Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

erkeklerde klasık o.. hayır deme ıhtımalıne karsı son 10dk da soyleme taktıgı ben değişik yollardan kestim o yolu simdi biseyi 1 hafta onceden soyluyor benim koca olacak insan ay koptum bu lafa yaa

tabi canım açık adres daha açık olamaz

fundam nerdesın yaaa aramaya cıkıcaktım senı ne gezmeymıs, saat kac oldu kız

Merhaba, merhaba sevgili takımım...

Ancak gelebildim; bütün gün neler konuştunuz diye merak ettim ama konuşmayı anca 4 kişi götürmüş...

Şimdi cevap vereceğim sizlere... Geldiğimi bilin diye yazıyorum.

Ay çok iyiyim bugün; 1 haftadır evden çıkmıyordum; stres attım... :)

hosgeldin fıstıgım...

ohh sefan olsun arkadasım valla.. benım ıcın de gezseydın. :) evde olan ınsana dolu dolu keyıflı bır gezme gunu cok ıyı enerjı oluyor.

pelinde gelmiş :) kız az once geldin kactın tam hosgeldın dıyecektım kayboldun.

Sırayla gideceğim mesajlardan; o yüzden karışık olabilir... :)

Ayşegül daha gelmemiş sanırım; bugün gelirse konuşuruz artık...

Berivan'ın cumartesi girdiğini anca Sinemcim yazınca fark ettim.

Raacıma güzel sözleri için teşekkür ediyorum... :)

Sinem yine gördün değil mi bak? Telepatiye geçtik sonunda.
Ya Pelinle dün neden öyle konuştuk ben hala anlamadım. Bu takımda öyle insanlar varki onlarla tartışsam "bu işte bir terslik var." derim rahat rahat. Pelin de onlardan biri benim için.
Takıma genel bir aşırı köpürmem oldu... Neden olduğunu anlayamamıştım ama senin dediğin gibi birikmiş bir sürü takım işinden olabilir. :) Sonuçta ben kaptan olalı ne kadar oldu ki, bir buçuk ay mı? Üstelik biliyorsunuz Ezgi Berivan'a bir şey anlatmamıştı; Berivan da bana anlatamadı... Karar defteri, paylaşım alanı ve mantığımdan yola çıkarak başladım bu işe... Birkaç liste hazırladım; sonra da etap sonuç listesine geldik. :) Yani bir kaptandan işleri direk öğrenmediğim için böyle önemli konuları sizlerle beraber öğreneceğim sanırım... Yaşayacağız, sorunu göreceğiz ve çözüm bulacağız.

Ben de hepinize dünkü halime gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ediyorum. Bugün tekrar okumak istemiyorum açıkcası... Azarlama moduna falan girmişim, çok kötü çok... O yüzden kötü olduğumu kabul ederek sizlere tekrar teşekkür ediyorum.

Hiç de sorumluluktan kaçmıyorum. Hatta işleri yürütenin ben olması işime geliyor; çünkü çok kontrolcü bir insanım. Kaptan değilken bile listeymiş, şuymuş, buymuş... Her şeyi kontrol ediyordum; takımda kaç kişiyiz, kimler izinli, kimler mesaj yazmıyor... O yüzden zaten hep kontrol ettiğim şeyler bana bağlı olunca daha rahat oluyorum. Psikopata bağlamıyorum. :)

Berivancım sirke gidecekmiş, ne güzel... Paylaşımı için de teşekkür ediyorum ona. :)

Bu arada dekorasyon konusuna ben de çok meraklıyım. İç mimar olmak istiyordum lisedeyken ama alan kurbanı olmuştum...

Raacım yüzüklerin efendisini beğenmediğinden bahsetmiş. Eğer izlediği film serinin ilk filmiyse demekki onun tarzı değil diyeceğim. :) Ama 2. ya da 3. filmse hikayenin içine girememiş olabilir. Ben bir fantastik aşığıyım. Kitapları, filmleri... Ve Tolkien kesinlikle fantastik edebiyatın tanrısı benim gözümde ve putlaştırmış bir şekilde ona tapıyorum. :) Başlı başına bir dil yaratmış, var mı ötesi... Bir dünyayı yaratılışından itibaren, tüm tarihi, coğrafyası, canlıları ile yaratmış... Dünyasının üzerindeki bir karıncadan bile haberi vardır onun... Zaten yüzüklerin efendisi yılların emeğidir; o yüzden bırakın da aşırı gelişmiş olsun. :)

Bu sözleri da tamamen aşkla yazdım. Raacım'a ithafen yazmadım. Beğenebilir de, beğenmeyebilir de... Ben gaza geldim sadece... O kadarla kestiğime bin kere şükredin.

İremcim de kitabı henüz okumadığından bahsetmiş; ben de hem Türkçesi hem İngilizcesi var. :) Kesinlikle kitabı oku canım. Bir sürü atlanan ayrıntı var, her filmde olduğu gibi... Hobbitler arasındaki ilişki bambaşka... Filme dahil olmayan karakterler var vs. vs.

Bu arada Adam Fawer'ın Olasılıksız kitabını bana Raa ve İrem önermişti, değil mi? :)

Bugün o kitabın kardeşimin kütüphanesinde olduğunu fark ettim. Konu da ilgimi çekti doğrusu... Tam benlik şeyler... O yüzden başlayacağım okumaya... :)

Affınıza sığınarak menüm... :)

Sabah:
1 yumurta
1 dilim ekmek

Öğle:
3 dilim ekmek
Patatesli yumurta (azıcık sayılır)
1 kk peynir

Akşam:
1 küçük kaçamak

Bu kadar.

benim gibi cenesi dusuk arkadasım yaaa bayılıyorum boyle uzuuun uzuuun yazıyorsun yaa. benımde yazmaya yüzüm oluyor. ayrıca okumayada bayılıyorum.
ya ben su yuzuklerın efendısıne fılmıne bır kaynasamadım. halbukı acaip severım fantastık tarzı filmleri. arsıvımdede var aslında bır gun ucleme yapayım barı ya.

Çıtırlarım, acilen fikirlerinize ihtiyacım var:

aynen sinemciğim ,ama funda gibi çok beğenenler olunca kesin ben bir şeyleri kaçırıyorum diyor ve başlıyorum izlemeye ama bir türlü filim beni içine almıyor bu gunde oyle oldu ve gene çaktırmadan pc ye daldım:)))))

hadi yaa bugüne kadar hiç fark etmediysen, evinizde hatrı sayılır bir kütüphane var o zaman..oku fundacım eminim çok beğeneceksin, aslında ben de tekrardan okumayı planlıyorum neredeyse 4 sene falan olmuştur, belirli bir zamandan sonra unutuyor insan okuduğu kitapları..
J. R. R. Tolkien bambaşka bir insan benim için..hayatını da okumuştum çok merak edip, gerçekten çok yaratıcı, çok farklı bir insanmış..yüzüklerin efendisi ni yaratırken o kadar değişik şeylerden esinlenmiş ki, hayal dünyasına hayran kalmamak elde değil..en kısa zamanda kitabını almak istiyorum, ah bi de orjinal dili ingilizceyle okuyacaksın da, o kadar ingilizce yok işte

Sen de yaz uzun uzun Sinemcim, ben de seviyorum okumayı.

Beni o filmde ilk tavlayan hobbitler olmuştu... Çok demişimdir "hobbit olarak doğsaydım" diye... Hayat onlara güzel. Ye, iç, eğlen... Üstelik bir sürü tütünleri var ve gönül rahatlığıyla içiyorlar çünkü zararlı olduğunu bilmiyorlar. Çok meyilim var tütünlü şeylere... O yüzden büyük bir özenle uzak duruyorum. Bir başlarsam vay halime...

Yeni aldığı kitaplardan biriymiş canım. Bir ara fuar olduğu zaman bir sürü kitap aldı. Onlardan biriymiş, o yüzden haberim yok. O bile demiştir belki bana "oku" diye.

Son düzenleme:
işte geldim burdayım.biraz geç oldu ama haftasonları böyle oluyor maalesef...birazdam menümüs
de yazıcam çünkü kızım daha uyumadı daha onu sallıyorum.

İyi geceler kizlar yeni geldim eve menumu yazıp gecmisi bir okuyayım

Sabah : 2 dilim ekmek, yarım yumurta, peynir, domates, 1 çay kasığı reçel

Ara : yok

Ara : 4 limonlu form bisküvi

Aksam : saat 5.30 gibi 1 porsiyon köfte, bol salata, zero kola

Ara : bı avuç badem, 1 soda

pelinde gelmiş :) kız az once geldin kactın tam hosgeldın dıyecektım kayboldun.

sorma canım ya,umutu yatağa götürmeyi beceremeyince girip bakayım kızlar ne yazmış dedim,tam girdim biraz okudum,sonra küçük beyimiz ikna oldu,bırakıp yatağa götürdüm,masal okuduk,bir varmış bir varmış bir zamanlar bir varmış diyor,kendisi okuyabilirmiş kitabı elimden kapıyor,neyse uyudu.inanın benim de gözlerim kapandı,neredeyse rüya bile görmeye başladım,çok yorgunum,ne menü ne de mesajlarımı yazmadım diye kalkıp geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…