Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 gündür tuvalet sorunu ne demek Sinemcim kesin onunla bir ilgisi vardır.

Aman bee Sinem bende kortum bu kiz + larda zannettim...olabilir hayatım bazen kilo durabilir yeterki + lara geçmesin...

ya ne kayısılar ne zeytınyagları... var bıseyler ya.. olmazdı boyle çatlıcam yakında

--------

yok canım sukur bıde +ya cıkmadı. aslında ıyı vermısım kı bu haldeyken aynı cıkıyorum. moralımı bozmamaya calısıyorum ama cumaya bıter demıstım olmadı

Gunaydın arzucum..
Ya ne yapdıysamda cozemedım 3 gundur tuvalet sorunumu ondan sanırım. cunku hafta bası bundan ıyıydı

Ah canım o tuvalet sorununu en iyi dilenlerdim 10 gün çıkmadığımı bilirim.Ama ne iyi geliyo desen hala çözmüş değilim.Geçmiş olsun canım ya.

Günaydın 5. Takım bildirimimi yapiyim...

66.200 / 61.700 / 0.5 / %0.80

Tebrikler canım benim gayet iyi vermişsin:))

:2::2::2::2::2:

64.2/64.2/0/%0

Olsun arkadaşım canın sağolsun.Tuvalete çıkmadım diyosun onun etkisi vardır sen sıkma canını

Son düzenleme:

Ya onu bende okudumda. Koyu olunca mı kastan gıdıyor? Açık olunca mı?
Bende tam tersını anladım KOYU olunca kastan gıdıyor anladım???

----------------------------
sorma yaa diyete basladıgımdan berı 3.mu 4. mu ne bu. bende hala cozemedım. her defasında bı suru sey yapıyorum ama hangısı ıse yarıyor bılmıyorum.

----------------------------

cumaya bıtmemesıne uzuldum

3. Bildirimim bu sefer yanlış olmaz umarım

62.200 / 61.700 / 0.5 / %0.80385

Tebrikler Arzucum.

Sinemcim hemen işe koyulmuşsun, çok sağol canım. :)

----------

Kızlar ben bildirimimi 1-1,5 saat kadar sonra yapacağım. Azıcık zorlarsam en azından aynı çıkma ihtimalim var çünkü...

Biraz hileli olacak bu hafta ama bisiklete binip tartılacağım... 100 gram, 200 gram... Artık ne olursa; sudan gider ama olsun. Şu an her -'ye razıyım.

alemsin funda sabah sabah guldurdun beni.. allah ıyılıgını versın

ben tartılırken eşofman agır basar dıye onu bıle cıkardım ama nafile

Sorma bende şimdi onu yazıcaktım kastan gidiyomuş ben yağ anladım artık nasıl okuduysam.Ama kafam karıştı Spor da yapıyorum nebilim canım sıkıldı şimdi://

Benim diyetlerimin bir dönemi muhakkak bu sorunla geçiyor ama çok takma kafana ben ne zaman bu sorunumu unuttuysam çıkmışımdır tuvalete:))
Komik ama öyle gerçekten bol su iç ve sakın motiveni düşürme :))

mutlaka süt içmek lazım işte handecim.

evet belkıde cok dusundugumden daha sıkıntı oluyor. akışına bırakıcam artık :)) zaten cuma da gectı keyfı bılır artık 1 hafta suresı var

"Koyu renkli olursa kastan gidiyor." demiyor mu, öyle diyor yahu... :44: İnternetten aratınca sadece su kaybıyla ilgili yazılar buldum; yağ-kas kaybının idrar rengiyle ilgisine dair bir şey bulamadım.

Bu arada spor yapmaktan vazgeçtim. Zaten 3 gün üst üste yaptım, bu kadar sık olursa kas kaybederim diye vazgeçtim. Artık yapacağım birazdan bildirimimi...

Son düzenleme:
Handecim ayrıca bir kez daha tebrik ederim rakibimi :) bu haftanın tavşanı sensin :) zıp zıp...

:2::2::2::2::2:

64.2/64.2/0/%0
olsun canım demekki her şey yolundaki arada bir duruyorsun canım
Pardon kizlar ya 62.200 yazacağıma 66.200 yazmışim hemen düzeltiyorum

62.200 / 61.700 / 0.5 / %80
500 grmın kutlu olsun canımm
Nasıl iciyorsun kiz kahveni ben de yaptım iciyorum simdi sade nescafe cok az da süt atıyorum ben
bende direk sade içiyorum sevmiyorum süt ve şekeri..hem nescafede hem türk kahvesi.artık ne kadar yararı var ne kadar zararı var bilmem
Günaydın canlar

kilo bildirim

63.9 / 63.3 - 0.6 =0.938967

Ay kızlar bir kontrol edermisniz doğrumu yapmışım??
tebrik ederim canım 600 grmın kutlu olsun

üzülme canım benim yaa.her şey yolunda..
-----
canım bu arada ben de kabızlık sorunu var.doktora gidilme hadinnde fakat sabah ılık suya yarım limon ve 1 çay kaşığı bal,limon yerine elma sirkesi koyduğun zaman..ya da sabah bır bardak suya 1 çay kaşığı karbonat koyup içersen tuvalete çıkabiliyorum
koyu olduğu zaman sorun var(bereberinde su kulandığımız halde koyu ise)
birde hani spor yapıyoruz ya terliyoruz seviniyoruz..işte orda vücut ısınıyor metebolizma hızalnıyor..çok güzel ama bizm o anda vücudumuzda yeterli su var ise su kaybediyor..kaybettiği su fazla isede su topluyor.biizm spora başlamadan önce 2 bardak su içmemiş gerkiyor.ve spordan sonra da..

80.8/79/1.8/2.227722772/2/1.113861386

oldumu bilmiyorum ilk başlangıç 80.8 şuanki 79 böldüm çarptım en son 2 ye böldüm

günaydın canlarım oooooooooooooooohhhhhhhhhhhh
bildirimimmmm yandan yandan ve bildirimim
geçen hafta :79
bu hafta :78 (79 / 78 / 1/ %1,2658 diye gidiyo )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…