Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amanın... :S Dışarı çıkamıyorsunuz o saatlerde, desene...

berivannnn26,
Buffy26,
pinkyeffect,
Funda08+

Canlar naber napıyonuz kızlar özledim hepinizi.Sizin isimlerinizi yazdım çünkü şuan sizleri görüyorum burda.Yoksa hepiniz cansınız kuzular

Ben de seni özledim Handecim. Olsun, gündüz giremesen de gece giriyorsun nasılsa...

''akşam 18 den sonra yemeyenler" diye bir şey yok. Akşam yemeğini 18-19 da yiyebilirsin ama akşamdan sonra ara öğün yapman gerekir. Açlık çektirme kendine, sonra zor kilo verirsin.

aslında bir deniyim bacım ısıtma imkanm olur evde akşamdan hazırlasam hasla ma ya bır sey olmaz demı kokma falan karnıbahar ,kabak falan haslasam

canım sen haşlama diyince ben haşlanmış tavuk,et falan sandım.ondan dedim protein alırsın diye.sebzeyse çiğ ye gitsin,evden götürdüğüne değmez.ama bişey de olmaz yani,bozulmaz ama mesela karnıbahar çok pis kokar,akşamdan pişip kapalı kaba konup o kapak açılınca koku bombası etkisi yaratır:)

ahhh funda nasıl acıktım anlatamam eve gıttım diye 7,30 oluyo

Sinem cim funda o kırpık makarnacıkları yeme dıye söyluyo
Canım anlaşmış olman büyük şans bence de çocuk konusunda mutluluğunuz dayım olsun canımcımmmmmmmmm

kırpıgın hıc bır turlu kurtulusu yok makarnada olsa kofte de olsa sonu aynı benım mıdem
kız konustukca yıyesım gelıyor hamur ettım cocugu :))))) evi terkedicek biraz daha sıkıştırırsam :))))

-------

sağol berişim.. allah seninde karsına dogru insanı cıkarsın insallah..

anammmmmmmmmmmm deme
mesela bugun peynirli salata yedım bakacagız artıkın çaresine

amin canım tüm bekarlara inşallah kız resmen gülerken agzımı kapattım işte iken de pek dikkat cekıyo durumum

Meeee.... Biz de seni çok özleidk beybi :)

Teşekkür ederim canım benim :))

Hande gelmiş hoş geldin canımmmmmmm iyiyiz sen nasılsın tatlımmmmmmm

İyim bervanim nolsun tatlım ya.Hoşbuldum bu arada:))
Yemeği de yapim daha iyi olucam inşallah:))))

Valla Fundam dediğim gibi gündüz benden hayır yok ama geceleri burdayım inşallah

Aynen Sinemim seke seke gidicek kilolar

canım ben seni çok iyi anlıyorum,bende yaşadım,yaşıyorum çünkü.eşin gerçekten anlayışlı bir insanmış,geçen gün yazmıştın oğlum ağlıyor eşim susturmaya çalışıyor ben buraya yazıyorum gibi bişeyler demiştin,o gün düşündüm ben,benim eşim olsa kıyametleri kopartır,kavga ederiz,çocukla ilgilen,ne yapıyorsun orda der.ayrıca azı dişleri zor çıkar biliyorum,yazık kuzuya,canı yanıyor şimdi onun.uyku düzenleri zaten birkaç haftada bir değişiyor,bak benimki 3yaşına yaklaştı,hala yatma kalkma saatimiz istanbul borsası gibi,bir aşağı bir yukarı.sana kolay gelsin canım,çocuk çok zor iş.akıllı adam işi değil vesselam,yedik o haltı birkere,:) allah bize bağışlasın

Umutcan arkadaşım hoşgeldin sen nasılsın kuzum geçmişi biraz okudum ama pek bişey kalmadı aklımda açıkçası://
Oğluş tepemde bukadar oluyor işte:)))

Allahım karı olucam bide,çoluk çocuk aç yemek bekliyo ben burda çene yapıyom aklım sizde kalıyo ama napim :)))
Eşimin gelmesine de yarım saat kaldı biri beni vursun

Anaaaaa kız şaka yapmıyorum ya,bak inanmıyorsunuz.benim doktorum değil anacım,kanal d de doktorum programı var ya orda duydum,ben rahmetliyi tanımam etmem valla,oraya konuk gelen bir doktor söylemişti valla ben onun yalancısıyım,arayın zahideye sorun:) :)

Sinem ve funda,canlarım yazı uzun olduğundan alıntı yapmadım,böyle cevap evereyim.ben hamile kaldığımda biz tam 7yıllık evliydik.7yıl hiç çocuk düşünmedik.özellikle eşim hiç istemedi.o sorumluluğu almak istemedik,dünyaya bir insan getirmeye ne hakkımız vardı,dünya bu denli kirlenmişken.ne verecektik ona,ne bırakabilecektik.lakin ne yazık ki insanlarla başedemedim,canıma yetti.binlerce kez kusur kimde sorusuna cevap vermek zorunda kaldım.kusur diye birşey yoktu,biz ilk günden beri hep korunduk,hamile kalıp kalamadığımı bile bilmiyordum,hem bir sebepten çocuk sahibi olamamk kusur muydu?üstelik ilk evlendiğimde vajinismus sorunu yaşamıştım ve o yaşın verdiği iyiniyetle,merakla ilk geceyi soranlara bu sorunumu söylemiştim.hala o problem yüzünden çocuğumuz olmadığı yorumları yapıldı,kulağıma geldi,eşimin erkekliğinde bir sorun olduğunu söyledi biri yüzüme,yaşlı bir akrabamdı,annemde emeği çoktur,saygımdan sustum,yoksa al bir gece dene diyecektim,tövbe tövbe.
Neyse sonuçta milletin dilinden kurtulmak için korunmayı bıraktık inanın.o ay zaten hamile kaldım.eşim bunalıma girdi,iki hafta boş boş duvarlara baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…