- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.341
Şimdi evli değilim diye çok ciddiye almayacaksınız belki... "Önce bir evlen, kararın değişir." falan diyeceksiniz. Ama ben de aynı düşünüyorum. O kadar büyük sorumluluk altına girmek de bana zor geliyor, cesaret edemem. Zaten günümü kendime bile yetiştiremezken bir çocuğa hiç yetiştiremem herhalde... :) Bir de daha bir sürü sebep... Neyse çok konuşmayayım. :)
Teşekkür ederim Sinemcim. Zor olacağını hiç düşünmüyorum ama hesaplara 2. bir gözün bakmasında her zaman fayda var.
Ne güzel yapıyorsun Sinemcim, keşke herkes senin gibi okusa...
-----------
Ay kızlar... Bu yazdıklarımı tam gönderecektim ki bilgisayar dondu. :S Tam "eyvah" demiştim ki hayret ettim kayıtlı kalmış. Sinem'in yazdıklarını parça parça bölene kadar o kadar uğraşmıştım ki yazdıklarımın yarısını atlamak zorunda kalacaktım. Kısa cevaplar verecektim. Ama neyseki kalmışlar.
sinemciiimmmmmm gelmiş hosgeldin özlemişim sohbetlerınızı denk gelemıyoruz menülerimi sporu mu begendiğinine sevindim artık böyle hedefe yürümüyorum koşuyorum resmennnnnn
Fundacım, evlen bir kararın değişir yada hep bu kararda kalırsın diyemem. Ben herzaman sunu soylerim, Hayatta hiçbirşey herkeste noktasına virgülüne aynı gerçekleşmez..
Ben 6 yıllık evliyim, ama evlende soyle boyle demem kımseye. Çünkü ben evlenmeden once de cocuk ıstemıyordum ve evlendikten sonrada aynı düşüncedeydim. Ama evlendiğimde bu kararı tek basıma almadım.. ve once eşime bu konudakı negatif dusuncelerimi de soylemedım, cunku benden etkılenerek değilde, gercekten ne hısettıgını anlasın ıstedım. Sonuc olarak o da benımle aynı sebeplerden ıstemıyor. Hatta ben dısarda cocuk gordugumde ay ne tatlı olurum bazen ama onun simdiye kadar nerdeyse 1-2 tane sempatı duyabıldıgı cocuk oldu. :) Hayatı cok işgal etmesi dısında, biz çok edi büdü bir çift oldugumuz içinde istemiyoruz. Yani hayatta sıkıntılar guclukler var ama bız ilişkimiz konusunda, zaman gecırme konusunda cok uyumluyuz. Bunun içine 3.kişi istemiyoruz. :)
Dün eve gelmeden önce markete gittik. Aylık alısverıs yapalım dıye. Makarna reyonunda bakınırken yeni makarnalar cıkarmıs Filiz makarna onları gordum. çokk guldum ama :)))
YUMURTALI KIRPIK dıye bır makarna cıkarmıs.
benim bıdıklardan birinin ismi KIRPIK ya, dedim benimkini kaçırmışlar. hemen aldım tabı bıtane bakalım yapıcam bu aksam nasıl birşeymiş yumurtalı kırpıkben hep sade kırpık yemiştim :)))))
Ne düşündüğünü söylemeyerek mi evlendin, ben mi yanlış anladım?Ben yapmazdım hayatta... Ya adam çocuk istiyorsa... İyi kötü konuşmuşsunuzdur gerçi...
Biz de ortak düşüncelerimizden dolayı istemiyoruz. Ama "kesinlikle hayır" demiyoruz. Bir çocuk için hayat şartlarımızı ciddi şekilde değişmesi gerektiğini düşünüyoruz. Ve ben de 25 yaşındayım açıkcası... 30-32 yaşından sonra hayatta doğurmam. O zamana kadar da düşündüğümüz kadar büyük değişimler olur mu bilemem... Biraz zor gibi...
Ay çok güzel... İyi ama nasıl yiyeceksin o makarnayı? Yerken adı aklına gelmeyecek mi?Kıyabilecek misin Kırpık'ına?
Ne düşündüğünü söylemeyerek mi evlendin, ben mi yanlış anladım?Ben yapmazdım hayatta... Ya adam çocuk istiyorsa... İyi kötü konuşmuşsunuzdur gerçi...
Biz de ortak düşüncelerimizden dolayı istemiyoruz. Ama "kesinlikle hayır" demiyoruz. Bir çocuk için hayat şartlarımızı ciddi şekilde değişmesi gerektiğini düşünüyoruz. Ve ben de 25 yaşındayım açıkcası... 30-32 yaşından sonra hayatta doğurmam. O zamana kadar da düşündüğümüz kadar büyük değişimler olur mu bilemem... Biraz zor gibi...
-------
DÜZELTME: "Tek başıma almadım kararı" demişsin ya canım. Ondan bu kadar açıklama yapma gereği duydum. Yani kendi kafama göre konuşuyorum sanma diye. :) Yoksa gevezeliğimle hiçbir alakası yok.
Ay çok güzel... İyi ama nasıl yiyeceksin o makarnayı? Yerken adı aklına gelmeyecek mi?Kıyabilecek misin Kırpık'ına?
Yok yanlış anlamadın :))) evet soylemedım. onu soylecek vakıt olmadı :))) biz cok eski tanısıyoruz ama, çıkma gibi bir zamanımız olmadı :) o antalyadaydı ben istanbul agustos sonu gorustuk açıldık mı denır bırbırımıze ne denır unuttum o olayları :) kasımda da evlendık. o 3 ayda yüz yüze 3 kere gorustuk. evet isteseydi bomba olacaktı benim için. :) ben aslında haddinden fazla planlı yaşayan bırıyım. ama bazen ne kadar planlı programlı olsanda hesap edemedıgın şeyler oluyor. o da benım atladığım buyuk noktalardan bırıydı. :) ama şükür o bomba patlamadı. ciddi bir konuydu ve hemfikir çıktık. :)
---------------------------------
offf hemde nasıl kıyarım varyaaaa her aksam yemekten sonra sade kırpık yıyordum zaten
kıymaya kıyıcamda gulmekten yıyebılcekmıyım onu bılmıyorum.
mesajı yazarken bıle ara verıp bır parca kopardım budundan dayanamadım.masallah ogluma cok tatlı yaaa :))))
neyi sanma demişsin onu anlamadım :)))))) bişeyi yanlış mı anlarım sandın acaba ? :)))
ben yanlıs bısey anlamadım ama. yanı ne sanacagımı sandıysan ben onu sanmadım. ay ne acaip bu cumle oldu bu yaaaa
Sinemcim o zaman dört ayak üstüne düşmüşsün... :) Şanslıymışsın gerçekten. Çünkü böyle düşüncelere bizim toplumumuzda hiç denecek kadar az rastlanıyor.
--------
Benim de canım çekti ne yalan söyleyeyim.
Yani kendi kafasına göre konuşan çocuklar gibi görünmeyim diye. "tek başıma almadım" deyince hafif üstüme alındım; tabi sen bana da söylemiş olsan öylesine de söylemiş olsan kötü anlamda söylemediğini de biliyorum.
Benim dediklerim daha acayip oldu şimdi sanki.
Ay neyse Sinemcim, bir problem yok.
aynen oyle tam kedi misali. hakikaten cocuk ıstemeyen az bır topluluk var. karsımdakı ınsan farklı olsaydı buyuk sorunlar yasanabılırdı.
--------------
hemen 1 porsiyon koyayım tabaga :)))) benım tosunda bu ıstah varken eksilmez bır yerı sanada banada yeter :))
-----
hımmm şimdi anladım, ama dediğin garip değilde komik oldu. canım o kararı senle nıye alayımsen mı buyutucen cocugu :))))))
ya fundacım biz genelde seninle iletişimde cok ıyıyız ama yanlıs anladıgımız zaman da cok komık yanlıs anlıyoruz bırbırımızı :)))))
ya kaç saattir acaip yağmur yagıyor. elektrik gitmezse iyidir.antalyanın yagmuru şaka gıbı ya 1 gunde kış geldi.
Kesilmez umarım Sinemcim... Antalya'nın yağmurunda şaka gibi olan kısım ne bu arada?
İzinli bile olamadın ki daha, üye olamadın...
Onursal üyemizsin sen bizim.
----
Bu arada takımdaki haberi olmayan arkadaşlara tekrar bir hatırlatma yapayım:
Esin aramıza katılacak ama şu an özel bir takım işlerinden dolayı katılamıyor. Ben de dört gözle işlerini bitirip dönmesini bekliyorum. Ayrıca kendisini bazı kaçak üyelerimizin aksine neredeyse her gün takım başlığını okuyanlar kısmında görüyorum. Her gün giriyordur belki de ama ben kaçırıyorumdur. :)
----
Takım ruhunu seviyorum canım, umarım en kısa sürede aramıza katılırsın.
berivannnn26,
Buffy26,
pinkyeffect,
Funda08+
Canlar naber napıyonuz kızlar özledim hepinizi.Sizin isimlerinizi yazdım çünkü şuan sizleri görüyorum burda.Yoksa hepiniz cansınız kuzular
ah beybim birtanesin sen : ) dünyanın en tatlı kaptanısın. Inan en cok bu takımı gözetliyorum. Sen , sinem, pelin.... Raa ,handemi, mucize77 bunları hiç bakmadan yazıyorum... Hepinizi okuyorum... Bir de karataycılara bakıyorum ... Bir de internetten bakıyorum bu siteye ne katabilirim diye.... Sorma dün '' akşam 18 den sonra yemeyenlere'' takıldım. Evet aşağı yukarı bakmadığım gün yok gibi... Bugun şehir dısına cıkıyorum bir gün bakamıcam sonra yine bakarım :) önce fundayı sonra hepinizi seviyorum : )
şaka bir yana funda beni buraya en cok senin olumlamaların bağladı. Bir de aramızdaki art niyetsiz diyaloglar... Evet işlerim bir an önce bitsin istiyorum... Ben de gelcem.. : )
** inceciğim...
Hobuldum Sinemim :))
Nabersiniz canlar nasıl gidiyor bakalım.Ben anladım artık gündüz girmem çok zor oluyor ya evde değilim evde olunca da misafirim oluyor.Kafam dolu oluyor yani neyseki çocuklar erken uyuyor artık ve gece bana kalıyor daha rahat girebiliyorum.Bugün yine koştur koştur bu saat oldu daha yemek yok Allahım birileri yemek yemeği yasaklasın nolur,yada arada bir arasa da eşim ''bugün yemek yapma'' dese nolur.Valla çok yoruldum ya uffff:///
Bu arada Sinemcim dişli rakip isterim demişsin tam istediğin gibiyim şu 2 gündür valla hızıma yetişmek mümkün değil:))
Bir yerler de düşüp kalmazsam iyi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?