- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.361
gel canım gel sporcu arkadaşım benımmmmmm hayırlı yolculukar olsun esincimmmmm
ya hani derler ya ''bir ara bardak boşalırcasına yağdı'' diye. burda o, bir ara yada bir sure olmuyor. o şekilde saatlerce yağıyor. sokakta yuruyemıyorsun bacagına kadar batıyorsun yagmur yagınca. ben ılk defa bu sehırde boyle bır yagmur goruyorum. 3den berı oyle yagıyor.
berivannnn26,
Buffy26,
pinkyeffect,
Funda08+
Canlar naber napıyonuz kızlar özledim hepinizi.Sizin isimlerinizi yazdım çünkü şuan sizleri görüyorum burda.Yoksa hepiniz cansınız kuzular
Ah beybim birtanesin sen : ) Dünyanın en tatlı kaptanısın. İnan en cok bu takımı gözetliyorum. Sen , sinem, pelin.... raa ,handemi, mucize77 bunları hiç bakmadan yazıyorum... Hepinizi okuyorum... Bir de karataycılara bakıyorum ... Bir de internetten bakıyorum bu siteye ne katabilirim diye.... Sorma dün '' akşam 18 den sonra yemeyenlere'' takıldım. Evet aşağı yukarı bakmadığım gün yok gibi... Bugun şehir dısına cıkıyorum bir gün bakamıcam sonra yine bakarım :) Önce Fundayı sonra hepinizi seviyorum : )
Şaka bir yana Funda beni buraya en cok senin olumlamaların bağladı. Bir de aramızdaki art niyetsiz diyaloglar... Evet işlerim bir an önce bitsin istiyorum... Ben de gelcem.. : )
** inceciğim...
Kıs birazdan spora gitcem gene yürüyüş, yüzme, karın ne varsa yapıcam ama sen de ihmal etme beybi. Acayip fark etti .. Sağ ol beybim :)
aslında bir deniyim bacım ısıtma imkanm olur evde akşamdan hazırlasam hasla ma ya bır sey olmaz demı kokma falan karnıbahar ,kabak falan haslasam
amanın... :s dışarı çıkamıyorsunuz o saatlerde, desene...
Ben de seni özledim handecim. Olsun, gündüz giremesen de gece giriyorsun nasılsa...
''akşam 18 den sonra yemeyenler" diye bir şey yok. :d akşam yemeğini 18-19 da yiyebilirsin ama akşamdan sonra ara öğün yapman gerekir. Açlık çektirme kendine, sonra zor kilo verirsin.
Sinem cim funda o kırpık makarnacıkları yeme dıye söyluyo
Canım anlaşmış olman büyük şans bence de çocuk konusunda mutluluğunuz dayım olsun canımcımmmmmmmmm
canım sen haşlama diyince ben haşlanmış tavuk,et falan sandım.ondan dedim protein alırsın diye.sebzeyse çiğ ye gitsin,evden götürdüğüne değmez.ama bişey de olmaz yani,bozulmaz ama mesela karnıbahar çok pis kokar,akşamdan pişip kapalı kaba konup o kapak açılınca koku bombası etkisi yaratır:)
ahhh funda nasıl acıktım anlatamam eve gıttım diye 7,30 oluyo
kırpıgın hıc bır turlu kurtulusu yok makarnada olsa kofte de olsa sonu aynı benım mıdem
Kız konustukca yıyesım gelıyor hamur ettım cocugu :))))) evi terkedicek biraz daha sıkıştırırsam :))))
-------
sağol berişim.. Allah seninde karsına dogru insanı cıkarsın insallah..
Meeee.... Biz de seni çok özleidk beybi :)
Hande gelmiş hoş geldin canımmmmmmm iyiyiz sen nasılsın tatlımmmmmmm
üzülme canım biliyordum uyarı alacağımı..
ama zor günler geçiriyorum anladığınız üzere
önce şöyleydi melek oğlum saat 21.30da güzelce sütünü içer ve uyurdu
yatağına koyardık
bizde çayımızı içerdik tv izlerdik int takılırdık vs( çok paylaşım yaptığım zamanlar)
ama artık şöyleki saat nerdeyse 12ye kadar yatmıyor yatırmak istediğimde ağlama krizine giriyor ve yaklaşık 1 saate yakın sakinleşmiyor
kuzucuk azı dişlerini çıkartıyor e kolay değil 2 gündürde ayrıca grip(
gerçi artık oğlumun durumunu anlatmaktanda çekiniyorum sürekli aynı şeyleri söylüyormuşum gibi oluyor ama durum bu
dünde uyarı alacağımı bildiğim için saat 23.00 gibi yazma girişiminde bulundum halimi bi görseydiniz bi elimde çığlık çığlığa oğlum bi elimde ipad yazmaya çabaladım
ama olmadı sonra kendime kızdım oğlun burda ağlarken derdin ne senin dedim annesin sen kendine gel ve fırlattım attım ipadı(
neyse uyuttum bizim yataktaydı yanına yattım hala aklım burdaydı içeri gittim yazayım bikaç birşey diye ama kuzucuk bir çığlık ben yanında yokum diye koştur koştur tekrar geldim ve yazabilme olasılığım o an için bitti zaten(
bu arada eşim sağolsun ilgilidir ama oğlum kafayı bana taktımı onu gözü görmüyor özellikle ağladığı zamanlarda
durum budur inş oğlum bi an önce eski düzenine ve sağlığına kavuşur
gece boyuda sürekli kalkarak ağladı ve ben şu an zombi gibiyim uykusuz ve müthiş bir baş ağrısı((
Berivancım ara öğün falan yapmadın mı? Bugün eksik mi yedin?
Niye böyle oldu ki şimdi?
Allahım karı olucam bide,çoluk çocuk aç yemek bekliyo ben burda çene yapıyom aklım sizde kalıyo ama napim :)))
Eşimin gelmesine de yarım saat kaldı biri beni vursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?