- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.601
ayy canım ben bugün yaptım ama bayılıyorum sandım..bir daha o kemeride takmam.çok uzun tuttum herhalde kafam döndü inanki ya..miğde bulantısından hemen yattım yatağa.spordan sonra suş ve hemen uzandım..ilk defa böle oldu neden bilmiyorum..reglimn en yoğun günü ondan mı bilemedim amaoh spor yaptım bı guzel terledım. ya sporcular size soyluyorum :) sporun ınsanı nasıl canlandırdıgını nıye hatırlatmıyorsunuz....... :)
Geldim üzümcük. :)
Netim nane molla... Ama yarına böyle olsa yeter.
---
Yalnız ben bu aralar bir an önce zayıflamak istiyorum ya... Sabredemez oldum, acilen bir 7 kilo vermek istiyorum. Tabi öyle bir şey de olmayacağı için sabır talimi yapıyorum bol bol. :) Yarın tartıdan da çok umutlu değilim, aynı falan çıkacağım galiba...
Bir de bir mail gelmiş bugün "büyük bedende %70 indirim"... Nerden biliyorlar yaaa? :84: Bana gıcıklığına mı yapıyorlar? :84: Facebook'ta da hep zayıflama grubu, zayıflama ürünü reklamları çıkıp duruyor...Fişlemişler beni... :) Tescilli şişman oldum, iyi mi?
ayy sinem bende de ters bir şey görürsen bana da ceza ver kuzum .yapmayan ne olursa olsunahh fundacım ahh bunun sebebi o ''aynı cıkabılırım'' baskısı. arada menu duzensızlıgı oluyor keyıfsızlıkten miskinlikten onlar masum ve normal seyler. ama bu tehlikeli cinsten uzuldum,ve uzun zamandır boyle yapmamıstın. nasıl olsa aynı cıkıcam deyıp yemene daha cok uzuldum.cunku yarın bır anda -500 cıkmayacagını nerden bılıyordun kı. hep oluyor bu tartı duruyor duruyor bır anda dusuyor.
cezamız kalktı ama, ben sana 50 mekık vermek ıstıyorum. :) zorunlu değilsin cezamız kalktıgı ıcın ama ben yapacagını bılıyorum :)
benim eşimde oturdu karşıma bi güzel en sevdim çikolatayı yedi.üstünede cips yedi.aşk olsun dedim..utanmadan bir de yediklerine say aşkım demezmi..bende bugün dolabı açtım çikolatayı aldım.amaya çalışıyorum olmuyor.açmaya çalışıyorum olmuyor.o an durdum.hopp şeyda ne oluyoz dedim.buzdolabını kapadım.koşar adım odaya döndümMesaj 3
Eveet merhaba canlar geçmişi okudum menümü yazdım ancak sohbete geldi sıra.Bugün sabah bir başladı benim için sınav akşama kadar devam etti.Şimdi '' ne sınavı '' diceksiniz.Nefsim ile sınav yani diyetimi bozmama sınavı ama kızlar alnımın akı ile bu menü ile çıkabildim karşınıza.
Hemen anlatim sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik.Tabi herkes poğaçalar börekler,gözlemeler felan söyledi.Ben bi kahvaltı tabağı aldım.Peynir felan hepsi çoktu onları bile kızlara verdim ve gördüğünüz gibi bir kahvatı yaptım.Sonra saat 3 gibi eve geldimki eşim kocaman bir paket çikolatalı kuvasan almış.Allahım nasıl açım nasıl kan şekerim düşük.Hemen kaldırdım gözümün önünden.Dolapta azıcık makarna vardı onu yedim.Ttalı krizimi bastıırsın diye de bir muz yedim işte.Neyse en vahim olan akşam oldu ki şöyle.Ben güzel bir karnıbahar pişirdim çocuklar gelmeden felan derken oğlum geldi ''Anne nolu hamburger yemeye gidelim'' dedi.Kaç gündür sayıklıyo çocuk.Eşimde olur dedi.Nolur ben gelmim dedim ama ısrar kıyamet gel dediler ki ben hiç dayanamam fast food yiceklere.Onlar giyinirken hemen azıcık karnıbahar 2 kaşık da yoğurt indirdim mideye.Gidiyoruz ama hala açım.Gittik hepsi yedi içti üstünede karamel soslu dondurmalar felan Allahım yemicem dedim yemedim.Eşim hayret ediyo''dayanamaz yersin dedim yemedin sen kafanda bitirmişsin olayı'' dedi.Şuan huzurluyum ama bugün gerçekten çok zorlandım Cnlar ayyyy çenem düştü yine yaaa kusura bakmayın olurmu çok uzun yazdım ama napim
eşim geldi bir yeşilçay ısmarladım ona ve kendıme onu ıcıp yatıcaz. o erken gıdecek işe, bende sabah erken kalkayım. inşallah sabah eksiler gorurum(z) :18:
optum sizi fıstıklar yarın gorusuruz.
mesajını okur okumaz kaşıdım valla
iyi gectide canım valla heryerım agrıyorkarnımın etleri bile yıkılıyor desem yeridir :)))
DDDayy aynı şeyleri ben düşündüm canım ya..nasıl anlıyolar diye..reklam üstüne reklam..indirimler desen öle..birde sürekli yok biber hapı yok başka hap.dedim bunlar beni tanıyo herhalde bende bir anda kilo vermek istyorum.sanki bu kiloları 1 ayda almış gibi hissediyorum
benim eşimde oturdu karşıma bi güzel en sevdim çikolatayı yedi.üstünede cips yedi.aşk olsun dedim..utanmadan bir de yediklerine say aşkım demezmi..bende bugün dolabı açtım çikolatayı aldım.amaya çalışıyorum olmuyor.açmaya çalışıyorum olmuyor.o an durdum.hopp şeyda ne oluyoz dedim.buzdolabını kapadım.koşar adım odaya döndüm
kızalr bu arada ne dicem benim diyetisyenim.vücudum ödeme yatkın olduğu için siyah zeytini kesti demştim.sizinde aklınızda olsun.birde ban 2 bardaktan fazla yeşil çay vermedi.ilaçlar gibi bitkilerinde zararı var dedi.ödem olduğunu sabah ki idrardan anlıyabilrmişiz.
bir de kilo veriyoruz su içiyoruz ee ama idrar rengimiz halen koyuysa ayrıntılı bir tartıda tartılmak lazım mış.sebebide ..kiloların sebebi kastan gitmiş olmasıymışş
fundacım ben hesaplıcakmıyım bu hafta nasıl hesaplıcam 2 ye bölcem dimi..80.8 le girdimee
Canım gezdiğimiz sayfalardan profilimizi çıkarıyorlardır aşağı yukarı.
-------
Bir sopalık koca da sende var Şeydacım.
-------
Ödem olduğunu sabahki idrardan nasıl anlayacakmışız? Rengi mi, miktarı mı? Onu bir yazarsan sevinirim canım.
Su içince de koyu oluyor mu yahu? Kastan gidiyor demek miymiş? Bana hiç olmadı neyseki...
-------
Şöyle hesaplayacaksın canım:
İki hafta önceki cuma günü çıkan sonuç başlangıç kilon olacak. Yarınki de sonuç kilon olacak.
O ikisini baz alarak hesaplayacaksın. Sonra çıkan kiloyu 2'ye böleceksin. Kilo 2'ye bölünecek gibi değilse de yüzdeyi 2'ye böleceksin.
Örnek:
İrem geçen hafta listeye girdi. Toplamda verdiği kilo 1,5 idi. 750 gram yazamayacağım için yüzdesini böldüm. Neden 750 gram yazamıyordum: Çünkü hep tamsayı ya da tek ondalık şeklinde kilo yazıyoruz; 2 ya da 0.7 gibi...
Umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur. Yarın da konuşuruz zaten. :)
gunaydınnn takımım
bende sonuclar pek iyi değil :18:
Günaydın Sinemcim olsun arkadasım........
Gunaydın arzucum..
Ya ne yapdıysamda cozemedım 3 gundur tuvalet sorunumu ondan sanırım. cunku hafta bası bundan ıyıydı
Pardon kizlar ya 62.200 yazacağıma 66.200 yazmışim hemen düzeltiyorum
62.200 / 61.700 / 0.5 / %80
:2::2::2::2::2:
64.2/64.2/0/%0
tebrikler arzucum. :)
yalnız soyle olucak
62.200 / 61.700 / 0.5 / %0.80385
kusuratların bıraz devamını yazalım kı yuvarlamalar yapılıyor cunku
hadiiiii uyanın kızlar kahvemı aldım geldımmmmm :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?