Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız ne alemsin Bacım benim umudu kocaman öp benim için

Son düzenleme:
ya kızlar ben az önce bir eczanede tartıldım,evdekinden bir kilo eksik çıktım,üstelik pantolonum ve sandaletimle.ne iş ben anlamadım ya,benim tartım fazla mı tartıyor acaba,o da dijitaldi

kız bakma o bu tartı ya ben alısverıs merkezındekı tartı da tartıldım 74 kılo dedı valla kendı tartın en doğrusu canımmmm

Ay ben görsem ağzımın suyu akardı size... "Ne güzel karı-koca beraber spor yapıyorlar." derdim... :) Sonra eve gidip ben de dambıl yapardım. Spor yapanı görünce kendi de yapası geliyor insanın. :)

Sağol canım. :) Umarım sorun olmaz. Bugün daha iyi gibi...

Kız berivaaaaaaan
benim bildiğim akapunktur iğneleri kulağa mulağa batırılır,sen niye totonun üstünde oturamıyon,senin doktor sapık mapık olmasın hehehe

Ya kızlar ben az önce bir eczanede tartıldım,evdekinden bir kilo eksik çıktım,üstelik pantolonum ve sandaletimle.ne iş ben anlamadım ya,benim tartım fazla mı tartıyor acaba,o da dijitaldi

Pelincim tartıdan tartıya fark etmesi normaldir... 1-2 kilo oynayabilir, yeri gelir 3 oynar... Dünyadaki bütün tartılar aynı tartmıyor. Sen kendi takibini evdeki tartında yap.

Dünkü menüm yazamıştım ama yine yazayım yanlış olmasın
sabaheynirekmek,ıhlamur dr çayı yasakları kanı eksiltıyomus
arada :3 küçük havuç
öglen eynir li salata 1 elma
arada :1 mandalin
akşam :tavuk haslama ve fırında patates
yatmadan önce aacıkınca çeyrek muz ,1 elma yedim çok meyve yedim ya :18:
Spor yapamadım dün her yerim hamlanmıs 2 kez yürüyebildim bugun yıne yürüyecegım ama

M5
karnıbahar brokoli aldım,haşlayıp salata şeklinde yemeyi düşünüyorum,yanında belki tavuk göğsüyle. aman bayılırım sebzeye,ne severim ne severim.

Kız berivaaaaaaan
benim bildiğim akapunktur iğneleri kulağa mulağa batırılır,sen niye totonun üstünde oturamıyon,senin doktor sapık mapık olmasın hehehe

Bugün yine esprilerin üstünde Pelincim... :)

Bu arada sen dün uyar dedin diye uyarayım; "akupunktur" olacak canım.

Funda kız ortada kalırız valla tırsıntı geldı :18::18::18: Inşallah düzelir :26:

Umarım canım... Bugün yine iyi... Dün net kesiliyor diye bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım, feciydi...

kız berivaaaaaaan

kız yanımdakı adam kız delirdi diyeccek saklayara kgülmeye çalısıyorum Allah iyiligini versin kız kan için iğne vermisti dr um her sabh gidip vurduruyorum 4 . Günüm aynı yere vurdugu için agrıyo ,akapunturlar kulagım da kızzzzzzzzz

cocugu direk delirtme yontemi :)))

Berivan kız,biraz adab-ı muaşeret öğren,bak akapunktur değil akupunktur olacakmış,hiç mi medeniyet görmedin hehehe

sağol fundacım,olursa düzelt canım,ben çok gülerim kelimeleri yanlış kullananlara,kendim de aynı şeyi yapmayayım,

Kız benim imla nokta vürgüle girersek çıkamayız bi pc ye evrak kaydederken dikkat ediyorum onun dışında hiç yok anacım 1 kelime bir kelime dir öğrenmiiş olduk

Son düzenleme:
oh spor yaptım bı guzel terledım. ya sporcular size soyluyorum :) sporun ınsanı nasıl canlandırdıgını nıye hatırlatmıyorsunuz....... :)

Büyük üzümcükler gelin hadı muhabbetinizi özledim
fundacım netin ne durumda

Geldim üzümcük. :)

Netim nane molla... Ama yarına böyle olsa yeter.

---

Yalnız ben bu aralar bir an önce zayıflamak istiyorum ya... Sabredemez oldum, acilen bir 7 kilo vermek istiyorum. Tabi öyle bir şey de olmayacağı için sabır talimi yapıyorum bol bol. :) Yarın tartıdan da çok umutlu değilim, aynı falan çıkacağım galiba...

Bir de bir mail gelmiş bugün "büyük bedende %70 indirim"... Nerden biliyorlar yaaa? :84: Bana gıcıklığına mı yapıyorlar? :84: Facebook'ta da hep zayıflama grubu, zayıflama ürünü reklamları çıkıp duruyor... Fişlemişler beni... :) Tescilli şişman oldum, iyi mi?

Son düzenleme:

hosgeldin fundacımmmmmmmmmmmm
Ciddi misin aaa asıl şişman ollah hııııııııı Zayıfız bi kerem kız sen 7 ben 17 kilo vermek istiyorum

hosgeldin fundacımmmmmmmmmmmm
Ciddi misin aaa asıl şişman ollah hııııııııı Zayıfız bi kerem kız sen 7 ben 17 kilo vermek istiyorum

Ben 7'sini acilen istiyorum; yoksa yolum 17'den daha yakın değil.

Berivancım en çok sana üzülüyorum canım, gündüzleri burdasın ama pek kimse girmez oldu... Ama yarın cuma. Yarın bayağı bir hareketli olacağız. Hatta duble hareketli. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…