Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aşağıda yazılanlar püsküütün yazısı ben kendimide gördüm yazdıklarında haklı aslında ama biz gitme çözüm bulalım dedik yanlış anladı oda kalmak istiyo emeğe saygı olsun istiyo lütfen okuyalım..

Arkadaşlar konuya dair yazdığım mesajlarda ortak bir anlatım vardı.
Ayırdığım zamandan yakınmadım hiçbir zaman. Haftada toplam 1-2 saat ayırmayı hiç önemsemiyorum çünkü.
Benim için konu; yazdığım etap değerlendirmesi mesajının, dolayısı ile sorduğum soruların okunması ve cevaplanması.
Beklerdim ki; biriniz bunu fark etsin ve mesajlarımın okunabilirğini sağlamak için bir çözüm önersin.
Yoksa; şunu yapalım ama benim vaktim yok demenin kimseye bir faydası olmaz.

Yarın, ameliyat sonrasında iyi haberlerle geleceğime inanmak istiyorum. Geldiğimde bununla ilgili bir çözüm görürsem ne ala...

Bilmem anlatabildim mi?

şimdi fikri olan yada olmayan herkes lütfen paylaşım alanına gitsin bişiler bulmaya çalışsın arkadaşlar yarışma elden gidiyo hadi kızlar uyanın artık.

Ama niye böyle oldu yaa?

Değerlendirme:

Tuni'ye son 7 günde 3 gün mesaj ve menü yazmadı için 1. uyarı...

Arzu'ya son 7 günde 3 gün mesaj yazmadı için 1. uyarı...

Özellikle Arzu'nun gece attığı mesajları görünce elim çarpı atmaya gitmedi ama kurallarımız belli...

En paylaşımcı üyelerimize nazar mı değdirdik, ne oldu?

Yazamayacağınız önceden belli olduğu zaman haber verip izin alın. Kim derdi ki sizlere uyarı vereceğim...

Ayrıca Reyna'da hala haber vermediğine göre durumu kritik.

Funda paylaşım alanına baktın mı canım,püsküüt gitmez belki devam eder.ayırdığım zamandan yakınmıyorum,kimse okumuyor,sorularıma cevap yazmıyor ona kızıyorum demiş

ahahhhhhhhhh doğru söylüyorsun canım durum tritik püsküt ün yoklugun da takım içinn çaba olması gerekırken tam tersi tuni ve reyna yı merak ediyorum umarım kısa zaman da giderler

günaydın üzümcüklerim hep beraber kilo aldık ,hastalandık simdi de topluca kayış mı atıyorsunuzzzzzzzzzz heeeeeeeeee
gelin çabuk
dünki menümmmmmmmm
sabah:2 dilim kepek ekmegi,peynir,domates,ve ıhlamır içtim
arada:1 elma
öglen:1 er tame salatalık,domates,havuç ve armut
arada :1 bardak yagsız sütten nescafe(dün de içmiştim ama unuttum yazmayı)
akşam:snitsel ama tavada pisirdim ben çokl et yıyemıyorum dr yagsız pistıgı sürece yiyebilecegi mi söyledi ve yanımda patates salatası
akşam :1 bardak ılık süt
ve sporrrrrrrr
40 dk tempolu yürüyüş ,20 dk da plates 1 saatte tamamladım

Funda paylaşım alanına baktın mı canım,püsküüt gitmez belki devam eder.ayırdığım zamandan yakınmıyorum,kimse okumuyor,sorularıma cevap yazmıyor ona kızıyorum demiş

Baktım Pelincim, bir öneri yazdım ama başka bir arkadaş hali hazırda gönüllü olmuş. Umarım yazılanlardan bir çare bulunur.

Aslında orda da yazdığı gibi tüm takım üyelerinin karar defterini ve paylaşım alanını okuması gerektiğine inananlardanım. Ben ilk geldiğim günlerde hepsini okumuştum çünkü... Yani kaptan değilken de okumuştum, kimse de bana "oku" dememişti. Ama pek çok kişiye zahmetli geleceği için ben bunu takımda hiç gündeme getirmedim. :) Yarışmayı daha iyi tanıyıp, yarışmaya hakim olmak isteyen arkadaşlar zaten okuyorlardır diye düşünüyorum.

Yine spor yapılmış.

Ama bir şeyi merak ediyorum, öğle yemeğinin sadece salatadan oluşuyor olması diyetisyenin kararı mı?

pelincim:ip atlama işi çok zevkli canım dene ben ce yaparsın
fundacım menüler de spor da iyi bugun domates ve yumurta ye tatlım
handecim :ip atladıgına cok sevındım insan nefes nefese kalıyo arada parmak ucuma carpıyo ip nasıl canım acıyo bırakmak yok arttıracagım da
funda tatlım üye kararına resmen seslı güldüm 6 ziyaretci falan abone listemiz epey kalabalık
şeydacım 22 yaşındayım canımmmm menü güzel tatlımmmmmmm
raa cım : günü kurtarmışsın canımmmmmmmmm
arzucum da yürüyüş yapmış rakibelerim bakıyorum beni geçmeye çalısıyorsunuz heeeeeeee hiç ugrasmayın ben mezun olacagım önce
pelin kız o kadar vahım mı durum çocuk olunca evlenmeyı 1 kez çocugu da 2 kez düşünecegım

Yine spor yapılmış.

Ama bir şeyi merak ediyorum, öğle yemeğinin sadece salatadan oluşuyor olması diyetisyenin kararı mı?

hergün spor olacak bacımmmmm çok kararlıyım bu kez 7 aylık bır planla 58 kılo oluyorum yaaaaa o yuzden 7 ay boyunca cabalaacagım

enteresan gelebılrı ama dogru valla fundacım ilk bir ay ya salatalık ,domates,havuç,biber yada haslama yemek sos olarak da yogurt olabılır dedı ama haslama yemek nasl yapacagım işte iken

Anladım canım. Bir bildiği vardır o zaman.

Olursun berivan kız,ne 7ayı,sen bu hızla gidersen 7aya 50kilo olursun canım.ben diyete ilk başladığımda 1buçuk,2ayda 8kilo vermiştim.hemde gayet sağlıklı yemiştim.
Ama keşke haşlama yiyebilsen canım,protein almış olursun,daha hızlı zayıflarsın,kasların erimez.evden götürsen ne bileyim,orda ısıttırma şansın olmaz mı,ya da yemekhaneniz varsa rica etsen falan

aslında bir deniyim bacım ısıtma imkanm olur evde akşamdan hazırlasam hasla ma ya bır sey olmaz demı kokma falan karnıbahar ,kabak falan haslasam

üzülme canım biliyordum uyarı alacağımı..

ama zor günler geçiriyorum anladığınız üzere

önce şöyleydi melek oğlum saat 21.30da güzelce sütünü içer ve uyurdu
yatağına koyardık
bizde çayımızı içerdik tv izlerdik int takılırdık vs( çok paylaşım yaptığım zamanlar)

ama artık şöyleki saat nerdeyse 12ye kadar yatmıyor yatırmak istediğimde ağlama krizine giriyor ve yaklaşık 1 saate yakın sakinleşmiyor
kuzucuk azı dişlerini çıkartıyor e kolay değil 2 gündürde ayrıca grip(
gerçi artık oğlumun durumunu anlatmaktanda çekiniyorum sürekli aynı şeyleri söylüyormuşum gibi oluyor ama durum bu
dünde uyarı alacağımı bildiğim için saat 23.00 gibi yazma girişiminde bulundum halimi bi görseydiniz bi elimde çığlık çığlığa oğlum bi elimde ipad yazmaya çabaladım
ama olmadı sonra kendime kızdım oğlun burda ağlarken derdin ne senin dedim annesin sen kendine gel ve fırlattım attım ipadı(
neyse uyuttum bizim yataktaydı yanına yattım hala aklım burdaydı içeri gittim yazayım bikaç birşey diye ama kuzucuk bir çığlık ben yanında yokum diye koştur koştur tekrar geldim ve yazabilme olasılığım o an için bitti zaten(
bu arada eşim sağolsun ilgilidir ama oğlum kafayı bana taktımı onu gözü görmüyor özellikle ağladığı zamanlarda

durum budur inş oğlum bi an önce eski düzenine ve sağlığına kavuşur

gece boyuda sürekli kalkarak ağladı ve ben şu an zombi gibiyim uykusuz ve müthiş bir baş ağrısı((

aslında bir deniyim bacım ısıtma imkanm olur evde akşamdan hazırlasam hasla ma ya bır sey olmaz demı kokma falan karnıbahar ,kabak falan haslasam

sebze haşlayacaksan onu ısıtmana gerek yok zaten soğuk yenir..
bu arada yaptınmı bilmiyorum daha önce ama karnıbahar brokoli haşlayıp üzerine knorrun fesleğenli kekikli salata sosu var ben onunla yapıyorum çok güzel oluyor
direk fesleğen kekik zeytinyağı ve limonda katabilirsin
tupperında salata kabı var çok orjınal ne kokutuyr ve dökülüyor
üzerinde kendi çatalı bıçağı ve sosunu sonra eklemek istersen sosluğu var
işyerine götürmek için çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…