- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.321
günaydın üzümcüklerim hep beraber kilo aldık ,hastalandık simdi de topluca kayış mı atıyorsunuzzzzzzzzzz heeeeeeeeee
gelin çabuk
dünki menümmmmmmmm
sabah:2 dilim kepek ekmegi,peynir,domates,ve ıhlamır içtim
arada:1 elma
öglen:1 er tame salatalık,domates,havuç ve armut
arada :1 bardak yagsız sütten nescafe(dün de içmiştim ama unuttum yazmayı)
akşam:snitsel ama tavada pisirdim ben çokl et yıyemıyorum dr yagsız pistıgı sürece yiyebilecegi mi söyledi ve yanımda patates salatası
akşam :1 bardak ılık süt
ve sporrrrrrrr
40 dk tempolu yürüyüş ,20 dk da plates 1 saatte tamamladım
Tünaydınnnnnnnn canlarımmmmmm ablalarımmmmmmmmm (hehe en küçüğünüz benim )
diyet süper gidiyo
dünkü menüm
sabah:1,5 dilim çavdar ekmegi,peynir1 bardak süt içinde de 1 çay kaşıgı bal vardı (annem zorla ısrarla içirdi )
arada da :1 elma
öglen :1 domates,satatalık,havuç ve bir armut
akşam :acayip acıkmıştım annem fırında yagsız tavuk ve patates yapmıştı sınırsız benim diyetim de ,yanım da salatalık ve domates dogradım ve yedım
2 kupa yeşil çay ve 1,5 anca içebildim su
veeeeee sporum
250 ip atladım ,pilates yaptım hareketleri biliyorum ,twist yaptım nasısl terledımDolu dolu 1 saat spor yaptım yani sonrada duş aldım yattım
günaydın üzümcüklerim hep beraber kilo aldık ,hastalandık simdi de topluca kayış mı atıyorsunuzzzzzzzzzz heeeeeeeeee
gelin çabuk
dünki menümmmmmmmm
sabah:2 dilim kepek ekmegi,peynir,domates,ve ıhlamır içtim
arada:1 elma
öglen:1 er tame salatalık,domates,havuç ve armut
arada :1 bardak yagsız sütten nescafe(dün de içmiştim ama unuttum yazmayı)
akşam:snitsel ama tavada pisirdim ben çokl et yıyemıyorum dr yagsız pistıgı sürece yiyebilecegi mi söyledi ve yanımda patates salatası
akşam :1 bardak ılık süt
ve sporrrrrrrr
40 dk tempolu yürüyüş ,20 dk da plates 1 saatte tamamladım
nazar etme ne olur titre senin de olur:)
bakın şimdi ben yine gamlı baykuş gibi uğursuz uğursuz ötmüş olucam ama valla doktorumda duymuştum,adamın biri bu kemer yüzünden ölmüş.ölüm sebebi beyne giden aşırı titreşim.?????
Neyse önce menümü paylaşim canlar
Sabah : bir yumurta,azıcık beyaz peynir,2 tane altınbaşak bisküvi,yeşil çay
Ara : 2 hurma
Öğlen : 5 kaşık ıspanak yemeği,1 dilim ekmek,2 kaşık yoğurt
Ara : 5 fındık,5 adet kuru üzüm (siyah olanlarından)
Akşam : 1 kepçe çorba,3 kaşık taze fasülye,3 kaşık makarna
Yatmadan yeşil çay içicem bide mutfağı topladıktan sonra ip atlamayı düşünüyorum.Alt katta komşunun misafiri var acaip sesleri var çocukların sanırım sorun olmaz bu akşam ip atlamam:))))
Herkesi atıp takımı ziyaretçilerle baştan kuracağım.
3 üye, 6 ziyaretçi var... Ziyaretçiler üyelerden daha sadık.
evet kızlar benimde menüm
sabah:
1 kk peynir 2 dilim domates bisküvi bol çay
ara:
1 mandalina
öğlen:
4 ymek kaşığı ıspanak 1 bardak yoğurt 4 ymk kaşığı makrna
ara:
1 yeşil elma
akşam:
salata
ara:1 elma 1 mandalina
12:00-13:00 arası plates ve spor hareketleri 1 saate titrk kemer
Cok geç kaldım kizlar özür dilerim yeni güne geçtiğimiz icin dünkü menüm diyelim
1 kupa sade nescafe
Sabah : 1 bardak süte, 5 kasık nesfit, 2 kuru kayısı,3 kara üzüm
Öğlen : 1 kase çorba, 1 domates, 1 dilim Çavdar ekmegi
Ara : 1 elma, 5 badem
Aksam : 1 tabak ispanak, 3 kasık yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara : 1 anjelik
Hadi kızlar uyanın da gelin artık,bir saattir burda sizi bekliyorum,deli gibi kendi kendime yazıp duruyorum.
Hadi sinem,yollamadın mı kocacığını.izin gününüz keyifli geçmiştir umarım.tadını çıkar canım,çocuk olunca keyif kelimesini hayatından çıkarıyorsun,özellikle ilk iki yıl,uykunu alıp kendi kendine uyanmayı unut,duş keyfini,çeşit çeşit duş jellerini,şampuanları,ponza taşlarını,keseleri,unut,bebiş çığlığı basmadan bir şampuan bir lif yaparsan ne ala,kocacığına sımsıkı sarılıp uyumayı unut,farklı saatlerde uyuyup farklı saatlerde uyanıyorsun,daha neler neler....yani bekarlık sultanlık derler ya,bence asıl sultanlık evli ve çocuksuz olmak.tadını çıkarın:)
Günaydın takım.
Berivan da gelmiş, günaydın canım.
------
Bu cuma listeleri biz yayınlayacağız. O gün boş olan arkadaşlardan yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum. Her takımın ortalamasını gerek bireysel, gerek genel olarak kontrol etmeyi planlıyorum. Genelde dikkat edilmiyor buna ama ben Püsküüt de ayrılmışken daha özenli olmaktan yanayım. Zaten yine de kontrol ederdim.
Ama niye böyle oldu yaa?
Değerlendirme:
Tuni'ye son 7 günde 3 gün mesaj ve menü yazmadı için 1. uyarı...
Arzu'ya son 7 günde 3 gün mesaj yazmadı için 1. uyarı...
Özellikle Arzu'nun gece attığı mesajları görünce elim çarpı atmaya gitmedi ama kurallarımız belli...
En paylaşımcı üyelerimize nazar mı değdirdik, ne oldu?
Yazamayacağınız önceden belli olduğu zaman haber verip izin alın. Kim derdi ki sizlere uyarı vereceğim...
Ayrıca Reyna'da hala haber vermediğine göre durumu kritik.
Baktım Pelincim, bir öneri yazdım ama başka bir arkadaş hali hazırda gönüllü olmuş. Umarım yazılanlardan bir çare bulunur.
Aslında orda da yazdığı gibi tüm takım üyelerinin karar defterini ve paylaşım alanını okuması gerektiğine inananlardanım. Ben ilk geldiğim günlerde hepsini okumuştum çünkü... Yani kaptan değilken de okumuştum, kimse de bana "oku" dememişti. Ama pek çok kişiye zahmetli geleceği için ben bunu takımda hiç gündeme getirmedim. :) Yarışmayı daha iyi tanıyıp, yarışmaya hakim olmak isteyen arkadaşlar zaten okuyorlardır diye düşünüyorum.
üzülme canım biliyordum uyarı alacağımı..
ama zor günler geçiriyorum anladığınız üzere
önce şöyleydi melek oğlum saat 21.30da güzelce sütünü içer ve uyurdu
yatağına koyardık
bizde çayımızı içerdik tv izlerdik int takılırdık vs( çok paylaşım yaptığım zamanlar)
ama artık şöyleki saat nerdeyse 12ye kadar yatmıyor yatırmak istediğimde ağlama krizine giriyor ve yaklaşık 1 saate yakın sakinleşmiyor
kuzucuk azı dişlerini çıkartıyor e kolay değil 2 gündürde ayrıca grip(
gerçi artık oğlumun durumunu anlatmaktanda çekiniyorum sürekli aynı şeyleri söylüyormuşum gibi oluyor ama durum bu
dünde uyarı alacağımı bildiğim için saat 23.00 gibi yazma girişiminde bulundum halimi bi görseydiniz bi elimde çığlık çığlığa oğlum bi elimde ipad yazmaya çabaladım
ama olmadı sonra kendime kızdım oğlun burda ağlarken derdin ne senin dedim annesin sen kendine gel ve fırlattım attım ipadı(
neyse uyuttum bizim yataktaydı yanına yattım hala aklım burdaydı içeri gittim yazayım bikaç birşey diye ama kuzucuk bir çığlık ben yanında yokum diye koştur koştur tekrar geldim ve yazabilme olasılığım o an için bitti zaten(
bu arada eşim sağolsun ilgilidir ama oğlum kafayı bana taktımı onu gözü görmüyor özellikle ağladığı zamanlarda
durum budur inş oğlum bi an önce eski düzenine ve sağlığına kavuşur
gece boyuda sürekli kalkarak ağladı ve ben şu an zombi gibiyim uykusuz ve müthiş bir baş ağrısı((
aaaa aşkolsun kız berişşş
ne demek umarım en yakın zamanda giderlerrr((((
Sinemcim hoşgeldin. :)
İlerleyen öğünleri hafif tutmuşsun, çok problem olmaz. Gerçi susamlar yağlıdır ama... :) Sen ayarlarsın onu zaten bugün.
aaaa aşkolsun kız berişşş
ne demek umarım en yakın zamanda giderlerrr((((
gulmekten konusamıyorum desem yerıdırrrr....
tunaydın :) esim 1de 1.30da gıdıyor pelincim kahvaltı onun hazırlanması anca bu saatlerde gelebılıyorum. dun sabah once arabayı servıse goturecektık ordanda gezme yapıcaktık. ama arabanın işi uzun dediler. bizde oyle bır durumu akıl edemediğimizden tek araba gıttık. yayan kaldıküstelik arabadan almamız gereken malzemeler oldugu ıcın elimizde de 2 torba :)))
biz yat limanında el ele gezerız dıyordukolmadı tabı oyle bırsey. yıne kendı bolgemızde takıldık :) ama guzel gectı hatta aksam yemegımızı balkonda yedık. biz tam cıktık yagmur basladı dogal bır romantızım oldu
biz gecen sene cocuk yapmama kararı aldık pelincim :) yani senin tabirinle sultanlıktan vazgecmeye nıyetımız yok. :) aynen baslıca o dediklerin zaten bu kararın sebepleri. :) allah sizlere kolaylık versin ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah kıymet bılsınler..
Fundacım, cok hakim değilim bu konuya ama hafta basından berı aklımda o iş. ben elimden geldiğince yardım ederim canım.
Kesinlikle katılıyorum. yarısmaya daha hakım oluyor ınsan bende basından berı hep okuyorum ama yazmıyorum. cunku genel konularda bızım adımıza zaten kaptan yazıyor. ama her zaman okumakta fayda var..
Sen yazana kadar fark etmemiştim bile. :) Giderler yazar mı hiç, "gelirler" yazmak istemiştir Berivan. :)
Şimdi evli değilim diye çok ciddiye almayacaksınız belki... "Önce bir evlen, kararın değişir." falan diyeceksiniz. Ama ben de aynı düşünüyorum. O kadar büyük sorumluluk altına girmek de bana zor geliyor, cesaret edemem. Zaten günümü kendime bile yetiştiremezken bir çocuğa hiç yetiştiremem herhalde... :) Bir de daha bir sürü sebep... Neyse çok konuşmayayım. :)
Teşekkür ederim Sinemcim. Zor olacağını hiç düşünmüyorum ama hesaplara 2. bir gözün bakmasında her zaman fayda var.
Ne güzel yapıyorsun Sinemcim, keşke herkes senin gibi okusa...
-----------
Ay kızlar... Bu yazdıklarımı tam gönderecektim ki bilgisayar dondu. :S Tam "eyvah" demiştim ki hayret ettim kayıtlı kalmış. Sinem'in yazdıklarını parça parça bölene kadar o kadar uğraşmıştım ki yazdıklarımın yarısını atlamak zorunda kalacaktım. Kısa cevaplar verecektim. Ama neyseki kalmışlar.
TUNİ ABLACIM Allah kolaylık versın zor iş hem grip hem diş çıkartıyor kıyamam ablacımmmm çok geçmiş olsunnnn
menüleimi begenmenize çokkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmm
Tunicim anlıyorum canım. Sürekli aynı şeyleri yazıyormuş gibi de düşünme, dinleriz biz seni. :)
O zaman nasıl bir ayarlama yapalım sana? Günün belli bir saatinde giremeyeceksen eğer, sıkıntılı durumlar bitene kadar izinli mi yazalım? Sen söyle canım.
teşekkür ederim fundacım
beni bi süre izinli yazarsan iyi olacak sanırım
hiçbişeye yetişemiyorum çünkü
peki bu izin olayı en son en az 3 hafta olacak denilmişti öyle değilmi şu an?
Kural Karar Defteri'ne girdi Tunicim. Şu şekilde:
En az 2 haftalık bir izin alınabilir. Bir yılda en fazla 3 ay izinli olunabilir.
-----------
2 hafta izinli yazarsak tartıda da izinli yazmamız gerekir. Ama eğer 3-5 gün dersen aramızda hallederiz. Sen kararını ver canım.
Kural Karar Defteri'ne girdi Tunicim. Şu şekilde:
En az 2 haftalık bir izin alınabilir. Bir yılda en fazla 3 ay izinli olunabilir.
-----------
2 hafta izinli yazarsak tartıda da izinli yazmamız gerekir. Ama eğer 3-5 gün dersen aramızda hallederiz. Sen kararını ver canım.
fundacım sen beni izinli yaz istersen canımda ben yine erkenden gelmeye çalışırım
ama listedede izinli olayım bu kargaşada ne yaptım ne ettim inan bilmiyorum günde 10 defa tartılan ben artık tartılamıyorum bile:))
O zaman takım listesinde yarından itibaren izinli olacaksın. Tartıda da bu cuma ve bir sonraki cuma izinli olacaksın.
Böyle mi yapalım?
Sen bize geri döneceğin tarihi ver istersen, daha doğru bir hesap olur. Bu arada Berivan izin alma, arada gir demiş. :) İzinli görünebilirsin ama istediğin zaman girip yazabilirsin canım. Tabi hergün 5 kere yazarsan yine "izinli yarışmacı mesaj atıyor" diye dedikodumuzu yaparlar, ona göre...
Evet valla ben yapacam 5. takımın izinli yarışmacısı mesaj atıyor diye cümle aleme bildirecem : )
** ajanım ben ajan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?