Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hande'ye tam destek.

Kıskançlığımdan o kadar çatlıyorum ki sırf bu yüzden Hande'ye destek veriyorum.
Ben de alacağım bir gün o kemerden. :)

nazar etme ne olur titre senin de olur:)
bakın şimdi ben yine gamlı baykuş gibi uğursuz uğursuz ötmüş olucam ama valla doktorumda duymuştum,adamın biri bu kemer yüzünden ölmüş.ölüm sebebi beyne giden aşırı titreşim.?????

Şaka herhalde bu, değil mi?
Öyle bir şey olacağını sanmam.

ay canım yazık ya,seninkilerde mi öyle.ben de yakında yurt turnesine çıkıyorum:)elazığı,tunceli,mersin,adana yapıp gelicem,belki birbuçuk ay sürer.oğlum küçük,daha bilincinde değil ama eşim kimbilir kaç gün ağlar biz gidince

süper menü,süper spor.ben o öğle yemeğiyle dayanamazdım heralde canım.kız sen 250 kez nasıl ip atlıyon bacım ya,ben on tanede tıkanıyordum,birkaç yıl önce spora gittiğimde yapıyordum arada sırada.
Adamın biri bir suç işlemiş,kadıya götürmüşler,,kadı demiş ki cezası 250 falaka.adam isyan etmiş 'ooooooyyyyy kadı demiş,sen ya sayı saymayı bilmiyon,ya da hiç dayak yemedin':)
kıskanıyorum kız,ben kıçımın üstünde kös kös oturduyorum şu anda yorgunluktan da,ondan takılıyorum

menüm,
kahvaltı
2 dilim çavdar
1 kk peynir
4 zeytin
yarım domates
2 fincan çay

öğle
1 kase domates çorbası
1 bardak ayran

ara
sütlü nescafe
5-6 tane burçak

akşam
5-6 kaşık haşlanmış makarna
3 kaşık domatesli tavuk sote
1 bardak ayran

spor:yok

Kızlar konumuzla çok alakasız bir şey sormak istiyorum,aramızda muhasebeciler var,belki bilgisi olan biri çıkar.key ödemelerini alamayanların hala böyle bir hakkı var mı,eşimin 500lira key alacağı vardı,tc numarasında bu alacak görünmediği için alamadı,hala itiraz etme hakkımız varmıdır acaba,bugün sgk da işimiz vardı,memura bunu da sordum,ankaraya dilekçe yazacaksın dedi ama boşuna uğraşmış olmak istemiyorum

Niye gelen giden yok?

Menüm (kendi kendime yazayım bari)

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara
1 tabak çorba

Öğle
1 tabak türlü
1 dilim ekmek

Ara:
1 paket diyet bisküvi

Akşam
2 tabak çorba

Selam kızlar ben geldim çok yoğun bir gün oldu ama neyseki kendime kalabildim gerçi mutfak beni bekliyo ama beklesin.Naptınız şekerler bugün baya sessiz buralar bende sabah girdim baya bekledim gelen giden yok çıkmak zorunda kaldım zaten sonra.

Neyse önce menümü paylaşim canlar

Sabah : bir yumurta,azıcık beyaz peynir,2 tane altınbaşak bisküvi,yeşil çay
Ara : 2 hurma
Öğlen : 5 kaşık ıspanak yemeği,1 dilim ekmek,2 kaşık yoğurt
Ara : 5 fındık,5 adet kuru üzüm (siyah olanlarından)
Akşam : 1 kepçe çorba,3 kaşık taze fasülye,3 kaşık makarna

Yatmadan yeşil çay içicem bide mutfağı topladıktan sonra ip atlamayı düşünüyorum.Alt katta komşunun misafiri var acaip sesleri var çocukların sanırım sorun olmaz bu akşam ip atlamam:))))

Canım menü gayet iyi görünüyo ama ben burçak ları anlamadım.Bildiğimi,z burçak bisküvi mi öyle ise 5 6 tane çok değilmi.Gerçi ekmek pek yok menün de ama burçak yerine 1 veya 2 dilim ekmek olsaydı sanki daha iyi olurdu gibi geldi bana

Hoşgeldin Handecim... :)

Bugün senin şerefine 40 dk eliptik + dambıl + twister yaptım.

Menün sanki az olmuş bu arada. :)

Waouwwww Süper sin berivanım.Kim tutar seni takır takır gidicek kilolar Maşşallah kuzum yalnız öğle yemeğin az olmuş hatta hiç bişey yok gibi okadar uzun süre aç kalma bebem sonra bir anda yüklüyoruz aman dikkat.Süpersin tekrar aynen devam

Hoşgeldin Handecim... :)

Bugün senin şerefine 40 dk eliptik + dambıl + twister yaptım.

Menün sanki az olmuş bu arada. :)

Vayyy harikasın benim şerefime olması ayrıca bir güzel bende senin şerefine 200 defa ip atlicam şimdi:))

Menüme gelince canım ya bugün çok yoğun bir gün oldu temizlik gelen giden oldu arada felan derken hep ayak üstü yedim ondan oldu yani:))

Ondan oldu demek. :) Olabilir öyleyse...

Artık ben de benim şerefime yapacağın 200 atlayışı bekliyorum.

Niye gelen giden yok?

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara
1 tabak çorba

Öğle
1 tabak türlü
1 dilim ekmek

Ara:
1 paket diyet bisküvi

Akşam
2 tabak çorba

sende benim gibi hafif yemişsin canım,afiyet olsun.
Öğle yemeğim pek hafif değildi ama çok yemedim.
Sabah:2dilim mısır ekmeği
1bardak süt,kk kadar peynir

öğlen:1dilim ekmek,2kaşık pilav,yarım porsiyon döner

ara:1kase pulbiberli yoğurt,yarım dilim ekmek

akşam:2kase ezogelin çorbası :)kim soktuysa aklıma,funda olabilir mi? Yanında da salata.

Birazdan bir sütlü kahve keyfi yapmayı düşünüyorum.

Tam 4saat yollardaydık bugün,otobüs,dolmuş,taksi değiştirip durduk,dünyanın yolunu gittik.hala başım ağırıyor

Canım benim ara öğünler eksik kalmış ama yoldaymışsın çok normal sen yap bi kahve dinlen biraz

Porsiyon döner bu gerçekten, değil mi? Yani ekmekli değil. :) O zaman kabul edilebilir.

Çorba sokmuşum aklına işte, ne güzel. Ya sakıncalı bir şey soksaydım?

Niye gelen giden yok?

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara
1 tabak çorba

Öğle
1 tabak türlü
1 dilim ekmek

Ara:
1 paket diyet bisküvi

Akşam
2 tabak çorba

Fundam senin menü de az olmuş sanki kahvaltın özellikle çok az bence.Akşam da çorbanın yanına bir salata olsaymış iyimiş Fundam ama salata yapmak da bazen gerçekten zor geliyor insana onun için anlıyabiliyorum yani ://

Üzülerek söylüyorum, son günlerde o kadar tembel oldum ki... Kahvaltıya yumurta haşlayacak, domates kesecek halim bile kalmadı. Her şey gözümde büyüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…