- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.501
kız ayyyyyy kahkahayla güldüm,umut soruyor,kime güldün anne diye.ben bi kere o hatayı yaptım,kedi annesinin elini tutmamış araba çarpmış ölmüş dedim,çocuk kafayı yedi bir ay gece gündüz kedi ölmüş dedi her gördüğüne.şimdi kartalı da öldürürsem var ya çocuk beni ne zanneder acaba,mezarlık bekçisi mi,azrail mi ne acaba.geçen zaten bakırköyde mezarlığın önünden geçerken anne bunlar ne diye mezarları sordu,eşim diyor ki istersen doğruyu söyle içinde ölüler var de,kriz geldi valla gülmekten şimdi:)
ya kızlar ben az önce bir eczanede tartıldım,evdekinden bir kilo eksik çıktım,üstelik pantolonum ve sandaletimle.ne iş ben anlamadım ya,benim tartım fazla mı tartıyor acaba,o da dijitaldi
evet fundacım bana hep x2 lazım :) az olunca hepsini ona veriyorum bana kalmıyor
Evet, canım okumuştum ve aslında ne kadar dikkate alınmayan bır sey, ama ne kadar etkili diye düşünmüştüm. çünkü ben eşimi motive ederken, refleks olarak bır sorumluluk hıssıyle daha bır dısıplıne olmustum. zincir gıbı bırsey bu, yaptıgın yardım sanada donuyor aslında.
cok entersan bak sımdı farkedıyorum dunku spor damarlarım bıle ondan olabılır. esim 24 kılo verdı bayag spora ihtiyacı var dolayısıyla ona 1 haftadır 10 gundur spor yapman gerek vucudun salıyor dıyıp duruyordum. ona dıye dıye kendımıde etkılemısım spor dıye aglasıyorum şimdi. belki de ben yapmıyorum dıye o da sallıyor. dun gece o geldıgınde dambıl calısıyordum, o da o gun yorgunluguyla aldı elıne bır tane dambıl calısmaya basladıhatta bır an guldu, ''pencereden goren olsa ne yapıyor bunlar, karı koca olimpiyatlaramı hazırlanıyorlar'' dedi koptum..
canım ugrasmaya, ugrasırım aksama kadar vaktımı bıle ayırırm, ama yanlış yapabilirim korkusuna yapamam dedim. yanı ugrasamam anlamında değil.inşallah bır sıkıntı olmaz.
allah megabitlerine zeval vermesin
Ya kızlar ben az önce bir eczanede tartıldım,evdekinden bir kilo eksik çıktım,üstelik pantolonum ve sandaletimle.ne iş ben anlamadım ya,benim tartım fazla mı tartıyor acaba,o da dijitaldi
Kız berivaaaaaaan
benim bildiğim akapunktur iğneleri kulağa mulağa batırılır,sen niye totonun üstünde oturamıyon,senin doktor sapık mapık olmasın hehehe
Funda kız ortada kalırız valla tırsıntı geldı :18::18::18: Inşallah düzelir :26:
kız berivaaaaaaan
benim bildiğim akapunktur iğneleri kulağa mulağa batırılır,sen niye totonun üstünde oturamıyon,senin doktor sapık mapık olmasın hehehe
kız ayyyyyy kahkahayla güldüm,umut soruyor,kime güldün anne diye.ben bi kere o hatayı yaptım,kedi annesinin elini tutmamış araba çarpmış ölmüş dedim,çocuk kafayı yedi bir ay gece gündüz kedi ölmüş dedi her gördüğüne.şimdi kartalı da öldürürsem var ya çocuk beni ne zanneder acaba,mezarlık bekçisi mi,azrail mi ne acaba.geçen zaten bakırköyde mezarlığın önünden geçerken anne bunlar ne diye mezarları sordu,eşim diyor ki istersen doğruyu söyle içinde ölüler var de,kriz geldi valla gülmekten şimdi:)
Cocugu direk delirtme yontemi :)))
berivan kız,biraz adab-ı muaşeret öğren,bak akapunktur değil akupunktur olacakmış,hiç mi medeniyet görmedin hehehe
sağol fundacım,olursa düzelt canım,ben çok gülerim kelimeleri yanlış kullananlara,kendim de aynı şeyi yapmayayım,
Büyük üzümcükler gelin hadı muhabbetinizi özledim
fundacım netin ne durumda
geldim üzümcük. :)
netim nane molla... Ama yarına böyle olsa yeter.
---
yalnız ben bu aralar bir an önce zayıflamak istiyorum ya... Sabredemez oldum, acilen bir 7 kilo vermek istiyorum. Tabi öyle bir şey de olmayacağı için sabır talimi yapıyorum bol bol. :)
bir de bir mail gelmiş bugün "büyük bedende %70 indirim"... Nerden biliyorlar yaaa? :84: Bana gıcıklığına mı yapıyorlar? :84: Facebook'ta da hep zayıflama grubu, zayıflama ürünü reklamları çıkıp duruyor...Fişlemişler beni... :) tescilli şişman oldum, iyi mi?
hosgeldin fundacımmmmmmmmmmmm
Ciddi misin aaaasıl şişman ollah hııııııııı Zayıfız bi kerem kız sen 7 ben 17 kilo vermek istiyorum
Büyük üzümcükler gelin hadı muhabbetinizi özledim
fundacım netin ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?