- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.581
Ben bu kitabın yazarını bulur; ellerini, alnını öperim ya... "İçinizdeki çocuğa ne istediğini sorun." demiş.
Arzucum zaten güzel bir kitap okuduğunu biliyordum ama şimdi çok çok çok harika, çok bilinçli bir yazarın elinden çıkmış bir kitap okuduğuna inanıyorum.
Ben de o pilavdan önce içimdeki çocuğa sormayı akıl edebilseydim belki de o bana "ben akşam yemeğimi yedim; bulgur değil, tartıda - çıkmak istiyorum; bana bir yeşil çay yap." derdi... O benden daha bilinçli, hayret bir şey gerçekten... Ya benim yetişkin halim fazla ayarsız ya da ben içimdeki yetişkinle çocuğu karıştırıyorum.Ama hep o beni yola getiriyor.
Komik gelecek size belki ama kendime özel bir bileklik hazırlayacağım. Üzerinde "İçindeki çocuğa sordun mu?" yazacak. Eminim çok işe yarar, rejimimi kurtarır. Elimi neye atsam bileğimi göreceğim sonuçta.
Selam canlarimm
Dayanamadım bı bakayım dedim size Bikac sayfa okudum :))
Süpersiniz:))
Ben yokken beni unutmayın olurmu((
Yarın cok iyi sonuclar alırsınız ins
Benim durumlar vahim bu ara iki hafta sonra listeye toparlanmış gelicem inss:))
Sizide takıp edicem hepinizi seviyorum:)))
Selam canlarimm
canım benim hosgeldin
unuturmuyuz hıc senı..
ama sende izine cıktın dıye salma kendını dıyete devam et tatlım. eksilerle gel buraya..
vayyyy tuni olalım
o yuzden birşey unutunca o kadar şaşırıp panik oluyorum ben, hafızam ıyıdır aslında.
ya evet artık al. paşa bır zahmet alsın kendısıne :))) gecenlerde aklıma bırsey geldı. ıstege baglı tabı, ısteyenler genelde pc de takıldıgı yerı resımlıyıp paylassa cok hos olur dıye dusundum. yanı sanal ortamımızı bır tık daha kırmak adına :) herkesın evınde bır kosesı vardır ya hanı ısrarla takıldıgı
Selam canlarimm
aman funnnda benim içimdeki çocukkk bir felaket eyer işi ona bırakırsam herşey elden gider ben elim birşeye giderken direk gurup ne der diyorum,inan o daha etkili ,çünki ben pilavı sorsam o şimarık cocucğa pilav yeme onun yerine çikulata ye der:)))))
selam kızlar nasılsınız..hem sizle sohpet edm hem geçmişi okuyim dedim.öbür türlü size yetişemiyorum
menüm
sirkeli su
sabah:yumurta domates salatalık 1 yeşil çay
ara:1 elma
öğlen 4 yemek kaşığı karnıbahar 2 yemek kaşığı makarna
ara 1mandalina
akşam 4 ymek kaşığı karnıbahar 2 çatal taze fasulye 1 kase semizotlu cacık
ara:2 mandalina
12.00 13.00 spor
Ben varım. Ama dağınıklığımı ve de çıplak bilgisayar kasamı görünce benden korkmazsanız varım.
Kızlar acaip bir baş ağrısı var yazdıklarınızı okuyorum ama inanın cevap yazıcak halim yok.Ama sinemim çok güzel bişey dedi resim olayı yani lafı uzatamıyorum.Bencede sevdim bu fikri buraya resim nasıl yüklenir bilmiyorum ama resmi çekip denicem eklemeyi.Ayrıca arzucum paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık iyi geliyo böyle paylaşımlar.Bende öğle yemeği yeme özürlüydüm eskiden ama şimdi şükür hallettim olayı.Fundam bileklik olayını sevdim ismini daha bir sevdim Cansınız hepiniz:)))
Ay Raacım... :)
Hangi taraf daha mantıklıysa o tarafı dinleyelim biz. Herkes işine yarayacak olanı dinlesin.
Valla maşallah
sende benim gibi karnıbahar dan gitmişsin bugün.Listen gayet iyi bence hiç ekmek yok.Ama oda doğrumu bilemiyorum işte kimsi ye diyor kimisi yeme.Neyse ben menünü beğendim arkadaşım yarın bol - li çıkarsın tartıda inşallah:))
yok canım korkmayız
hem pc yı cıplak kullanmak daha ıyıdır bende masaustumu oyle kullanıyordum doğal fan oluyorısınmıyor makıne
hem dagınıklık konusunda da amac dogallık zaten ortalıgı toplayıp ta cekmeyın heee
normalde neyse o
yok canım korkmayız
hem pc yı cıplak kullanmak daha ıyıdır bende masaustumu oyle kullanıyordum doğal fan oluyorısınmıyor makıne
hem dagınıklık konusunda da amac dogallık zaten ortalıgı toplayıp ta cekmeyın heee
normalde neyse o
cok basıt handecım ust panelde eklentıler var, ordan eklenıyor. ama sıkıntı yasarsan yardımcı olurum fıstıgım..
ohh tam fit olmuşsunuz canım benim.maşşallah canım..kıçını kaşı kzı nazar değmesin canım benim.nasıl geçti spoerun pekitunaydın guzel takımım....
bugun spor yapıcam dıye gozumu actım resmen :)
sabah eşim servise gıttı arabam geldı sukur :) az once eşim giderken bende onunla bahçeye çıktım arabayı garaja sokmak için. bu kadar kilonun arkasından ilk defa bir iltifat aldım komsumdan :)) ya hep anlatıyordunuz şimdi anlıyorum nıye o kadar sevınıyordunuz. :))) bayagdır dıkkatlerını cekmıs, ''ya karı koca nasıl kılo verdınız ıncecık oldunuz ne zamandır esrayla sorucaz, neler yaptınız'' dedi.
nasıl bır zevkmıs bu yaa :))) zaten spor dıye uyandım, şuan bu gazla 3 saat spor yapsam yaparım. o derece aldım gaz'ı :)))))))))
kendi adıma zaten poh pohlandım, eşim açısından da gurulandım. eşim yıllardır değil 90lar, 100 kılonun altına ınmemıstı. simdi 80lerde. ve cok ıradesızdır, ilk zamanlar cok zor oldu onu zaptetmek hergun konusa konusa duzene soktum onu, ki onu motıve edıyım derken bende etkılendım zaten. :) artık o da çok motive, zorlanmıyor. ama ben sizden aldıım her motivenin yarısını onunla paylaşıyorum hala. bölüşüyorum yani :))
kız ayyyyyy kahkahayla güldüm,umut soruyor,kime güldün anne diye.ben bi kere o hatayı yaptım,kedi annesinin elini tutmamış araba çarpmış ölmüş dedim,çocuk kafayı yedi bir ay gece gündüz kedi ölmüş dedi her gördüğüne.şimdi kartalı da öldürürsem var ya çocuk beni ne zanneder acaba,mezarlık bekçisi mi,azrail mi ne acaba.geçen zaten bakırköyde mezarlığın önünden geçerken anne bunlar ne diye mezarları sordu,eşim diyor ki istersen doğruyu söyle içinde ölüler var de,kriz geldi valla gülmekten şimdi:)
ohh tam fit olmuşsunuz canım benim.maşşallah canım..kıçını kaşı kzı nazar değmesin canım benim.nasıl geçti spoerun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?