- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.921
az olmus arzucum ogle yok ara yok (1 tanesı)
fundacım yardımların için tşk ederim
bende yatıcam artık yarın görüşürüz inşallah herkese iyi geceler bu arada kilo çizelgemi yapabildim
Tamamdır, oldu.tamamdır. oldu mu
inşallah Arzucum ( inş. ismi doğru söylemişimdir.)
o kadar geç kaldım bu kilolardan kurtulmak için.
kızlar benım bır talebım olacak sızden.
67 de oldugum gıbı sanırım bu 64de de tıkandım.cunku daha once bu kılolarda olmustum. duydugum kadarıyla vucut daha oncekı kılolarına gelınce bır beklemeye ve orda dırenmeye baslarmıs. ama bu 60lar benı resmen acaıp zorluyor. sureklı olumla yapamaya calısıyorum kafamda ama tartıya cıktıkca delı oluyorum.
sizden talebıme gelınce ayın 2'sine kadar tartılmak ıstemıyorum moralımı bozmamak ıcın. ancak onumuzde 2 cuma var takımdan kopmak yada ızıne ayrılmakda ıstemıyorum.
talebım şu; onumuzdekı bu 2 haftadakı cuma bıldırımlerını bır arkadasımdan rıca edıcem (kız) yayınlaması ıcın. ben bakmıcam tartıya, fakat cumaları bıldırımden sonra gırmem demek kabak gıbı kılomu gormem demek. :)
zaten cogu arkadasımız işi gucu oluyor bellı bır saatten sonra gıremıyor bende 2 cuma ıcın bıldırım sonrası kılomu gormemek ıcın gırmıcem bu durumda. tabi buna ılaveten cızelgemı de değiştiremicem :) olay budur.. ne diyorsunuz..:)
İstediğin bu olsun Sinemcim. Bence olur, kimsenin de itiraz edeceğini sanmam. :)
Cumaları menü ve mesajlarda izinli yazarız seni. Bence iyi gelir, psikolojin hafifler.
kızlar benım bır talebım olacak sızden.
67 de oldugum gıbı sanırım bu 64de de tıkandım.cunku daha once bu kılolarda olmustum. duydugum kadarıyla vucut daha oncekı kılolarına gelınce bır beklemeye ve orda dırenmeye baslarmıs. ama bu 60lar benı resmen acaıp zorluyor. sureklı olumla yapamaya calısıyorum kafamda ama tartıya cıktıkca delı oluyorum.
sizden talebıme gelınce ayın 2'sine kadar tartılmak ıstemıyorum moralımı bozmamak ıcın. ancak onumuzde 2 cuma var takımdan kopmak yada ızıne ayrılmakda ıstemıyorum.
talebım şu; onumuzdekı bu 2 haftadakı cuma bıldırımlerını bır arkadasımdan rıca edıcem (kız) yayınlaması ıcın. ben bakmıcam tartıya, fakat cumaları bıldırımden sonra gırmem demek kabak gıbı kılomu gormem demek. :)
zaten cogu arkadasımız işi gucu oluyor bellı bır saatten sonra gıremıyor bende 2 cuma ıcın bıldırım sonrası kılomu gormemek ıcın gırmıcem bu durumda. tabi buna ılaveten cızelgemı de değiştiremicem :) olay budur.. ne diyorsunuz..:)
Tunaydın kızlar..
kimsecikler yok bugunde anlasılan
bende bugun bıraz temızlık ve yemek ısıne gırıcem. soyle bır corba yapayımda ıkı uc gun yemek derdınden kurtulayımyemek konusunda cok mıskınım bu ara.
çok incesin sinem ,grüp konusunda hepimiz senin kadar hassas olmalıyız bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?