Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende hesaba dalmıstım sonra tekrar paylasım alanına donunce cozmussunuz anladım. ama hala neyı yuvarlayınca ne değişti anlamadım :))))))

fundacım masallah super dondun hastalıktan sonra menun afiyet seker, sporun bol kas olsun canım

bende hesaba dalmıstım sonra tekrar paylasım alanına donunce cozmussunuz anladım. ama hala neyı yuvarlayınca ne değişti anlamadım :))))))

Sorma Sinemcim... Ben 0. 'dan sonra 8 tane basamak koyup da hesapladım deli gibi...

0.50890585

0.77279752

....

Anca o zaman hesaplar tuttu, ne büyük fark oluştu yahu... :) Şimdi listeyi yenilemek bana kaldı, cumaya hazırlık yapacağım.

Ama bir daha ortalamaları hesaplarken ne yapacağım bilmiyorum.

Ama bu cuma tüm takımları 8 tane ondalıktan hesap etmeyeceğim kesin.

Umutcan arkadaşım hoşgeldin sen nasılsın kuzum geçmişi biraz okudum ama pek bişey kalmadı aklımda açıkçası://
Oğluş tepemde bukadar oluyor işte:)))

ay sağol canım benim,iyiyim,aynı durumdayım şu anda,bi taraftan hürremi izlemeye çalışıyorum,bi taraftan oğluşumboynumda,bir de burayı okuyorum

menum

sabah
1 haslanmıs yumurta
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
yarım domates
yarım salatalık
1 çay kaşıgı bal
1 çay kaşıgı kahvaltılık sos

ara
2 kuru kayısı

ogle
1 elma

ara
1 kuru ıncır
6 badem

aksam
3 kasık yumurtalı kırpık :)))))
2 kucuk kofte

elbette ki canım,annelik hamile olduğunu öğrendiğinde başlıyor,şu anda ölürüm umudum için,babası da öyle

Kırpığın afiyet olsun Sinemcim... :)

Ama o öğle ne öyle? :)

fundacım masallah super dondun hastalıktan sonra menun afiyet seker, sporun bol kas olsun canım

Bol bol kas olsun hem de...

Listeleri bitirdim geldim.

Ama hiçbir hata yapmamışken hatalı görünmüş gibi hissediyorum.

O kadar küçük şeyleri hangi takım hesaplıyor yahu?

Üstelik ben her hafta listeyi yayınlamadan önce tek tek herkesi ve ortalamayı kaç kere kontrol ediyorum.

Olacağı varmış, napalım... Bundan sonra incik cincik hesap yapacağım anlaşılan...

ya kac gundur yazıcam unutuyorum. az once menuyle beraber yazıyım dedım yıne unuttum. :))
listeye eklemeyı hep unutuyorum nerdeyse 1 hafta olucak dambıl calısıyorum. kılo gıttıkce cok fena gevsedı kollarım. ama masallah heralde vucudum kas yapmaya musaıt hemen etkısını gostermeye basladı. daha once hıc duzenlı spor yapmadıgımdan vucudum spora ne tepkı verıyor bılmıyordum.

ilk defa bu sene bu dıyetle baslamıstım spora. aslında vucudum bu kadar ıyı karsılık verırken nankorluk edıyorum sankı. ama popomu bı kaldıramadım gıttı yahu.. kızlar su spor konusunda sıkıştırın benı yaa...
Funda sana daha once soylemıstım benı hergun sorguya cek spor konusunda dıye 1 gun sordun bıraktın. baktım sormuyorsun kaytardım hemen

Ay bir tuhaf oldum gerçekten... Tüm takımları 8 ondalıktan hesap edip herkeste hata bulasım geliyor.

Tüm bu son zamanların suçlularından biriymişim gibi hissettim şimdi... Sorumsuz, beceriksiz kaptan oldum.

ay sağol canım benim,iyiyim,aynı durumdayım şu anda,bi taraftan hürremi izlemeye çalışıyorum,bi taraftan oğluşumboynumda,bir de burayı okuyorum

aynen bende dizideyim yıne bır yandan. kahvemı bıle yaptım :) bir hurremci biz varız galıba pelıncım

Kız hep aklımda aslında... Hatta bugünkü menünü görünce de aklıma gelmişti ama sen o 1 günlük sorduğum zamanda sanki çok net bir cevap vermiştin gibi hatırlıyorum. Sanki "bu aralar yapamayacağım" demişsin gibi...

Ondan sormuyordum ben de... Spora başlayınca yazarsın diyordum. Ama madem böyle diyorsun sorarım yine...

Ay bir tuhaf oldum gerçekten... Tüm takımları 8 ondalıktan hesap edip herkeste hata bulasım geliyor.

Tüm bu son zamanların suçlularından biriymişim gibi hissettim şimdi... Sorumsuz, beceriksiz kaptan oldum.

şaka dımı fundacım bu. o ne demek oyle ya... hem su var, sen takımın kaptanısın gonullu sorumluluk aldın. ama bu yarısmada olmak ıstıyorsak hepimiz sorumluyuz herşeyden. farkındayım yeterınce destek olamıyoruz sana, ama bence artık biraz daha destek olmamız gerek sana. takımın iç takibinde olmasa bıle, takımın genel işlerinde olmalıyız.

hem unutma sen kaptansın, biz soylemesekte bize gorev verebılırsın adı ustunde takımız biz..

Ay sinem bir elmadan öğle yemeği mi olur canım,nasıl dayandın.benim hemen başım dönüyor,enerjim düşüyor.bugün öyle oldu mesela,evde çorba içip çıktım,dışarda baktım kötü oluyorum,oturup bir yerde yemek yemek zorunda kaldım,çok yürüdüm ondan belki

menüm
sabah-kk kadar peynir,1kupa yağsız süt,1yumurta,1dilim mısır ekmeği

ara 1kase yoğurt

öğlen 1kase ezogelin çorbası.yetmedi
bidaha öğlen:bir küçük dürüm tantuni,1ayran

akşam:2kaşık pilav,1köfte
bir bardak sütlü kahve ne alakaysa,doymak için içtim,herzaman işe yarar

hürrem başladı,ben kaçıyorum,hızır paşayı gösteriyor,bu hızır bizim türkülerimizde deyişlerimizde çok ismi geçen katil hızır paşamı bilmiyorum araştırıcam.

sor fundacım sor. artı yapmadıgım zaman olursa ıstedıgın cezayı ver, fırçala. atış serbest yani bi 1 hafta 10 gun duzenlı yapabılsem gerısı gelır daha tembellık yapmam. fazlasını bıle yaparım. ama oturtana kadar kaytarmaya cok meyilliyim.

Saçmalama funda canım şu cuma yarışmlarında senin gibi kaç kaptan var,bir de bir halta yaramayan bir kaptanın var.yemin ederim yaşımı zor hesaplıyorum,daha önce söylemiştim,matematikle aram rezil,lisede bile yazılı kağıdına resim yapardım,o yüzden yardımcı olamıyorum affet beni

Sinemcim ben kimseye zorla bir şey yaptırmak istemiyorum. Bu işe gönüllü olduğumda her şeyi tek başıma yapmayı göze alıp da gönüllü oldum. Takım içinde bir kural, paylaşım alanında konuşulan bir kural hakkında oylama yaptığımızda bile takımın yarısı oy kullanmıyor, oralı olmuyor, biliyorsun.

Ben her cuma listeyi kardeş takımda paylaşmadan önce bizim takımda bitmiş haliyle paylaşıyorum. Bugüne kadar Tuni dışında hiçkimsenin kontrol ettiğini görmedim. O sağolsun kontrol ediyor, bir keresinde uyarmıştı beni...

Bana en büyük yardımları cuma günü yaparsınız. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar cumaları yardımcı olabilir. Ama takımın yarıya yakını ortalamasını bile hesap etmiyor...

Özellikle bu cuma çok karışık olacak... Ama kendi takımımız dışında hiçbir takımı ayrıntılı kontrol etmeyeceğim. Hem ömrüm yetmez, hem de "bizi kontrol etmeyenleri ben niye edeyim" mantığı var... He, gördüğüm kadarıyla tabi ederim ama gördüğüm kadarıyla...

Yardımcı olursanız sevinirim gerçekten... Paylaşım alanında herkes parmakla beni gösteriyormuş gibi hissediyorum...

pelincim dunku simiti kurtarmaya calıstım bugun. zaten ogle saatınde kofte yaptıgım ıcın et kokusundan yemek yıyecek hal de kalmadı ısabet oldu. ben yemek konusunda normalde de cok yemezdım. benım sevgılı kılocuklarım iş stresi, duzensiz beslenme ve abur cuburdan oldu. :)

2. oglende durum yerıne ekmeksız lavassız bısey bısey yeseymıssın daha ıyı olurmus canım. kahvaltın super ama en cok onu begendım..

Önemli değil canım ama formülümüz belli aslında... Cuma günü bir daha paylaşayım ben o formülü... Çok çok acil işi olmadığı sürece herkes yüzdesini yazıp çıksın.

Bir de sizden ricam yüzdeleri artık kabarık yazın. %0.45 değil de, en azından bir %0.4526 falan yazın.

Rezil olduk herkese bu yüzden...

Bir de kimse hesaplamıyordur eminim ama ortada bir biz kaldık.

Ay neyse bu konuda bugün konuşmayacağım artık, acımı kalbime gömeceğim... Artık bir faydası yok...

Bu arada paylaşım alanını okumayan ama konudan haberdar olan üyeler için belirteyim:

Gün itibariyle Püsküüt kalma kararı aldı. "Kararım kesin." demişti aslında ama yarışmadan başka bir kaptan takip işlerinde gönüllü olunca kalmaya karar verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…