- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.461
Dukan hakkı verildiğinde işe yarıyor, orası kesin. Ama dukan bir "zayıfladım-bitti" rejimi değil. Ömür boyu orda yazanlara uyuyorsun. Bir daha asla akşam 18 miydi 19 muydu, o saatten sonra yemiyorsun... Bir de çok fazla proteinin gut yapma riski var sanırım, gerçi ben araştırmadım, öyle derler. Meyvenin yasak olduğu günler var. Karbonhidrat çok kısıtlı... Ama o yulaf kepeği bir mucize, insan acıktığını bile hissetmiyor.
İşin özü işe yarıyor ama ne kadar sağlıklı tartışılır. Ama tariflerini araştıracağım, aklıma yatan şeyler olursa paylaşırım sizle...
Yok yanlış anlamadın :))) evet soylemedım. onu soylecek vakıt olmadı :))) biz cok eski tanısıyoruz ama, çıkma gibi bir zamanımız olmadı :) o antalyadaydı ben istanbul agustos sonu gorustuk açıldık mı denır bırbırımıze ne denır unuttum o olayları :) kasımda da evlendık. o 3 ayda yüz yüze 3 kere gorustuk. evet isteseydi bomba olacaktı benim için. :) ben aslında haddinden fazla planlı yaşayan bırıyım. ama bazen ne kadar planlı programlı olsanda hesap edemedıgın şeyler oluyor. o da benım atladığım buyuk noktalardan bırıydı. :) ama şükür o bomba patlamadı. ciddi bir konuydu ve hemfikir çıktık. :)
---------------------------------
offf hemde nasıl kıyarım varyaaaa her aksam yemekten sonra sade kırpık yıyordum zaten
kıymaya kıyıcamda gulmekten yıyebılcekmıyım onu bılmıyorum.
mesajı yazarken bıle ara verıp bır parca kopardım budundan dayanamadım.masallah ogluma cok tatlı yaaa :))))
Allahım karı olucam bide,çoluk çocuk aç yemek bekliyo ben burda çene yapıyom aklım sizde kalıyo ama napim :)))
Eşimin gelmesine de yarım saat kaldı biri beni vursun
Kızlar cuma için gönüllüler arıyorum... Biliyorsunuz bu cuma sonuç listesini biz hazırlıyoruz, bilmiyorsanız bile şimdi öğrendiniz.
Sinemcim yanımda... :)
Başka kim var? :26:
Pelincim sen cumaya ne alemdesin diyeceğim ama çocuk varken zor olur sanırım...
evet cnm haklısın ..yedim yedim ama miğdemin bulntısı geççti..ekmek direk miğdeme otyo yaa..ama uzun süredir yemiyodum cnm..bir daha yimemmbisküvi yeme canım,küçük miktarlarda bile yesen kalorisi çok yüksek,hemde çok çabuk acıkmana sebep olur,glisemik endeksi çok yüksek.mesela bir paket bisküvi ortalama 500kalori,5,6tane yesen paketin hemen hemen çeyreğini yemiş oluyorsun,bu da 125kalori eder,sen bu 125kaloriyi 2dilim ekmek yiyerek kullanabilirsin,çok daha tok tutar
ii yapıyosun cnm bende erken kalkınca her şey yolunda öbür türlü ipin ucu kaçıyor canım..Çok teşekkürler canım. :) Süper bir video gerçekten.
Öyle oldu canım. Geç gidince ertesi gün geç kalkıyorum ve hiçbir işimi yetiştiremiyorum.
nasıl sesli güldüm analtamm cnm ya..öle böle değil.ev yankılandı heeAllahım karılığım tuttu yemek yapim dedim soğan bitmiş.Şimdi bu benim suçummu?
İşte görüyorsunuz kızlar hayat,doğa bana ''yemek yapma sen bu işlere göre bir kadın değilsin'' diyo ama duyan yok....
tam diyordumki menünde protein yok sebze yok..cvp vermişsin ztn başksına cnm ..afiyet olsun..keşke bende çorbayla doysam..karnım grulduyo resmnRaacım da bir gidiyor, bir geliyor. :) N'apıyon kız?
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
1 domates
5 zeytin
Ara
1 çay bardağı leblebi
Öğle
Ezogelin çorbası 1 tabak
2 mandalina
Ara
(Hatırlayamadım yahu... :44: Ama sakıncalı bir şey değil)
Akşam
3 tabak domates çorbası
40 dk eliptik + dambıl + twister...
+ bir büyük kupa yeşil çay
kırpık ne tatlım ya çok duydum onu senden..cahilliğimi bağışlada ne omenum
sabah
1 haslanmıs yumurta
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
yarım domates
yarım salatalık
1 çay kaşıgı bal
1 çay kaşıgı kahvaltılık sos
ara
2 kuru kayısı
ogle
1 elma
ara
1 kuru ıncır
6 badem
aksam
3 kasık yumurtalı kırpık :)))))
2 kucuk kofte
tatlım kendine çok yükleniyorusun...yapma bu kdr lütfen..olbilir bu kdar şey.üstnde birsürü yük var..Ay bir tuhaf oldum gerçekten... Tüm takımları 8 ondalıktan hesap edip herkeste hata bulasım geliyor.
Tüm bu son zamanların suçlularından biriymişim gibi hissettim şimdi...Sorumsuz, beceriksiz kaptan oldum.
aynen bende dizideyim yıne bır yandan. kahvemı bıle yaptım :) bir hurremci biz varız galıba pelıncım
fundacım tüm takımın listesi mi hazırlanacak??öyleyse gerçekten zor iş ben bu cuma sabah yine hastanedeyim, sonuçlar için..bildirimi sabah erkenden yapıp çıkıcam zaten..müsait olduğum zaman her zaman yardıma hazırım..
menümmm
sabah 1 simit
ara:1 elma
öğlen 1 kepçe çorba,4 ymk kaşığı karnıbahar.4 ymk kaşığı makrna
ara:1 elma 1 soda
akşam:4 ymk kaşığı karnıbahar 2 ymk kaşığı taze fasulye
ara :2 mandalina.sade türk kahvesi.1 nescafe (sade şekersiz).1 soda
16:00--17:00 yarım satti plates yarım saati hareket..
2 saat titrk kemer(beynim uyuşuyo benim bunla yaaa kafm şişoo)
Yok İremcim, her cuma yaptığımız işe ek olarak; hali hazırda yayınlanmış olan diğer takımların listelerini sıraya koyup, haftanın bireysel ve takım derecelerini belirleyip sonuç sayfasında listeyi paylaşacağız.
Sen git hastaneye canım, kafana takma... Biz hallederiz.
Her şey iyi hoş güzel de... Bu kelimeler niye bu kadar kısalıyor? Sesli harflerden korkmayalım lütfen. Unutmayalım alfabeye sesli harf olarak geçen sesler olmasaydı, bugün konuşamazdık çünkü ortada bir dil olmazdı.
Kahveler de öğünden sayılmaz, tabi sütlü değilse...
Kızlar ben gidip yatayım,size iyi geceler.ebrucum,fundacım,şeydacım.kartal gelmez korkmayın,orası sizin eviniz.kartal sizden yemek istemiyor:)
ayyy allahım ya,benim her hareketim mi falso,ben hiçbirşeyi doğru yapamaz mıyım acaba.dün dışarda yemek yediğimiz yerde dondurulmuş kocaman bir kartal vardı,umut yemeğini yemek istemeyince annecim sen yemezsen kartal gelir yer dedim,uslu uslu yedi yavrucum.meğer ne kadar etkilenmiş,iki gündür kartal buraya gelemez dimi burası bizim evimiz diyor uyurken,kartal benden yemek istiyor anne diyor,korkmuş kuşum benim
Canım menün gayet iyi görünüyo ama bişey sorucam karnıyarık kızatmadanmı yapıldı yoksa başka türlümü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?