- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.281
Böyle ayarlamalar yaptığımız zaman mutlu oluyorum. Çünkü irademiz kazanmış oluyor, iştahımız değil.
Olsun canım, sen yine de yaz.
menüm
sabah,öğle karışımı..yarım simit kk peynir, (kızartma deyıl yeşil biberi çok az bir zeytın yağıyla soyelıyorsun sarmısaklı domatesi dokuyorsun o nu pişiriyorsun,kırtma tadında ama yağ yo denecek kadar az ve çok leziz) azda bundan. domates yeşillik biber..
akşam 1 kase salata 2 catal balık 2 dilim ekmek biraz peynir 3 kaşık bal..
sonrasında 4 tane hurma.... 1 mandalına 2 erik
menüm
sabah,öğle karışımı..yarım simit kk peynir, (kızartma deyıl yeşil biberi çok az bir zeytın yağıyla soyelıyorsun sarmısaklı domatesi dokuyorsun o nu pişiriyorsun,kırtma tadında ama yağ yo denecek kadar az ve çok leziz) azda bundan. domates yeşillik biber..
akşam 1 kase salata 2 catal balık 2 dilim ekmek biraz peynir 3 kaşık bal..
sonrasında 4 tane hurma.... 1 mandalına 2 erik
Kızlar ben artık kaçayım. Öptüm hepinizi...
Yarın görüşürüz...
----
NOT: Yeni güne geçtik.
ahh ahh benne yapıyorum spor yapıyorum yoğun açlık sonucunda otyom makrna yiyorumSelam Beybiler ;
Kilo vermekte zorlandıgınızda açın açın bakın :)
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...lo-verenler-oncesi-sonrasi-cokca-resimli.html
Mesaj 1
Bende kaçtım kızlar hepinize iyi geceler yarın görüşürüz inşallah:))
Allah kavuştursun arzucum ne kadar kalacak eşin canımmmmmmm
allh kavuştursun canım benimm yaa
ayy cnım biskivi 5 tane yedim.dün gece saat 4 te yattım sabah 8 de kalktım..bu aralar sabhları miğdem çok bulnıyor bir şey yiyemiyorum..hem adetliyim hemde hemoroidim azdı..bunlarda sabah yememe engel oluyor canım..kendimi de hiç aç sayamam..öğlen makrana çok geldi ztn
Cok geç kaldım kizlar özür dilerim yeni güne geçtiğimiz icin dünkü menüm diyelim
1 kupa sade nescafe
Sabah : 1 bardak süte, 5 kasık nesfit, 2 kuru kayısı,3 kara üzüm
Öğlen : 1 kase çorba, 1 domates, 1 dilim Çavdar ekmegi
Ara : 1 elma, 5 badem
Aksam : 1 tabak ispanak, 3 kasık yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara : 1 anjelik
alkışı aldım sevindirik oldum da fundacım, yarın yine hastaneye gidicem, gitti kahvaltı ben yine simite talim
Selam Beybiler ;
Kilo vermekte zorlandıgınızda açın açın bakın :)
http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...lo-verenler-oncesi-sonrasi-cokca-resimli.html
erken gidosun canım bugünn
Hadi kızlar uyanın da gelin artık,bir saattir burda sizi bekliyorum,deli gibi kendi kendime yazıp duruyorum.
Hadi sinem,yollamadın mı kocacığını.izin gününüz keyifli geçmiştir umarım.tadını çıkar canım,çocuk olunca keyif kelimesini hayatından çıkarıyorsun,özellikle ilk iki yıl,uykunu alıp kendi kendine uyanmayı unut,duş keyfini,çeşit çeşit duş jellerini,şampuanları,ponza taşlarını,keseleri,unut,bebiş çığlığı basmadan bir şampuan bir lif yaparsan ne ala,kocacığına sımsıkı sarılıp uyumayı unut,farklı saatlerde uyuyup farklı saatlerde uyanıyorsun,daha neler neler....yani bekarlık sultanlık derler ya,bence asıl sultanlık evli ve çocuksuz olmak.tadını çıkarın:)
Kızlar günaydın ben 4.takımdan eylül sizinde bildiğiniz gibi püsküüt ayrıldı artık sadece mezun olanların karnelerini hazırlıycak biz bir kaç kişi bu yarışmayı seviyoruz ve bırakmak istemiyoruz takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım bize belki sizin aranızdan olabilir yoksa takımlar bozulacak ve bu yarışma son bulacak yardımcı olurum diyen varsa eğer lütfen 4.takıma bildirim yapabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?