- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.421
Sinemcim ben kimseye zorla bir şey yaptırmak istemiyorum. Bu işe gönüllü olduğumda her şeyi tek başıma yapmayı göze alıp da gönüllü oldum. Takım içinde bir kural, paylaşım alanında konuşulan bir kural hakkında oylama yaptığımızda bile takımın yarısı oy kullanmıyor, oralı olmuyor, biliyorsun.
Ben her cuma listeyi kardeş takımda paylaşmadan önce bizim takımda bitmiş haliyle paylaşıyorum. Bugüne kadar Tuni dışında hiçkimsenin kontrol ettiğini görmedim. O sağolsun kontrol ediyor, bir keresinde uyarmıştı beni...
Bana en büyük yardımları cuma günü yaparsınız. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar cumaları yardımcı olabilir. Ama takımın yarıya yakını ortalamasını bile hesap etmiyor...
Özellikle bu cuma çok karışık olacak... Ama kendi takımımız dışında hiçbir takımı ayrıntılı kontrol etmeyeceğim. Hem ömrüm yetmez, hem de "bizi kontrol etmeyenleri ben niye edeyim" mantığı var... He, gördüğüm kadarıyla tabi ederim ama gördüğüm kadarıyla...
Yardımcı olursanız sevinirim gerçekten... Paylaşım alanında herkes parmakla beni gösteriyormuş gibi hissediyorum...
süper menü canım,tebrik ederim,
yalnız şu anjelik kim tanıyamadım:)
geçen gün de soracaktım unuttum.
anlıyorum canım..
ben hala cok hakim değilim dediğim gibi. ama ''bir atla deve değil ya'' derler ya, o misal iyice kavramaya calısıyorum.
burdan bıseyler aldıgım gıbı vermekte ısterım kendı adıma.. o yuzden yapabılecegım ne varsa her zaman elımden gelenı yaparım.
hiç oyle hısettme canım 1. hıcbırımız robot değiliz hatalar olur.
2. o listeyi bir tek sen kontrol etmedin kardeş takımda kontrol etti.
3. kardes takım kontrol etmese bıle her takımda olan seyler ve bu hafta bolmelı bır hesaplama vardı ayrıca handenın kılo hesabında. o hesap normal haftalara gore daha zor.
anlıyorum canım..
ben hala cok hakim değilim dediğim gibi. ama ''bir atla deve değil ya'' derler ya, o misal iyice kavramaya calısıyorum.
burdan bıseyler aldıgım gıbı vermekte ısterım kendı adıma.. o yuzden yapabılecegım ne varsa her zaman elımden gelenı yaparım.
hiç oyle hısettme canım 1. hıcbırımız robot değiliz hatalar olur.
2. o listeyi bir tek sen kontrol etmedin kardeş takımda kontrol etti.
3. kardes takım kontrol etmese bıle her takımda olan seyler ve bu hafta bolmelı bır hesaplama vardı ayrıca handenın kılo hesabında. o hesap normal haftalara gore daha zor.
Sinemcim madem öyle diyorsun canım; yarışmanın işleyişi ile ilgili karar defterini okuyabilirsin. Hatta bugün paylaşım alanında takım içi linkler vermekten bahsetmişler... Herkes bakmaz ama bakanınız olur; ben de link vereyim.
-------
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-3.html
Bu yarışmanın karar defteri. Aslında her üyenin okuması gerekir. İşlerin nasıl yürüdüğü ile ilgili tüm kuralları burda bulabilirsiniz. Son gönderiyi okumanız yeterli; son gönderi her zaman için en güncel kuralları içeriyor.
-------
-------
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-159.html
Bu da paylaşım alanı... Burada yarışma ile ilgili güncel olarak tartışılan konuları bulabilirsiniz. Bir de cuma günleri liste paylaşımları ilk burada yapılır. Genelde kaptanlar veya kaptan yardımcılarının mesaj atacağı bir başlıktır. Ama yarışmaya hakim olmanız ve neler olup bittiğini anlamanız için okumanız gerekir.
-------
Raacım da bir gidiyor, bir geliyor. :) N'apıyon kız?
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
1 domates
5 zeytin
Ara
1 çay bardağı leblebi
Öğle
Ezogelin çorbası 1 tabak
2 mandalina
Ara
(Hatırlayamadım yahu... :44: Ama sakıncalı bir şey değil)
Akşam
3 tabak domates çorbası
40 dk eliptik + dambıl + twister...
+ bir büyük kupa yeşil çay
menum
sabah
1 haslanmıs yumurta
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
yarım domates
yarım salatalık
1 çay kaşıgı bal
1 çay kaşıgı kahvaltılık sos
ara
2 kuru kayısı
ogle
1 elma
ara
1 kuru ıncır
6 badem
aksam
3 kasık yumurtalı kırpık :)))))
2 kucuk kofte
Sinemcim ben kimseye zorla bir şey yaptırmak istemiyorum. Bu işe gönüllü olduğumda her şeyi tek başıma yapmayı göze alıp da gönüllü oldum. Takım içinde bir kural, paylaşım alanında konuşulan bir kural hakkında oylama yaptığımızda bile takımın yarısı oy kullanmıyor, oralı olmuyor, biliyorsun.
Ben her cuma listeyi kardeş takımda paylaşmadan önce bizim takımda bitmiş haliyle paylaşıyorum. Bugüne kadar Tuni dışında hiçkimsenin kontrol ettiğini görmedim. O sağolsun kontrol ediyor, bir keresinde uyarmıştı beni...
Bana en büyük yardımları cuma günü yaparsınız. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar cumaları yardımcı olabilir. Ama takımın yarıya yakını ortalamasını bile hesap etmiyor...
Özellikle bu cuma çok karışık olacak... Ama kendi takımımız dışında hiçbir takımı ayrıntılı kontrol etmeyeceğim. Hem ömrüm yetmez, hem de "bizi kontrol etmeyenleri ben niye edeyim" mantığı var... He, gördüğüm kadarıyla tabi ederim ama gördüğüm kadarıyla...
Yardımcı olursanız sevinirim gerçekten... Paylaşım alanında herkes parmakla beni gösteriyormuş gibi hissediyorum...
Bu arada paylaşım alanını okumayan ama konudan haberdar olan üyeler için belirteyim:
Gün itibariyle Püsküüt kalma kararı aldı. "Kararım kesin." demişti aslında ama yarışmadan başka bir kaptan takip işlerinde gönüllü olunca kalmaya karar verdi.
Ama niye böyle oldu yaa?
Değerlendirme:
Tuni'ye son 7 günde 3 gün mesaj ve menü yazmadı için 1. uyarı...
Arzu'ya son 7 günde 3 gün mesaj yazmadı için 1. uyarı...
Özellikle Arzu'nun gece attığı mesajları görünce elim çarpı atmaya gitmedi ama kurallarımız belli...
En paylaşımcı üyelerimize nazar mı değdirdik, ne oldu?
Yazamayacağınız önceden belli olduğu zaman haber verip izin alın. Kim derdi ki sizlere uyarı vereceğim...
Ayrıca Reyna'da hala haber vermediğine göre durumu kritik.
Sinemcim madem öyle diyorsun canım; yarışmanın işleyişi ile ilgili karar defterini okuyabilirsin. Hatta bugün paylaşım alanında takım içi linkler vermekten bahsetmişler... Herkes bakmaz ama bakanınız olur; ben de link vereyim.
-------
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-3.html
Bu yarışmanın karar defteri. Aslında her üyenin okuması gerekir. İşlerin nasıl yürüdüğü ile ilgili tüm kuralları burda bulabilirsiniz. Son gönderiyi okumanız yeterli; son gönderi her zaman için en güncel kuralları içeriyor.
-------
-------
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-159.html
Bu da paylaşım alanı... Burada yarışma ile ilgili güncel olarak tartışılan konuları bulabilirsiniz. Bir de cuma günleri liste paylaşımları ilk burada yapılır. Genelde kaptanlar veya kaptan yardımcılarının mesaj atacağı bir başlıktır. Ama yarışmaya hakim olmanız ve neler olup bittiğini anlamanız için okumanız gerekir.
-------
Desteğin için sağol.
Hande'nin hesabından olmuyor olay aslında... Hatta özellikle kimsenin hesabından olmuyor. Saçma sapan küçücük küsüratlar birleşip ortalamayı yükseltiyor... Kimin aklına gelir yahu... Gerçi ortalama da %0.404444 çıkıyordu. Yani %0.405 olduğu anda zaten 0.41'e tamamlıyor. Böyle ince durumlara daha bir dikkat etmemiz gerekecek bundan sonra...
Fundacim ben anlamadım nasıl uç gün mesaj yazmadım ben gece on ikiye kadar mesaj sayımı dolduruyorum 12 den sonra da yeningune gectigimiz icin 1 den basliyorum sadece gecen gece saat 1 den sonra girdim o gün doldurmamış olabilirim. Ben mı yanlış hesapliyorum anlayamadım canim....
O öğlen yemeğini beğenmedim Sinemim elma dan öğle yemeğimi olur kuzum yaaa
Bende gözden geçiricem canım benim:))
evet canım yazısırken bır yandan hesap yapıyordum daha aşina olmak için. cok kucuk bır detay hakıkaten. artık 10 sefer sen kontrol edıyorsan 10 seferde ben kontrol ederim. hata olursa da hatamız olur napalım. cok kucuk hesaplar hakıkaten olur boyle seyler ya.
günaydın üzümcüklerim hep beraber kilo aldık ,hastalandık simdi de topluca kayış mı atıyorsunuzzzzzzzzzz heeeeeeeeee
gelin çabuk
dünki menümmmmmmmm
sabah:2 dilim kepek ekmegi,peynir,domates,ve ıhlamır içtim
arada:1 elma
öglen:1 er tame salatalık,domates,havuç ve armut
arada :1 bardak yagsız sütten nescafe(dün de içmiştim ama unuttum yazmayı)
akşam:snitsel ama tavada pisirdim ben çokl et yıyemıyorum dr yagsız pistıgı sürece yiyebilecegi mi söyledi ve yanımda patates salatası
akşam :1 bardak ılık süt
ve sporrrrrrrr
40 dk tempolu yürüyüş ,20 dk da plates 1 saatte tamamladım
fıstıgım ogle mesajımı kacırdın sanırım. dun dısardaydım ya simit yedim. bugun bı yerden kısıp telafı etmek ıstedım. sabah yapmak ıstemedım onu sabah sıkı yapıp ogleyı hafıflettım ara ogunler var dıye.
Bugun ku menüm
Sabah: yarım haslanmis yumurta, 2 kk peynir, domates salatalık, 2 dilim ekmek
Öğlen : 1 tabak et sote, 1 ayran, 2 dilim ekmek
Ara: 1 anjelik
Aksam : 1 karniyarik, 3 kasık bulgur pilavı, yoğurt
Ara : 1 elma
1 kupa mate cayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?