek.

Kıskançlığımdan o kadar çatlıyorum ki sırf bu yüzden Hande'ye destek veriyorum.
Ben de alacağım bir gün o kemerden. :)

varyaaa cok fenasın fundaaaaaa :))))))) çatlayın patlayın suan mesaj yazarken bıle tıtrıyorum

Eyvallah canlarım siz olmasanız bende olmam:)Yata yata kas yapmaya hayır (Laf aramız da bende ölüyorum kıskançlıktan:)))

kemer aldıgınız zaman ne dalga gecicem sizle varyaaa

kesinlikle katılıyorum arzucum, fundaya....

Psişik yetenekler, tam benlik. Kurgusu da ilginçmiş. :)

Dan Brown'un bahsettiğin diğer iki kitabında da Da Vinci Şifresi'ndeki aynı kahraman mı var? Peki kitaplar zamansal olarak birbirinin devamı niteliğinde mi?

kızlar ben cıkıyorum esim geldi nihayet iki laflar yatarız zaten sabah erken kalkıcaz. Fundacım ben yarın hıc gelmem demiyorum. ama dediğim gibi beni izinli sayarsan sevinirim.
hepinizi cok opuyorum.. iyi geceler.. tatlı rüyalar..

bencede cok başarılı kitaplar cnm masonlukla ilgili açıkdan yazılmış basitdili olan belkide tek kitaplar..
sende okumayı çok seviyorsun sanırım ben hayatıma pc girince biraz sekteye uğradı ama genede ayda 2 kıtap kesin bitiriyorom,şu an ne okuyorsun cnm birde en beğendiğin kitap hangisiydi..

Gözünaydın Sinemcim. :)

İzinli yazdım zaten, merak etme.

İyi geceler sana da...

saol canım hakkaten öyle gelenim gidenim çok
bugün akşamda misafirim var:)
ama izin istemiycem tabiki her misafirde:))

sende bendesin benim de misafirim hic eksik olmaz Allahtan okullar açıldı da biraz duruldu. Ama hafta sonu mutlaka birileri vardır bende mesala dün olduğu gibi....:)))

Ne kadar istemesemde, kalkıp bulaşık yıkamam ve ev temizliği yapmam gerekiyor bazen öfff be yeterrrr diyesim geliyor bu rutin işler bayıyor beni ((((

Biter mı Sinemcim ev ısı hic valla banada cok zor geliyor bazen ama yapmadan duramiyorum hastalik olmus bende Allah saglik versin de yapalim....

Burdayim kiz sen gel gaza gel bende cok fenayim bu hafta görüşücez seninle......

selam kızlar nasılsınız..herkese ii geceler..

İyi geceler Seydacim, İyiyiz canim sen nasılsın

Afiyet olsun canim nasıl imreniyorum senin menülerine bilemezsin nerdeyse hic ekmek yok ben onsuz yapamıyorum yavan geliyor yemekler bana Allahtan artık beyaz ekmek tüketmiyorum cok şükür neydi o zamanlar bir ogünde nerdeyse yarım ekmek yerdim yani.....:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…