Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anlıyorum canım..
ben hala cok hakim değilim dediğim gibi. ama ''bir atla deve değil ya'' derler ya, o misal iyice kavramaya calısıyorum.
burdan bıseyler aldıgım gıbı vermekte ısterım kendı adıma.. o yuzden yapabılecegım ne varsa her zaman elımden gelenı yaparım.

hiç oyle hısettme canım 1. hıcbırımız robot değiliz hatalar olur.
2. o listeyi bir tek sen kontrol etmedin kardeş takımda kontrol etti.
3. kardes takım kontrol etmese bıle her takımda olan seyler ve bu hafta bolmelı bır hesaplama vardı ayrıca handenın kılo hesabında. o hesap normal haftalara gore daha zor.

Sinemcim madem öyle diyorsun canım; yarışmanın işleyişi ile ilgili karar defterini okuyabilirsin. Hatta bugün paylaşım alanında takım içi linkler vermekten bahsetmişler... Herkes bakmaz ama bakanınız olur; ben de link vereyim.

-------

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-3.html

Bu yarışmanın karar defteri. Aslında her üyenin okuması gerekir. İşlerin nasıl yürüdüğü ile ilgili tüm kuralları burda bulabilirsiniz. Son gönderiyi okumanız yeterli; son gönderi her zaman için en güncel kuralları içeriyor.

-------

-------

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-159.html

Bu da paylaşım alanı... Burada yarışma ile ilgili güncel olarak tartışılan konuları bulabilirsiniz. Bir de cuma günleri liste paylaşımları ilk burada yapılır. Genelde kaptanlar veya kaptan yardımcılarının mesaj atacağı bir başlıktır. Ama yarışmaya hakim olmanız ve neler olup bittiğini anlamanız için okumanız gerekir.

-------

Desteğin için sağol.

Hande'nin hesabından olmuyor olay aslında... Hatta özellikle kimsenin hesabından olmuyor. Saçma sapan küçücük küsüratlar birleşip ortalamayı yükseltiyor... Kimin aklına gelir yahu... Gerçi ortalama da %0.404444 çıkıyordu. Yani %0.405 olduğu anda zaten 0.41'e tamamlıyor. Böyle ince durumlara daha bir dikkat etmemiz gerekecek bundan sonra...

karar defterını en son ızınler guncellendıgınde okumustum. bu gece tekrar bır goz gecırıcem canım.

Fundam spor yapmışsın yine süpersin canım ama hem öğlen çorba hem akşam bilmiyorum ne kadar doğru sanki sebze protein bişeyler de alsan iyi olur gibi

O öğlen yemeğini beğenmedim Sinemim elma dan öğle yemeğimi olur kuzum yaaa

Canım benim olur öyle şeyler hem haklısın çok yalnız bıraktık seni.Her işimize sen koşturuyosun bizde elimizden geleni yapmaya hazırız yani kendi adıma konuşuyorum.

İyi bari bu sorunun çözüldüğüne ve Püsküütün kalmasına sevindim:)

Fundacim ben anlamadım nasıl uç gün mesaj yazmadım ben gece on ikiye kadar mesaj sayımı dolduruyorum 12 den sonra da yeningune gectigimiz icin 1 den basliyorum sadece gecen gece saat 1 den sonra girdim o gün doldurmamış olabilirim. Ben mı yanlış hesapliyorum anlayamadım canim....

Kızlar cuma için gönüllüler arıyorum... Biliyorsunuz bu cuma sonuç listesini biz hazırlıyoruz, bilmiyorsanız bile şimdi öğrendiniz.

Sinemcim yanımda... :)

Başka kim var? :26:

Pelincim sen cumaya ne alemdesin diyeceğim ama çocuk varken zor olur sanırım...

Bende gözden geçiricem canım benim:))

evet canım yazısırken bır yandan hesap yapıyordum daha aşina olmak için. cok kucuk bır detay hakıkaten. artık 10 sefer sen kontrol edıyorsan 10 seferde ben kontrol ederim. hata olursa da hatamız olur napalım. cok kucuk hesaplar hakıkaten olur boyle seyler ya.

Arzucum tam "açıklayayım" diyecektim... Profilindem günleri yazacaktım ki dün aslında mesajlarını yazmış olduğunu gördüm... Başkasına çarpı atacakken sana mı attım acaba? Çünkü profilden kontrol edip yazıyorum. 5 mesajı doldurup menünü de çok geç yazmadığın için aslında menünü de yazmış işaretlenmen gerekirdi...

En iyisi ben listede senin sağında-solunda olanları dün için bir kontrol edeyim. Haklısın canım, sende bir hata yok; hata bende... Özür dilerim... İyice fire vermeye başladım.

İMDAAAAAAAAAAT! :84::84::84:

Düzeltiyorum seni canım, merak etme.

Bugun ku menüm

Sabah: yarım haslanmis yumurta, 2 kk peynir, domates salatalık, 2 dilim ekmek

Öğlen : 1 tabak et sote, 1 ayran, 2 dilim ekmek

Ara: 1 anjelik

Aksam : 1 karniyarik, 3 kasık bulgur pilavı, yoğurt

Ara : 1 elma

1 kupa mate cayi

Aynen öyle fundacım,hem umut var,jhem cepten giriyorum,bilgisayardakinden çok daha ağır işliyor,eşim de öğlenleri gidiyor işe,yapmam gereken bir iş dururken elimde telefon ha bire yazdığımı görürse arıza çıkarır ama o gün erken giderse elimden geleni yapmaya çalışırım canım,bütün iyi niyetimle yazıyorum kaytardığımı sanmayın canım

O öğlen yemeğini beğenmedim Sinemim elma dan öğle yemeğimi olur kuzum yaaa

fıstıgım ogle mesajımı kacırdın sanırım. dun dısardaydım ya simit yedim. bugun bı yerden kısıp telafı etmek ıstedım. sabah yapmak ıstemedım onu sabah sıkı yapıp ogleyı hafıflettım ara ogunler var dıye.

Bende gözden geçiricem canım benim:))

Sağol Handecim. :)

Değil mi, değil mi?

Menüm

Sabah : 2 adet altınbaşak bisküvi,1 yumurta,iki çatal peynir,yeşil çay
öğlen : 1 kepçe çorba,3 kaşık taze fasülye,2 dilim ekmek
Ara : 3 hurma
Akşam : 4 kaşık makarna,4 kaşık et sote
Ara : kuru üzüm ,yeşil çay

1 saat fitness yaptım,2 litre su içtim,yatmadan bir yeşil çay daha içicem birde 22 defa ip atlamayı düşünüyorum tabi çok ses çıkarmadan atlamayı başarırsam:)))

Valla bu menüye ve spora alkış tutulur

Kaçırmışım mesajını Sinemcim doğrudur.Denge diyosun yani ne sıkı rakibim var benim işim zor çok zor:))))

Canım menün gayet iyi görünüyo ama bişey sorucam karnıyarık kızatmadanmı yapıldı yoksa başka türlümü??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…