- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.141
geçmiş olsun ,, benimde çok ilginç reglimde karnımdeyılde midem ağrıyor hemde baya baya ağrıyor ,arkadaşlar sizdede öyle bir şey oluyormu???
sabrın sonu selamettir demişler canım..eşim az geç gelse kendimi kötü hissediyorum, dünyada tek kalmışım, kimsem yokmuş gibi oluyor..inşallah gönlünce olur eşine kavuşursun :):)
sen varya sennnnnnnn :) o sütlü tatlının üstünü spor aktivitelerini uzuuuun uzzuuuun anlatarak mı ortucen sanıyorsun.
handecim senin şu tatlı olayını nasıl cozucez yaaa.. dur bakayım senın yarış eşin yok dimi? yoksa benle yarıs o zaman rahat rahat sütlü nuriyeni keklerini yersin
Raa cım canım bak bana Sinem bana kek yeme napıyon dedi.Sonra bir baktım minik minik yediğim kekler tartıda hüsrana uğrattı beni.Bide Sinemin güzel bir lafı daha var her Spor yaptığımda aklıma gelir.''2 saat spor yap bak bidaha yiyebiliyomusun tiramisu'' demişti yemin ediyorum şimdi anlıyorum.Spor yapıp çıkınca dehşet aç oluyorum ama frenliyorum kendimi okadar emeğime yazık olur diye.Yani (YİNE ÇENEM DÜŞTÜ) uzun lafın kısası bazen birilerinin bir şeyler demesi çok etkili oluıyo,hele bide o söyliyen de seninle aynı yolda yürüyosa
cnm ben libella dıye bır süpürge almıştım ,yanında buharmakınesşde vermışlerdi ben eskı evımde avızelerim kırıstaldi ve onla temızletıyordum cok guzel oluyordu birde fayans ve yerleri onunla yaptırıyorum derzler falan guzel oluyordu .ama burda hiç kullandırmadım hatta sen söyleyınce hatırladım:)))
sinemcim aynen yazan bu
11972MHz 7200Ks/s AUTO H V [308]A[256]P[8190]
NERDEN BAKILDINI BİLMM AMA BÖLE BUDLUM
Geldim kizlar bugünkü menumu yaziyim sonra okumaya geceğim
1 kupa sade nescafe
Sabah : 1 kk peynir, yarım yumurta, domates,salatalık, 1 acı biber, 2 dilim ekmek
Öğlen : 2 parça palamut, 1 domates, 1 dilim ekmek
Ara : 1 anjelik, 4 badem
Aksam : 1 tabak ispanak, 3 kasık yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara: 1 avuç badem
Spor : 45 dk yürüyüş
Kız anacım sütlü tatlı bu yani okadar da anlattım spor adına naptım diye sen hemen yakala:))))
Süt içmedim ara öğündeki ve bir meyvemi kestim ozaman hafta da bir veriyodu diyetisyen :)))
Gel kuzum yarışak valla seninde yok sanırım rakibin hırrr yarış kızışmaya başlicak desene:))))
Eveeet menü yazma zamanı :))
Sabah: 1 dilim ekmek,1 yumurta,2 çatal peynir
Öğlen: 5 kaşık ıspanak,2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
Ara : yarım dilim sütlü tatlı
Akşam: 5 kaşık haşlanmış yağsız tatsız bir makarna
Ara : 3 hurma ,yeşil çay
Çok düzensiz biliyorum evde değildim akşamda ev kalabalık olunca böyle oldu.Amaaa bu sabah tartıldım gram gram gidiyo valla çok mutlu oldum.Annemler de boş bulundukça ip atladım kızlar.Bahçe müsait bugün ip atlamanın püf noktasını da fitness hocası söyledi.Ayaklarını kırmadan atlicakmışız yani vücudumuz düz kalıcakmış atlarken.Bugün de saat spor yaptım.Bisiklet,koşu bandı,ne ararsan vardı yani.Çok iyi geliyo Spor bana ya çıkınca kendimi Adriana Lima sanıyorum sanki.''inceyim,güzelim'' diyorum.E anacım yalanmı hepimiz öyleyiz Seviyorum bizi yaaaa:)))
haklısın handeciğim bundan sonra yağsız özel yapılmış olsada hakkaten dikkat edicem ...
günaydınnnnnnnnnnn kızlar
nasılsınız canlarımmmmmmmm ben geldimmmmm
hafta sonum biraz zor geçti kendimi daha toparmamıs degılım iğnemi de vuruldum bugun diyetisyenime de gittim
veeeeeee listemmmmmmmm
sabaheynir,yada yumurta,tqm bugday ekmeyı çay
arada: bır meyve yada 1 bardak süt
öglenen sıkıntılı kısm ) ya salatalıkdomates,havuç,biber yada haslama sebze diyet yaptıgım zamanlar kabak,patlıCan,mantar falan yarılyorsdum
akşam:ızgara yada haslama sınırsız et ,tavuk, balık ve 1 top haşlanmıs patates ,salata yemek var ögünler arası sıra degısımı yapılabıllıyo öglen haslama yada ızgara tavuk gb
gün içinde 2 meyve
veeeee spor haftanın 3 gunu 1 saatlık yürüyüs geriye kalan gunlerde ip atlayacagım ev müsait bizim ,twistim var,pilates topum var hateketler edecegım ben bu diyetle 91 kilo dan 70 kılo ya ınmıstım
kızlar dr tartısında 80,7 ÇIKTIMMMMMMMMVALLA ŞOK OLDUM TOK KARNINNA TARTILDIM ONDAN MI ANLAYAMADIM GITTI DOKTOR DA İNANAMADI KILO MA 75 KILO LUK BIR KIZ CIKMISTI BENDEN ÖNCE ODADAN BENDEN DAA KILOLU GORUNUYOR DU NASIL BIR ETIM VARSA ARTIK
ben hayatımın hiç bir döneminde açkalmadan hiçç kilo veremedim funda biliyormusun,ne diyetısyenle ne kendi kendime sağlıklı beslenme şeklinde 3 öğün ana 3 öğün ara yaptımmı sadece olduğum kiloyu koruya bildim diyetisyenler bile çok şaşırdı ,ama haklısın mesela bu lısteye biraz ceviz ,köz kırmızı biber falan eklemelıyım ama böylebir döneme giriyorum ,malesef ya hep ya hiçlerim çokk((
Kız anacım sütlü tatlı bu yani okadar da anlattım spor adına naptım diye sen hemen yakala:))))
Süt içmedim ara öğündeki ve bir meyvemi kestim ozaman hafta da bir veriyodu diyetisyen :)))
Gel kuzum yarışak valla seninde yok sanırım rakibin hırrr yarış kızışmaya başlicak desene:))))
Fena olmamış yine de menün...
Ayakları kırmadan derken, dizleri kırmadan mı? Nasıl atlanır ki öyle?
Ne güzel ya... Ben bugün işle güçle uğraşmaktan spor yapamadım.Zaman öyle bir geçmiş ki saate anca 21:00'de bakabildim. Sana iyi geldiğine çok sevindim. Desene hem fizyolojik, hem de psikolojik bağımlılık yaratacak.
güle güle kullan canım,ben kullanmadım ama bu sitede okumuştum çok övüyorlardı,mutfak dolaplarının yağlı kapaklarından fayans temizliğine kadar herşeye kulanıyorlarmış
Funda tamamdır canım,yarın hemen başlarım.
Acilen menümü yazıp kaçıyorum,umut uyumuşken bende biraz uyuyayım.
Sabah 1dilim tambuğday ekmeği
1yumurta,kk kadar peynir,1kupa sütlü kahve
öğlen:1tabak patlıcan salatası
1köfte,1dilim ekmek
1kupa hazır çorba.
Çok mu oldu ne
ara:yarım armut
akşam:2kaşık et sote,yarım dilim ekmek.
Ara:4adet çubuk kraker,1bardak süt
ara:1armut.
Ahanda koşuyorum yatağıma,size iyi geceler.
Öyleyse sorun psikolojik Raacım. Buna benim kadar inanan çok kişi yok (gerçi bu takımda yine var)... Ama inan gerçekten sen tutuyorsun o kiloları... Çünkü yargı hazır "bugün toktum, demekki kilo veremedim." Böyle düşündüğün için böyle oluyor. İnandığın şeyi biraz değiştirmeye çalış. Hiç değilse nötr ol. Sen yürüyüş de yapıyorsun. Kilo vermemen çok zor olur.
ne bilim canım yaa..olmadı otomik ara öle yap canım..yahu ne Fox Tvmıs cıkmıyor yaaaa sagol canımcım yınede
Fena olmamış yine de menün...
Ayakları kırmadan derken, dizleri kırmadan mı? Nasıl atlanır ki öyle?
Ne güzel ya... Ben bugün işle güçle uğraşmaktan spor yapamadım.Zaman öyle bir geçmiş ki saate anca 21:00'de bakabildim. Sana iyi geldiğine çok sevindim. Desene hem fizyolojik, hem de psikolojik bağımlılık yaratacak.
Teşekkür ederim canim bakalım Memnun kalırsam sizlerle paylaşacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?