- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.221
nereye gidiyorsun canım
Günaydın canlar en erkenci benim galiba.Bir evim var her yer her yerde nasıl toparlarım bilmiyorum.Yemek de yapmam lazım,önce yemek yapsam sonra yemek pişerken evi toplarım diye düşünüyorum offff de hadi bana kolay gele:///
Tünaydınnnnnnnn canlarımmmmmm ablalarımmmmmmmmm (hehe en küçüğünüz benim )
diyet süper gidiyo
dünkü menüm
sabah:1,5 dilim çavdar ekmegi,peynir1 bardak süt içinde de 1 çay kaşıgı bal vardı (annem zorla ısrarla içirdi )
arada da :1 elma
öglen :1 domates,satatalık,havuç ve bir armut
akşam :acayip acıkmıştım annem fırında yagsız tavuk ve patates yapmıştı sınırsız benim diyetim de ,yanım da salatalık ve domates dogradım ve yedım
2 kupa yeşil çay ve 1,5 anca içebildim su
veeeeee sporum
250 ip atladım ,pilates yaptım hareketleri biliyorum ,twist yaptım nasısl terledımDolu dolu 1 saat spor yaptım yani sonrada dur aldım yattım
Süpersin berivancım!
Fundacım kimse yokkkkkk
gelenler kaçmış berivancım.
valla kaçmış anacım tırstılar ben kararlı bır sekılde diyete başladım ya ondan
yerim seni kız. :d
kesin ondandır. Sen şöyle takır takır vermeye bir başla kiloları; kaçanlar da oturup ağlasın.
bak tatlım yukarda
1. kullanıcı kontrol paneli var onu tıkla
2.sol tarafta seçenekleri düzenle diye bir yer var onu tıkla
3.çeşitli seçenkelr yazıcak aşada
4.standart editör tobları tıkla. ve kaydet.bu kadr cnım
Evet canim is icin gidiyor, bu ikinci gidişi ama ayrılık iste insan kotu oluyor ilk gidişinde cok ac kalmıştı orda simdi tecrubeliyiz yiyecek bişeyler hazırladım yanına hic yicek bişey bulamiyormussun, birde esim döndüğünde üstünde acayip pis bir koku vardı resmen oraya özgü bir kokuydu. Âmin canim teşekkür ederim...
Tamam canım, sağol. :)
Öğlen çok olmamış ama hazır çorbalar pek sağlıklı değil. Bir de akşam biraz az olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?