Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olsun canim olacak o kadar normal yani herseyle ilgileniyorsun....

Ben karniyarik yemeğini cok severim kayınvalidem aradı sabah aksama karniyarik yapıcam gel aksama dedi. Bende sakın anne yağda yapma dedim oda sag olsun firinda yapmış......

ben normalde kızartıp içine harçıcı koyuyodum..kendime patlıcanı haşlıyom yağsız içini koyuyorum öyle yiyom

Ayyy Pelin valla alemsin sen yaa daha oncede kediye bir vukuatın vardı senin dımı? Korkutma kiz cocuğu diyorum ama bende kızımı bir keresinde kalayciyla korkutmuştum hani su mahalllerde dolaşan kalayci kadinlar olur ya onunla uzun süre sürmüştü bizm kalaycimiz....

Offf yaa yarın programım o kadar yogun ki sabah kahvaltıya davetliyim, öğlen yemeğe... Ben yatiyim bari yarın görüşürüz kizlar......

Günaydın takım!

Pelincim karşında işsiz bir editör var sayılır. :) Ben her şeyi görüyorum da itici olmamak ve amaçtan sapmamak adına kimseye söylemiyorum. Madem uyarmamı istiyorsun bundan sonra uyarırım.

Siz de olur da bende bir hata görürseniz uyarın kızlar.

Ay bir kere daha böyle bir şey olmuştu... Korkutma şu çocuğu şöyle kız, hala almadın mı dersini?

günaydınnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmm ablalarımmmmmmmmmm
aaayyyyyyyyyy popişimin üstüne oturamıyorum canım acıyo bu iğnelerden
tuni ablacımmmmm hosgeldın canım nasılsın oglusun nasıl
fundacım yardıma hazırım işte oldugum için elim den geldıgın ce yardım ederım lütfen kendini bir kez daha sıkıp üzme sen den ii kaptanlık yapan kaptan mı var yanlış lık oldu ise bu hepimizin sorumlugu canımcım
raaaaaaaa paylaşım superrrrrrrrr nasıl hepcanlandım anlayamam murvet teyze ye bittim yazıları olumadım ama resimler müthiş ti emegıne saglık canımmmmmmmm

Berivancım sağol canım. Kendim halletmeye çalışacağım ama olur da işin içinden çıkamazsam yardım isteyeceğim sizlerden. Sen kendi yüzdenin küsüratını uzunca yaz, yeter.

Kızlar "söylemeyeyim" diyordum ama galiba söylemek zorundayım.

2 gündür internetim neredeyse her an kesik. Bir gidiyor, yarım saat gelmiyor, sonra geliyor, 2 dakika sürüyor... Kendiliğinden düzelir diye bekledim ama düzelmedi. Bugün giremezsem bilin ki bu yüzdendir. Ayrıca yarın da aynı şekilde devam ederse korkarım listeyi yapamayacağım, hatta kilomu bile yazamayabilirim...

Umarım düzelir.

tunaydın guzel takımım....

bugun spor yapıcam dıye gozumu actım resmen :)
sabah eşim servise gıttı arabam geldı sukur :) az once eşim giderken bende onunla bahçeye çıktım arabayı garaja sokmak için. bu kadar kilonun arkasından ilk defa bir iltifat aldım komsumdan :)) ya hep anlatıyordunuz şimdi anlıyorum nıye o kadar sevınıyordunuz. :))) bayagdır dıkkatlerını cekmıs, ''ya karı koca nasıl kılo verdınız ıncecık oldunuz ne zamandır esrayla sorucaz, neler yaptınız'' dedi.
nasıl bır zevkmıs bu yaa :))) zaten spor dıye uyandım, şuan bu gazla 3 saat spor yapsam yaparım. o derece aldım gaz'ı :)))))))))

kendi adıma zaten poh pohlandım, eşim açısından da gurulandım. eşim yıllardır değil 90lar, 100 kılonun altına ınmemıstı. simdi 80lerde. ve cok ıradesızdır, ilk zamanlar cok zor oldu onu zaptetmek hergun konusa konusa duzene soktum onu, ki onu motıve edıyım derken bende etkılendım zaten. :) artık o da çok motive, zorlanmıyor. ama ben sizden aldıım her motivenin yarısını onunla paylaşıyorum hala. bölüşüyorum yani :))

aman funda ne diyorsun. yarın cok onemlı full liste yapıcaz pek gonullu de yok. ortada kalırız ben tek basıma yapamam.

O zaman biz seni daha çok motive edelim ki bölüşünce ikinize de bol bol motivasyon kalsın. :)

Tebrikler Sinemcim; pazartesi paylaştığım yazıyı okumuş muydun bilmiyorum. "Diyetin sırları" gibi bir şeydi... "Çevrenizdekileri de bilinçlendirin" diyordu orda, ne kadar doğru gerçekten, insanın kendi işi de kolaylaşıyor. Eşin sana çok şey borçlu.

aman funda ne diyorsun. yarın cok onemlı full liste yapıcaz pek gonullu de yok. ortada kalırız ben tek basıma yapamam.

Sinemcim, ben oturur hepsini tek başıma da yaparım ama netim çok sorun çıkarıyor... En büyük korkum yarın komple gitmesi... Şu 10 dakikadır hiç kesilmedi gerçi... Neyse, çok konuşmayalım da düşüne düşüne bir de biz kesmeyelim. Olur da giremezsem bu yazdıklarımı hatırlarsınız.

Akşam eğer düzelmiş olursa zaten haber veririm.

evet fundacım bana hep x2 lazım :) az olunca hepsini ona veriyorum bana kalmıyor
Evet, canım okumuştum ve aslında ne kadar dikkate alınmayan bır sey, ama ne kadar etkili diye düşünmüştüm. çünkü ben eşimi motive ederken, refleks olarak bır sorumluluk hıssıyle daha bır dısıplıne olmustum. zincir gıbı bırsey bu, yaptıgın yardım sanada donuyor aslında.

cok entersan bak sımdı farkedıyorum dunku spor damarlarım bıle ondan olabılır. esim 24 kılo verdı bayag spora ihtiyacı var dolayısıyla ona 1 haftadır 10 gundur spor yapman gerek vucudun salıyor dıyıp duruyordum. ona dıye dıye kendımıde etkılemısım spor dıye aglasıyorum şimdi. belki de ben yapmıyorum dıye o da sallıyor. dun gece o geldıgınde dambıl calısıyordum, o da o gun yorgunluguyla aldı elıne bır tane dambıl calısmaya basladı hatta bır an guldu, ''pencereden goren olsa ne yapıyor bunlar, karı koca olimpiyatlaramı hazırlanıyorlar'' dedi koptum..

canım ugrasmaya, ugrasırım aksama kadar vaktımı bıle ayırırm, ama yanlış yapabilirim korkusuna yapamam dedim. yanı ugrasamam anlamında değil. inşallah bır sıkıntı olmaz.
allah megabitlerine zeval vermesin

yok kızlar ya,korksun diye söylemedim,hani yemezsen falan yer dersin de başkası yemesin diye yer ya,ondan söyledim,korkuyor gibi değildi o da,sana vermem kartal yemek benim falan diye bağırdı,güldük bizde,ne bileyim korkmuş zavallı.sende benden geri kalmamışsın ha kalaycı malaycı :)

kız pelin döverim seni aaaaaaaaaa yazık kıyamam umuduna ya canım korkmus yok de kartak ölmüş de gelemez falan de korkutma cocugu

kız ayyyyyy kahkahayla güldüm,umut soruyor,kime güldün anne diye.ben bi kere o hatayı yaptım,kedi annesinin elini tutmamış araba çarpmış ölmüş dedim,çocuk kafayı yedi bir ay gece gündüz kedi ölmüş dedi her gördüğüne.şimdi kartalı da öldürürsem var ya çocuk beni ne zanneder acaba,mezarlık bekçisi mi,azrail mi ne acaba.geçen zaten bakırköyde mezarlığın önünden geçerken anne bunlar ne diye mezarları sordu,eşim diyor ki istersen doğruyu söyle içinde ölüler var de,kriz geldi valla gülmekten şimdi:)

Ay Pelincim sağlam bir kahkaha attım sayende.

Çok hoşsunuz ya...

Ya kızlar ben az önce bir eczanede tartıldım,evdekinden bir kilo eksik çıktım,üstelik pantolonum ve sandaletimle.ne iş ben anlamadım ya,benim tartım fazla mı tartıyor acaba,o da dijitaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…