- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.641
günaydın canlarım oooooooooooooooohhhhhhhhhhhh
bildirimimmmm yandan yandanve bildirimim
geçen hafta :79
bu hafta :78 (79 / 78 / 1/ %1,2658 diye gidiyo )
80.8/79/1.8/2.227722772/2/1.113861386
oldumu bilmiyorum ilk başlangıç 80.8 şuanki 79 böldüm çarptım en son 2 ye böldüm
tebrikler canım benimm..ohh ne hoşş..düşünsene 4 tane katı yağ gitti sendengünaydın canlarım oooooooooooooooohhhhhhhhhhhh
Bildirimim:
(72.1 / 72.3 / -0.2 / -%0.277392)
-----
Dün Arzu'nun kitabından alıntıladığı o bolluk bilincini yaratmaya çalışacağım kızlar. Çünkü ilk haftalarımda (ki takımdaki ilk haftalarım rejimdeki ilk haftalarım değildi) 700-800 gram verirken şimdi veremiyorum. Üstelik kaçamak yok, spor çok... İlk haftalar kekler, çikolatalar... Götürüyordum sürekli...
Ben de kıtlık bilinciyle alakalı olabileceğini düşünüyorum. Bugünden itibaren ara ara ufak kaçamaklar yapmayı planlıyorum. Ve size "şu anki halinizden memnunsanız hiç karıştırmayın." diyorum. Çünkü ben riske girmiş olacağım bunu yaparak... Masada yiyecek bulundurma olayını da deneyeceğim. Ama sağlıklı şeyler olacak masamda...
Umarım işe yarar... Açlık hissetmiyorum ama yoksunluk hissediyorum, bu da kıtlık bilincini doğuruyor sanırım...
Anaaaam...
Kız Berivan 3 günde ne güzel sonuç bu böyle... Gerçekten ilk mezun sen olursan şaşırmayacağım.
Tebrik Tebrik Tebrikler... :)
Hepinize merhaba. Öncelikle kilo verenleri tebrik ederim.Vermeyenler varsa üzülmesin haftaya inşallah çok güzel kilo vereceksinizdir.
LÜTFEN LİSTEMİZİ KONTROL EDER MİSİNİZ?
***13. TAKIM 278. ETAP ***
bilgen35 ( 88 /87 /1 / % 1.14)
bulbul (66/65.5 /0.17 / %0.25 ) 275.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 3'e bölündü. 2.takımdan transfer oldu.
_ferdici_ ( 68.9 /68.3 /0.6 / %0.87 )
goncagulll (73 / 72.7/0.3 / % 0.41)
Kbra23 ( 72 / 71/ 1/% 1.39)
limpida ( 106 / 103/3 /% 2,83)
mersinli42 ( 71 / 71/ 0/ % 0)
nurgulguney ( 55.9 /55.5 / 0.4/ %0.72 )
bekolim ( 53.3 /52.4 /0.9 / %1.69 )
pia ( 65.1 /65.1 /0 /%0 )
UZAYIM ( 62.4 / 62.2/ 0.2/%0.32 )
yasminyaso ( 79.9 /79.5 /0.4 / %0.50 )
13.Takım ortalaması : %0.84
Olmuş Şeydacım. :)
Tebrikler; çok güzel vermişsin.
Böyle devam eder umarım.
canım üzülme bak.duran dönemdesin.bilmiyorum..
regl dönemine yakın durur regl dönemnden hemn sonra hızlanır.
benim diyetisyenim başta pilavı makrnayı kesti ekmek yok çıldırcakıtm ve vücut iptall
sonra hafta da bir simitimi her öğüne mutlaka bulgur ya da makarnamı sıkıştırdı ve bende rahatladım..pazartesi 78.5 olmam lazımdı benimde ama olmadı canım ne yapalım..olcak sonunda
80.8/79/1.8/2.227722772/2/1.113861386
oldumu bilmiyorum ilk başlangıç 80.8 şuanki 79 böldüm çarptım en son 2 ye böldüm
günaydın canlarım oooooooooooooooohhhhhhhhhhhh
Bildirimim:
(72.1 / 72.3 / -0.2 / -%0.277392)
-----
Dün Arzu'nun kitabından alıntıladığı o bolluk bilincini yaratmaya çalışacağım kızlar. Çünkü ilk haftalarımda (ki takımdaki ilk haftalarım rejimdeki ilk haftalarım değildi) 700-800 gram verirken şimdi veremiyorum. Üstelik kaçamak yok, spor çok... İlk haftalar kekler, çikolatalar... Götürüyordum sürekli...
Ben de kıtlık bilinciyle alakalı olabileceğini düşünüyorum. Bugünden itibaren ara ara ufak kaçamaklar yapmayı planlıyorum. Ve size "şu anki halinizden memnunsanız hiç karıştırmayın." diyorum. Çünkü ben riske girmiş olacağım bunu yaparak... Masada yiyecek bulundurma olayını da deneyeceğim. Ama sağlıklı şeyler olacak masamda...
Umarım işe yarar... Açlık hissetmiyorum ama yoksunluk hissediyorum, bu da kıtlık bilincini doğuruyor sanırım...
Sinemcim paylaşım için teşekkürler.
Ben de bu aralar su içmeyi çok aksattım; hastalıktan sonra şaştım biraz. Dün akşam bir fark ettim ki gün içinde anca 1 lt su içmişim.Artık daha dikkatli olacağım. Hatırlattığın için sağol. :)
Üzülmüyorum Şeydacım; yani moralim bozuk da diyemem ama tabi mutluyum da diyemem. Mutsuzum da diyemem. :) Sadece bir formül bulmaya çalışıyorum. Çünkü ben daha 70'li kilolardayken bu kadar düzensiz verirsem ilerde çok sıkıntı çekerim.
Bulacağım artık bir çaresini...
şeydacım tebrik ederim...harikasın.. ayrıca bir rakam aşagı dusmekde ayrı bır keyıf. :) hosgeldın 70lere.. :)
olsun canım demekki her şey yolundaki arada bir duruyorsun canım
500 grmın kutlu olsun canımm
bende direk sade içiyorum sevmiyorum süt ve şekeri..hem nescafede hem türk kahvesi.artık ne kadar yararı var ne kadar zararı var bilmem
tebrik ederim canım 600 grmın kutlu olsun
üzülme canım benim yaa.her şey yolunda..
-----
canım bu arada ben de kabızlık sorunu var.doktora gidilme hadinnde fakat sabah ılık suya yarım limon ve 1 çay kaşığı bal,limon yerine elma sirkesi koyduğun zaman..ya da sabah bır bardak suya 1 çay kaşığı karbonat koyup içersen tuvalete çıkabiliyorum
koyu olduğu zaman sorun var(bereberinde su kulandığımız halde koyu ise)
birde hani spor yapıyoruz ya terliyoruz seviniyoruz..işte orda vücut ısınıyor metebolizma hızalnıyor..çok güzel ama bizm o anda vücudumuzda yeterli su var ise su kaybediyor..kaybettiği su fazla isede su topluyor.biizm spora başlamadan önce 2 bardak su içmemiş gerkiyor.ve spordan sonra da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?