- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.881
kocam olacak insanarkadaşlarına söz vermiş, tenezzül edip söylemiyor bile maça gideceğini gitmeden 10 dk önce öğreniyorum
yalnız mesaj olayına bayıldım, gerekli mesajı açık ve net olarak vermişsin
Merhaba, merhaba sevgili takımım...
Ancak gelebildim; bütün gün neler konuştunuz diye merak ettim ama konuşmayı anca 4 kişi götürmüş...
Şimdi cevap vereceğim sizlere... Geldiğimi bilin diye yazıyorum.
Ay çok iyiyim bugün; 1 haftadır evden çıkmıyordum; stres attım... :)
Sırayla gideceğim mesajlardan; o yüzden karışık olabilir... :)
Ayşegül daha gelmemiş sanırım; bugün gelirse konuşuruz artık...
Berivan'ın cumartesi girdiğini anca Sinemcim yazınca fark ettim.
Raacıma güzel sözleri için teşekkür ediyorum... :)
Sinem yine gördün değil mi bak?Telepatiye geçtik sonunda.
Ya Pelinle dün neden öyle konuştuk ben hala anlamadım.Bu takımda öyle insanlar varki onlarla tartışsam "bu işte bir terslik var." derim rahat rahat. Pelin de onlardan biri benim için.
Takıma genel bir aşırı köpürmem oldu... Neden olduğunu anlayamamıştım ama senin dediğin gibi birikmiş bir sürü takım işinden olabilir. :) Sonuçta ben kaptan olalı ne kadar oldu ki, bir buçuk ay mı? Üstelik biliyorsunuz Ezgi Berivan'a bir şey anlatmamıştı; Berivan da bana anlatamadı... Karar defteri, paylaşım alanı ve mantığımdan yola çıkarak başladım bu işe... Birkaç liste hazırladım; sonra da etap sonuç listesine geldik. :) Yani bir kaptandan işleri direk öğrenmediğim için böyle önemli konuları sizlerle beraber öğreneceğim sanırım... Yaşayacağız, sorunu göreceğiz ve çözüm bulacağız.
Ben de hepinize dünkü halime gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ediyorum. Bugün tekrar okumak istemiyorum açıkcası... Azarlama moduna falan girmişim, çok kötü çok... O yüzden kötü olduğumu kabul ederek sizlere tekrar teşekkür ediyorum.
Hiç de sorumluluktan kaçmıyorum. Hatta işleri yürütenin ben olması işime geliyor; çünkü çok kontrolcü bir insanım. Kaptan değilken bile listeymiş, şuymuş, buymuş... Her şeyi kontrol ediyordum; takımda kaç kişiyiz, kimler izinli, kimler mesaj yazmıyor...O yüzden zaten hep kontrol ettiğim şeyler bana bağlı olunca daha rahat oluyorum. Psikopata bağlamıyorum. :)
Berivancım sirke gidecekmiş, ne güzel...Paylaşımı için de teşekkür ediyorum ona. :)
Bu arada dekorasyon konusuna ben de çok meraklıyım. İç mimar olmak istiyordum lisedeyken ama alan kurbanı olmuştum...
Raacım yüzüklerin efendisini beğenmediğinden bahsetmiş. Eğer izlediği film serinin ilk filmiyse demekki onun tarzı değil diyeceğim. :) Ama 2. ya da 3. filmse hikayenin içine girememiş olabilir. Ben bir fantastik aşığıyım. Kitapları, filmleri... Ve Tolkien kesinlikle fantastik edebiyatın tanrısı benim gözümde ve putlaştırmış bir şekilde ona tapıyorum. :) Başlı başına bir dil yaratmış, var mı ötesi... Bir dünyayı yaratılışından itibaren, tüm tarihi, coğrafyası, canlıları ile yaratmış... Dünyasının üzerindeki bir karıncadan bile haberi vardır onun... Zaten yüzüklerin efendisi yılların emeğidir; o yüzden bırakın da aşırı gelişmiş olsun. :)
Bu sözleri da tamamen aşkla yazdım.Raacım'a ithafen yazmadım. Beğenebilir de, beğenmeyebilir de... Ben gaza geldim sadece... O kadarla kestiğime bin kere şükredin.
İremcim de kitabı henüz okumadığından bahsetmiş; ben de hem Türkçesi hem İngilizcesi var. :) Kesinlikle kitabı oku canım. Bir sürü atlanan ayrıntı var, her filmde olduğu gibi... Hobbitler arasındaki ilişki bambaşka... Filme dahil olmayan karakterler var vs. vs.
Bu güzel deneyimden ve tepkilerden sonra öneri sunmanın zamanıdır..
Normalde takım sayısının yarısından bir fazlası önerilerin karar haline getirilmesini sağlıyor.
Ancak bu sefer farklı bir uygulama yapıyorum. Aşağıdaki öneri, sadece "evet" oyu kullanan takımlar için yürürlüğe girecek. Çünkü; bazı kişiler için bu rahatsız edici olabilir. Motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. O nedenle de sizlerden takım üyelerinizin her birinin fikrini aldıktan sonra oy vermenizi rica ediyorum. Öneriye "hayır" diyen takımlar için bu uygulamayı yapmayacağım.
ÖNERİ:
Etap değerlendirme raporunda haftanın birincisine yer verdiğimiz gibi haftanın sonuncusunu da ilan etmek ve neden böyle olduğunu, ne hata yaptığını bizlerle paylaşmasını istemek.
Takımınız için bunu yapmamı istiyor musunuz?
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
benim gibi cenesi dusuk arkadasım yaaa bayılıyorum boyle uzuuun uzuuun yazıyorsun yaa. benımde yazmaya yüzüm oluyor.ayrıca okumayada bayılıyorum.
ya ben su yuzuklerın efendısıne fılmıne bır kaynasamadım. halbukı acaip severım fantastık tarzı filmleri. arsıvımdede var aslında bır gun ucleme yapayım barı ya.
Çıtırlarım, acilen fikirlerinize ihtiyacım var:
Bu arada Adam Fawer'ın Olasılıksız kitabını bana Raa ve İrem önermişti, değil mi? :)
Bugün o kitabın kardeşimin kütüphanesinde olduğunu fark ettim.Konu da ilgimi çekti doğrusu... Tam benlik şeyler... O yüzden başlayacağım okumaya... :)
benim gibi cenesi dusuk arkadasım yaaa bayılıyorum boyle uzuuun uzuuun yazıyorsun yaa. benımde yazmaya yüzüm oluyor.ayrıca okumayada bayılıyorum.
ya ben su yuzuklerın efendısıne fılmıne bır kaynasamadım. halbukı acaip severım fantastık tarzı filmleri. arsıvımdede var aslında bır gun ucleme yapayım barı ya.
hadi yaa bugüne kadar hiç fark etmediysen, evinizde hatrı sayılır bir kütüphane var o zaman..oku fundacım eminim çok beğeneceksin, aslında ben de tekrardan okumayı planlıyorum neredeyse 4 sene falan olmuştur, belirli bir zamandan sonra unutuyor insan okuduğu kitapları..
J. R. R. Tolkien bambaşka bir insan benim için..hayatını da okumuştum çok merak edip, gerçekten çok yaratıcı, çok farklı bir insanmış..yüzüklerin efendisi ni yaratırken o kadar değişik şeylerden esinlenmiş ki, hayal dünyasına hayran kalmamak elde değil..en kısa zamanda kitabını almak istiyorum, ah bi de orjinal dili ingilizceyle okuyacaksın da, o kadar ingilizce yok işte
pelinde gelmiş :) kız az once geldin kactın tam hosgeldın dıyecektım kayboldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?