Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kontrol ettim listeyi, Arzucum boşu boşuna çarpılamışım seni... Başka biriyle de karıştırmamışım... İyi ki fark ettin.

28 gündür liste tutuyorum, ilk defa bir hata yaptım, affedin beni lütfen...

Ama bugüne denk gelmesi kötü oldu. Umarım cumanın altından alnımızın akıyla kalkarız artık... Her şeyimden şüphe etmeye başlayacağım yoksa. Ay neyse kızlar, çok konuştum bugün...

gozlerım yaşardı menunu gorunce :)))))

afiyet olsun arzucum.

Kızlar ben her akşam olduğu gibi eşime ve kendime yeşil çay yapıp bir balkon keyfi yapmaya gidiyorum ama buralardayım yazarım yine
Öpüldünüz şekerler

Kaçırmışım mesajını Sinemcim doğrudur.Denge diyosun yani ne sıkı rakibim var benim işim zor çok zor:))))

sen bide benim rakibimi gorsen ooovvv cok fena cokkk. laf aramızda hemen spora falan basladı, kaçamakları bıraktı.. kararlı kız yaa benim işimde zor

şimdi 28 gundur liste tutuyorsun hiç helal bana ya demedin 1 hata da mı bunları soyluyorsun. ne oldu bizim olumlamalara fundacım....

Bayıldım Raa'cım, paylaşan parmaklarına sağlık.

Dukancı değilim, dukan taraftarı hiç değilim. Ama bir sürü hikaye... Bir sürü kilo vermeye karar veriş, süreç, zorluklar, kolaylıklar hakkında yazılar... Ve bir sürü önce/sonra fotoğrafı... :) Tam motivelik. Hatta yer imlerine attım.

Çok teşekkürler.

-----

Bence hepinizi bakın kızlar.

şimdi 28 gundur liste tutuyorsun hiç helal bana ya demedin 1 hata da mı bunları soyluyorsun. ne oldu bizim olumlamalara fundacım....

Olur arada tabi de, umarım peş peşe olmaz. Ama kabak gibi ortada olan mesajları nasıl çarpılamışım aklım almıyor...

--------

Bu arada Raacım'ın linkinde bir Müjgan Demir var, kadın gençliğine dönmüş. Kıyafetin de büyük etkisi var tabi de, olsun. :)

Ay gençliğine dedim de zaten 31 yaşındaymış... Kilo insanı ne kadar büyük gösteriyor yahu...

Asıl Mürvet teyzeme bakın.

Yerin dibine girsek yeridir takım. Utandım kendimden gerçekten.

65 yaşında kadın 33 kilo vermiş.

Tanrım, sen 5. takımdaki tembel kullarını affet...

--------

Hemen onun altında da bir Merve var. 26'lık kız 15 kilo vermiş, olmuş sana 16.

---------

Ay anacım bir sürü var, hangi birini yazayım... Bol bol okuyacak hikaye buldum, oley!

emegine sağlık raacım

bende bi yandan bakıyorum bı yandan dızıyı ızlıyorum :) insan nasıl guzelleşiyor :)

Biri bir kek fotosu koymuş, üstüne de "beni gönül rahatlığıyla yiyebilirsniz, çünkü dukan kekiyim" yazmış...

Araştıracağım bu keki... Tarçınlıymış galiba...

Allah razı olsun kardeşim..daha yeni kendime geldim bu hafta toplam 3 tüp kan alındı, zaten reglim bugün baya kötüydüm, daha yeni girdim..çok haklısın bu sabah çavdar ekmekli tost yaptım, ama soğuk soğuk gerçekten kötüydü :)

fundacığım aslında bende bir donem dukanı düşünmüştüm ve küçük kırmızı balık dahil 24 kişilik bir gurubumuz vardı facede surekli konuşuyorduk ama ben dukanı yapmakdan vazgeçınce gruba brdaha hiç girmedim... ve sürekli resim paylaşıyorduk devam edenler hepsi bu durumda incecik o grubun enaz 20 kişisi...

ya hikayelere baktıkca farklı bır sekılde motıve oldum benımde o hıkayelerden farkım yok sonucta :)

kendımle gurur duydum, cok pozıtıf oldum :)

tekrar sağol raacım... :)

ya hikayelere baktıkca farklı bır sekılde motıve oldum benımde o hıkayelerden farkım yok sonucta :)

kendımle gurur duydum, cok pozıtıf oldum :)

tekrar sağol raacım... :)

rica erderim sinemciğim hakkaten cok motive edici ,seninde kendinle gurur duyman çok doğal bence hak ediyorsun...

Dukan hakkı verildiğinde işe yarıyor, orası kesin. Ama dukan bir "zayıfladım-bitti" rejimi değil. Ömür boyu orda yazanlara uyuyorsun. Bir daha asla akşam 18 miydi 19 muydu, o saatten sonra yemiyorsun... Bir de çok fazla proteinin gut yapma riski var sanırım, gerçi ben araştırmadım, öyle derler. Meyvenin yasak olduğu günler var. Karbonhidrat çok kısıtlı... Ama o yulaf kepeği bir mucize, insan acıktığını bile hissetmiyor.

İşin özü işe yarıyor ama ne kadar sağlıklı tartışılır. Ama tariflerini araştıracağım, aklıma yatan şeyler olursa paylaşırım sizle...

raa cım süpersin çok teşekkürler bende hala hem okumakta hem resimlere bakmaktayım.Acaip motive etti gerçekten sağolasın canım ya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…