Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun ,, benimde çok ilginç reglimde karnımdeyılde midem ağrıyor hemde baya baya ağrıyor ,arkadaşlar sizdede öyle bir şey oluyormu???

çok ilginç gerçekten..regl ile mide ağrısının bağlantısını kuramadım..tekrarlayan bir durum olursa doktora görün canım, mide ağrısını hafife alma..bende regl oldum bugün..kasıklarım iğneleniyor ve belim, bacaklarım tutmuyor..çok sancım oluyor benimde

sabrın sonu selamettir demişler canım..eşim az geç gelse kendimi kötü hissediyorum, dünyada tek kalmışım, kimsem yokmuş gibi oluyor..inşallah gönlünce olur eşine kavuşursun :):)

aslında az once arkadasım dedim de sadece arkadasım da değil ailem. ailem olmadıgı ıcın tum duygularımı o karsılıyor sanırım. bazen aklıma kotu seyler gelıyor ona bısey olsa ne yaparım dıye. ıste ozaman dedıgın gıbı hıssedıyorum kımsem kalmaz diye ay neyse ya tatsız konular bunlar nerden actıysam. oyle bunalım modumda da değilim allah allah.. :)

Kız anacım sütlü tatlı bu yani okadar da anlattım spor adına naptım diye sen hemen yakala:))))
Süt içmedim ara öğündeki ve bir meyvemi kestim ozaman hafta da bir veriyodu diyetisyen :)))
Gel kuzum yarışak valla seninde yok sanırım rakibin hırrr yarış kızışmaya başlicak desene:))))

Geldim kizlar bugünkü menumu yaziyim sonra okumaya geceğim

1 kupa sade nescafe
Sabah : 1 kk peynir, yarım yumurta, domates,salatalık, 1 acı biber, 2 dilim ekmek

Öğlen : 2 parça palamut, 1 domates, 1 dilim ekmek

Ara : 1 anjelik, 4 badem

Aksam : 1 tabak ispanak, 3 kasık yoğurt, 2 dilim ekmek

Ara: 1 avuç badem

Spor : 45 dk yürüyüş

haklısın handeciğim bundan sonra yağsız özel yapılmış olsada hakkaten dikkat edicem ...

Bugun bir yeri deniyim dedim gayet iyi çıkardı bende özellikle derz arası icin istiyordum iyi olacak benim icin....

gayet güzel cnmm..

handecim bence sinemle yarışmaya yürek lazım :)) valla ben tırsıyorum şahsen, bak kıyıda köşede yakaladı hemen tatlıyı :))

Fena olmamış yine de menün...

Ayakları kırmadan derken, dizleri kırmadan mı? Nasıl atlanır ki öyle?

Ne güzel ya... Ben bugün işle güçle uğraşmaktan spor yapamadım. Zaman öyle bir geçmiş ki saate anca 21:00'de bakabildim. Sana iyi geldiğine çok sevindim. Desene hem fizyolojik, hem de psikolojik bağımlılık yaratacak.

Berivancim hayırlı uğurlu olsun menün ve sporun bizde senden ornek menüler göreceğiz artik

Öyleyse sorun psikolojik Raacım. Buna benim kadar inanan çok kişi yok (gerçi bu takımda yine var)... Ama inan gerçekten sen tutuyorsun o kiloları... Çünkü yargı hazır "bugün toktum, demekki kilo veremedim." Böyle düşündüğün için böyle oluyor. İnandığın şeyi biraz değiştirmeye çalış. Hiç değilse nötr ol. Sen yürüyüş de yapıyorsun. Kilo vermemen çok zor olur.

ben sutlu ballı anlamam valla haftada 1 cok sacma gelır bana oldum olası. diyetisyenlerin iyi niyetli verdiklerini sanmıyorum. 1 ayda kılo verecegıne 2 ayda kılo versın bana da 2 aygelsın para versın ohhhh..

canım ıstediğin kadar yeee..

-----YARIŞ DEKLARASYONU-----

Kafa Tutan: Sinem
''Vayyy oylemi tamam beee'' diyen: Hande

5.takıma duyurulur..

Aynen canım ya dizleri olucak dı o ://
Yapıcak inşallah öyle ümid ediyorum.Beni bu konuda en çok sen teşvik ettin Fundam spor konusun da yani.Her menünün altına yaptığın sporları yazınca günlük etkileniyodum bende.''Kız ne güzel azimle spor yapıyo ben hiç '' diye.Valla iyiki varsınız hepiniz tek tek:)))

Tamam canım, sağol. :)
Öğlen çok olmamış ama hazır çorbalar pek sağlıklı değil. Bir de akşam biraz az olmuş.

haklısın funda bende kuantuma inanırım ,ama bazı şeyler yılların kemikleşmiş alışkanlıkları inş sizlerle yenebilirim...

yahu ne Fox Tvmıs cıkmıyor yaaaa sagol canımcım yınede
ne bilim canım yaa..olmadı otomik ara öle yap canım..

keyfin yok gbi canım ben mi yanlış anladım acaba

Teşekkür ederim canim bakalım Memnun kalırsam sizlerle paylaşacağım...

aa evet arzucum yaa okumustum kaynadı araya bende dıyecektım sana. memnun kalırsan bıze de haber ver diye. o buharlıları tv.de gormustum ben perde falan utuluyorlardı temızlıgın dısında. hadi be olmustum. ayrıca gule gule kullan canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…