- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.441
Menüm
Sabah : 2 adet altınbaşak bisküvi,1 yumurta,iki çatal peynir,yeşil çay
öğlen : 1 kepçe çorba,3 kaşık taze fasülye,2 dilim ekmek
Ara : 3 hurma
Akşam : 4 kaşık makarna,4 kaşık et sote
Ara : kuru üzüm ,yeşil çay
1 saat fitness yaptım,2 litre su içtim,yatmadan bir yeşil çay daha içicem birde 22 defa ip atlamayı düşünüyorum tabi çok ses çıkarmadan atlamayı başarırsam:)))
Bugun ku menüm
Sabah: yarım haslanmis yumurta, 2 kk peynir, domates salatalık, 2 dilim ekmek
Öğlen : 1 tabak et sote, 1 ayran, 2 dilim ekmek
Ara: 1 anjelik
Aksam : 1 karniyarik, 3 kasık bulgur pilavı, yoğurt
Ara : 1 elma
1 kupa mate cayi
Kaçırmışım mesajını Sinemcim doğrudur.Denge diyosun yani ne sıkı rakibim var benim işim zor çok zor:))))
Kontrol ettim listeyi, Arzucum boşu boşuna çarpılamışım seni... Başka biriyle de karıştırmamışım... İyi ki fark ettin.
28 gündür liste tutuyorum, ilk defa bir hata yaptım, affedin beni lütfen...
Ama bugüne denk gelmesi kötü oldu. Umarım cumanın altından alnımızın akıyla kalkarız artık... Her şeyimden şüphe etmeye başlayacağım yoksa.Ay neyse kızlar, çok konuştum bugün...
şimdi 28 gundur liste tutuyorsun hiç helal bana ya demedin 1 hata da mı bunları soyluyorsun. ne oldu bizim olumlamalara fundacım....
emegine sağlık raacım
Asıl Mürvet teyzeme bakın.
Yerin dibine girsek yeridir takım. Utandım kendimden gerçekten.
65 yaşında kadın 33 kilo vermiş.
Tanrım, sen 5. takımdaki tembel kullarını affet...
--------
Hemen onun altında da bir Merve var. 26'lık kız 15 kilo vermiş, olmuş sana 16.
---------
Ay anacım bir sürü var, hangi birini yazayım...Bol bol okuyacak hikaye buldum, oley!
canım ya,hep hastanelerdesin,allah yardımcın olsun,zor iş.umarım emeklerinin karşılığını alırsın.
Aslında funda doğru söylemiş,kendine sandviç hazırlayabilirsin.ben olsam kepek ekmeğinin içine peynir domates biber koyar götürürüm,
Olur arada tabi de, umarım peş peşe olmaz. Ama kabak gibi ortada olan mesajları nasıl çarpılamışım aklım almıyor...
--------
Bu arada Raacım'ın linkinde bir Müjgan Demir var, kadın gençliğine dönmüş.Kıyafetin de büyük etkisi var tabi de, olsun. :)
Ay gençliğine dedim de zaten 31 yaşındaymış...Kilo insanı ne kadar büyük gösteriyor yahu...
ya hikayelere baktıkca farklı bır sekılde motıve oldum benımde o hıkayelerden farkım yok sonucta :)
kendımle gurur duydum, cok pozıtıf oldum :)
tekrar sağol raacım... :)
fundacığım aslında bende bir donem dukanı düşünmüştüm ve küçük kırmızı balık dahil 24 kişilik bir gurubumuz vardı facede surekli konuşuyorduk ama ben dukanı yapmakdan vazgeçınce gruba brdaha hiç girmedim... ve sürekli resim paylaşıyorduk devam edenler hepsi bu durumda incecik o grubun enaz 20 kişisi...
raa cım süpersin çok teşekkürler bende hala hem okumakta hem resimlere bakmaktayım.Acaip motive etti gerçekten sağolasın canım ya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?