Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oooo berivan baya gaza gelmiş maşallah
kim tutar seni berivannnnnn:))))

Tunaydın Fıstıklar.. bayag uzun surdu gecmısı okumam ve yazmam :)

küçük üzümüm benim bu hafta takımın gururu oldun valla. yerim seni minik üzüm :) masallah fıstıgıma nazar degmesın

pelincim alemsin yaa :))))) kafama takmıyorum hayatım kemeri belime takıyorum :) şaka bir yana bu kemerler yıllardır var, o bir yana cok daha uzun yıllardır bölgesel zayıflama var o da bu kemerlerin daha pro hali. oyle bir saglık sorunu değil ölüm olsa bir tek doktorun duymazdı fıstıgım. ortalık yıkılırdı.

weeeeööööwww yerim seni cincoş bakıyorum menu 1 gunde silkelenmiş artı ipler falan :)))) işte budur..... ben kek, talı yiyen rakip değil boyle hırçın dişli rakip istiyorum.
afiyet olsun fıstık..

Herkesi atıp takımı ziyaretçilerle baştan kuracağım.

3 üye, 6 ziyaretçi var... Ziyaretçiler üyelerden daha sadık.

gulmekten konusamıyorum desem yerıdırrrr....

afiyet olsun şeydacım. bir kemerci daha

arzucum afıyet olsun, guzel menu ama eskisi gibi devamlılıgını getır canım benım..

tunaydın :) esim 1de 1.30da gıdıyor pelincim kahvaltı onun hazırlanması anca bu saatlerde gelebılıyorum. dun sabah once arabayı servıse goturecektık ordanda gezme yapıcaktık. ama arabanın işi uzun dediler. bizde oyle bır durumu akıl edemediğimizden tek araba gıttık. yayan kaldık üstelik arabadan almamız gereken malzemeler oldugu ıcın elimizde de 2 torba :)))
biz yat limanında el ele gezerız dıyorduk olmadı tabı oyle bırsey. yıne kendı bolgemızde takıldık :) ama guzel gectı hatta aksam yemegımızı balkonda yedık. biz tam cıktık yagmur basladı dogal bır romantızım oldu

biz gecen sene cocuk yapmama kararı aldık pelincim :) yani senin tabirinle sultanlıktan vazgecmeye nıyetımız yok. :) aynen baslıca o dediklerin zaten bu kararın sebepleri. :) allah sizlere kolaylık versin ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah kıymet bılsınler..

Fundacım, cok hakim değilim bu konuya ama hafta basından berı aklımda o iş. ben elimden geldiğince yardım ederim canım.

Kesinlikle katılıyorum. yarısmaya daha hakım oluyor ınsan bende basından berı hep okuyorum ama yazmıyorum. cunku genel konularda bızım adımıza zaten kaptan yazıyor. ama her zaman okumakta fayda var..

tunicim allah şifa versin bıdığına

aaaa aşkolsun kız berişşş
ne demek umarım en yakın zamanda giderlerrr((((

canım girerler diye yazmıstır beriş ''R'' ''D'' olmustur :)

dun izinliydim menu bildiriminden de muaftım ama yıne de yazayım sımdı paylaşmak için...

komik bir menu ama :))))

sabah, ara, öğle :
1+çeyrek simit :)))

sabah 7den 4e kadar simit kemirdim durdum :)

ara
6 badem
1çay bardağı süt

aksam
3 kasık kıymalı patlıcan
3 kasık yogurt

Tunicim anlıyorum canım. Sürekli aynı şeyleri yazıyormuş gibi de düşünme, dinleriz biz seni. :)

O zaman nasıl bir ayarlama yapalım sana? Günün belli bir saatinde giremeyeceksen eğer, sıkıntılı durumlar bitene kadar izinli mi yazalım? Sen söyle canım.

Sinemcim hoşgeldin. :)

İlerleyen öğünleri hafif tutmuşsun, çok problem olmaz. Gerçi susamlar yağlıdır ama... :) Sen ayarlarsın onu zaten bugün.

Sinemcim hoşgeldin. :)

İlerleyen öğünleri hafif tutmuşsun, çok problem olmaz. Gerçi susamlar yağlıdır ama... :) Sen ayarlarsın onu zaten bugün.

Hoşbuldum Fundacım :)

yok canım susam falan pek kalmadı ustunde :)) yoldum resmen tavuk gıbı simit'i. :) ama bugun hakikaten biraz hafif tutucam. ogunleri. sabah ozellikle cok sıkı yaptım kahvaltıyı.

Dondurucuya atmak için kofte yapıcam bugun kalkıyımda baslıyım bıran once erken erken bıtsın işim. mutfakta da bir yeşil çay içerim hem :)

aaaa aşkolsun kız berişşş
ne demek umarım en yakın zamanda giderlerrr((((

Sen yazana kadar fark etmemiştim bile. :) Giderler yazar mı hiç, "gelirler" yazmak istemiştir Berivan. :)

gulmekten konusamıyorum desem yerıdırrrr....

Şimdi evli değilim diye çok ciddiye almayacaksınız belki... "Önce bir evlen, kararın değişir." falan diyeceksiniz. Ama ben de aynı düşünüyorum. O kadar büyük sorumluluk altına girmek de bana zor geliyor, cesaret edemem. Zaten günümü kendime bile yetiştiremezken bir çocuğa hiç yetiştiremem herhalde... :) Bir de daha bir sürü sebep... Neyse çok konuşmayayım. :)

Fundacım, cok hakim değilim bu konuya ama hafta basından berı aklımda o iş. ben elimden geldiğince yardım ederim canım.

Teşekkür ederim Sinemcim. Zor olacağını hiç düşünmüyorum ama hesaplara 2. bir gözün bakmasında her zaman fayda var.

Kesinlikle katılıyorum. yarısmaya daha hakım oluyor ınsan bende basından berı hep okuyorum ama yazmıyorum. cunku genel konularda bızım adımıza zaten kaptan yazıyor. ama her zaman okumakta fayda var..

Ne güzel yapıyorsun Sinemcim, keşke herkes senin gibi okusa...

-----------

Ay kızlar... Bu yazdıklarımı tam gönderecektim ki bilgisayar dondu. :S Tam "eyvah" demiştim ki hayret ettim kayıtlı kalmış. Sinem'in yazdıklarını parça parça bölene kadar o kadar uğraşmıştım ki yazdıklarımın yarısını atlamak zorunda kalacaktım. Kısa cevaplar verecektim. Ama neyseki kalmışlar.

Son düzenleme:
TUNİ ABLACIM Allah kolaylık versın zor iş hem grip hem diş çıkartıyor kıyamam ablacımmmm çok geçmiş olsunnnn

menüleimi begenmenize çokkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmm

sinemciiimmmmmm gelmiş hosgeldin özlemişim sohbetlerınızı denk gelemıyoruz menülerimi sporu mu begendiğinine sevindim artık böyle hedefe yürümüyorum koşuyorum resmennnnnn

tahmin ettim zaten de takılayım demiştim
gülen surat yerine üzülen koyunca baya ciddiye almışım gibi olmuşşş şimdi farkettimm

teşekkür ederim fundacım
beni bi süre izinli yazarsan iyi olacak sanırım
hiçbişeye yetişemiyorum çünkü
peki bu izin olayı en son en az 3 hafta olacak denilmişti öyle değilmi şu an?

teşekkür ederim fundacım
beni bi süre izinli yazarsan iyi olacak sanırım
hiçbişeye yetişemiyorum çünkü
peki bu izin olayı en son en az 3 hafta olacak denilmişti öyle değilmi şu an?

Kural Karar Defteri'ne girdi Tunicim. Şu şekilde:

En az 2 haftalık bir izin alınabilir. Bir yılda en fazla 3 ay izinli olunabilir.

-----------

2 hafta izinli yazarsak tartıda da izinli yazmamız gerekir. Ama eğer 3-5 gün dersen aramızda hallederiz. Sen kararını ver canım.

tuni abla izin alma ya arada gir

Tunicim bir düzeltme yapayım:

3 ay olarak yazılmamış deftere.

"Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır." denmiş.

Yani izinli yazarsak 1 hakkın gitmiş olacak.

fundacım sen beni izinli yaz istersen canımda ben yine erkenden gelmeye çalışırım
ama listedede izinli olayım bu kargaşada ne yaptım ne ettim inan bilmiyorum günde 10 defa tartılan ben artık tartılamıyorum bile:))

O zaman takım listesinde yarından itibaren izinli olacaksın. Tartıda da bu cuma ve bir sonraki cuma izinli olacaksın.

Böyle mi yapalım?

Sen bize geri döneceğin tarihi ver istersen, daha doğru bir hesap olur. Bu arada Berivan izin alma, arada gir demiş. :) İzinli görünebilirsin ama istediğin zaman girip yazabilirsin canım. Tabi hergün 5 kere yazarsan yine "izinli yarışmacı mesaj atıyor" diye dedikodumuzu yaparlar, ona göre...

Evet valla ben yapacam 5. takımın izinli yarışmacısı mesaj atıyor diye cümle aleme bildirecem : )

** ajanım ben ajan...

Evet valla ben yapacam 5. takımın izinli yarışmacısı mesaj atıyor diye cümle aleme bildirecem : )

** ajanım ben ajan...

İzinli bile olamadın ki daha, üye olamadın...

Onursal üyemizsin sen bizim.

----

Bu arada takımdaki haberi olmayan arkadaşlara tekrar bir hatırlatma yapayım:

Esin aramıza katılacak ama şu an özel bir takım işlerinden dolayı katılamıyor. Ben de dört gözle işlerini bitirip dönmesini bekliyorum. Ayrıca kendisini bazı kaçak üyelerimizin aksine neredeyse her gün takım başlığını okuyanlar kısmında görüyorum. Her gün giriyordur belki de ama ben kaçırıyorumdur. :)

----

Takım ruhunu seviyorum canım, umarım en kısa sürede aramıza katılırsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…