Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kim tutar bizi bu saatten sonra be:)))
Geçen hafta kek di bu hafta sütlü tatlı oldu haftaya da meyve olucak işte yavaş yavaş kuzum:)))
Tamam dır eyvallah Sinemim severim dişli rakipleri ıhahahaha hırrrrr

handecim bence sinemle yarışmaya yürek lazım :)) valla ben tırsıyorum şahsen, bak kıyıda köşede yakaladı hemen tatlıyı :))

yok canım yaa benden tırsacak bısey yok :) kacamak yapmıyorum ama benımde eksıgım spor. kemerle tembel tembel takılıyorum bu ara
zaten giden kiloların ardından kaplumbağa hızıyla gıdıyor bu ara kilolar ama handeciğim canım benim kaçamak yapmaya devam ederse bu halde bile yanında tavşan olur seke seke gecerim

Oğlum ağlama krizinde su an
Hemen azayım

Sabah
Yarimpaket altinbasak peynir
Ara
1 bardak sut elma
Öğle 5 kofte 2 dilim ekmek
Ara 1 bardak erik suyu 10 fındık
Aksam kiymali patlıcan yemegi domates
Ara elma erik

Canım bende öyle bir ahkam kesiyorum ki sütlü tatlıyı kimse görmedi diye.Bak Sinem beni de yakaladı yine yok anam kaçış yok bu kızdan:))))

Hepimiz gördük. :) 5. takımdan kaçış olmaz. Ama ben sütlü diye, bir de yarım dilim diye üstünde durmadım. Öyle menüler okuyoruz ki bazen yarım dilim sütlü tatlı çok masum geldi gözüme...

Kim tutar bizi bu saatten sonra be:)))
Geçen hafta kek di bu hafta sütlü tatlı oldu haftaya da meyve olucak işte yavaş yavaş kuzum:)))
Tamam dır eyvallah Sinemim severim dişli rakipleri ıhahahaha hırrrrr

çıtır olucaz çıtır ama kim once olucak
(takılmak serbest dimi :) )

Hepimiz gördük. :) 5. takımdan kaçış olmaz. Ama ben sütlü diye, bir de yarım dilim diye üstünde durmadım. Öyle menüler okuyoruz ki bazen yarım dilim sütlü tatlı çok masum geldi gözüme...

Ayyy rezil oldum herkes görmüş
Masumane bir dili bol sütlü bir tatlı ne hale düşürdü beni sendemi Fundam sendemi

fundacım geçmiş sayfalarda okudum, fantastik, bilim-kurgu kitap önerilerine açığım demişsin..okudun mu bilmiyorum ama ADAM FAWER'in kitapları harika..ben "olasılıksız" ve "empati" adlı kitaplarını okudum, tek kelime ile mükemmeldi..hem bilim-kurgu hem edebi hem de fizik konularını işleyen mükemmel bir yazar..tavsiye ederim kesinlikle..

bir de DAN BROWN'un meşhur üçlemesi, "da vinci şifresi", "melekler ve şeytanlar", "kayıp sembol" tavsiye ederim..dediğim gibi belki okumuşsundur ama yine de söylemek istedim..

Fundacim öncelikle cok iyi bir takipçi ve gözlemcisin cok guzel, net bir sekilde yazmissin. Evet bu aralar takım da kopukluk var. Buna bende dahil ediyorum kendim çünkü okullar açılmadan önce girmiştim takıma gayet iyi gidiyordum. Ama okullar açılınca isler öyle gitmedi gıtmıyor da bazen gece girip 5 mesajı son yarım saate sığdırdığım zamanlar oluyor. Yetişemiyorum artık eskisi gibi bilmiyorum diger arkadaslar nasıl yetişiyor. Sabah kalk kahvalti, Cocukları hazirla, okula götür, gel ev isleri, yemek, sonra bir bakmissin okul saati gelmis, git al yorgun bir sekilde eve gel aksam ymegi telasi, yemekten sonra odev yani anlayacagin arkadasim sadece artik sizinde gordugunuz gib gece girebiliyorum onu da yorgunlukta uykum geliyor. Bende isterim burda sayfalarca yazi yazmak ama maalesef bazi hayat sartlari buna el vermiyor. Arkadaslar yetişiyor ne guzel ben yapamıyorum arkadasım. Ben kendi adıma sunu soyliyim burda sizlerle birlikte olmaktan cok mutluyum, sizleri sanal ortamda da olsa tanıdığım icin şanslıyı....

bende olasılıksızı ve kayıp sembolu kesinlikle tavsiye ediyorum..
ben biyagrofi okuyorum genelde ama zaman zaman güncel kitaplarıda kaçırmıyorum ,birde yolculuk için roman tavsiye edin demiştim ejderha dövmeli kitabı vermışlerdi ve çok akıcı ve cok sürükleyici bir kitapdı...

Alemsiniz yahu... :)

Çok sevindim şimdi bunları duyunca... :) Bir katkım olabilmişse ne mutlu... Ben de yarın senin şerefine bir spor dizeyim o zaman. :) Son günlerde pek düzenli yapamadım. Bu aralar işlerim başımdan aşkın. En azından bir 1-2 ay da böyle devam edecek. Farkındaysanız zaten son hafta doğru düzgün giremedim. Herkese mesaj yetiştiremedim, bir sürü mesaj atlamışım.

Ama günümü iyice bir planlamaya karar verdim. Ne demiştik önceden 1 saatlik spor koca günümüzün sadece %4'ü... Allem edip kallem edip o 1 saati yaratacağım. Bugünkü gibi "birazdan yaparım" deyip de sonradan üzülmeyeceğim. Yapmak istediğim o kadar çok şey var ki ama zamanım yok...

Belki bundan sonra günün belli saatlerinde girerim takıma... Her yeni mesajda girmem. Ama yine de günde 3-4 kere girer, tüm mesajları okurum. Bana da daha çok vakit kalmış olur. :)

Da Vinci Şifresi'ni okumuştum. Çok güzeldi gerçekten, tabi filmi çok kötüydü. Dan Brown'un diğer kitaplarını hiç okumadım ama aslında okumak lazım, diğerini düşününce... :)

Adam Fawer'ı da yarın ilk iş araştıracağım İremcim, çok sağol önerilerin için. Emin ol hepsine bakacağım. Okuyunca da yazarım sana.

----

NOT: Yeni güne geçtik kızlar. Mesaj numaralarına dikkat.

Kesinlikle arkadaşım takılabilirsin acaip keyif alıyorum:))

Sen titre dur bakalım ben senden önce çıtır olayım da,sende sonra yattığın yerde titrediğin günlere yan :)))

Hande'ye tam destek.

Kıskançlığımdan o kadar çatlıyorum ki sırf bu yüzden Hande'ye destek veriyorum.
Ben de alacağım bir gün o kemerden. :)

Arzucum sen bu aralar sadece 5 mesaj yazabilsen de, bize yazmak için yazıyorsun. Yani "5 mesajı görsünler de ben de tüyeyim" felsefesi ile yazmıyorsun. Zamanla yine vakit bulur yazarsın diye düşünüyorum ben canım. Biz de senle olmaktan mutluyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…