- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.181
bende olasılıksızı ve kayıp sembolu kesinlikle tavsiye ediyorum..
ben biyagrofi okuyorum genelde ama zaman zaman güncel kitaplarıda kaçırmıyorum ,birde yolculuk için roman tavsiye edin demiştim ejderha dövmeli kitabı vermışlerdi ve çok akıcı ve cok sürükleyici bir kitapdı...
Da Vinci Şifresi'ni okumuştum. Çok güzeldi gerçekten, tabi filmi çok kötüydü.Dan Brown'un diğer kitaplarını hiç okumadım ama aslında okumak lazım, diğerini düşününce... :)
Adam Fawer'ı da yarın ilk iş araştıracağım İremcim, çok sağol önerilerin için. Emin ol hepsine bakacağım. Okuyunca da yazarım sana.
----
NOT: Yeni güne geçtik kızlar. Mesaj numaralarına dikkat.
geçmiş olsun ,, benimde çok ilginç reglimde karnımdeyılde midem ağrıyor hemde baya baya ağrıyor ,arkadaşlar sizdede öyle bir şey oluyormu???
Hande'ye tam destek.
Kıskançlığımdan o kadar çatlıyorum ki sırf bu yüzden Hande'ye destek veriyorum.
Ben de alacağım bir gün o kemerden. :)
hmm..bende okumuştur mutlaka dedim yazarken :) araştır bul canım, pişman olmayacaksın bence..tabi bu bahsettiğim kitaplar kalın baya, özellikla Adam Fawer'in kitapları 600 sayfadan aşağı değil..ama nasıl bittiğini anlamıyorsun zaten..sende çok beğendiğin kitap olursa tavsiyelere açığım..çok severim ben kitap okumayı :)
merhabalar,
cuma günü bir merhaba yazdım sonra ortadan kayboldum gibi olmuş.
evimde maalesefe internetim yok. o yüzden hafta için çalışma saatleri içinde girebiliyorum. elimden geldiğince sohbetlerinize katılmaya ve kurallarınıza uymaya çalışacağım.
sanırım en başta bir kilo çizelgesi yapmam gerekiyor.
İlk yazımız geliyor.Ben de "ben bir şeyler bulup başlangıcı yaparım." diyordum ama sen yap Sinemcim. :)
O zaman şimdi sen, ben, Raa 3 kişiyiz. (Gönüllülere her daim kapımız açık bu arada)
3 günde bir yazılsa nasıl olur? Ya da gün önerisi yazın.
Pzt
Salı
Çar
Per
Cum
Cmt
Pa
Pzt
Salı
Çar
Per
Cum
Cmt
Pa
Yani bu şekilde...
ayy cnm ya şuan farketimki ben uzun süredir kitap okumuyorum.kendimede zaman ayırmıyorum..zamanı nereye kullanıyorum bilemm zaten..bende olasılıksızı ve kayıp sembolu kesinlikle tavsiye ediyorum..
ben biyagrofi okuyorum genelde ama zaman zaman güncel kitaplarıda kaçırmıyorum ,birde yolculuk için roman tavsiye edin demiştim ejderha dövmeli kitabı vermışlerdi ve çok akıcı ve cok sürükleyici bir kitapdı...
bana öyle geldi ozamn sorun yok cnmYok Şeydacım, gayet iyiyim. Keyfim yerinde.
Mesaj 2
Gözlerim kapanıyo kızlar bana yatağın yolu göründü.Yarın görüşmek üzere Seviyorum bizi
İyi geceler hepinize canlar:))))
600 sayfa mı?Ne güzel. Kitap dediğin kalın olacak zaten, öyle hemen bitmeyecek. :)
Ben de sana tavsiyelerimi yazarım canım ama herhalde yarın yazarım çünkü konu hakkında da ufak tefek bir şeyler anlatırım onları yazarken.
Mesaj 2
Gözlerim kapanıyo kızlar bana yatağın yolu göründü.Yarın görüşmek üzere Seviyorum bizi
İyi geceler hepinize canlar:))))
Herkesin yok. Ama eşli rekabet isteyenler kendi eşlerini kendileri buluyorlar.
Kesinlikle arkadaşım takılabilirsin acaip keyif alıyorum:))
Sen titre dur bakalım ben senden önce çıtır olayım da,sende sonra yattığın yerde titrediğin günlere yan :)))
Yok Şeydacım, gayet iyiyim. Keyfim yerinde.
Hande'ye tam destek.
Kıskançlığımdan o kadar çatlıyorum ki sırf bu yüzden Hande'ye destek veriyorum.
Ben de alacağım bir gün o kemerden. :)
Eyvallah canlarım siz olmasanız bende olmam:)Yata yata kas yapmaya hayır (Laf aramız da bende ölüyorum kıskançlıktan:)))
Arzucum sen bu aralar sadece 5 mesaj yazabilsen de, bize yazmak için yazıyorsun. Yani "5 mesajı görsünler de ben de tüyeyim" felsefesi ile yazmıyorsun. Zamanla yine vakit bulur yazarsın diye düşünüyorum ben canım. Biz de senle olmaktan mutluyuz.
farketmez canım her zaman tavsiyelere açığım..anam ben şimdi konu hakkında biraz bilgi vereyim desem :))) heralde 2-3 sayfa tutar..aslında karışık, hatta baya bi karışık kitaplar..empati isimli kitap önce konunun ortasından dan diye başlıyor:)) sayfalarca bişey anlamıyorsun, karakterleri tanımadan olaylar gelişiyor..kitabın birinci bölümü bittiğinde, ikinci bölüm başlıyor, burada kahramanların geçmişine dönülüyor ve zaten kitabı ikinci bölümde anlamaya başlıyorsun..hatta ben birinci bölümü dönüp tekrar okumuştum :) sonra üçüncü bölümde birinci bölümün devamı niteliğinde, olaylar sonuçlanıyor..ve en son sayfa, olay orada gizli:) kitapta özel yetenekleri olan, insanların düşüncelerini, duygularını okuyan birkaç yetenekli çocuğun başından geçenleri anltıyor..
Dan Brown'un kitapları da daha çok hristyanlık propagandası yapsa da, çok başarılı kitaplar..bu üçleme de de simgebilimci bir profesörün başından geçen olaylar anlatılıyor..her kitapta bir cinayetin sır perdesini aralıyorlar..her cinayetin arkasında gizli bir örgüt eylemi falan oluyor..okutuyor kitaplar kendini, çok değişik şeyler öğretiyor insana..
farketmez canım her zaman tavsiyelere açığım..anam ben şimdi konu hakkında biraz bilgi vereyim desem :))) heralde 2-3 sayfa tutar..aslında karışık, hatta baya bi karışık kitaplar..empati isimli kitap önce konunun ortasından dan diye başlıyor:)) sayfalarca bişey anlamıyorsun, karakterleri tanımadan olaylar gelişiyor..kitabın birinci bölümü bittiğinde, ikinci bölüm başlıyor, burada kahramanların geçmişine dönülüyor ve zaten kitabı ikinci bölümde anlamaya başlıyorsun..hatta ben birinci bölümü dönüp tekrar okumuştum :) sonra üçüncü bölümde birinci bölümün devamı niteliğinde, olaylar sonuçlanıyor..ve en son sayfa, olay orada gizli:) kitapta özel yetenekleri olan, insanların düşüncelerini, duygularını okuyan birkaç yetenekli çocuğun başından geçenleri anltıyor..
Dan Brown'un kitapları da daha çok hristyanlık propagandası yapsa da, çok başarılı kitaplar..bu üçleme de de simgebilimci bir profesörün başından geçen olaylar anlatılıyor..her kitapta bir cinayetin sır perdesini aralıyorlar..her cinayetin arkasında gizli bir örgüt eylemi falan oluyor..okutuyor kitaplar kendini, çok değişik şeyler öğretiyor insana..
kızlar ben cıkıyorum esim geldi nihayet iki laflar yatarız zaten sabah erken kalkıcaz. Fundacım ben yarın hıc gelmem demiyorum. ama dediğim gibi beni izinli sayarsan sevinirim.
hepinizi cok opuyorum.. iyi geceler.. tatlı rüyalar..
bende neden bu küçük sevimli işaretlerden yok acaba? bilgisi olan var mı??
saol canım hakkaten öyle gelenim gidenim çok
bugün akşamda misafirim var:)
ama izin istemiycem tabiki her misafirde:))
Ne kadar istemesemde, kalkıp bulaşık yıkamam ve ev temizliği yapmam gerekiyorbazen öfff be yeterrrr diyesim geliyor bu rutin işler bayıyor beni ((((
Funda süper bir paylaşım olmuş canım,teşekkür ederim.zamanla öğreniyorum birşeyleri,mesela artık dışarda yemek yiyeceğimde hamburger menü yerine tavuk ızgara,salata alabileceğim yerler arıyorum.
Arzumuymuş o hikayeyi paylaşan,hadi ya.sinemi boşu boşuna panikletmişim,kızcağız bu genç yaşta bunadığını sandı :)
arzucum nerdesin canııııııııım,cuma geliyor,ben yine çok pis gaza geldim,zaten günlerim azalmış gidiyorum,zayıflamalıyım,seni yenmeliyim.
Arkadaşlar çok kötü bir huyum var,ne yapıcağımı bilmiyorum,yardım istiyorum.gece umut çok terlediği için saat kurup birkaç saatte bir uyanıp üstünü değiştiriyorum,özellikle sabaha karşı kalktığımda açlıktan ölmek üzere olduğumu farkediyorum ve yatmadan önce birşeyler yememek için kendimle savaşıyorum,midem kazınıyor,bazen de yenik düşüyorum,gözüm kapalı yiyorum.bunu yapmak istemiyorum,obezler gibi uyku arasında yemek yiyorum,devam edersem zaten benim sonum da obezlik
selam kızlar nasılsınız..herkese ii geceler..
yemek tabagım dıyınce aklıma menu geldı ya :) daha kımsede yazmamıs.. unutmadan yazıyım sızede hatırlatma olur :)
sabah
1dilim kepekli ekmek
1haslanmıs yumurta
3 zeytın
2çay kasıgı bal
ogle
nesfıt+sut
ara
4-5 badem
aksam
kıymalı patlıcan
yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?