- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.381
Sinem ve funda,canlarım yazı uzun olduğundan alıntı yapmadım,böyle cevap evereyim.ben hamile kaldığımda biz tam 7yıllık evliydik.7yıl hiç çocuk düşünmedik.özellikle eşim hiç istemedi.o sorumluluğu almak istemedik,dünyaya bir insan getirmeye ne hakkımız vardı,dünya bu denli kirlenmişken.ne verecektik ona,ne bırakabilecektik.lakin ne yazık ki insanlarla başedemedim,canıma yetti.binlerce kez kusur kimde sorusuna cevap vermek zorunda kaldım.kusur diye birşey yoktu,biz ilk günden beri hep korunduk,hamile kalıp kalamadığımı bile bilmiyordum,hem bir sebepten çocuk sahibi olamamk kusur muydu?üstelik ilk evlendiğimde vajinismus sorunu yaşamıştım ve o yaşın verdiği iyiniyetle,merakla ilk geceyi soranlara bu sorunumu söylemiştim.hala o problem yüzünden çocuğumuz olmadığı yorumları yapıldı,kulağıma geldi,eşimin erkekliğinde bir sorun olduğunu söyledi biri yüzüme,yaşlı bir akrabamdı,annemde emeği çoktur,saygımdan sustum,yoksa al bir gece dene diyecektim,tövbe tövbe.
Neyse sonuçta milletin dilinden kurtulmak için korunmayı bıraktık inanın.o ay zaten hamile kaldım.eşim bunalıma girdi,iki hafta boş boş duvarlara baktı
Sinem ve funda,canlarım yazı uzun olduğundan alıntı yapmadım,böyle cevap evereyim.ben hamile kaldığımda biz tam 7yıllık evliydik.7yıl hiç çocuk düşünmedik.özellikle eşim hiç istemedi.o sorumluluğu almak istemedik,dünyaya bir insan getirmeye ne hakkımız vardı,dünya bu denli kirlenmişken.ne verecektik ona,ne bırakabilecektik.lakin ne yazık ki insanlarla başedemedim,canıma yetti.binlerce kez kusur kimde sorusuna cevap vermek zorunda kaldım.kusur diye birşey yoktu,biz ilk günden beri hep korunduk,hamile kalıp kalamadığımı bile bilmiyordum,hem bir sebepten çocuk sahibi olamamk kusur muydu?üstelik ilk evlendiğimde vajinismus sorunu yaşamıştım ve o yaşın verdiği iyiniyetle,merakla ilk geceyi soranlara bu sorunumu söylemiştim.hala o problem yüzünden çocuğumuz olmadığı yorumları yapıldı,kulağıma geldi,eşimin erkekliğinde bir sorun olduğunu söyledi biri yüzüme,yaşlı bir akrabamdı,annemde emeği çoktur,saygımdan sustum,yoksa al bir gece dene diyecektim,tövbe tövbe.
Neyse sonuçta milletin dilinden kurtulmak için korunmayı bıraktık inanın.o ay zaten hamile kaldım.eşim bunalıma girdi,iki hafta boş boş duvarlara baktı
ya hani derler ya ''bir ara bardak boşalırcasına yağdı'' diye. burda o, bir ara yada bir sure olmuyor. o şekilde saatlerce yağıyor. sokakta yuruyemıyorsun bacagına kadar batıyorsun yagmur yagınca. ben ılk defa bu sehırde boyle bır yagmur goruyorum. 3den berı oyle yagıyor.
ben ufaktan çıkayım canlarım sizi çok seviyorumiyi muhabbetler sıze
aynen öyle canım,akdeniz bölgesinde yağmur böyle olur.mersinde de bir başladımı günlerce durmadan yağdığı olurdu,bardaktan boşalır gibi.istanbulda o yağmur onbeş dakika yağsa hemen biryerleri su basar,arabalar yüzer,insanlar ölür.mersinde bunun için müthiş bir altyapı yapıldı,bir ara çok ciddi bir sel yaşanmıştı ondan sonra çok uzun belşl kilometrelerce uzunluğunda koca koca mazgallar yapıldı sonra sorun olmadı
ben ufaktan çıkayım canlarım sizi çok seviyorumiyi muhabbetler sıze
Allahım karılığım tuttu yemek yapim dedim soğan bitmiş.Şimdi bu benim suçummu?
İşte görüyorsunuz kızlar hayat,doğa bana ''yemek yapma sen bu işlere göre bir kadın değilsin'' diyo ama duyan yok....
sarımsak kullan hayatım :))) doğanın başka nimetleride var
Allahım karılığım tuttu yemek yapim dedim soğan bitmiş.Şimdi bu benim suçummu?
İşte görüyorsunuz kızlar hayat,doğa bana ''yemek yapma sen bu işlere göre bir kadın değilsin'' diyo ama duyan yok....
Seni bir anda kendime daha bir yakın hissettim Handecim... Bilmem nedendir?
Bana da çok şey söylüyor doğa... "Kılını kıpırdatmaya değmez, tembellikten kim ölmüş; bırak mutfak bardak yığını, odan da peçete yığını kalsın." falan diyor.
Raacım ufak bir hatırlatma:
Yarın rejimle ilgili haber paylaşma sırası sende canım.
kızlar 277. etap değerlendirmesi için paylaşım alanını okuyalım. sağlıklı kilo vermeler277. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
2. TAKIM
Yeni kural gereği diskalifiye edildikleri halde, bilgi paylaşımı sonrasında yarışmaya katılımlarına devam kararı verdiğimiz siyah24 ve cceylin hakkında bilgi aktarıyorum:
Üyelerinizden siyah24 için bilgi aktarıyorum.
cceylin üyemizin yarışmaya katılma tarih ve kilosu: 27 Haziran 2008 / 64,6 kg
siyah24 üyemizin yarışmaya katılma tarih ve kilosu: 23 Kasım 2007 / 75 kg
5. TAKIM
Üyelerinizden handemi için bilgi aktarıyorum:
131.etapta üyesi olduğu 2.takımın kapatılmasıyla yarışmadan ayrılmıştır.
Yarışma başlangıç bilgileri: 74.4 kilo / 2 Ocak 2009
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 5.takıma isabet etti.
Benim listemde yüzdeniz %0.41 çıkıyor. Tahminimce yuvarlama hatası yaptınız. Kontrol edin, görüşelim.
DİSKALİFİYELER
11.madde gereği 253.etapta izne ayrılan üyeler diskalifiye olmuşlardır:
file76
beste
anissa
Akabe
ferem
BİR ÖNCEKİ ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 276. Etap birincisi 2.Takımdan rukgus arkadaşımızdır. Başarısının sırrını paylaşmasını rica ediyoruz.
iyi akşamlar cnm cnm grubum..
fundacığım yarın arkadaşlarımı misafir edecegim belki gündüz giremeyebilirim,akşam paylaşsam olurmu cnmmm...
bu gun telafi gunumdü güzel geçen bir günün(diyet anlamına) sizleri okumak çok keyifli ,şu an misgibi kahvemı yudumluyorum ve yürümekden seyreyen bacaklarımın tadını çıkarıyorum ..dünki arkadaşlarım yürüyüşümün mükafatını hemen gördüler ,gerçekden cok fitleşdim söylemesi ayıp tam zenci poposu almak üzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?