Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gayet dengeli ...

Mesaj 1

Tebrikler arkadaşım bu duygu tarif edilemez yaşanır ancak ve eşinle beraber kilo vermeniz ayrıca takdire şayan.Tekrar tebrikler canım:))

raa cım paylaşım için teşekkürler bildiğimiz ama yine de okumakta fayda olan şeyler.Teşekkürler emeğine sağlık arkadaşım:)

Ah canım vah canım üzme tatlı canını.Fundam sen yeterince durumun farkındasın onun için sıkma canını olan olmuş dicem ama eminim sen onu bir şekilde telafi edersin

Arkadaşım bu nasıl güzel ve ideal bir menüdür böyle.O spor listesi içtiğin çaylar gözlerim yaşardı günün menüsü seçtim seninkini

Canım o kahve den nasıl ara öğün oluyor ben onu anlamıyorum.Bana kalırsa kahve yerine seni daha tok tutucak şeyler tüketmelisin ara öğünlerde. Akşamki kıymalı yumurtan dışında herşey gayet iyi görünüyo

Canım senin menüde oldukça iyi helva dışında az bile diyebilirim ama dediğim gibi kahve yi ara öğün olarak görmesek daha iyi olucak gibi

içimdeki tatlı canavarına bir dur diyebilsem..ah ah aklımdan neler geçiyor neler :) paylaşım için teşekkürler bu arada..

dilimde tuy bitti ama vazgecmicem. :) tatlı krizinde bir kuru incir yiyin canlarım yedikten sonra kocaman bır ohhhh dersiniz. hemde cok saglıklı.

canım yaaa sen kendine tembelim ben dıyorsun ama bu hop dıye kalkıp hemen dedıgını yapmana bayılıyorum.
dambıl ve twister ını yap. belkı dedıgın gıbı bisikletede cıkarsın (tabı cokta abartma 15dk yeter de artar bunca seyden sonra)

ama lutfennn kızma artık kendıne yeterrrr. yiyip gobegını ovalaya ovalaya otursan ben kızardım sana ama telafı edıyorsun fazlasıyla.

Ayy Sinemcim bugün aynı duyguyu bende yaşadım öğlende bir akraba toplantımız vardı orda da bana ay ne güzel zayıflamışsın, neler yiyosun gibi şeyler duymak ne güzelmiş yaaa.... Çookk mutlu oldum.. gerçi çok bir kilo vermedim ama azcıkda olsa belli olmuş. Hatta önüme koyulan elde açma ıspanaklı börek, ve pastayı bir geri çevirişim var sorma gitsin....

Bugün kü menüm

SAbah : 1 dilim ekmek, yarım haşlanmış yumurta, peynir, domates salatalık

Öğlen : 1 kepçe çorba, yarım palamut, salata,

Akşam : 1 tabak çorba, 1 bardak ayran

Şimdi de bir mate çayı içiyorum...

Mesaj 2

Veee benim menüm

Sabah : 3 dilim ekmek,peynir,3 zeytin,1 yumurta

Ara : yapamadım maalesef dışardaydım

Öğlen : 3 kaşık makarna,3 kaşık et

Ara : 1 muz

Akşam : 2 kaşık yoğurt,yarım dilim ekmek,5 kaşık karnıbahar yemeği

Bugün hep dışardaydım yeşil çay içemedim şimdi bir kupa içicem

1 saat yürüyüş yaptım

Canım takımım benim...

Şöyle bir ticker'lara bakıyorum da, takımın yarısı 2-3 aya mezun olacak kıvamda... Ne yapacağım ben sizler olmadan?

Azıcık yavaş verin kiloları en iyisi... Haftada 100 gram falan verin.

:)fundaya diyene de bakın de mi.ama ben sadece haşlanmış sebzeyle doymam ki canım.sonra birden iştah patlaması yaşıyorum gecenin bir saati olmadık şeylere saldırıyorum.o yüzden protein aldım,haşlanmış sebzeyi de salataya saydım.

Öğlenki çorbaya lafım yok haklısın.fazla oldu,bir ayran olsa da olurdu,veya bir kase yeterdi

yaa evet birde ustumu basımı gorseydınız pasaklı şaziye gibiydim folloş folloş eşofmanlar vardı ustumde. ınsanın o halde iltifat alması cok hoş bir şey yaa. :) bir de benim ilk aldığım tepki oldugu için daha bır kuş misali oldum sanırım. bırkac haftaya cok duyucam onu bılıyorum. karsılasma ortamı olucak cunku gecen kıs 78 kılo halımı gorduler (tabı rakamı bılmıyorlardı da gorsel farkı düşün) o meraklı gozler cok hos acaba hangı spor salonuna gıttı? yada hangı dıyetısyene gıttı?

arzucum bugun 3.gun masallah eski istikrarına dondun gun mu saydın dıyeceksın evet senın son gunlerde menulerıne ekstra dıkkatlı bakıyorum. cunku harıka menulerın bır ara cıddı bozulmustu. aman nazar değmesin, artık aynen devam edersin. afiyet olsun canım..

Hande canım ben kahveyi neden ara öğünden sayıyorum söyleyeyim,
ben kahveyi suyla içemem,sade sütten yaparım,yani bir bardak sade süt içmek yerine sütü kaynatıp içine 1tatlı kaşığı kahve atıyorum,o zaman çok ta tok tutuyor.mesela sabahları çay içmiyorum,her sabah aynı,sütlü kahve.

Mesaj 3

Eveet merhaba canlar geçmişi okudum menümü yazdım ancak sohbete geldi sıra.Bugün sabah bir başladı benim için sınav akşama kadar devam etti.Şimdi '' ne sınavı '' diceksiniz.Nefsim ile sınav yani diyetimi bozmama sınavı ama kızlar alnımın akı ile bu menü ile çıkabildim karşınıza.

Hemen anlatim sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik.Tabi herkes poğaçalar börekler,gözlemeler felan söyledi.Ben bi kahvaltı tabağı aldım.Peynir felan hepsi çoktu onları bile kızlara verdim ve gördüğünüz gibi bir kahvatı yaptım.Sonra saat 3 gibi eve geldimki eşim kocaman bir paket çikolatalı kuvasan almış.Allahım nasıl açım nasıl kan şekerim düşük.Hemen kaldırdım gözümün önünden.Dolapta azıcık makarna vardı onu yedim.Ttalı krizimi bastıırsın diye de bir muz yedim işte.Neyse en vahim olan akşam oldu ki şöyle.Ben güzel bir karnıbahar pişirdim çocuklar gelmeden felan derken oğlum geldi ''Anne nolu hamburger yemeye gidelim'' dedi.Kaç gündür sayıklıyo çocuk.Eşimde olur dedi.Nolur ben gelmim dedim ama ısrar kıyamet gel dediler ki ben hiç dayanamam fast food yiceklere.Onlar giyinirken hemen azıcık karnıbahar 2 kaşık da yoğurt indirdim mideye.Gidiyoruz ama hala açım.Gittik hepsi yedi içti üstünede karamel soslu dondurmalar felan Allahım yemicem dedim yemedim.Eşim hayret ediyo''dayanamaz yersin dedim yemedin sen kafanda bitirmişsin olayı'' dedi.Şuan huzurluyum ama bugün gerçekten çok zorlandım Cnlar ayyyy çenem düştü yine yaaa kusura bakmayın olurmu çok uzun yazdım ama napim

fıstık rakıbım hersey ıyı hos da sabah ekmekleri bıraz fazla olmus sankı.

ahh fundacım dusundugun seye bak :) ben 57 ye gelene kadar sende 60 61e gelırsın. ondan sonra barber zaten 50gr 50gr verırız son'a geldıkce adımlar yavaslıyor.
zaten ben 60tan sonra cok tıkanıcam buyuk ıhtımalle vucut direnicek vermemek ıcın. suan bıle dırenıyor. dinlemiyor beni.

yaa sorma hanı derler ya sutlude ballıya laf atıyor o misal
aman sonradan saldırmada yemeğe :)))) boylesı daha ıyı o zaman pelincim. onemli olan zaten kendimiz bilerek hareket etmek

Fundacım aslında o kadar da çok değil sadece zeytinler ve 2 tabak çorbanın 1 tanesi olsaymış ama sen zaten yaptığın sporla yakmışsındır onları. Tartının işi de belli olmuyor. Bir gün eksik bir gün fazla. Mesala ben bugün tartıda o kadar - göreceğimi hiç beklemiyordum çok iyi geldi bana inşallah yarında daha da - ni görerim.

Handecim bence senin koca sağlam bir sopa istiyor.

Israr et götür; hem de aklında "dayanamaz, yer" düşüncesi olsun... Ciddi diyorum bak, sağlam bir sopa istiyor...

valla gun bubi tuzaklarıyla gecmiş handecim. cok cok tebrik ederim seni en zor anlar o zamanlar oluyor. cevrene uyum saglamak zor iş. en cok da fast food da dayanmana tebrik ettim cunku benımde zaafım cok fenadır o menulere falan :18: sana kocaman arkadasım kendınle gurur duy...

Tebrikler arkadaşım iyi dayanmışsın. Gerçekten bitmiş kafanda olay. Bende fast food yiyeceklere hiç dayanamıyordum. Ama şimdi Mc danoldslarda salatalar var onları tercih etmeye başladım. çocuklar isteyince mecbur öyle yerlere gitmek zorunda kalıyoruz maalesef....

Benim ilk haftalar ne güzel 700 700 gidiyordu. Artık öyle değil... Geçen hafta o kiloyu sırf hastalıktan verdiğimi düşünüyorum. En iyisi ben bol bol olumlama yapayım; baksana şimdiden "gitmiyor kilolar" moduna girmişim...

Arzucum canım, galiba görmedin orda 1 tabak bulgur var. Üstelik akşam yemeğinden sonra... Asıl problem o ama şu an bile uğraşıyorum eritmek için, hala hareket ediyorum.

Kızlarr şimdi diyeceksiniz ne gezenti karısın die ama yarın yine bir yere sözüm var. bir arakadaşım doğum yaptı. ona gideceğiz arkadaşlarla... o yüzden sabah bildirim yapıp çıkarım. Haberiniz olsun. Fundacım sana yardım etmeyi isterdim ama bu yüzden bildirimlerine cevap veremedim.

ya sorma gecen 2 hafta ne guzel olumlama deposuydum patır patır gıttı kılolar. tıkanmadık durmadık harika kilo veriyoruz.. dımı fundacım :18:

valla ben dıyorum ne gezintiler yahu dıye
ben ne ev kuşuymuşum onu anladım sizin gezmelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…