Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

saat onda habertürkde ht kulüp var onu izlerim..

benim klasik cumartesim :) once yetenek sizsiniz sonra 1kadın 1erkek :)
eşim evde olmuyor ama olsada tv.de alakasız maçlar dısında cok uyar zevklerımız. alakasız maclardan kastım da ıkı yabancı takım gıbı. yoksa maçları bende severım ozellıkle derbileri falan.

aslında benim tv ilem aram çok kötü sinem ama ortak birşey yapmassak eşimle akşam herkez farklı takılıyor o yüzden böyle en az hafdtada 1 2 proram seçip akşamları ortak birşeyler paylaşma adına zorla bakıyorum ben, genelde o teknik belgesel izliyor yada küçük kızımzla oynuyor bende pc de sayfaları geziyor yada onların yanında dergi gazete okuyorum,ama kesinlikle ortak proramlarda buluşmak lazım...

ortak zevkler olmayınca kesinlikle yaratmak lazım gercekten yoksa buyuk kopukluk olur
biz o konuda sanslıyız galıba, bir arada olunca pek ayrı seyler yapmayız. tv ile bizde cok hasır nesir değiliz ama izlediğimiz zaman aynı seyler ılgımızı cekıyor. sabahları mesela esim 1de cıkıyor evden, biz sabah 9-10 gıbı kalkarız ikimizinde eli değmez kumandaya. sabah kahvemızı yapar sohpet ederız.

amaaan, ne döndü ne döndübu gece bende yalnızları oynuyorum, kocam olacak kişi halı saha maçına gitti, bende evde tek takılıyorum..

kocam olacak kişi koptum yaaaa

esim her gece gec geliyor, gece shiftinde ona alıstım da gecen gece bayag gec kaldı. mesajla evin açık adresini attım sadece, hiç bir açıklama yazmadan
gulerek aradı essek tamam adresı aldım gelıyorum dıyor

menüm;
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
yarım kk peynir
3 küçük parça patatesli börek (pastaneden alınan küçük kesilen böreklerden)
2 zeytin
2 fincan çay

ara
2 tane kurukayısı

ara
küçük bir armut

akşam
1 tabak sebzeli palamut
1 bardak diyet kola
bok yeşillikli salata

ara
7 otlu cay

oo..benim filmim, baylırım..defalarca izlememe rağmen her izlediğimde filmin başka bir yönünü keşfediyorum..ama tam anlamak için kesinlikle kitabını okumak lazım..

kitabını okusam sankı filimin içine daha iyi girerim ama okumayınca hiçç giremiyorum sadece izliyorumm cnmmm...

kitabını okusam sankı filimin içine daha iyi girerim ama okumayınca hiçç giremiyorum sadece izliyorumm cnmmm...

kesinlikle, bende okumadım kitabını en kısa zamanda alıp, okumak istiyorum..işte ancak o zaman tam anlamıyla filmi anlayabiliceğimi umuyorum :)

iremcim haftaiçi dısardaydın simitler topkekler tamam da bugun evde bu borek ne iş valla tum menunun karizması gıtmıs begenmedım işte

kocam olacak insan arkadaşlarına söz vermiş, tenezzül edip söylemiyor bile maça gideceğini gitmeden 10 dk önce öğreniyorum

yalnız mesaj olayına bayıldım, gerekli mesajı açık ve net olarak vermişsin

iremcim haftaiçi dısardaydın simitler topkekler tamam da bugun evde bu borek ne iş valla tum menunun karizması gıtmıs begenmedım işte

cumayı atlatmanın ve haftasonunun gevşekliği ile yapılmış üç minik parça kaçamak oldu haklısın canım beğenmemekte, maalesef beğeniyi hak etmeyen bir menü çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…