Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Böyle ayarlamalar yaptığımız zaman mutlu oluyorum. Çünkü irademiz kazanmış oluyor, iştahımız değil.

Olsun canım, sen yine de yaz.

menüm
sabah,öğle karışımı..yarım simit kk peynir, (kızartma deyıl yeşil biberi çok az bir zeytın yağıyla soyelıyorsun sarmısaklı domatesi dokuyorsun o nu pişiriyorsun,kırtma tadında ama yağ yo denecek kadar az ve çok leziz) azda bundan. domates yeşillik biber..

akşam 1 kase salata 2 catal balık 2 dilim ekmek biraz peynir 3 kaşık bal..
sonrasında 4 tane hurma.... 1 mandalına 2 erik

Bende dehşet bir şey çıkacak sanıyordum Raacım.
Öğünler şaşmış biraz ama vahim bir durum yok. :)

Menülerde de hep mandalina görmeye başladım. Geçen de markette görmüştüm. Ben de alayım yakında bari... Bütün yaz elma, şeftali ve üzüm yemekten meyvefobik oldum zaten.

Son düzenleme:

cnm ara öğünlerin yok..çok dengesiz besleniyorsun..arada olur böyle şeyler ama dikkat et derim ben sölim sana..

bu arada yakında çıldırmama az kaldı..inretentim deli ediyor beni..sürekli bağlantı kopuyorr

Cok geç kaldım kizlar özür dilerim yeni güne geçtiğimiz icin dünkü menüm diyelim

1 kupa sade nescafe

Sabah : 1 bardak süte, 5 kasık nesfit, 2 kuru kayısı,3 kara üzüm

Öğlen : 1 kase çorba, 1 domates, 1 dilim Çavdar ekmegi

Ara : 1 elma, 5 badem

Aksam : 1 tabak ispanak, 3 kasık yoğurt, 2 dilim ekmek

Ara : 1 anjelik

bisküvi yeme canım,küçük miktarlarda bile yesen kalorisi çok yüksek,hemde çok çabuk acıkmana sebep olur,glisemik endeksi çok yüksek.mesela bir paket bisküvi ortalama 500kalori,5,6tane yesen paketin hemen hemen çeyreğini yemiş oluyorsun,bu da 125kalori eder,sen bu 125kaloriyi 2dilim ekmek yiyerek kullanabilirsin,çok daha tok tutar

süper menü canım,tebrik ederim,
yalnız şu anjelik kim tanıyamadım:)
geçen gün de soracaktım unuttum.

alkışı aldım sevindirik oldum da fundacım, yarın yine hastaneye gidicem, gitti kahvaltı ben yine simite talim

canım ya,hep hastanelerdesin,allah yardımcın olsun,zor iş.umarım emeklerinin karşılığını alırsın.
Aslında funda doğru söylemiş,kendine sandviç hazırlayabilirsin.ben olsam kepek ekmeğinin içine peynir domates biber koyar götürürüm,

Hadi kızlar uyanın da gelin artık,bir saattir burda sizi bekliyorum,deli gibi kendi kendime yazıp duruyorum.
Hadi sinem,yollamadın mı kocacığını.izin gününüz keyifli geçmiştir umarım.tadını çıkar canım,çocuk olunca keyif kelimesini hayatından çıkarıyorsun,özellikle ilk iki yıl,uykunu alıp kendi kendine uyanmayı unut,duş keyfini,çeşit çeşit duş jellerini,şampuanları,ponza taşlarını,keseleri,unut,bebiş çığlığı basmadan bir şampuan bir lif yaparsan ne ala,kocacığına sımsıkı sarılıp uyumayı unut,farklı saatlerde uyuyup farklı saatlerde uyanıyorsun,daha neler neler....yani bekarlık sultanlık derler ya,bence asıl sultanlık evli ve çocuksuz olmak.tadını çıkarın:)

Kızlar günaydın ben 4.takımdan eylül sizinde bildiğiniz gibi püsküüt ayrıldı artık sadece mezun olanların karnelerini hazırlıycak biz bir kaç kişi bu yarışmayı seviyoruz ve bırakmak istemiyoruz takımla ilgilenecek bir gönüllü lazım bize belki sizin aranızdan olabilir yoksa takımlar bozulacak ve bu yarışma son bulacak yardımcı olurum diyen varsa eğer lütfen 4.takıma bildirim yapabilir mi?

Ben geldim ama sen yoksun Pelincim... :)

Kızlar 4. takımın mesajını okuyun. Gönüllü olmak isteyen varsa yazsın.

Günaydın takım.

Berivan da gelmiş, günaydın canım.

------

Bu cuma listeleri biz yayınlayacağız. O gün boş olan arkadaşlardan yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum. Her takımın ortalamasını gerek bireysel, gerek genel olarak kontrol etmeyi planlıyorum. Genelde dikkat edilmiyor buna ama ben Püsküüt de ayrılmışken daha özenli olmaktan yanayım. Zaten yine de kontrol ederdim.

Günaydın fundacım,burdayım.diğer takımlara baktım biraz,paylaşım alanını okudum.kimsenin püsküütün görevini devralacağı yok.ne olacak bilmiyorum,belki takım gibi değil,diyet günlüğü gibi paylaşımla devam edilir,takım falan olunmaz o zaman,gurup olunur ne bileyim.site yönetimi bir çözüm bulamaz mı ki,ben 4.takıma da cevabımda öyle yazdım,bu sitede görevi karşılığında ücret alan insanlar yok mu,reklam gelirleri falan var sitenin,hepsi gönüllü mü çalışıyor bunca insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…