- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.861
yetenek sizsinize bakıyorum super yaaa
bende hiç keyif almasamda yüzüklerin efendisini izlemeye çalışıyorum...
ev halkı yuzunden mecburi bakışmı raacım
evet cnm oratak izleyebileceğimiz onda kararkılabildik..
saat onda habertürkde ht kulüp var onu izlerim..
benim klasik cumartesim :) once yetenek sizsiniz sonra 1kadın 1erkek :)
eşim evde olmuyor ama olsada tv.de alakasız maçlar dısında cok uyar zevklerımız. alakasız maclardan kastım da ıkı yabancı takım gıbı. yoksa maçları bende severım ozellıkle derbileri falan.
aslında benim tv ilem aram çok kötü sinem ama ortak birşey yapmassak eşimle akşam herkez farklı takılıyor o yüzden böyle en az hafdtada 1 2 proram seçip akşamları ortak birşeyler paylaşma adına zorla bakıyorum ben, genelde o teknik belgesel izliyor yada küçük kızımzla oynuyor bende pc de sayfaları geziyor yada onların yanında dergi gazete okuyorum,ama kesinlikle ortak proramlarda buluşmak lazım...
sinemcim aynen beni tarif etmişsin..
seninde benim gibi basın donmustur o zaman gezmekten
amaaan, ne döndü ne döndübu gece bende yalnızları oynuyorum, kocam olacak kişi halı saha maçına gitti, bende evde tek takılıyorum..
oo..benim filmim, baylırım..defalarca izlememe rağmen her izlediğimde filmin başka bir yönünü keşfediyorum..ama tam anlamak için kesinlikle kitabını okumak lazım..
kitabını okusam sankı filimin içine daha iyi girerim ama okumayınca hiçç giremiyorum sadece izliyorumm cnmmm...
menüm;
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
yarım kk peynir
3 küçük parça patatesli börek(pastaneden alınan küçük kesilen böreklerden)
2 zeytin
2 fincan çay
ara
2 tane kurukayısı
ara
küçük bir armut
akşam
1 tabak sebzeli palamut
1 bardak diyet kola
bok yeşillikli salata
ara
7 otlu cay
kocam olacak kişikoptum yaaaa
esim her gece gec geliyor, gece shiftinde ona alıstım da gecen gece bayag gec kaldı. mesajla evin açık adresini attım sadece, hiç bir açıklama yazmadan
gulerek aradı essek tamam adresı aldım gelıyorum dıyor
iremcim haftaiçi dısardaydın simitler topkekler tamam da bugun evde bu borek ne işvalla tum menunun karizması gıtmıs begenmedım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?