Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Üzülerek söylüyorum, son günlerde o kadar tembel oldum ki... Kahvaltıya yumurta haşlayacak, domates kesecek halim bile kalmadı. Her şey gözümde büyüyor.

Handemi bunu beğenmedi

Nasıl Spora geri döndün öyle de kendine dikkat edip özen göstermeni rica ediyorum arkadaşım

Ben değil, canim esim is icin Hong Kong a gidiyor...
allh kavuştursun canım benimm yaa..
ohh maşşlhh berivan süper valla...bu arada sen kaç yaşındasın canımm..ay ben ip atlamaya kalksam ev hoplar
canım ben okudum o yazını üstüne yorum da yaptım..benm ismim geçtiği için..sen de şu kişiler diye açıklama yap..içinde halen ben varsam bileyim yinede..ben en başta demiştim cnım bir hafta gündüz bir hafta gece gelirim diye.
ben mesaj sayım dolsun diye değil burda sizinle mutlu olduğum için geliyorum.deneme süresndeyimbiliyorum ama sen isim vermedikçe ben bu yazılanları tamamıyla üstüme alıyorum
çok teşekkür ederim..

ne demek canım ben de ilk geldiğimle bu sorunla karşılaştım canım benm..

Eveet Fundamın şerefine 200 defa ip atladım ve nefes nefeseyim:))
Şimdi yeşil çay yaptım eşime ve kendime balkon da içip azıcık keyif yapıcam ama burdayım kızlar görüşmek üzere:)))

evet kızlar benimde menüm

sabah:
1 kk peynir 2 dilim domates bisküvi bol çay
ara:
1 mandalina
öğlen:
4 ymek kaşığı ıspanak 1 bardak yoğurt 4 ymk kaşığı makrna
ara:
1 yeşil elma
akşam:
salata
ara:1 elma 1 mandalina
12:00-13:00 arası plates ve spor hareketleri 1 saate titrk kemer

İsim yazmamış mıydım zaten, yazdım diye hatırlıyorum ama... :44:
Neyse önemli değil, son kez yazıyorum demiştim. Son kalsın, aynı konuları açmayacağım tekrar. Böylece birkaç olaydan sonra geçmiş okunur belki... Gerçi okumayan hiç okumaz gibi geliyor bana... Neyse... :)

Aslında senin de bir uyarın oldu ama bekleme süren 2 haftayı zaten geçti. O yüzden bu hafta bir çarpı yemediğin sürece listedesin.

evet kızlar benimde menüm

sabah:
1 kk peynir 2 dilim domates bisküvi bol çay
ara:
1 mandalina
öğlen:
4 ymek kaşığı ıspanak 1 bardak yoğurt 4 ymk kaşığı makrna
ara:
1 yeşil elma
akşam:
salata
ara:1 elma 1 mandalina
12:00-13:00 arası plates ve spor hareketleri 1 saate titrk kemer

Spor için takdir ve tebrik ederim Şeydacım.

Ama menün eksik. Sabah da bisküvi var, miktarı yok. :)

Bu kadar az yiyerek olmaz. İlerde işin zorlaşır.

dün isim vermiştin canım bugn yazdında vermedin..neyse boşver..ben kendimi anlattım sen de beni anladın sorun yok

Spor için takdir ve tebrik ederim Şeydacım.

Ama menün eksik. Sabah da bisküvi var, miktarı yok. :)

Bu kadar az yiyerek olmaz. İlerde işin zorlaşır.

ayy cnım biskivi 5 tane yedim.dün gece saat 4 te yattım sabah 8 de kalktım..bu aralar sabhları miğdem çok bulnıyor bir şey yiyemiyorum..hem adetliyim hemde hemoroidim azdı..bunlarda sabah yememe engel oluyor canım..kendimi de hiç aç sayamam..öğlen makrana çok geldi ztn

Yeşil çayımı da içtim geldim.İşler güçler seyrediyorum kopuyorum resmen çok güldürüyor beni bu tipler yaaa:)))))

Ben de içiyorum yeşil çayımı şimdi...

Güzel olduğunu düşünüp bir filme takılayım dedim ama o kadar çok bölündü ki bir şey anlamadım.

Ay ama hastalık falan derken 1 haftadır yeşil çay içmemiştim, özlemişim. İyi geldi. :)

iyi geceler arkadaşlar. bu gün kahvaltıda arkadaşlarımı sevgiyle ağırladım bir kısmı akşam yemeginede kaldılar biraz önce gittiler bende geçmişi okudum geldim.
malesef bu gün düzensiz ve pekde güzel olmayan bir menüm var ...

Afiyet bal şeker olsun canım benim...:))))

canım haklısın..regl olduğum için canım acayip tatlı çekiyor, ancak bu şekilde bastırabildim..bisküvi çok olduğu için de gün içinde ekmek yemedim..

canım haklısın..regl olduğum için canım acayip tatlı çekiyor, ancak bu şekilde bastırabildim..bisküvi çok olduğu için de gün içinde ekmek yemedim..

Böyle ayarlamalar yaptığımız zaman mutlu oluyorum. Çünkü irademiz kazanmış oluyor, iştahımız değil.

Olsun canım, sen yine de yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…