Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın sekerim.... Kolay gelsin....

Tünaydınnnnnnnn canlarımmmmmm ablalarımmmmmmmmm (hehe en küçüğünüz benim )
diyet süper gidiyo
dünkü menüm
sabah:1,5 dilim çavdar ekmegi,peynir1 bardak süt içinde de 1 çay kaşıgı bal vardı (annem zorla ısrarla içirdi )
arada da :1 elma
öglen :1 domates,satatalık,havuç ve bir armut
akşam :acayip acıkmıştım annem fırında yagsız tavuk ve patates yapmıştı sınırsız benim diyetim de ,yanım da salatalık ve domates dogradım ve yedım
2 kupa yeşil çay ve 1,5 anca içebildim su
veeeeee sporum
250 ip atladım ,pilates yaptım hareketleri biliyorum ,twist yaptım nasısl terledım Dolu dolu 1 saat spor yaptım yani sonrada duş aldım yattım

Son düzenleme:

Süpersin Berivancım!

Fundacım kimse yokkkkkk

Gelenler olmuş, okuyorlar şimdi canım.

---------

Bu arada bir konuda son bir hatırlatma yapacağım.

Dün sabah yazdığım yazının amacına ulşatığını sanmıyorum. Üstüne alınmaması gereken kişilerden cevap geldi; ama asıl hedeflerden çıt çıkmadı. Tekrar edeyim:

Yazılanları okumaktan her üye sorumlu. Sonradan "ben bilmiyordum" sözünü kabul etmeyeceğim. Halen deneme süresinde olan adaylardan uyarı almış olanların süresi 1 hafta daha uzayacak. Ayrıca yeterli paylaşım yapmadığını düşündüğüm adayları da 2 haftası doldu diye listeye almayacağım. Çünkü iyi niyetimiz suistimal edilebiliyor. İlk uyarısını alan üye eğer peşpeşe mesaj ya da menü yazmamaya devam ederse de, 2. yazmayışında uyarıyı alacak. 3 olmasını beklemeyeceğim, çünkü yeni uyarı almış birinin daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca Ebrucum sana bir şey söyleyeyim, dün diyecektim ama unutmuşum. Biz menüleri normalde akşam saatlerinde paylaşıyoruz ki akşam ne yediğimiz de yazsın. Ama internete sadece iş yerinden giren arkadaşlarımız için şöyle bir uygulama yapıyoruz: Sabahtan girdiklerinde dünün menüsünü paylaşıyorlar. Berivan'ın bugün yaptığı gibi... Sen de bugün dünün menüsünü yazarak başlayabilirsin.

yok o zaman gitmek falan istemiyorum ben oralara

Tamam canım, sağol. :)
Öğlen çok olmamış ama hazır çorbalar pek sağlıklı değil. Bir de akşam biraz az olmuş.

sorma canım yolculuğuma 15günüm kalmış,çok fena gaza geldim o yüzden biraz azalttım menülerimi.hazır çorba hiç almazdım aslında,eve sokmazdım,diyette olup çok açlık hissedince iyi oluyor diye aldım,bir kupa içiyorsun 70kalori,hemde acılı falan,ama almayayım ya,evdeki bitsin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…