- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.481
Kontrol ettim listeyi, Arzucum boşu boşuna çarpılamışım seni... Başka biriyle de karıştırmamışım... İyi ki fark ettin.
28 gündür liste tutuyorum, ilk defa bir hata yaptım, affedin beni lütfen...
Ama bugüne denk gelmesi kötü oldu. Umarım cumanın altından alnımızın akıyla kalkarız artık... Her şeyimden şüphe etmeye başlayacağım yoksa.Ay neyse kızlar, çok konuştum bugün...
Ben karniyarik yemeğini cok severim kayınvalidem aradı sabah aksama karniyarik yapıcam gel aksama dedi. Bende sakın anne yağda yapma dedim oda sag olsun firinda yapmış......
ben normalde kızartıp içine harçıcı koyuyodum..kendime patlıcanı haşlıyom yağsız içini koyuyorum öyle yiyom
Kızlar ben gidip yatayım,size iyi geceler.ebrucum,fundacım,şeydacım.kartal gelmez korkmayın,orası sizin eviniz.kartal sizden yemek istemiyor:)
ayyy allahım ya,benim her hareketim mi falso,ben hiçbirşeyi doğru yapamaz mıyım acaba.dün dışarda yemek yediğimiz yerde dondurulmuş kocaman bir kartal vardı,umut yemeğini yemek istemeyince annecim sen yemezsen kartal gelir yer dedim,uslu uslu yedi yavrucum.meğer ne kadar etkilenmiş,iki gündür kartal buraya gelemez dimi burası bizim evimiz diyor uyurken,kartal benden yemek istiyor anne diyor,korkmuş kuşum benim
Kız,naapıyonuz bakim bu saatte burda,hadi herkes yatağına!:)
ya ben niye en kilolu halimle hiç fotoğraf çektirmedim ki,ne kompleksli bir insanım,tüm fotoğraf karelerinden itinayla kaçtım,şimdi benim de önce sonra fotoğraflarım olıurdu ne güzel.az değil 12kg fark var.tüh beeee.
Ay ben salak gibi gurup gurup yazıp duruyorum,kimse bana gurup değil grup demiyor ya,lütfen kelimeleri yanlış kullandığımı farkederseniz beni uyarır mısınız arkadaşlar.
Kızlar ben gidip yatayım,size iyi geceler.ebrucum,fundacım,şeydacım.kartal gelmez korkmayın,orası sizin eviniz.kartal sizden yemek istemiyor:)
ayyy allahım ya,benim her hareketim mi falso,ben hiçbirşeyi doğru yapamaz mıyım acaba.dün dışarda yemek yediğimiz yerde dondurulmuş kocaman bir kartal vardı,umut yemeğini yemek istemeyince annecim sen yemezsen kartal gelir yer dedim,uslu uslu yedi yavrucum.meğer ne kadar etkilenmiş,iki gündür kartal buraya gelemez dimi burası bizim evimiz diyor uyurken,kartal benden yemek istiyor anne diyor,korkmuş kuşum benim
günaydınnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmm ablalarımmmmmmmmmm
aaayyyyyyyyyy popişimin üstüne oturamıyorum canım acıyo bu iğnelerden
tuni ablacımmmmm hosgeldın canım nasılsın oglusun nasıl
fundacım yardıma hazırım işte oldugum için elim den geldıgın ce yardım ederım lütfen kendini bir kez daha sıkıp üzme sen den ii kaptanlık yapan kaptan mı var yanlış lık oldu ise bu hepimizin sorumlugu canımcım
raaaaaaaa paylaşım superrrrrrrrr nasıl hepcanlandım anlayamam murvet teyze ye bittim yazıları olumadım ama resimler müthiş ti emegıne saglık canımmmmmmmm
Kızlar "söylemeyeyim" diyordum ama galiba söylemek zorundayım.
2 gündür internetim neredeyse her an kesik. Bir gidiyor, yarım saat gelmiyor, sonra geliyor, 2 dakika sürüyor... Kendiliğinden düzelir diye bekledim ama düzelmedi. Bugün giremezsem bilin ki bu yüzdendir. Ayrıca yarın da aynı şekilde devam ederse korkarım listeyi yapamayacağım, hatta kilomu bile yazamayabilirim...
Umarım düzelir.
tunaydın guzel takımım....
bugun spor yapıcam dıye gozumu actım resmen :)
sabah eşim servise gıttı arabam geldı sukur :) az once eşim giderken bende onunla bahçeye çıktım arabayı garaja sokmak için. bu kadar kilonun arkasından ilk defa bir iltifat aldım komsumdan :)) ya hep anlatıyordunuz şimdi anlıyorum nıye o kadar sevınıyordunuz. :))) bayagdır dıkkatlerını cekmıs, ''ya karı koca nasıl kılo verdınız ıncecık oldunuz ne zamandır esrayla sorucaz, neler yaptınız'' dedi.
nasıl bır zevkmıs bu yaa :))) zaten spor dıye uyandım, şuan bu gazla 3 saat spor yapsam yaparım. o derece aldım gaz'ı :)))))))))
kendi adıma zaten poh pohlandım, eşim açısından da gurulandım. eşim yıllardır değil 90lar, 100 kılonun altına ınmemıstı. simdi 80lerde. ve cok ıradesızdır, ilk zamanlar cok zor oldu onu zaptetmek hergun konusa konusa duzene soktum onu, ki onu motıve edıyım derken bende etkılendım zaten. :) artık o da çok motive, zorlanmıyor. ama ben sizden aldıım her motivenin yarısını onunla paylaşıyorum hala. bölüşüyorum yani :))
aman funda ne diyorsun. yarın cok onemlı full liste yapıcaz pek gonullu de yok. ortada kalırız ben tek basıma yapamam.
O zaman biz seni daha çok motive edelim ki bölüşünce ikinize de bol bol motivasyon kalsın. :)
Tebrikler Sinemcim; pazartesi paylaştığım yazıyı okumuş muydun bilmiyorum. "Diyetin sırları" gibi bir şeydi... "Çevrenizdekileri de bilinçlendirin" diyordu orda, ne kadar doğru gerçekten, insanın kendi işi de kolaylaşıyor. Eşin sana çok şey borçlu.
Sinemcim, ben oturur hepsini tek başıma da yaparım ama netim çok sorun çıkarıyor...En büyük korkum yarın komple gitmesi... Şu 10 dakikadır hiç kesilmedi gerçi... Neyse, çok konuşmayalım da düşüne düşüne bir de biz kesmeyelim. Olur da giremezsem bu yazdıklarımı hatırlarsınız.
Akşam eğer düzelmiş olursa zaten haber veririm.
Ayyy Pelin valla alemsin sen yaa daha oncede kediye bir vukuatın vardı senin dımı? Korkutma kiz cocuğu diyorum ama bende kızımı bir keresinde kalayciyla korkutmuştum hani su mahalllerde dolaşan kalayci kadinlar olur ya onunla uzun süre sürmüştü bizm kalaycimiz....
kız pelin döverim seni aaaaaaaaaayazık kıyamam umuduna ya canım korkmus yok de kartak ölmüş de gelemez falan de korkutma cocugu
kız ayyyyyy kahkahayla güldüm,umut soruyor,kime güldün anne diye.ben bi kere o hatayı yaptım,kedi annesinin elini tutmamış araba çarpmış ölmüş dedim,çocuk kafayı yedi bir ay gece gündüz kedi ölmüş dedi her gördüğüne.şimdi kartalı da öldürürsem var ya çocuk beni ne zanneder acaba,mezarlık bekçisi mi,azrail mi ne acaba.geçen zaten bakırköyde mezarlığın önünden geçerken anne bunlar ne diye mezarları sordu,eşim diyor ki istersen doğruyu söyle içinde ölüler var de,kriz geldi valla gülmekten şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?