Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hosgeldin, ayşegulcum takıma :)

Fundacım takım sayısı konusunda ben gunduz de soylemıstım ama yıne tekrar edıyım. ben karsıyım, ne samımıyet ne duzen kalır. zaten cok kişi olmak bir tarafa istikrarlı uye olamayacak kişileri hemen hemen hepimiz istemiyoruz ve sende alımları buna gore yapıyorsun zaten. cok kişi olmak demek gelip geçen bır suru kişi olması demek...

Yani Sinemcim ben aslında ilk "isteyen alır üye, isteyen almaz." demiştim... Ama bahsedilen ve benim de işime gelen şöyle bir şey var:

12 kişilik sınır aynı zamanda kaptanların bahanesi... Yani ben istediğim 12 kişi ile takımı doldururum.
Eski üyelerden almak istemediğim biri geldiğinde de "takım dolu, alamam" derim. Ama sınır kalkarsa o bana "Ben Ayşe'yi, Fatma'yı, Hayriye'yi tanıyorum, onlarla olmak istiyorum. Burası benim eski takımım, beni niye almıyorsun?" der.

Geçmişe baktığım zaman tekrar almak istemediğim bir sürü üye olduğunu görüyorum; açıklama yapmak da istemem açıkcası "seni şu yüzden istemiyorum." diye... Ne kadar komik olur.

Üye sayısının çok artmasını istemem; bu şekilde kalırsa da bir sürü itiraz eden takım olur. Ben çözümü Püsküüt'ün hazırladığı maddenin getireceğine inanıyorum. Onu bir görelim de... Ona göre bakacağız artık.

Bence şu anda bile kalabalığız... Çünkü bizimle tam olarak kaynaşmayan üyeler var ve bu kopukluğu getiriyor.

Son düzenleme:
hoşbulduk arkadaşlar.yapmam gerekenler hakkında sizden tekrar yardım istiyorum.yani menu yazmak, mesaj sayısı veya bildirimlerle ilgili yardımlarınızı bekliyorum.şimdi kızımı yatırıcam inşallah tekrar dönücem :)

Oylama başladı. Neyi oyladığımızı Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı'nda okuyabilirsiniz.
Sizden yeterli oy çıkmazsa keyfime göre oylayacağım; çok sinirliyim bugün, çoook.

Son düzenleme:

Canım sen kızını yatır gel; sonra istediğin her şeyi sor bize; anlatalım.

Bende o yuzden ıstemıyorum zaten biz de sorun yok bizim mantıkla biz 30 kısı 50 kısı olmayız zaten. ama gercekten gelenlerle muhattap olmak zor olucak sınır olmayınca. işin aslı ben sadece uyeyım bana gore bır durum yok. ama bana dokunulmasında ne yaparlarsa yapsınlar da olmuyor. aynen dediğin gibi daha oncekı uyelerden yada tanıdıklardan gelmek ısteyenler oldugunda takım kaptanları kotu kısı olucak hemen.. ve kesinlikle suan bile kaynaşmayan uye daha var zaman gosterıcek ılk zamanlar mı yoksa olağan hal mi onu simdilik bilemeyiz.

dediğin gibi püsküüt maddeyı yayınlasın bakarız.

Fundacım takım kaçak galiba. :) ben cok erken kalktım bayılıcam artık. netten bıraz dızı bakıp yatıcam. esimi bile bekleyecek halim yok
bu gecelik bana musade.. bu arada, how i meet your mother basladı 3 bolum yayınladı bakmadıysan bır ara bak. koparsın bıraz :)))

iyi geceler...

Uzun zamandır üyeler hakkında araştırma yapmayı bırakmıştım. Çok hayalkırıklığına uğradığım şeyler gördüm; yazık gerçekten... Şu sözde limiti doldurmak için üye almayacağım bir daha... Yazık, yazık... Zaten büzüşük bir takım olduk çıktık. İyi bir ayar çekeceğim bu takıma artık... Ciddi bozulmuş durumdayım; ak göt kara göt meydana çıksın. Kalan kalsın, giden de gitsin istiyorum.

Mesaj hakkında da soru sormamanızı rica ediyorum. Üzerine isteyen alınsın isteyen alınmasın. Zaten asıl alınması gerekenler hiçbir zaman alınmadı...

Hiç bilmiyordum başladığını... İlk fırsatta izleyeceğim, sağol canım.

İyi geceler.

Bundan sonra her cuma kilo bildirimini takımdan seçtiğim bir üye hesaplayacak.

Seçilen kişi "Ben yapamam, beceremem, anlamam, yapmak istemiyorum kardeşim benim işim değil." vb. ya da benzeri olmayan herhangi bir bahane kullanamaz. Kullandığı takdirde anında takımdan çıkarılacaktır. Ya gider kendine başka bir takım bulur, ya da "ayrıldı" yazarız. İşinize gelirse...

Ben "bu cuma listeler senden." dediğim anda "ay ben yapamam, ay ben şöyle, ay ben böyle." diyeni hiçbir açıklama yapmadan takımdan çıkaracağım. Çıkarıldıktan sonra da yaparım açıklamasını. Bunun geri dönüşü yok. Artık herkes okumadığı her şeyden sorumlu ve dikkatinizi çekerim; iş yapmaya yanaşmayacak kişiler anında çıkarılacaklar. Uyarısı, ikinci bir şansı yok.

"Yapamam" dedin, bitti. Olacağı budur.

Ayrıca bunu ve bir önceki malum mesajımı okumayanlar veya kulaklarını tıkayanlar tarafımca fişlenecektir.

Bu arada düzeltiyorum, bugün hastanede olacak kişiyi Şeyda olarak hatırlıyordum ama İremmiş.
İremcim kusura bakmasın, kendisi tüymemiş... :)

ne kadar kırıcı olduğunun farkında mısın acaba funda,şu mesajını bir okur musun tekrardan,gerek var mı bu kadarına,astığım astık,kestiğim kestik,işinize gelirse falan,biraz fazla kaçmamış mı?
Neyse canın sağolsun,boşver.daha dün tek başıma bu sorumluluğu aldım kimseden beklentim yok diyordun şimdi yazdıklarına bak.konuşulur bir orta yol bulunurdu,birine mesaj sayma görevi verilirdi,birine menüler yazılmış mı diye kontrol etme görevi,bilen anlayanlar da hesap işlerine bakardı,bir şekilde bölüşür hallederdik.böyle karşında öğrencilerin varmış gibi azarlamana gerek yoktu.

Pelin kız, senin beğenmediğin günden beri avatarı değiştiresim var.
Yeni bir foto koyayım bir ara size... :) Ben de sıkıldım bundan galiba KK'ye kayıt olduğumdan beri hep bu var.

Pelincim acaba sen bugün biraz alıngan mısın? Yazdığın bütün mesajlarda böyle bir şey hissediyorum sanki...

Ben hiçbir sorumluluktan kaçmaya çalışmıyorum. Takımın geçmişini bile okumayanlar oluyor, bir şeyden haberleri olmuyor. Her şeyi toparlamaya çalışıyorum sürekli... Kimseyi azarladığımı da düşünmüyorum ben.

"Astığım astık, kestiğim kestik." moduna kaç kere girdim ki bugüne kadar?

Hiç de problem değil benim için; istemiyorsanız anında bırakırım kaptanlığı, gönüllü olan başka biri geçer. Kendimi hiçbirinizden üstün gördüğüm olmadı. Kaptan dediğin ne? Dünyanın sahibi mi, hayır. Sadece kural koymaya ve bunu uygulatmaya, bunların takibini yapmaya ve de cuma günleri listeyi hazırlamaya çalışan bir zavallı...

Belki fazla sinirli yazmış olabilirim ama kendimce sebeplerim var. Hala da her yazdığım geçerli...
Eğer beni istemiyorsanız, gruptan da çıkarım hiç problem değil; yalnız kaptanlar kafasına göre çıkamadığı için yerime geçecek kişi bulunur, ben onu Püsküüt'e bildiririm, sonra da çıkarım.

Bu yazdıklarımı da ortaya yazdım; aklımda gerçekten kimse yok.

Saçmalama funda,sana bırak git diyen yok,haddim de değil zaten,haddim olsa da demem,takıma hiçbir hayrım yok,takımı ayakta tutan çeken çeviren sensin.yalnız mesajın gerçekten biraz ağır olmuş,hele bir de benim cümlelerimi yazıp onlar üzerinden yazmışsın.gerçekten doğrudan üstüme alındım.alınganlık mıydı bilmiyorum,aynı şeyi eşimden de duyuyorum son günlerde,olabilir.sen de yoruldun,gerildin bugün,onun da etkisi var tabii

Pelincim önce müsadenle biraz güleceğim...

Ben sana "bana git diyorsun" demedim ki... Zaten kimseye de demedim, istemeyen varsa diye söyledim. :) O yüzden yazdım "bunu ortaya söylüyorum, aklımda kimse yok." diye... :)

Şimdi sen bana "saçmalama" deyince o da bana duvar gibi geldi. :) Ama bugün bence birazcık sıyırdık. O yüzden sen de onu normal yazmışsındır diye düşünüyorum. :)

Senin cümlelerin hangileri anlayamadım? "ben yapamam?" lar mı; zaten yapmak istemeyen kime sorsan "ben yapamam" der. Sana ithafen yazmadım onları.

Bak aynı şeyi eşinden de duyuyormuşsun... Demekki bu aralar sen de bir alınganlık var, bu 1.
Ben de son günlerde işle alakalı bir takım durumlar yüzünden delirmek üzereyim ve o yüzden sinirliyim, bu 2.

İkimizin zaten bu konuda konuşacak, tartışacak, alınacak hiçbir şeyi yok. Hatta olay buraya nasıl geldi çok merak ediyorum. :) Ne oldu da biz birbirimize açıklama yapmaya başladık.

Genel bir sinir halim var gerçekten; okuduğumu da saçma sapan anlıyorum, yarım okuduğum şeyle fikir üretiyorum, en ufak bir şeyde stres oluyorum. Bu aralar üstüme gelen çok şey var; tabi bu takım değil. (Gerçi bugünkü liste hariç )

Mesela şu an kin kusar gibiyim ama kime niye sinirlendim bilmiyorum. :) Kimse bir şey yapmadı, e ben niye böyle oldum. Aptal gibi oldum gerçekten...

İşin kötüsü bir de aramıza yeni biri katılıyor bugün. Denk geldiği konuşmalara bak. Bize de hep böyle oluyor. Biri daha ilk geldiğinde takımda bir sürü ayrılık fırtınaları kopuyordu, Şeyda'nın gelişiydi galiba...

Umarım Ayşegül korkup kaçmaz.

-------

Ay çok konuşuyorum, çok. Ben en iyisi susayım. Biri bana direk bir şey derse konuşurum. Onun dışında pek karışmayacağım. Beynim patlayacak gibi hissediyorum şu an, kafatasımı zorluyor resmen...

Küs müyüz kız funda,bak ikimizden başka da kimse yok.senin yüzünden kuru duta saldırdım,kendimi kaybettim,bir tatlı tabağı dolusu yedim..

Benim yüzümden mi?
Niye dut yedin? Ben tırmaklarımı yiyordum. Onlar 0 kalori hem... :)
Tabiki de küs falan değiliz Pelincim, neyin tartışmasını yapıyoruz allah aşkına? Bana ortada hiçbir şey yok, biz haybeye tartışıyormuşuz gibi geliyor...

Bir önceki mesajımda da "haddim değil" falan demişsin... O nasıl söz yahu... Ben seni parayla satın almış sahibin miyim de haddin olmayacak? Duymadım bile bunu, bilesin...

Takıma hayrım yok falan da deme... Bak sen bugün hatırlatmasan oylamadan haberim olmayacaktı. Olsa da ne olduğunu anlamayacaktım. :) Hayrın var; gücün neye yetiyorsa ona var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…