- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.241
Hande'ye tam destek.
Kıskançlığımdan o kadar çatlıyorum ki sırf bu yüzden Hande'ye destek veriyorum.
Ben de alacağım bir gün o kemerden. :)
nazar etme ne olur titre senin de olur:)
bakın şimdi ben yine gamlı baykuş gibi uğursuz uğursuz ötmüş olucam ama valla doktorumda duymuştum,adamın biri bu kemer yüzünden ölmüş.ölüm sebebi beyne giden aşırı titreşim.?????
Kizlar ben kaçıyorum yatsiyi kilcam, bavulu kapatmadan bir kaç şey daha koymam lazım Offf yaa esimi cok özleyeceğim ona belli etmiyorum çünkü benden daha sulu göz kizimla bir sarılıp ağlamaları vardı bu gece anlatamam yavrum kendi kendini teselli ediyor, babam bazı geceler geç geliyor anne ben onu görmeden uyuyorum sabah da görmeden ise gidiyor artık öyle düşünürüm diyor nasılsa İzmir de diyor bilse Hong Kong hic susmaz her gece ağlar artık. Rabbim Sabrini verecek iyi geceler size canlar.....
Tünaydınnnnnnnn canlarımmmmmm ablalarımmmmmmmmm (hehe en küçüğünüz benim )
diyet süper gidiyo
dünkü menüm
sabah:1,5 dilim çavdar ekmegi,peynir1 bardak süt içinde de 1 çay kaşıgı bal vardı (annem zorla ısrarla içirdi )
arada da :1 elma
öglen :1 domates,satatalık,havuç ve bir armut
akşam :acayip acıkmıştım annem fırında yagsız tavuk ve patates yapmıştı sınırsız benim diyetim de ,yanım da salatalık ve domates dogradım ve yedım
2 kupa yeşil çay ve 1,5 anca içebildim su
veeeeee sporum
250 ip atladım ,pilates yaptım hareketleri biliyorum ,twist yaptım nasısl terledımDolu dolu 1 saat spor yaptım yani sonrada duş aldım yattım
menüm,
kahvaltı
2 dilim çavdar
1 kk peynir
4 zeytin
yarım domates
2 fincan çay
öğle
1 kase domates çorbası
1 bardak ayran
ara
sütlü nescafe
5-6 tane burçak
akşam
5-6 kaşık haşlanmış makarna
3 kaşık domatesli tavuk sote
1 bardak ayran
spor:yok
Selam kızlar ben geldim çok yoğun bir gün oldu ama neyseki kendime kalabildim gerçi mutfak beni bekliyo ama beklesin.Naptınız şekerler bugün baya sessiz buralar bende sabah girdim baya bekledim gelen giden yok çıkmak zorunda kaldım zaten sonra.
Tünaydınnnnnnnn canlarımmmmmm ablalarımmmmmmmmm (hehe en küçüğünüz benim )
diyet süper gidiyo
dünkü menüm
sabah:1,5 dilim çavdar ekmegi,peynir1 bardak süt içinde de 1 çay kaşıgı bal vardı (annem zorla ısrarla içirdi )
arada da :1 elma
öglen :1 domates,satatalık,havuç ve bir armut
akşam :acayip acıkmıştım annem fırında yagsız tavuk ve patates yapmıştı sınırsız benim diyetim de ,yanım da salatalık ve domates dogradım ve yedım
2 kupa yeşil çay ve 1,5 anca içebildim su
veeeeee sporum
250 ip atladım ,pilates yaptım hareketleri biliyorum ,twist yaptım nasısl terledımDolu dolu 1 saat spor yaptım yani sonrada duş aldım yattım
Hoşgeldin Handecim... :)
Bugün senin şerefine 40 dk eliptik + dambıl + twister yaptım.
Menün sanki az olmuş bu arada. :)
Vayyy harikasın benim şerefime olması ayrıca bir güzel bende senin şerefine 200 defa ip atlicam şimdi:))
Menüme gelince canım ya bugün çok yoğun bir gün oldu temizlik gelen giden oldu arada felan derken hep ayak üstü yedim ondan oldu yani:))
Niye gelen giden yok?
Menüm (kendi kendime yazayım bari)
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara
1 tabak çorba
Öğle
1 tabak türlü
1 dilim ekmek
Ara:
1 paket diyet bisküvi
Akşam
2 tabak çorba
sende benim gibi hafif yemişsin canım,afiyet olsun.
Öğle yemeğim pek hafif değildi ama çok yemedim.
Sabah:2dilim mısır ekmeği
1bardak süt,kk kadar peynir
öğlen:1dilim ekmek,2kaşık pilav,yarım porsiyon döner
ara:1kase pulbiberli yoğurt,yarım dilim ekmek
akşam:2kase ezogelin çorbası :)kim soktuysa aklıma,funda olabilir mi? Yanında da salata.
Birazdan bir sütlü kahve keyfi yapmayı düşünüyorum.
Tam 4saat yollardaydık bugün,otobüs,dolmuş,taksi değiştirip durduk,dünyanın yolunu gittik.hala başım ağırıyor
Ondan oldu demek. :) Olabilir öyleyse...
Artık ben de benim şerefime yapacağın 200 atlayışı bekliyorum.
sende benim gibi hafif yemişsin canım,afiyet olsun.
Öğle yemeğim pek hafif değildi ama çok yemedim.
Sabah:2dilim mısır ekmeği
1bardak süt,kk kadar peynir
öğlen:1dilim ekmek,2kaşık pilav,yarım porsiyon döner
ara:1kase pulbiberli yoğurt,yarım dilim ekmek
akşam:2kase ezogelin çorbası :)kim soktuysa aklıma,funda olabilir mi? Yanında da salata.
Birazdan bir sütlü kahve keyfi yapmayı düşünüyorum.
Tam 4saat yollardaydık bugün,otobüs,dolmuş,taksi değiştirip durduk,dünyanın yolunu gittik.hala başım ağırıyor
Niye gelen giden yok?
Menüm (kendi kendime yazayım bari)
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara
1 tabak çorba
Öğle
1 tabak türlü
1 dilim ekmek
Ara:
1 paket diyet bisküvi
Akşam
2 tabak çorba
Fundam senin menü de az olmuş sanki kahvaltın özellikle çok az bence.Akşam da çorbanın yanına bir salata olsaymış iyimiş Fundam ama salata yapmak da bazen gerçekten zor geliyor insana onun için anlıyabiliyorum yani ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?