- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.201
Psişik yetenekler, tam benlik.Kurgusu da ilginçmiş. :)
Dan Brown'un bahsettiğin diğer iki kitabında da Da Vinci Şifresi'ndeki aynı kahraman mı var? Peki kitaplar zamansal olarak birbirinin devamı niteliğinde mi?
neden kıskandın canım ..kemer o titireyen herlde dimi??Hande'ye tam destek.
Kıskançlığımdan o kadar çatlıyorum ki sırf bu yüzden Hande'ye destek veriyorum.
Ben de alacağım bir gün o kemerden. :)
yaaa ben bugn baya bi alık durumdayım anlamıyorum sanırım bir şey..sorun var bende.. o yazılar ne..günlarin isimleri yazan şeuHosgeldin canim aramıza sağlıklı kilolar verirsin inşallah....
Su gün paylaşırım demiyorum ama fırsat bulduk ca bende paylaşırım Fundacim....
kızlar ben cıkıyorum esim geldi nihayet iki laflar yatarız zaten sabah erken kalkıcaz. Fundacım ben yarın hıc gelmem demiyorum. ama dediğim gibi beni izinli sayarsan sevinirim.
hepinizi cok opuyorum.. iyi geceler.. tatlı rüyalar..
kemer aldıgınız zaman ne dalga gecicem sizle varyaaa
neden kıskandın canım ..kemer o titireyen herlde dimi??
yaaa ben bugn baya bi alık durumdayım anlamıyorum sanırım bir şey..sorun var bende.. o yazılar ne..günlarin isimleri yazan şeu
iyi geceler canımmmm benmm
İyi geceler Seydacim, İyiyiz canim sen nasılsın
bencede cok başarılı kitaplar cnm masonlukla ilgili açıkdan yazılmış basitdili olan belkide tek kitaplar..
sende okumayı çok seviyorsun sanırım ben hayatıma pc girince biraz sekteye uğradı ama genede ayda 2 kıtap kesin bitiriyorom,şu an ne okuyorsun cnm birde en beğendiğin kitap hangisiydi..
Mesaj yazdığın yerin altında çıkmıyor mu? Bir de orda görünen smileylerin altında "fazlası" diye bir link var, oraya tıklarsan daha fazlası açılır.
canım benimde evlilik, ev sorumluluğu, iş güç biraz sekteye uğrattı diyebilirim..eskiden daha çok okurdum..malum ev hanımının işi bitmiyor:) şu an en son Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırası'nı okudum..çok başarılı bir yazar en kısa zamanda diğer kitaplarını da almayı düşünüyorum..burada da kahramanımız bir polis, ailesini kaybetmiş yalnız bir insan, burda cinayetleri araştıran bir ekibi var..katilleri arıyorlar ve en sonunda en olmadık kişiler çıkıyor..Ahmet Ümit'in kitapları edebi yönden çok başarılı..canlı tarih adam, edebiyat, tarih ve kurguyu çok güzel birleştirmiş kitaplarında..bir de Bab-ı Esrar adlı kitabı var ki, Mevlana ile Şems-i Tebrizi arasındaki muhabbeti, kurguyla birleştirip, öyle bir sunmuş ki, tadından yenmiyor diyebilirim..
daha önceki bahsettiğim kitapları soruyorsan canım, hepsini çok beğenmiştim, ayrım yapamıyorum gerçekten..
Titreyen kemer, evet. Kas yapıyormuş, boşa titretmiyormuş yani... O yüzden gözüm var o kemerde.
O günlerin yazdığı mesajı anlayabilmen için bugünün ilk paylaşımlarına bakman lazım. Tüm takımı ilgilendiren bir yazı paylaşmıştım. Onu oku. Devamını da oku, o zaman anlarsın.
Geçmişi lütfen okuyun kızlar. Geçmiş okunmadığı için bilmediğiniz yeni alınan bir karardan dolayı mağdur olursanız sorumluluk kabul etmeyeceğim. Buraya kaç tane şey yazıyorum. Yarısından fazlası amacına ulaşmıyor.
Allah Allah!! bende mesaj yazdığım yerin altında sadece mesaj simgeleri var..o da yazdığım mesajların başına işaret koyuyor, mesela yaptım şimdi..bende o smileylerden çıkmıyor..acaba beli bir mesaj sayısında mı çıkıyor anlamadım..
canım benimde evlilik, ev sorumluluğu, iş güç biraz sekteye uğrattı diyebilirim..eskiden daha çok okurdum..malum ev hanımının işi bitmiyor:) şu an en son Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırası'nı okudum..çok başarılı bir yazar en kısa zamanda diğer kitaplarını da almayı düşünüyorum..burada da kahramanımız bir polis, ailesini kaybetmiş yalnız bir insan, burda cinayetleri araştıran bir ekibi var..katilleri arıyorlar ve en sonunda en olmadık kişiler çıkıyor..Ahmet Ümit'in kitapları edebi yönden çok başarılı..canlı tarih adam, edebiyat, tarih ve kurguyu çok güzel birleştirmiş kitaplarında..bir de Bab-ı Esrar adlı kitabı var ki, Mevlana ile Şems-i Tebrizi arasındaki muhabbeti, kurguyla birleştirip, öyle bir sunmuş ki, tadından yenmiyor diyebilirim..
daha önceki bahsettiğim kitapları soruyorsan canım, hepsini çok beğenmiştim, ayrım yapamıyorum gerçekten..
Kizlar ben kaçıyorum yatsiyi kilcam, bavulu kapatmadan bir kaç şey daha koymam lazım Offf yaa esimi cok özleyeceğim ona belli etmiyorum çünkü benden daha sulu göz kizimla bir sarılıp ağlamaları vardı bu gece anlatamam yavrum kendi kendini teselli ediyor, babam bazı geceler geç geliyor anne ben onu görmeden uyuyorum sabah da görmeden ise gidiyor artık öyle düşünürüm diyor nasılsa İzmir de diyor bilse Hong Kong hic susmaz her gece ağlar artık. Rabbim Sabrini verecek iyi geceler size canlar.....
Kizlar ben kaçıyorum yatsiyi kilcam, bavulu kapatmadan bir kaç şey daha koymam lazım Offf yaa esimi cok özleyeceğim ona belli etmiyorum çünkü benden daha sulu göz kizimla bir sarılıp ağlamaları vardı bu gece anlatamam yavrum kendi kendini teselli ediyor, babam bazı geceler geç geliyor anne ben onu görmeden uyuyorum sabah da görmeden ise gidiyor artık öyle düşünürüm diyor nasılsa İzmir de diyor bilse Hong Kong hic susmaz her gece ağlar artık. Rabbim Sabrini verecek iyi geceler size canlar.....
100 mesajı doldurunca çıkıyordur belki de...
----
Kızlar benden bugünlük bu kadar. Yatmaya gidiyorum. Hepinize iyi geceler... :)
100 mesajı doldurunca çıkıyordur belki de...
----
Kızlar benden bugünlük bu kadar. Yatmaya gidiyorum. Hepinize iyi geceler... :)
Allah Allah!! bende mesaj yazdığım yerin altında sadece mesaj simgeleri var..o da yazdığım mesajların başına işaret koyuyor, mesela yaptım şimdi..bende o smileylerden çıkmıyor..acaba beli bir mesaj sayısında mı çıkıyor anlamadım..
Allah kabul etsin..çok ta uzağa gidiyormuş, iş için galiba..ne güzel uzak doğuyu görmeyi çok isterdim, eşine imrendim..gerçi gitmediğim her yeri görmek istiyorum ya :) olsun Allah büyük ayrılıklar göstermesin, sağ salim kavuşursun eşine inşallah..kalbini ferah tut, benim eşim de yurt dışına çıktığında çok kötü olmuştum, onunla aynı kıtada bile değildik bir tuhaf olmuştum :) ama gitti geldi çok şükür..Allah kavuştursun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?