Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bilekliği bitirdim geldim. Afrika kabile takıları ile kokoş takıları arası bir tarz oldu. Ama ben beğendim, umarım siz de beğenirsiniz...

Ama ben geri dönene kadar herkes gitmiş.

Ben de yatayım o zaman. Yarın hepimize tartıda -'ler diliyorum.

İyi geceler takım...

Son düzenleme:
oh spor yaptım bı guzel terledım. ya sporcular size soyluyorum :) sporun ınsanı nasıl canlandırdıgını nıye hatırlatmıyorsunuz....... :)
ayy canım ben bugün yaptım ama bayılıyorum sandım..bir daha o kemeride takmam.çok uzun tuttum herhalde kafam döndü inanki ya..miğde bulantısından hemen yattım yatağa.spordan sonra suş ve hemen uzandım..ilk defa böle oldu neden bilmiyorum..reglimn en yoğun günü ondan mı bilemedim ama
DDDayy aynı şeyleri ben düşündüm canım ya..nasıl anlıyolar diye..reklam üstüne reklam..indirimler desen öle..birde sürekli yok biber hapı yok başka hap.dedim bunlar beni tanıyo herhalde bende bir anda kilo vermek istyorum.sanki bu kiloları 1 ayda almış gibi hissediyorum
ayy sinem bende de ters bir şey görürsen bana da ceza ver kuzum .yapmayan ne olursa olsuninanki bende istiyorum
benim eşimde oturdu karşıma bi güzel en sevdim çikolatayı yedi.üstünede cips yedi.aşk olsun dedim..utanmadan bir de yediklerine say aşkım demezmi..bende bugün dolabı açtım çikolatayı aldım.amaya çalışıyorum olmuyor.açmaya çalışıyorum olmuyor.o an durdum.hopp şeyda ne oluyoz dedim.buzdolabını kapadım.koşar adım odaya döndüm
eşim geldi bir yeşilçay ısmarladım ona ve kendıme onu ıcıp yatıcaz. o erken gıdecek işe, bende sabah erken kalkayım. inşallah sabah eksiler gorurum(z) :18:
optum sizi fıstıklar yarın gorusuruz.

ii uykular canımmm
mesajını okur okumaz kaşıdım valla

iyi gectide canım valla heryerım agrıyor karnımın etleri bile yıkılıyor desem yeridir :)))

ohh ii yaptın canım benimm ...

kızalr bu arada ne dicem benim diyetisyenim.vücudum ödeme yatkın olduğu için siyah zeytini kesti demştim.sizinde aklınızda olsun.birde ban 2 bardaktan fazla yeşil çay vermedi.ilaçlar gibi bitkilerinde zararı var dedi.ödem olduğunu sabah ki idrardan anlıyabilrmişiz.
bir de kilo veriyoruz su içiyoruz ee ama idrar rengimiz halen koyuysa ayrıntılı bir tartıda tartılmak lazım mış.sebebide ..kiloların sebebi kastan gitmiş olmasıymışş

fundacım ben hesaplıcakmıyım bu hafta nasıl hesaplıcam 2 ye bölcem dimi..80.8 le girdimee

Canım gezdiğimiz sayfalardan profilimizi çıkarıyorlardır aşağı yukarı.

-------

Bir sopalık koca da sende var Şeydacım.

-------

Ödem olduğunu sabahki idrardan nasıl anlayacakmışız? Rengi mi, miktarı mı? Onu bir yazarsan sevinirim canım.
Su içince de koyu oluyor mu yahu? Kastan gidiyor demek miymiş? Bana hiç olmadı neyseki...

-------

Şöyle hesaplayacaksın canım:

İki hafta önceki cuma günü çıkan sonuç başlangıç kilon olacak. Yarınki de sonuç kilon olacak.
O ikisini baz alarak hesaplayacaksın. Sonra çıkan kiloyu 2'ye böleceksin. Kilo 2'ye bölünecek gibi değilse de yüzdeyi 2'ye böleceksin.

Örnek:
İrem geçen hafta listeye girdi. Toplamda verdiği kilo 1,5 idi. 750 gram yazamayacağım için yüzdesini böldüm. Neden 750 gram yazamıyordum: Çünkü hep tamsayı ya da tek ondalık şeklinde kilo yazıyoruz; 2 ya da 0.7 gibi...

Umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur. Yarın da konuşuruz zaten. :)

Son düzenleme:

demek sayfalardan anlıyor he.hiç aklıma gelmemişti o bak
sopalık ki ne sopalık benim koca çok fena yaa..
evet canım su içsen bile ödem oluyormuş..sabah ki idrarının rengi koyu ise kastan gidiyormuş kilolar..özellikle spor yapmıyanlar için..
kilo işinide anladım sanırım canım..yarın kiloya göre hesplarım artık

Son düzenleme:
Pardon kizlar ya 62.200 yazacağıma 66.200 yazmışim hemen düzeltiyorum

62.200 / 61.700 / 0.5 / %80

tebrikler arzucum. :)

yalnız soyle olucak

62.200 / 61.700 / 0.5 / %0.80385

kusuratların bıraz devamını yazalım kı yuvarlamalar yapılıyor cunku

fundacım sen gelene kadar bildirimleri toplıyım dedım % yuvarlamasınıda yaparsın fazla kusuratlı yazdım.

***5. TAKIM 278. ETAP ***

areser ( 62.2 / 61.7 / 0.5 / %0.80385)
berivannnn26 ( / / / %)
Buffy26 ( 64.2 / 64.2 / 0 / % 0)
Funda08 (/ / / )
Handemi ( 63.9 / 63.3 / 0.6 / 0.938967)
Raa ( / / / %)
tunituni ( / / / )
UmutCan ( / / / )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…