Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizim toplumumuz da böyle işte... Başkalarının hayatlarına karışırlar, yetmez arkalarından pis pis konuşurlar. Üzüldüm anlattıklarına... Baskı yüzünden bir karar alınması kötü olmuş ama Umut'u seviyorsunuz siz; iyiliğini zaten düşünüyorsunuz. Artık bu anlattığın günleri çok fazla düşünme. Hayatınıza bakın; çocuğun da yaşattığı bir sürü güzel duygu var, onların keyfini çıkarın.

Son düzenleme:

canım benim ne desem bilemedim keşke insanlara kulak asmayıp moralınızı bozmasaymıssınız dicem ama işte herseye bakıs zamanla değişiyor. simdi olsa umursamazdınız. ama insan bazı seylerı yasarken farkedemıyor. ben dısarıyı oldum olası takmam. gecen sene bır ortamda cocuk konusu acıldı, biz cocuk istemiyoruz dedim. cahilin biri bana; olmuyor mu dedi :))
guldum.. ''yok denedık oluyormus, ama bız ıstemıyoruz'' dedım. daha bunun gıbıler cok cıkıcak bılıyorum, ama umrumda değil. zaten sevdiğim insanların dısındakı insaların lafını umursamadıgım ıcın sorun yok. sizin yaşadıgınıza hıc bır yorum yapamıyorum ınan. sadece ıcımden sıze sacma sapan soru soranlara sovuyorum.. ama sonucta umudunuz olmus allah guzel omur versın ona ve yıne soyluyorum hayırlı evlat olsun sıze.. kıymetınızı bılsın kereta :)

aynen öyle canım,akdeniz bölgesinde yağmur böyle olur.mersinde de bir başladımı günlerce durmadan yağdığı olurdu,bardaktan boşalır gibi.istanbulda o yağmur onbeş dakika yağsa hemen biryerleri su basar,arabalar yüzer,insanlar ölür.mersinde bunun için müthiş bir altyapı yapıldı,bir ara çok ciddi bir sel yaşanmıştı ondan sonra çok uzun belşl kilometrelerce uzunluğunda koca koca mazgallar yapıldı sonra sorun olmadı

daha sımdı durdu ama yagması an meselesıdır bır de boyle bır garıp halı oluyor o deli gibi yagmur bır anda duruyor aynı hızla bır daha baslıyor. burda da geceye bılemedın sabaha her yer kuruyor yagmazsa. ama kac kere işe, eve suyua dala dala geldim. boyle yagmurlarda acil birşey olmadıkça çıkmıyorum. birde buranın ruzgarı cok fena bılmıyorum sızın orda da varmıydı. haberlerde cok gormussunuzdur sureklı uçuyor bıyerler.

Allahım karılığım tuttu yemek yapim dedim soğan bitmiş.Şimdi bu benim suçummu?
İşte görüyorsunuz kızlar hayat,doğa bana ''yemek yapma sen bu işlere göre bir kadın değilsin'' diyo ama duyan yok....

sarımsak kullan hayatım :))) doğanın başka nimetleride var

Seni bir anda kendime daha bir yakın hissettim Handecim... Bilmem nedendir?

Bana da çok şey söylüyor doğa... "Kılını kıpırdatmaya değmez, tembellikten kim ölmüş; bırak mutfak bardak yığını, odan da peçete yığını kalsın." falan diyor.

Ayynen Fundam
Yapan da karı,yaptıran da karı diye bir laf bizim oralar da.Kendini yorsan da bir yormasan da (diyor doğa ben demiyorum) :)))))))

kızlar 277. etap değerlendirmesi için paylaşım alanını okuyalım. sağlıklı kilo vermeler

Ben normalde değerlendirmeleri hemen kontrol ederim ama arkadaşlar sanırım Püsküüt hazır dönmüşken, bir daha gitmesin diye garantiye almak istemişler... :)

Kızlar ben ortalamayı 0.404444.... çıkarıyorum. Siz de bir kontrol eder misiniz?

bu gun telafi gunumdü güzel geçen bir günün(diyet anlamına) sizleri okumak çok keyifli ,şu an misgibi kahvemı yudumluyorum ve yürümekden seyreyen bacaklarımın tadını çıkarıyorum ..dünki arkadaşlarım yürüyüşümün mükafatını hemen gördüler ,gerçekden cok fitleşdim söylemesi ayıp tam zenci poposu almak üzer

Vay vay vay...

Tebrikler canım.

-------

Bu arada istersen sonuç listeleri sayfasından sen de bir kontrol et listeyi... Galiba paylaşmamışım, yazayım hemen:

***5. TAKIM 277. ETAP *** ETAP BEŞİNCİSİ

areser (62.5 / 62.2 / 0.3 / %0.48)
berivannnn26 (78.6 / 79 / -0.4 / -%0.51)
brave_ (75 / 73.5 / 1.5 / %1 ) (yeni üye hedefi 60, kilo yüzdesi 2'ye bölündü.)
Buffy26 (64.7 / 64.2 / 0.5 / %0.77)
Funda08 (72.8 / 72.1 / 0.7 / %0.96)
Handemi (69.4 / 63.9 / 0.03 / %0.05) (131. etapta 2. takımdan ayrılan üye 5. takıma transfer olarak geri döndü. Kilosu 146'ya bölündü.)
Raa (83 / 82.6 / 0.4 / %0.48)
tunituni (72.9 / 72.6 / 0.3 / %0.41)
UmutCan (59.2 / 59.2 / 0.0 / %0)

5. TAKIM ORTALAMASI: 0.40

Raacım da bir gidiyor, bir geliyor. :) N'apıyon kız?

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
1 domates
5 zeytin

Ara
1 çay bardağı leblebi

Öğle
Ezogelin çorbası 1 tabak
2 mandalina

Ara
(Hatırlayamadım yahu... :44: Ama sakıncalı bir şey değil)

Akşam
3 tabak domates çorbası

40 dk eliptik + dambıl + twister...
+ bir büyük kupa yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…