- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.781
gerçekten sizinle olmak istiyorum kabul ederseniz aranıza tabiiadım ayşegül öğretmenim bir kızım var onunla zor oluyor şu an bunları yazmak ama olsun.
kuralları uygulamaktan ziyade bilmemek beni endişelendiriyor.bu konuda gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.
Fundacım takım sayısı konusunda ben gunduz de soylemıstım ama yıne tekrar edıyım. ben karsıyım, ne samımıyet ne duzen kalır. zaten cok kişi olmak bir tarafa istikrarlı uye olamayacak kişileri hemen hemen hepimiz istemiyoruz ve sende alımları buna gore yapıyorsun zaten. cok kişi olmak demek gelip geçen bır suru kişi olması demek...
hoşbulduk arkadaşlar.yapmam gerekenler hakkında sizden tekrar yardım istiyorum.yani menu yazmak, mesaj sayısı veya bildirimlerle ilgili yardımlarınızı bekliyorum.şimdi kızımı yatırıcam inşallah tekrar dönücem :)
Yani Sinemcim ben aslında ilk "isteyen alır üye, isteyen almaz." demiştim... Ama bahsedilen ve benim de işime gelen şöyle bir şey var:
12 kişilik sınır aynı zamanda kaptanların bahanesi... Yani ben istediğim 12 kişi ile takımı doldururum.
Eski üyelerden almak istemediğim biri geldiğinde de "takım dolu, alamam" derim. Ama sınır kalkarsa o bana "Ben Ayşe'yi, Fatma'yı, Hayriye'yi tanıyorum, onlarla olmak istiyorum. Burası benim eski takımım, beni niye almıyorsun?" der.
Geçmişe baktığım zaman tekrar almak istemediğim bir sürü üye olduğunu görüyorum; açıklama yapmak da istemem açıkcası "seni şu yüzden istemiyorum." diye... Ne kadar komik olur.
Üye sayısının çok artmasını istemem; bu şekilde kalırsa da bir sürü itiraz eden takım olur. Ben çözümü Püsküüt'ün hazırladığı maddenin getireceğine inanıyorum. Onu bir görelim de... Ona göre bakacağız artık.
Bence şu anda bile kalabalığız... Çünkü bizimle tam olarak kaynaşmayan üyeler var ve bu kopukluğu getiriyor.
Fundacım takım kaçak galiba. :) ben cok erken kalktım bayılıcam artık. netten bıraz dızı bakıp yatıcam. esimi bile bekleyecek halim yok
bu gecelik bana musade.. bu arada, how i meet your mother basladı 3 bolum yayınladı bakmadıysan bır ara bak. koparsın bıraz :)))
iyi geceler...
Bundan sonra her cuma kilo bildirimini takımdan seçtiğim bir üye hesaplayacak.
Seçilen kişi "Ben yapamam, beceremem, anlamam, yapmak istemiyorum kardeşim benim işim değil." vb. ya da benzeri olmayan herhangi bir bahane kullanamaz. Kullandığı takdirde anında takımdan çıkarılacaktır. Ya gider kendine başka bir takım bulur, ya da "ayrıldı" yazarız. İşinize gelirse...
Ben "bu cuma listeler senden." dediğim anda "ay ben yapamam, ay ben şöyle, ay ben böyle." diyeni hiçbir açıklama yapmadan takımdan çıkaracağım. Çıkarıldıktan sonra da yaparım açıklamasını. Bunun geri dönüşü yok. Artık herkes okumadığı her şeyden sorumlu ve dikkatinizi çekerim; iş yapmaya yanaşmayacak kişiler anında çıkarılacaklar. Uyarısı, ikinci bir şansı yok.
"Yapamam" dedin, bitti. Olacağı budur.
Ayrıca bunu ve bir önceki malum mesajımı okumayanlar veya kulaklarını tıkayanlar tarafımca fişlenecektir.
ne kadar kırıcı olduğunun farkında mısın acaba funda,şu mesajını bir okur musun tekrardan,gerek var mı bu kadarına,astığım astık,kestiğim kestik,işinize gelirse falan,biraz fazla kaçmamış mı?
Neyse canın sağolsun,boşver.daha dün tek başıma bu sorumluluğu aldım kimseden beklentim yok diyordun şimdi yazdıklarına bak.konuşulur bir orta yol bulunurdu,birine mesaj sayma görevi verilirdi,birine menüler yazılmış mı diye kontrol etme görevi,bilen anlayanlar da hesap işlerine bakardı,bir şekilde bölüşür hallederdik.böyle karşında öğrencilerin varmış gibi azarlamana gerek yoktu.
Saçmalama funda,sana bırak git diyen yok,haddim de değil zaten,haddim olsa da demem,takıma hiçbir hayrım yok,takımı ayakta tutan çeken çeviren sensin.yalnız mesajın gerçekten biraz ağır olmuş,hele bir de benim cümlelerimi yazıp onlar üzerinden yazmışsın.gerçekten doğrudan üstüme alındım.alınganlık mıydı bilmiyorum,aynı şeyi eşimden de duyuyorum son günlerde,olabilir.sen de yoruldun,gerildin bugün,onun da etkisi var tabii
Küs müyüz kız funda,bak ikimizden başka da kimse yok.senin yüzünden kuru duta saldırdım,kendimi kaybettim,bir tatlı tabağı dolusu yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?