- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.521
berivancığımmm cnmmm biz seninle hiç çakışamıyoruz canım ya,eeee rakiben çok gaza gelmiş durumda eyerrrrrrr bir arkada kallllll inan dilimden kurtulman imkansızzzzz.........
Paylaşım için teşekkürler Raacım.
rica ederim fundacığım,, bu gun misafirlerimi ağırladım gene çok sorunlu bir gün deyıldi ucuz atlattım,sadece bıraz öce cok acıkdım ve 2 kepeklı galete ve 1 kk peynır yedım o biraz gerdi beni..
kız ayyyyyy kahkahayla güldüm,umut soruyor,kime güldün anne diye.ben bi kere o hatayı yaptım,kedi annesinin elini tutmamış araba çarpmış ölmüş dedim,çocuk kafayı yedi bir ay gece gündüz kedi ölmüş dedi her gördüğüne.şimdi kartalı da öldürürsem var ya çocuk beni ne zanneder acaba,mezarlık bekçisi mi,azrail mi ne acaba.geçen zaten bakırköyde mezarlığın önünden geçerken anne bunlar ne diye mezarları sordu,eşim diyor ki istersen doğruyu söyle içinde ölüler var de,kriz geldi valla gülmekten şimdi:)
Menüm
Sabah:
2 dilim ekmek
2 kk peynir
8 zeytin
1 domates
1 salatalık
Öğle:
2 tabak domates çorbası
2 mandalina
Ara:
3 mandalina
Akşam:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 süt
Veee onlardan 1 saat sonra:
9 kaşık edebilecek bir bulgur pilavı, 1 bardak da yoğurt eder...(9 kaşık bulgur = 3 dilim ekmek)
+40 dk eliptik + dambıl-twister
+ 2 bardak yeşil çay (2 bardak daha da içeceğim)
--------
Perşembe perşembe... Hem de akşam... Ne deseniz haklısınız... Bir de bu hafta zaten aynı çıkma ihtimalim çok yüksekti, + çıkmam umarım...
ahh fundacım ahh bunun sebebi o ''aynı cıkabılırım'' baskısı. arada menu duzensızlıgı oluyor keyıfsızlıkten miskinlikten onlar masum ve normal seyler. ama bu tehlikeli cinsten uzuldum,ve uzun zamandır boyle yapmamıstın. nasıl olsa aynı cıkıcam deyıp yemene daha cok uzuldum.cunku yarın bır anda -500 cıkmayacagını nerden bılıyordun kı. hep oluyor bu tartı duruyor duruyor bır anda dusuyor.
cezamız kalktı ama, ben sana 50 mekık vermek ıstıyorum. :) zorunlu değilsin cezamız kalktıgı ıcın ama ben yapacagını bılıyorum :)
Ayy funda biraz çok olmuş be canım,daha kahvaltıdan beri çok olmuş sanki,2dilim ekmek,2kk peynir,8zeytin,hepsinin yarısı olsa iyiymiş.mandalinalarda çok geldi bana.akşamın zaten farkındasın.şaka mı kız bu,sen yapmazsın perşembe perşembe
Menüm
Sabah:
2 dilim ekmek
2 kk peynir
8 zeytin
1 domates
1 salatalık
Öğle:
2 tabak domates çorbası
2 mandalina
Ara:
3 mandalina
Akşam:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 süt
Veee onlardan 1 saat sonra:
9 kaşık edebilecek bir bulgur pilavı, 1 bardak da yoğurt eder...(9 kaşık bulgur = 3 dilim ekmek)
+40 dk eliptik + dambıl-twister
+ 2 bardak yeşil çay (2 bardak daha da içeceğim)
--------
Perşembe perşembe... Hem de akşam... Ne deseniz haklısınız... Bir de bu hafta zaten aynı çıkma ihtimalim çok yüksekti, + çıkmam umarım...
Ben de yazayım menümü
sabah 1kupa yağsız süt,1yumurta,1kk peynir,1dilim kepek ekmeği
öğle:2köfte,2kaşık pilav,2kase ezogelin çorba
ara:1kupa yağsız sütle kahve
akşam:kocaman bir tabak haşlanmış brokoli,karnıbahar,güzelmiş valla,çok sevdim.
1köfte kadar kıyma ve 1yumurta yağsız pişirdim.
Gece 1kase yoğurt yerim.bu kadar
merhaba çıtrlar..bugün çok hamaratım, tüm evin camlarını sildim. tülleri yıkadım, astım..evi sildim süpürdüm, balkonu yıkadım..saat 12de başladığım 9 da bitirebildim..ama çok yoruldum bir kahve yapsam kendime iyi..
menüm;
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
yarım kk tahin helva
ara
1 adet mor erik
öğle
1 tane kabak dolması
yoğurt
ara
soda
akşam
2 dilim çavdar ekmeğinden tost
ayran
birazdan sütlü kahve içebilirim..
biraz dengesiz bir dagılım var funda ,aslında genelde yediklerin düzenli dağılsa cok deyil ama işin kötü tarafı kendini suçlu hissetmen ve tokluğun biraz üstünde hissetmen,işde ozaman sabah kilo veremiyor insan ,ama moralini bozma çokkk kötü deyil.
"Nasılsa aynı çıkacağım" diye düşünmedim. Yani aktif olarak düşünmedim. :) Ama belki de bilinçaltımda varmıştır...
Çekerim mekikleri tabi Sinemcim, hatta başka şeyler de yapmayı düşünüyorum zaten... Artık ne kadarını kurtarırsam kar...
Şaka değil...Maalesef...
Kahvaltım her günkü normal kahvaltım, sadece 3 zeytin fazla. :) Yumurta peynir olunca sana fazla görünmüş olabilir... 5 mandalina da 2,5 porsiyon meyve yapar... Anormal olan akşamın sonrası oldu...
helvayı yemesen olurmuş arkadaşım ama menün baya az o yüzden telafi edebilir...
madem mekikleri yaparım, hatta başka şeylerde yapmayı dusunuyorum dıyorsun. yaptıktan sonra suan uzerındekı sucluluk hıssınınde cope at oyle gel. cunku ondan sonra zaten telafı etmıs olacaksın psikolojik olarak ters baskı yapma kendine.
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?