- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.301
Ama niye böyle oldu yaa?
Değerlendirme:
Tuni'ye son 7 günde 3 gün mesaj ve menü yazmadı için 1. uyarı...
Arzu'ya son 7 günde 3 gün mesaj yazmadı için 1. uyarı...
Özellikle Arzu'nun gece attığı mesajları görünce elim çarpı atmaya gitmedi ama kurallarımız belli...
En paylaşımcı üyelerimize nazar mı değdirdik, ne oldu?
Yazamayacağınız önceden belli olduğu zaman haber verip izin alın. Kim derdi ki sizlere uyarı vereceğim...
Ayrıca Reyna'da hala haber vermediğine göre durumu kritik.
Funda paylaşım alanına baktın mı canım,püsküüt gitmez belki devam eder.ayırdığım zamandan yakınmıyorum,kimse okumuyor,sorularıma cevap yazmıyor ona kızıyorum demiş
günaydın üzümcüklerim hep beraber kilo aldık ,hastalandık simdi de topluca kayış mı atıyorsunuzzzzzzzzzz heeeeeeeeee
gelin çabuk
dünki menümmmmmmmm
sabah:2 dilim kepek ekmegi,peynir,domates,ve ıhlamır içtim
arada:1 elma
öglen:1 er tame salatalık,domates,havuç ve armut
arada :1 bardak yagsız sütten nescafe(dün de içmiştim ama unuttum yazmayı)
akşam:snitsel ama tavada pisirdim ben çokl et yıyemıyorum dr yagsız pistıgı sürece yiyebilecegi mi söyledi ve yanımda patates salatası
akşam :1 bardak ılık süt
ve sporrrrrrrr
40 dk tempolu yürüyüş ,20 dk da plates 1 saatte tamamladım
Yine spor yapılmış.
Ama bir şeyi merak ediyorum, öğle yemeğinin sadece salatadan oluşuyor olması diyetisyenin kararı mı?
hergün spor olacak bacımmmmm çok kararlıyım bu kez 7 aylık bır planla 58 kılo oluyorum yaaaaa o yuzden 7 ay boyunca cabalaacagım
enteresan gelebılrı ama dogru valla fundacım ilk bir ay ya salatalık ,domates,havuç,biber yada haslama yemek sos olarak da yogurt olabılır dedı ama haslama yemek nasl yapacagım işte iken
2.ay da çorba gelecek menümeanladım canım. Bir bildiği vardır o zaman.
2.ay da çorba gelecek menüme
fundacım 7 ay da 57 kılo olabılır mıyım düşüncesü bile heycanlandırıyo valla
7 aylık çizelge yaptık menüme tam uydugum gunler tru atıyorum o tarıhın karsısına 3 trum oldu bile
57'yi bilemem ama bu şekilde giderse ilk hedefine ulaşacağın kesin.
olursun berivan kız,ne 7ayı,sen bu hızla gidersen 7aya 50kilo olursun canım.ben diyete ilk başladığımda 1buçuk,2ayda 8kilo vermiştim.hemde gayet sağlıklı yemiştim.
Ama keşke haşlama yiyebilsen canım,protein almış olursun,daha hızlı zayıflarsın,kasların erimez.evden götürsen ne bileyim,orda ısıttırma şansın olmaz mı,ya da yemekhaneniz varsa rica etsen falan
Ama niye böyle oldu yaa?
Değerlendirme:
Tuni'ye son 7 günde 3 gün mesaj ve menü yazmadı için 1. uyarı...
Arzu'ya son 7 günde 3 gün mesaj yazmadı için 1. uyarı...
Özellikle Arzu'nun gece attığı mesajları görünce elim çarpı atmaya gitmedi ama kurallarımız belli...
En paylaşımcı üyelerimize nazar mı değdirdik, ne oldu?
Yazamayacağınız önceden belli olduğu zaman haber verip izin alın. Kim derdi ki sizlere uyarı vereceğim...
Ayrıca Reyna'da hala haber vermediğine göre durumu kritik.
ahahhhhhhhhh doğru söylüyorsun canım durum tritik püsküt ün yoklugun da takım içinn çaba olması gerekırken tam tersi tuni ve reyna yı merak ediyorum umarım kısa zaman da giderler
aslında bir deniyim bacım ısıtma imkanm olur evde akşamdan hazırlasam hasla ma ya bır sey olmaz demı kokma falan karnıbahar ,kabak falan haslasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?