- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.261
Üzülerek söylüyorum, son günlerde o kadar tembel oldum ki... Kahvaltıya yumurta haşlayacak, domates kesecek halim bile kalmadı. Her şey gözümde büyüyor.
Handemi bunu beğenmedi
Nasıl Spora geri döndün öyle de kendine dikkat edip özen göstermeni rica ediyorum arkadaşım
allh kavuştursun canım benimm yaa..Ben değil, canim esim is icin Hong Kong a gidiyor...
ohh maşşlhh berivan süper valla...bu arada sen kaç yaşındasın canımm..ay ben ip atlamaya kalksam ev hoplarTünaydınnnnnnnn canlarımmmmmm ablalarımmmmmmmmm (hehe en küçüğünüz benim )
diyet süper gidiyo
dünkü menüm
sabah:1,5 dilim çavdar ekmegi,peynir1 bardak süt içinde de 1 çay kaşıgı bal vardı (annem zorla ısrarla içirdi )
arada da :1 elma
öglen :1 domates,satatalık,havuç ve bir armut
akşam :acayip acıkmıştım annem fırında yagsız tavuk ve patates yapmıştı sınırsız benim diyetim de ,yanım da salatalık ve domates dogradım ve yedım
2 kupa yeşil çay ve 1,5 anca içebildim su
veeeeee sporum
250 ip atladım ,pilates yaptım hareketleri biliyorum ,twist yaptım nasısl terledımDolu dolu 1 saat spor yaptım yani sonrada duş aldım yattım
canım ben okudum o yazını üstüne yorum da yaptım..benm ismim geçtiği için..sen de şu kişiler diye açıklama yap..içinde halen ben varsam bileyim yinede..ben en başta demiştim cnım bir hafta gündüz bir hafta gece gelirim diye.Gelenler olmuş, okuyorlar şimdi canım.
---------
Bu arada bir konuda son bir hatırlatma yapacağım.
Dün sabah yazdığım yazının amacına ulşatığını sanmıyorum. Üstüne alınmaması gereken kişilerden cevap geldi; ama asıl hedeflerden çıt çıkmadı. Tekrar edeyim:
Yazılanları okumaktan her üye sorumlu. Sonradan "ben bilmiyordum" sözünü kabul etmeyeceğim. Halen deneme süresinde olan adaylardan uyarı almış olanların süresi 1 hafta daha uzayacak. Ayrıca yeterli paylaşım yapmadığını düşündüğüm adayları da 2 haftası doldu diye listeye almayacağım. Çünkü iyi niyetimiz suistimal edilebiliyor. İlk uyarısını alan üye eğer peşpeşe mesaj ya da menü yazmamaya devam ederse de, 2. yazmayışında uyarıyı alacak. 3 olmasını beklemeyeceğim, çünkü yeni uyarı almış birinin daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca Ebrucum sana bir şey söyleyeyim, dün diyecektim ama unutmuşum. Biz menüleri normalde akşam saatlerinde paylaşıyoruz ki akşam ne yediğimiz de yazsın. Ama internete sadece iş yerinden giren arkadaşlarımız için şöyle bir uygulama yapıyoruz: Sabahtan girdiklerinde dünün menüsünü paylaşıyorlar. Berivan'ın bugün yaptığı gibi... Sen de bugün dünün menüsünü yazarak başlayabilirsin.
çok teşekkür ederim..
canım ben okudum o yazını üstüne yorum da yaptım..benm ismim geçtiği için..sen de şu kişiler diye açıklama yap..içinde halen ben varsam bileyim yinede..ben en başta demiştim cnım bir hafta gündüz bir hafta gece gelirim diye.
ben mesaj sayım dolsun diye değil burda sizinle mutlu olduğum için geliyorum.deneme süresndeyimbiliyorum ama sen isim vermedikçe ben bu yazılanları tamamıyla üstüme alıyorum
Eveet Fundamın şerefine 200 defa ip atladım ve nefes nefeseyim:))
Şimdi yeşil çay yaptım eşime ve kendime balkon da içip azıcık keyif yapıcam ama burdayım kızlar görüşmek üzere:)))
evet kızlar benimde menüm
sabah:
1 kk peynir 2 dilim domates bisküvi bol çay
ara:
1 mandalina
öğlen:
4 ymek kaşığı ıspanak 1 bardak yoğurt 4 ymk kaşığı makrna
ara:
1 yeşil elma
akşam:
salata
ara:1 elma 1 mandalina
12:00-13:00 arası plates ve spor hareketleri 1 saate titrk kemer
İsim yazmamış mıydım zaten, yazdım diye hatırlıyorum ama... :44:
Neyse önemli değil, son kez yazıyorum demiştim. Son kalsın, aynı konuları açmayacağım tekrar. Böylece birkaç olaydan sonra geçmiş okunur belki... Gerçi okumayan hiç okumaz gibi geliyor bana... Neyse... :)
Aslında senin de bir uyarın oldu ama bekleme süren 2 haftayı zaten geçti. O yüzden bu hafta bir çarpı yemediğin sürece listedesin.
Spor için takdir ve tebrik ederim Şeydacım.
Ama menün eksik. Sabah da bisküvi var, miktarı yok. :)
Bu kadar az yiyerek olmaz. İlerde işin zorlaşır.
Ben de içiyorum yeşil çayımı şimdi...
Güzel olduğunu düşünüp bir filme takılayım dedim ama o kadar çok bölündü ki bir şey anlamadım.
Ay ama hastalık falan derken 1 haftadır yeşil çay içmemiştim, özlemişim. İyi geldi. :)
Canım menü gayet iyi görünüyo ama ben burçak ları anlamadım.Bildiğimi,z burçak bisküvi mi öyle ise 5 6 tane çok değilmi.Gerçi ekmek pek yok menün de ama burçak yerine 1 veya 2 dilim ekmek olsaydı sanki daha iyi olurdu gibi geldi bana
canım haklısın..regl olduğum için canım acayip tatlı çekiyor, ancak bu şekilde bastırabildim..bisküvi çok olduğu için de gün içinde ekmek yemedim..
iyi geceler arkadaşlar. bu gün kahvaltıda arkadaşlarımı sevgiyle ağırladım bir kısmı akşam yemeginede kaldılar biraz önce gittiler bende geçmişi okudum geldim.
malesef bu gün düzensiz ve pekde güzel olmayan bir menüm var ...
alkışı aldım sevindirik oldum da fundacım, yarın yine hastaneye gidicem, gitti kahvaltı ben yine simite talim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?