Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canlarimm
Dayanamadım bı bakayım dedim size Bikac sayfa okudum :))
Süpersiniz:))

Ben yokken beni unutmayın olurmu((
Yarın cok iyi sonuclar alırsınız ins
Benim durumlar vahim bu ara iki hafta sonra listeye toparlanmış gelicem inss:))
Sizide takıp edicem hepinizi seviyorum:)))

aman funnnda benim içimdeki çocukkk bir felaket eyer işi ona bırakırsam herşey elden gider ben elim birşeye giderken direk gurup ne der diyorum,inan o daha etkili ,çünki ben pilavı sorsam o şimarık cocucğa pilav yeme onun yerine çikulata ye der:)))))

canım benim hosgeldin
unuturmuyuz hıc senı..
ama sende izine cıktın dıye salma kendını dıyete devam et tatlım. eksilerle gel buraya..
vayyyy tuni olalım

Hoşgeldin canım bizde seni seviyoruz unutulmadığını bil kuzum

Kızlar acaip bir baş ağrısı var yazdıklarınızı okuyorum ama inanın cevap yazıcak halim yok.Ama sinemim çok güzel bişey dedi resim olayı yani lafı uzatamıyorum.Bencede sevdim bu fikri buraya resim nasıl yüklenir bilmiyorum ama resmi çekip denicem eklemeyi.Ayrıca arzucum paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık iyi geliyo böyle paylaşımlar.Bende öğle yemeği yeme özürlüydüm eskiden ama şimdi şükür hallettim olayı.Fundam bileklik olayını sevdim ismini daha bir sevdim Cansınız hepiniz:)))

canım benim hosgeldin
unuturmuyuz hıc senı..
ama sende izine cıktın dıye salma kendını dıyete devam et tatlım. eksilerle gel buraya..
vayyyy tuni olalım

Ayy teşekkür ederim sinemcimm:))
Ya nasil alıştıysam size bı tarafım hep burda

İns oğlusum bı iyilessin eski düzenine donsun hep buradayım:))

selam kızlar nasılsınız..hem sizle sohpet edm hem geçmişi okuyim dedim.öbür türlü size yetişemiyorum
menüm
sirkeli su
sabah:yumurta domates salatalık 1 yeşil çay
ara:1 elma
öğlen 4 yemek kaşığı karnıbahar 2 yemek kaşığı makarna
ara 1mandalina
akşam 4 ymek kaşığı karnıbahar 2 çatal taze fasulye 1 kase semizotlu cacık
ara:2 mandalina
12.00 13.00 spor

Ben varım. Ama dağınıklığımı ve de çıplak bilgisayar kasamı görünce benden korkmazsanız varım.

Tunicim seni unutabilir miyiz hiç canım? :)
Biz de seni seviyoruz, dönmeni dört gözle bekliyoruz.

---------

İnternetim akşam akşam başladı gene... 15 dakika önce yazdım mesajı, anca atacağım... Daha doğrusu umarım bu sefer atacağım... :/

Ay Raacım... :)

Hangi taraf daha mantıklıysa o tarafı dinleyelim biz. Herkes işine yarayacak olanı dinlesin.

Valla maşallah
sende benim gibi karnıbahar dan gitmişsin bugün.Listen gayet iyi bence hiç ekmek yok.Ama oda doğrumu bilemiyorum işte kimsi ye diyor kimisi yeme.Neyse ben menünü beğendim arkadaşım yarın bol - li çıkarsın tartıda inşallah:))

Ben varım. Ama dağınıklığımı ve de çıplak bilgisayar kasamı görünce benden korkmazsanız varım.

yok canım korkmayız

hem pc yı cıplak kullanmak daha ıyıdır bende masaustumu oyle kullanıyordum doğal fan oluyor ısınmıyor makıne

hem dagınıklık konusunda da amac dogallık zaten ortalıgı toplayıp ta cekmeyın heee
normalde neyse o

cok basıt handecım ust panelde eklentıler var, ordan eklenıyor. ama sıkıntı yasarsan yardımcı olurum fıstıgım..

Ay Raacım... :)

Hangi taraf daha mantıklıysa o tarafı dinleyelim biz. Herkes işine yarayacak olanı dinlesin.

ben içimdeki despot sinemi tercih ediyorum :))))) çocuk sinemin aklı fikri kokoloştukta zaten onu dınlersem ocagıma incir agacı dıker

sağol canım benim...bu hafta sadece ekmek yerine makarna var.bazen ekmek yerine kuru faulye barbunya nohut var
bazen ekmek yerine pilav var..onu diyetisyen söylüyo..sanırım önümüzdeki hafta da akşamları haşlama yapıp yoğurtla yicem..bakalım..pazartesi gidicem kontrole.78.5 yazmıştıda pazartesiye.bakalım

Dağınıklığımı toplamazsam bir daha benle kesin konuşmazsınız.

Ama çok müdahele etmemeye çalışırım.

Bitanesin Sinemim teşekkürler ben bi denerim olmazsa yardım alırım senden

ohh tam fit olmuşsunuz canım benim.maşşallah canım..kıçını kaşı kzı nazar değmesin canım benim.nasıl geçti spoerun peki

ay ne güldüm yazılanları okudukça..kız kücücük çocuğu ölümü algılayamaz.deme sen deme..yavrum benim ya

ohh tam fit olmuşsunuz canım benim.maşşallah canım..kıçını kaşı kzı nazar değmesin canım benim.nasıl geçti spoerun peki

mesajını okur okumaz kaşıdım valla

iyi gectide canım valla heryerım agrıyor karnımın etleri bile yıkılıyor desem yeridir :)))

eşim geldi bir yeşilçay ısmarladım ona ve kendıme onu ıcıp yatıcaz. o erken gıdecek işe, bende sabah erken kalkayım. inşallah sabah eksiler gorurum(z) :18:

optum sizi fıstıklar yarın gorusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…