- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.401
Raacım da bir gidiyor, bir geliyor. :) N'apıyon kız?
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
1 domates
5 zeytin
Ara
1 çay bardağı leblebi
Öğle
Ezogelin çorbası 1 tabak
2 mandalina
Ara
(Hatırlayamadım yahu... :44: Ama sakıncalı bir şey değil)
Akşam
3 tabak domates çorbası
40 dk eliptik + dambıl + twister...
+ bir büyük kupa yeşil çay
bende hesaba dalmıstım sonra tekrar paylasım alanına donunce cozmussunuz anladım. ama hala neyı yuvarlayınca ne değişti anlamadım :))))))
Umutcan arkadaşım hoşgeldin sen nasılsın kuzum geçmişi biraz okudum ama pek bişey kalmadı aklımda açıkçası://
Oğluş tepemde bukadar oluyor işte:)))
Bizim toplumumuz da böyle işte... Başkalarının hayatlarına karışırlar, yetmez arkalarından pis pis konuşurlar. Üzüldüm anlattıklarına...Baskı yüzünden bir karar alınması kötü olmuş ama Umut'u seviyorsunuz siz; iyiliğini zaten düşünüyorsunuz. Artık bu anlattığın günleri çok fazla düşünme. Hayatınıza bakın; çocuğun da yaşattığı bir sürü güzel duygu var, onların keyfini çıkarın.
menum
sabah
1 haslanmıs yumurta
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
yarım domates
yarım salatalık
1 çay kaşıgı bal
1 çay kaşıgı kahvaltılık sos
ara
2 kuru kayısı
ogle
1 elma
ara
1 kuru ıncır
6 badem
aksam
3 kasık yumurtalı kırpık :)))))
2 kucuk kofte
fundacım masallah super dondun hastalıktan sonramenun afiyet seker, sporun bol kas olsun canım
ay sağol canım benim,iyiyim,aynı durumdayım şu anda,bi taraftan hürremi izlemeye çalışıyorum,bi taraftan oğluşumboynumda,bir de burayı okuyorum
ya kac gundur yazıcam unutuyorum. az once menuyle beraber yazıyım dedım yıne unuttum. :))
listeye eklemeyı hep unutuyorum nerdeyse 1 hafta olucak dambıl calısıyorum. kılo gıttıkce cok fena gevsedı kollarım. ama masallah heralde vucudum kas yapmaya musaıt hemen etkısını gostermeye basladı. daha once hıc duzenlı spor yapmadıgımdan vucudum spora ne tepkı verıyor bılmıyordum.
ilk defa bu sene bu dıyetle baslamıstım spora. aslında vucudum bu kadar ıyı karsılık verırken nankorluk edıyorum sankı. ama popomu bı kaldıramadım gıttı yahu.. kızlar su spor konusunda sıkıştırın benı yaa...
Funda sana daha once soylemıstım benı hergun sorguya cek spor konusunda dıye 1 gun sordun bıraktın.baktım sormuyorsun kaytardım hemen
Ay bir tuhaf oldum gerçekten... Tüm takımları 8 ondalıktan hesap edip herkeste hata bulasım geliyor.
Tüm bu son zamanların suçlularından biriymişim gibi hissettim şimdi...Sorumsuz, beceriksiz kaptan oldum.
Kız hep aklımda aslında... Hatta bugünkü menünü görünce de aklıma gelmişti ama sen o 1 günlük sorduğum zamanda sanki çok net bir cevap vermiştin gibi hatırlıyorum. Sanki "bu aralar yapamayacağım" demişsin gibi...
Ondan sormuyordum ben de... Spora başlayınca yazarsın diyordum. Ama madem böyle diyorsun sorarım yine...
şaka dımı fundacım bu. o ne demek oyle ya... hem su var, sen takımın kaptanısın gonullu sorumluluk aldın. ama bu yarısmada olmak ıstıyorsak hepimiz sorumluyuz herşeyden. farkındayım yeterınce destek olamıyoruz sana, ama bence artık biraz daha destek olmamız gerek sana. takımın iç takibinde olmasa bıle, takımın genel işlerinde olmalıyız.
hem unutma sen kaptansın, biz soylemesekte bize gorev verebılırsın adı ustunde takımız biz..
Ay sinem bir elmadan öğle yemeği mi olur canım,nasıl dayandın.benim hemen başım dönüyor,enerjim düşüyor.bugün öyle oldu mesela,evde çorba içip çıktım,dışarda baktım kötü oluyorum,oturup bir yerde yemek yemek zorunda kaldım,çok yürüdüm ondan belki
menüm
sabah-kk kadar peynir,1kupa yağsız süt,1yumurta,1dilim mısır ekmeği
ara 1kase yoğurt
öğlen 1kase ezogelin çorbası.yetmedi
bidaha öğlen:bir küçük dürüm tantuni,1ayran
akşam:2kaşık pilav,1köfte
bir bardak sütlü kahve ne alakaysa,doymak için içtim,herzaman işe yarar
hürrem başladı,ben kaçıyorum,hızır paşayı gösteriyor,bu hızır bizim türkülerimizde deyişlerimizde çok ismi geçen katil hızır paşamı bilmiyorum araştırıcam.
Saçmalama funda canım şu cuma yarışmlarında senin gibi kaç kaptan var,bir de bir halta yaramayan bir kaptanın var.yemin ederim yaşımı zor hesaplıyorum,daha önce söylemiştim,matematikle aram rezil,lisede bile yazılı kağıdına resim yapardım,o yüzden yardımcı olamıyorum affet beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?