Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fundacım son yıllarda cok diyet çeşiti var. ama bence en saglıklı bizimkisi. hem canımız ne ıstıyorsa yıyoruz (orn canımız et istemediği halde et yemeye calısmıyoruz,yada canımız et istediğinde mahrum kalmıyorz)
hem de herseyden orantılı yıyoruz. sebze, et,sut,meyve vs..

ama bence bıseyı sallamıyoruz. o da cok onemlı kı duraksamalarımızda ondan oluyor buyuk ıhtımalle bazı gıdaları karıstırmamak gerekıyor. daha once arastırmıstım onları ama unuttum. onları karıstırdıgın zaman vucut daha yavas yakıyor.

valla sinemcim çok şanslıymışsın..gerçekten çok alışılageldik bir durum değil..evlilikte ya kadın çok ister, ya da erkek..siz ikiniz de istememişsiniz, üstelik 6 yıl olmuş..ben 3 yıllık evliyim eşim son 1,5 senedir başımın etini yiyor çocuk diye..Allah'ın işi oldu oldu da düşük oldu gerçi..ben bana kalsa bi 3 sene daha çocuk doğurmam..ama eşim öyle değil, bakalım hayırlısı olsun..

fundacım tüm takımın listesi mi hazırlanacak??öyleyse gerçekten zor iş ben bu cuma sabah yine hastanedeyim, sonuçlar için..bildirimi sabah erkenden yapıp çıkıcam zaten..müsait olduğum zaman her zaman yardıma hazırım..

menüm;
kahvaltı
2 dilim çavdardan tost

öğle
1 adet lahmacun
ayran

ara
2 mor erik

akşam
1 kabak dolması
havuç salatası

soda

eve gelince hiç halim kalmadığımdn çorba bile yapamadım, evde ne varsa ondan yedim..lahmacun midemi çok yaktı, sodayla kendime geldim

sonunda bitidim okumayı D
evet cnm haklısın ..yedim yedim ama miğdemin bulntısı geççti..ekmek direk miğdeme otyo yaa..ama uzun süredir yemiyodum cnm..bir daha yimemm
Çok teşekkürler canım. :) Süper bir video gerçekten.

Öyle oldu canım. Geç gidince ertesi gün geç kalkıyorum ve hiçbir işimi yetiştiremiyorum.
ii yapıyosun cnm bende erken kalkınca her şey yolunda öbür türlü ipin ucu kaçıyor canım..
nasıl sesli güldüm analtamm cnm ya..öle böle değil.ev yankılandı hee
tam diyordumki menünde protein yok sebze yok..cvp vermişsin ztn başksına cnm ..afiyet olsun..keşke bende çorbayla doysam..karnım grulduyo resmn
kırpık ne tatlım ya çok duydum onu senden..cahilliğimi bağışlada ne o
Ay bir tuhaf oldum gerçekten... Tüm takımları 8 ondalıktan hesap edip herkeste hata bulasım geliyor.

Tüm bu son zamanların suçlularından biriymişim gibi hissettim şimdi... Sorumsuz, beceriksiz kaptan oldum.
tatlım kendine çok yükleniyorusun...yapma bu kdr lütfen..olbilir bu kdar şey.üstnde birsürü yük var..
aynen bende dizideyim yıne bır yandan. kahvemı bıle yaptım :) bir hurremci biz varız galıba pelıncım

bende hürrmciyim kuzum ...

menümmm
sabah 1 simit
ara:1 elma
öğlen 1 kepçe çorba,4 ymk kaşığı karnıbahar.4 ymk kaşığı makrna
ara:1 elma 1 soda
akşam:4 ymk kaşığı karnıbahar 2 ymk kaşığı taze fasulye
ara :2 mandalina.sade türk kahvesi.1 nescafe (sade şekersiz).1 soda
16:00--17:00 yarım satti plates yarım saati hareket..
2 saat titrk kemer(beynim uyuşuyo benim bunla yaaa kafm şişoo)

Yok İremcim, her cuma yaptığımız işe ek olarak; hali hazırda yayınlanmış olan diğer takımların listelerini sıraya koyup, haftanın bireysel ve takım derecelerini belirleyip sonuç sayfasında listeyi paylaşacağız.

Sen git hastaneye canım, kafana takma... Biz hallederiz.

Her şey iyi hoş güzel de... Bu kelimeler niye bu kadar kısalıyor? Sesli harflerden korkmayalım lütfen. Unutmayalım alfabeye sesli harf olarak geçen sesler olmasaydı, bugün konuşamazdık çünkü ortada bir dil olmazdı.

Kahveler de öğünden sayılmaz, tabi sütlü değilse...

ben gelene kdar herkes gitimi yaaa..offf şuraya bak..ben gelip geçmşi okuyuncaya kadar..konuşadık kızlar ya

Son düzenleme:

anladım fundacım..elimden geleni yaparım her zaman..sağol canım..

Kız,naapıyonuz bakim bu saatte burda,hadi herkes yatağına!:)
ya ben niye en kilolu halimle hiç fotoğraf çektirmedim ki,ne kompleksli bir insanım,tüm fotoğraf karelerinden itinayla kaçtım,şimdi benim de önce sonra fotoğraflarım olıurdu ne güzel.az değil 12kg fark var.tüh beeee.
Ay ben salak gibi gurup gurup yazıp duruyorum,kimse bana gurup değil grup demiyor ya,lütfen kelimeleri yanlış kullandığımı farkederseniz beni uyarır mısınız arkadaşlar.

Kızlar ben gidip yatayım,size iyi geceler.ebrucum,fundacım,şeydacım.kartal gelmez korkmayın,orası sizin eviniz.kartal sizden yemek istemiyor:)
ayyy allahım ya,benim her hareketim mi falso,ben hiçbirşeyi doğru yapamaz mıyım acaba.dün dışarda yemek yediğimiz yerde dondurulmuş kocaman bir kartal vardı,umut yemeğini yemek istemeyince annecim sen yemezsen kartal gelir yer dedim,uslu uslu yedi yavrucum.meğer ne kadar etkilenmiş,iki gündür kartal buraya gelemez dimi burası bizim evimiz diyor uyurken,kartal benden yemek istiyor anne diyor,korkmuş kuşum benim

haklısın canım ne kadar dikkat etsemde kaynıyor o hızla..bende hoşlanmıyorum ama işte düzelcek.daha dikkatli olurum..
öle ara öğün diye değil de norml olarak içtim onları canım sade sütsüz şekersiz canım

Son düzenleme:

yazık kız çocuma yazık neden korkutuyon..kız büyünce bile unutmaz..benide öle korkutuyorlardı..yemezdim..hatta unutmam ramazandı ozaman.yemezsen davulcuya veririm seni derdi.koca kadın oldum halen korkarım davulcudan davuldan..bak zamanında yedim şimdi vermeye çalışıyorum

Canım menün gayet iyi görünüyo ama bişey sorucam karnıyarık kızatmadanmı yapıldı yoksa başka türlümü??

Ben karniyarik yemeğini cok severim kayınvalidem aradı sabah aksama karniyarik yapıcam gel aksama dedi. Bende sakın anne yağda yapma dedim oda sag olsun firinda yapmış......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…